Islampartij Arnoud van Doorn: alcoholverbod in Den Haag tot 22.00 uur, geen nieuwe cafés meer openen

Screenshot_28

Arnoud van Doorn

(Door: Tim Engelbart)

De PvdE heeft een radicaal plan om alcoholmisbruik tegen te gaan: op den duur moeten alle cafés uit Den Haag verdwijnen, en tot 22.00 uur is iedereen die drinkt strafbaar.

Den Haag is erg geschrokken door een nieuw rapport dat eerder deze week uitkwam: daaruit bleek dat maar liefst 40% van de Haagse bevolking tussen 12 en 36 kan worden betiteld als een ‘zware drinker’. Onderzoek van de GGD toonde dit aan. Vanuit de politiek wordt geschokt gereageerd. De opvallendste reactie komt van de lokale partij Partij van de Eenheid, een op radicaalislamitische leest geschoeide politieke beweging die momenteel één raadslid heeft: ex-PVV’er Arnoud van Doorn.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

31 reacties op Islampartij Arnoud van Doorn: alcoholverbod in Den Haag tot 22.00 uur, geen nieuwe cafés meer openen

 1. Cathja zegt:

  Dit bericht van de GGD komt als geroepen voor Arnoud van Doorn, want nu kan hij proberen om op zuiver islamitische wijze (zonder dat het al teveel opvalt) het gebruik van alcohol aan banden te leggen. Met rugdekking van de GGD uiteraard. Uiteindelijk wil de islam een totaal verbod op alcohol, en dit plan is een eerste stap in die richting.
  Ik verwacht niet dat zijn plannen ook maar iets zullen veranderen aan het gedrag van zware drinkers, want zware drinkers zijn niet afhankelijk van de openingstijden van café’s. Ze kunnen zich thuis en bij vrienden net zo goed een stuk in de kraag drinken.

  Zinloos plan van Van Doorn!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat zware drinkers zelf helemaal niet in de kroeg komen.
   Dus die hebben ze er niet mee.
   Die halen wel een treetje schultenbrau of export op in de supermarkt, dat scheelt klauwen met geld wat ze weer omzetten in bier b.v.
   Maar veel kans geef ik ‘m niet met ze moslim plannetjes.

   Like

  • exmarineman zegt:

   Dat klopt Cathja thuis kan men zoveel drinken en wat men wil, maar ik neem aan dat je weet dat het voor moslims verboden is alcoholische dranken te drinken. Dus komt dat goed in zijn kraam van pas als moslimpartij en geeft hem weer de mogelijkheid tot islamisering van Den Haag e.o. Het is dus slechts een 1e stap om de vrijheid van de mensen verder te beknotten. Dat moslims thuis zeer zeker als ze zich buiten hun eigen land bevinden zoals die Saoedische prinsen enz en zich aldaar te buiten gaan aan alcoholische dranken ach daar hebben we het even niet over……

   Like

   • Cathja zegt:

    @ exmarineman 13:45

    Ja, ik weet dat alcohol en tabak officieel verboden waren zijn voor moslims. Maar ik ben 5x in een moslimland met vakantie geweest, en zag de obers in het hotel ook bier drinken en een peuk roken!
    Arnoud van Doorn hoopt met zijn radicale plan NL op een sluipende manier te onderwerpen aan de islam. Dat is me wel duidelijk ja.
    Ik geef hem overigens weinig kans dat het drinken voor 22:00 uur strafbaar wordt. In NL loopt men niet zo hard met het uitvoeren van wetjes en regeltjes, behalve wanneer het de staatskas flink ten goede komt.
    En waarom zou dit verbod dan alleen voor Den Haag e.o. gelden? Er zijn meer grote steden in ons land, waar soms de meerderheid allochtoon is, en waarom heeft men daar dan nog geen onderzoek gedaan?
    Of wil hij een A.P.V. instellen, alleen voor Den Haag soms?

    Hier klopt toch niks van?

    Like

  • Leo zegt:

   zinloos plan, gaat koning Kroonkurk nooit goed vinden….. Proost.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Donder op, van Doorn! Je grijpt alleen maar een alarmerend bericht van de GGD aan om de islamisering door te kunnen zetten en zó het zoveelste witte voetje te kunnen halen bij de moslim -gemeenschappen, smiecht!
  Gelukkig zijn onder andere de nitwits van D66 voor één keer nèt iets te westers om hierin méé te kunnen gaan.
  (Je zou het af en toe bijna vergeten, maar links wil in de grond helemaal niet islamiseren, welnee, links valt alleen maar niet in te prenten, dat dat er op den duur wèl van komt als je die moslims niet beter aan het handje houdt.)
  Van Doorn is nog steeds een autochtoon. Misschien honen ze hem dáárom wel eerder weg dan ze een allochtone moslim zouden doen.

  Like

 3. Giny zegt:

  Slaat ook nergens op, want in de Islamitische landen wordt er meer gedronken
  dan iedereen denkt!
  Van Doorn zal dit soort kreten wel meer uiten, hij moet wel, daar wordt hij voor betaald!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Islamieten zullen net zolang blijven eisen tot dat alle alcoholische drank en alle cafe’s verboden zullen zijn. Dan maar hopen dat de politiek, die in andere gevallen wel slappe knieen had, op een gegeven moment niet op dit soort eisen zal ingaan. Ik moet het nog zien. Wel een uiterst rare zaak dat Arnoud van Doorn politiek gewisseld heeft van de PVV (anti Islam) naar de PvdE, een radicaal islamitische partij. Hoe kon zo’n vent in eerste instantie ooit bij de PVV binnen geraken ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Als spionnetje? Om te infiltreren b.v. en van binnenuit toeslaan.
   Maar ik sluit niet uit dat ze ‘m daar bij de PVV al in de gaten hadden.
   Want ineens was hij weg daar.

   Like

 5. Driek zegt:

  Maar ik denk – het is maar een gedachte hoor – maar ik denk dat als je in Den haag woont, met al dat geteisem om je heen, je vanzelf wel aan de drank raakt, want je moet toch iets doen om je ergernissen te verzachten. En ik vind dat iedereen die veel drinkt dat voor zich zelf moet uitmaken, dat zal helemaal mooi worden zeg, dat ene Arnoud van Doorn van zo’n islamitische kut partij hier de drank wil gaan verbieden. Die hele Arnoud van Doorn moet verboden worden, die man hoort thuis in de gevangenis.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, best kans, dat-ie daar nog wel eens terecht komt: Hij zit volop in de foute zaken!
   Maar goed dat de PVV niets meer met die gladjakker te maken heeft!

   Like

 6. boorzalf zegt:


  Een verbod, krijg je dit.🍻

  Like

 7. luckybee zegt:

  Te veel alcohol is nooit goed voor je gezondheid en ook niet voor naasten; maar gebruik van Alcohol in zo dat je niet dronken wordt,is zelfs goed voor je.Maar niet als je ziek ben van Alcohol.(Aan alcohol verslaafd ben)Dan kan een slokje alcohol je terug brengen in je verslaving.

  Like

 8. Turfschipper zegt:

  ‘Partij vd Eenheid’ is een synoniem voor ‘Partij vd Ummah.’
  V. Doorn is gestoord en dan druk ik het nog voorzichtig uit.
  Vreemd.. altijd wordt vermeld dat het een ‘ex-PVV’er’ betreft als hij wordt genoemd/geciteerd.. hoe zou dat komen? ..

  Like

 9. Andre L zegt:

  Arnoud van Doorn is een landverrader, ik zeg uitgummen.

  Like

 10. harrylacroix zegt:

  Iemand het rapport van de GGD op internet gezien?

  Like

 11. Andre L zegt:

  Kruip anders in allas anus en ga daar wonen van Doorn, dan ruiken we die strontlucht als jij je bek opentrekt wat minder, vieze nestbevuiler.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Van Doorn gaat in plaats van drank, drugs verkopen.

  Dat levert ook nog meer op voor de verkondiging van de blijde boodschap; de islam

  Like

 13. topsporter zegt:

  Van Doorn is vergiftigd door het geld, dat hij als propagandist voor de islam in zijn reet laat steken.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Allemaal helemaal logisch !

  Van een bestuur wat Den haag heeft en eigenlijk wat Nederland heeft ga je toch aan de drank .

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  In een alcoholische roes zouden de zuipers best wel eens die van doorn kunnen verzuipen.

  Like

 16. Scheerzeep NU zegt:

  Heineken-lobby is machtiger dan de PvdE.
  Doet dopje eraf. Op uw gezondheid.

  Like

 17. fleckie zegt:

  de ;’ zal dan ook behoorlijke inkomsten moeten missen!

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  Inderdaad harrylacroix , heeft iemand het rapport al ergens gelezen op internet ? Het zou me nl. niets verbazen , als dat GGD rapport is opgemaakt door een arts of artsen , van islamitische afkomst . (Misschien zelfs wel in opdracht van dhr. A. van Doorn , om zodoende “opeens” een bewijs of reden hebben om alarm te slaan over het vermeende “overmatige alcohol gebruik” in Den Haag , ) Daar komt nog bij , dat ik zo mijn twijfels heb over de ‘cijfertjes cq percentages’ , zo’n eventuele arts van islamitische afkomst , zal natuurlijk heus wel met die cijfertjes en percentages goochelen om het erger te doen lijken dan het is , uiteindelijk om zo te proberen om de PvdE een “islamitisch” steuntje in de rug te geven. Daarbij komt nog eens de leeftijdsgroep die genoemd wordt….12 jarigen die als zware drinkers worden gekenmerkt ??? En dat dit dan een totaalbeeld oplevert van 40% van de Haagse bevolking in de leeftijdsgroep 12 t/m 36 jaar ??? Waar halen ze die onzin vandaan ? Dat is natte vingerwerk . Een moment opname van een situatie….Dat kun je toch onmogelijk als een betrouwbaar rapport naar buiten brengen. Laten we van die 12 jaar eens gewoon 16 jaar maken. (Alcohol verkoop aan minderjarigen wordt niet eens toegestaan , en ik weet ook wel dat je via een oudere persoon , vriend , altijd wel aan alcohol kan komen, maar 12 jarigen als zware drinkers bestempelen ? Durf te wedden dat die 12 jarigen die dan toevallig bekend staan bij GGD , nog niet eens op een 0,01 procent van alle 12 jarigen in Den Haag uitkomt . Dus , we houden het even bij 16 t/m 36 . Even los van het aantal inwoners van Den Haag (is me niet bekend) , maar pak ‘em beet ongeveer 1 miljoen inwoners . Die zullen ongeveer 500.000 inwoners hebben in de betreffende leeftijds categorie 16 t/m 36 jaar . Maal 40% = 200.000 inwoners die als zware drinkers worden bestempeld ??? Dmv “statistieken en rapporten , bijv. 1 op de zoveel , heeft zich OF vrijwillig gemeld OF is op andere wijze in de statistieken terecht gekomen . En dan een eenvoudig rekensommetje , maal zoveel mensen/personen bla bla bla = ZOVEEL procent . Daar kun je toch al uit opmaken dat het nooit of te nimmer een EXACTE weergave is van de realiteit . Laat staan , over welke tijdsspanne is dit gemeten / opgemaakt etc etc……Klopt geen ene reet van . Ik heb hier zware twijfel over . Het lijkt me eerder een stunt van dhr. A. van Doorn , om op deze wijze zijn zin door te drijven met als motivatie , dat het HARAM is en wat de gevolgen zijn van alcohol gebruik . ( Daarnaast zou dhr. A. van Doorn , eens wat meer info moeten lezen ivm hoeveel van die mossels wel niet zuipen als een ketter en roken …. Ook denk ik dat de staatskas er NIET blij mee zou zijn als op een gegeven moment , alcohol , ZO duur wordt of geheel verbannen (uit geheel NL) , dat de overheid daar echt wel een stokje voor zal steken…Daar ze behoorlijk wat inkomsten zullen missen.

  Like

 19. tjonge zegt:

  “De opvallendste reactie komt van de lokale partij Partij van de Eenheid, een op radicaalislamitische leest geschoeide politieke beweging die momenteel één raadslid heeft: ex-PVV’er Arnoud van Doorn”
  .
  en weer laat die latente homo van een tim emmerstront geen moment onbenut om de pvv te bashen !
  hoelang blijf je iemand nou ex-pvv,er noemen ? want dan moet die de hr wilders maar voortaan ex-vvd,er gaan noemen…

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Neem er (hik) nog 1, nu het nog kan.🍺🍺🍺

  Like

 21. Avidia zegt:

  Arnoud????? Is een zielig mannetje, binnen te PVV had hij niet zoveel in te brengen, dus werd hij antisemitisch, hij sloot zich aan bij een islamitische partij, te belachelijk voor woorden. Voor mij betekent dat dat hij weinig in te brengen had bij de PVV,. Uit rancune sloot hij zich aan juist bij die partij die de PVV aanviel. Jammerlijk mannetje, geen cent waard laat staan een cent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s