Nederland bereid meer asielzoekers op te nemen

Screenshot_41

Bootvluchtelingen worden aan boord geholpen van een schip van de Italiaanse kustwacht

DEN HAAG – Het kabinet is bereid om meer asielzoekers op te nemen als andere Europese landen dat ook doen. Nederland komt met de extra opname tegemoet aan een wens van de Europese Commissie. Die wil de grote stroom vluchtelingen eerlijker verspreiden over de Europese Unie.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

33 reacties op Nederland bereid meer asielzoekers op te nemen

 1. Johan zegt:

  Dit kan echt niet. WE WILLEN DAT TUIG NIET !!!!!!!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Graag een bliksem inslag in de tweede kamer en wel zo trefzeker dat alle die dombo’s in ene keer allemaal weg zijn. En de echt goedbedoelende mensen die voor ons op komen gespaard blijven.

  Like

 3. VarAway zegt:

  Dit ZIJN geen “vluchtelingen”, maar gewoon economische illegalen!!
  Ruif leegvreters, brutaal als de beul, WEG er mee.
  Kijk eens hoe ze het doen in Australie?
  Laat ze naar die andere landen in de regio “vluchten”. zoals S. Arabie, de Golfstaten etc.
  Ik denk niet dat ze daar welkom zullen zijn!

  Like

 4. Ad zegt:

  Ik wordt vluchteling in mijn vaderland

  Like

 5. fleckie zegt:

  gewoon de weg wijzen ,’begeleiden ”waar bijv.Pechtold en consorten,+ leden van die partij wonen, de ‘residentie ‘van f.Halsema,bekendmaken,( mededelen hoe zij erover denkt, als ‘voorstandster)Marcel van Dam op zijn’, landgoed’, Witteman, Pauw,, maar ook attenderen op andere ‘liefhebbers van ‘binnendringers,’verblijfsruimtes als de Kamers op reces zijn, en bijvoorbeeld als het eurocircus in Brussel elke keer naar Straatsburg verhuist, (dan zijn de ruimtes ‘onbezet’, en dat zullen er nogal veel zijn) en de zog.Linex-wijken niet vergeten, !!

  Like

 6. fleckie zegt:

  p.s. het ‘GROENE HART van NEDERLAND mag ook wel ‘bezocht’ worden.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Dit is acitef mee werken met mensensmokkelaars en afpersers; dit is strafbaar. De verantwoordelijken moeten voor de rechter worden gebracht.

  Like

 8. Benesha zegt:

  Je moet geen complot theoreticus zijn om aan je kleine teen te voelen dat de EU, de elite, die brave Rutte, Michel van België et al. die binnenkort allemaal netjes de les gespeld krijgen op de Bilderberg conferentie, dit absoluut ZO willen. Anders kan je dergelijke domheid en volksverraad niet verklaren.

  Like

  • Fred zegt:

   Ja inderdaad. Rest natuurlijk de vraag: wat is het eindobjectief? Iemand?

   Like

   • Paardestaart zegt:

    Chaos en dan de nieuwe wereldorde. Da’s nou de ‘change’ die Obama de Amerikanen beloofde, en waar niemand het fijne van hoefde te weten. Revolutie – een nieuwe, rechtvaardige wereldorde, je weet toch?

    Like

   • Fred zegt:

    Een nieuwe wereldorde, waarbij het balast van 6 miljard halve en hele wilden elk spoor van orde en beschaving onvermijdelijk gaat uitwissen? Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat die zich er niet van bewust zijn met welk vuur ze aan het spelen zijn.

    Like

 9. Cathja zegt:

  De partij waarop IK gestemd heb wil dit helemaal niet, en “Nederland is bereid meer asielzoekers op te nemen”, daar hoor ik echt niet bij. Ik gruw alleen al bij de gedachte dat ook in mijn woonplaats straks horden zwarten door de straten slenteren en nieuwsgierige blikken richting de huizen werpen. Ik geloof dat het mij een heel onveilig gevoel zou geven. Nu zit er in mijn woonplaats al een AZC, maar dat is lopend te ver naar mijn adres. Maar stel je voor dat die gasten vroeg of laat een fiets cadeau krijgen, dan wordt het een heel ander verhaal.

  Onze overheid had meteen de vraag uit Brussel met NEE moeten beantwoorden. De bevolking wil in meerderheid GEEN extra asielzoekers opnemen. Laten ze eerst maar eens bewijzen dat ze -zoals ze hebben beloofd- illegalen daadwerkelijk uitzetten. Daaraan hebben ze hun handen meer dan vol. Nooit horen we iets over uitgezette illegalen, en ik zal niet raar opkijken als ik op een dag lees dat ze allemaal onder een pardonregeling komen te vallen. En daarna volgt onvermijdelijk de gezinshereniging natuurlijk. Paps en mams weer samen, dus dat betekent: gezinsuitbreiding op termijn!

  Wat een ‘heerlijk’ vooruitzicht!!

  Like

 10. Driek zegt:

  Ik lees zojuist een ongelooflijk bericht op PowNed.

  De strijd tegen jihadgangers moet niet alleen worden gestreden met reactieve maatregelen. Er moet meer nadruk komen te liggen op het voorkomen van radicalisering.
  Dat heeft minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken gezegd op het Global Counterterrorism Forum in Den Haag, meldt het ANP. “Het voorkomen van radicalisering in onze eigen landen, samenwerking met partners om datzelfde doel te bereiken en de aanpak van de grondoorzaken zijn even belangrijk, zo niet belangrijker.”

  Steeds meer landen krijgen te maken met jihadgangers, volgens de excellentie. Ruim 20.000 mannen en vrouwen zouden al de kuierlatten hebben genomen naar brandhaarden als Irak en Syrië. “De overgrote meerderheid” is tussen de 15 en 25 jaar oud.
  Een goede mogelijkheid (die vaak “over het hoofd wordt gezien”) om jihadisme aan te pakken is ontwikkelingssamenwerking, meent Koenders. Bij dergelijke programma’s moet er meer worden gekeken naar de bestrijding van gewelddadig extremisme.

  Ik vond dit een schitterende reactie van een lezer.

  Citaatje:
  “Een goede mogelijkheid (die vaak “over het hoofd wordt gezien”) om jihadisme aan te pakken is ontwikkelingssamenwerking, meent Koenders.”
  Niet. Te. Geloven.
  Dat deze volkomen uitgewoonde links-reflex hier nota bene op regeringsniveau weer opboert: bakken met belastinggeld omkeren boven een bodemloze baggerput.

  “Een goede mogelijkheid die over het hoofd wordt gezien”, ook nog!

  Die ‘goede mogelijkheid’ (zuurverdiende belastingcenten laten verdampen dus) wordt al decennia NIET GENOEG over het hoofd gezien; al een generatie lang gaan jaarlijks onze goede miljarden verloren op precies die treurige continenten waar ondanks ons goede geld de radicalisering – en dus ook de achterlijkheid, het geweld, de sociale ontwrichting en de armoede – al decennia lang voortwoekert.
  Afgezien van het feit dat de sociale ‘wetenschapper’ Koenders hier ondanks zijn (veel te) hoog aangeslagen opleiding een grenzeloze domheid tentoon spreidt, geeft ie ook nog blijk van totale idiotie.
  Geld smijten tegen radicalisering; hoe stompzinnig en kortzichtig kan je linkse Pavlov-reactie zijn!?
  Peter Emile | 08-06-15 | 13:23 |

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Als je dan bedenkt dat het oorspronkelijke (autochtone ) NL-ers “moeilijk” wordt gemaakt als zij na jaren in buitenland gewoond te hebben, naar .b.v hun vroegere woonplaats terug keren.
  Gebeurt ook vaak als bij gepensioneerde echtparen de partner overlijdt. Van vroegere NL-se kennissen hier overleed de man enkele jaren geleden. Toen ze in haar vroegere woon/geboorte-plaats “Castricum” terugkeerde, was de Welkoms =vraag van de ambtenaar van B.S:
  “Waarom komt U eigenlijk terug ? ”
  Welkom thuis. Een programma hierover op radio:
  “IK keer terug! ”
  Jaarlijks keren tienduizenden Nederlanders terug na een korter of langer verblijf in het buitenland. Geen vakantiegangers, maar mensen die in het buitenland gewoond en gewerkt hebben.
  Dat terugkeren blijkt in de praktijk een moeizaam proces. Hebt u uw Burger Service Nummer bij de hand? Wat is uw DigiD? Hebt u salarisstroken van de afgelopen drie maanden? Hebt u een vaste betrekking in Nederland? Heeft uw buitenlandse partner haar inburgeringsexamen?

  Goede informatie is moeilijk of niet te vinden. Een opvangloket bestaat niet. Verhalen van Nederlanders waarvan sommigen maar in het buitenland blijven wonen omdat ze er niet in slagen terug te keren.
  http://www.npo.nl/argos/27-12-2014/RBX_VPRO_587070

  Like

  • koddebeier zegt:

   In dit land terug willen keren ???????? Kijk eerst is om je heen.

   Like

  • VarAway zegt:

   Zie mijn email reactie aan PVV Martin Bosma ivm zijn boek:

   Bonjour Martin:
   Ik moest ineens denken aan ” die blonde NL mense ” in ons Mooi Suid Afrika?
   Terwijl onze Queen Wilhelmina ( de ouwe feeks ) & later Juliaantje & MP op de pier toespraken hielden bij het ss Groote Beer/Zuiderkruis & Waterman
   ( emigrantenschepen en eigendom van de NL Staat ! ) en de grote kinderrijke families instructies gaven dat zij zich moesten gedragen als vertegenwoordigers van Nederland, hard moesten werken en zich aanpassen aan de gewoontes van hun nieuwe vaderland…..Als ik daaraan denk krijg ik weer de tranen in mijn ogen…
   NL was VOL!!

   Moet je een kijken naar het schuim en afval wat er NU naar binnen komt….

   Dat achterbakse wegkijkende geslijm van slinkse Bertje Koenders en zijn
   “maatregelen te nemen” etc.
   Weer denkende aan zijn volgende baantje bij de EU/VN zoals ZimmerFranzke en zijn traantje wegpinkend.
   Doodziek zou je er van worden.

   Pim Fortuyn zou zeggen: Godverdomme!!!

   Martin, ik spreek uit ervaring. Ik HEB zelf als jong matroosje op de Groote Beer gevaren.
   Breek me de bek niet open.
   Godverdomme!

   Sorry, maar dat moest ik even kwijt.

   Like

 12. Avidia zegt:

  Ik weiger verder belasting te betalen, ik ga mijn zuurverdiende geld niet afgeven aan gelukzoekers, volg mijn voorbeeld!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia 01:22

   Hoe denkt u dit te doen zonder verschrikkelijk in de problemen te komen? U weet toch dat de overheid (helaas) altijd het laatste woord heeft en u kan maken en breken?
   Waarmee ik niet wil zeggen dat ik uw gedachten niet deel. Zéker wel!

   Like

 13. luckybee zegt:

  Zo te zien heeft de Heilige Geest nog meer te doen als nodig is.

  Like

 14. Jan zegt:

  Aangezien Brussel geen enkele macht heeft kan men nee zeggen. Of meent het uitschot in Den Haag dat Brussel een BDS-actie tegen Nederland op poten zet? Dat zou snijden zijn in eigen vlees want wij zijn netto-betalers.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Brussel regeert en wij in Nederland zijn slechts een provincietje aan de kust, meer niet… Wij hebben helemaal niets meer te vertellen, ook politici niet, die handelen alleen nog voor de schijn-democratie, totdat EU alles onder controle heeft…………..

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Dit kabinet is inmiddels een minderheidskabinet geworden, die het recht om te regeren allang verspeeld hebben, als ze enig fatsoen in hun donder hadden stapte ze op !!
  Ze hebben geen enkel recht meer om zulke ingrijpende beslissingen te nemen !!
  En deze ‘vluchtelingen’ zijn gelukzoekers !!

  Like

 16. Jan zegt:

  Nadat Thailand, Indonesië en Maleisië de asielshoppers, parasieten, leugenaars en terroristen massaal weigerden op te nemen is de lucratieve handel volledig stil komen te liggen

  The rickety internet huts have fallen silent in the crowded camps of displaced Rohingya Muslims in western Myanmar, no one comes anymore to bargain for the release of loved ones being held for ransom in Thailand and Malaysia.

  “Before, every day at least 10 to 15 people would come here to negotiate with human traffickers,” said Tun Win, a young man who offers a video-call service from one of the bamboo and thatch huts, “Now, it’s nothing.”

  For now at least, the smugglers who preyed for years on the misery of Myanmar’s Rohingya appear to be going out of business, and Asia’s most acute migrant crisis since the ‘boat people’ exodus at the end of the Vietnam War is ebbing.
  http://www.reuters.com/article/2015/06/07/us-asia-migrants-camps-idUSKBN0ON06M20150607

  Like

 17. Jan zegt:

  Wat ons te wachten staat, voorbeeld Frankrijk, Tourcoing:

  Geen idee waarom de politie hen niet liquideert.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Weer een arrogantie van de Nederlandse politici, hetzelfde als dat in de jaren ’70 toen Lubbers beloofde dat gastarbeiders een Nederlands paspoort konden krijgen. Die gasten zijn dom, knettergek en nog wat meer, maar daar zal ik mij nu van onthouden….

  Like

 19. Jaantje zegt:

  Als de regering dat roept is het al (stiekem)gebeurd.
  Gisteren bij Deen voor de deur voor de verandering geen ‘dakloos’ junkie geen oost europaman maar een heuse Ethiopiër/Iritrea sprak nog geen NL.

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Steeds meer krijg ik de indruk dat mijnheer Rutte en zijn regering ‘matties’, verliezen contact met de realiteit. Zij leven op een andere planeet…. Of ze wanen zich in de persoonlijkheid van Marie Antoinette …Als de zieken, hulpbehoevende, de gehandicapten en armen in Nederland geen brood meer hebben, dan vreten ze toch gebak? De ultieme slagzin van deze regering is: Laat Nederland DE TYFUS KRIJGEN. Laat de vervelend en klagend volk aan de Noordzee lekker barsten. Lang leve de EU, lang leve de Grieken een vooral LANG LEVE DE ISLAM en de ASIELZOEKERS!!. De staatsschatkist is bijna leeg …Maar wat kan dat ons schelen? De laatste (belasting)centen gaan wij aan de zwermen gevaarlijke (nep)vluchtelingen geven. Wij moeten iedereen toch laten zien …’HOE GOAD WIE ZEEN!’. (als iemand mijn Twents kan verbeteren …graag!). Dat was, misschien, ook het gedachtegoed van Marie Antoinette ..Maar Marie Antoinette had geen ervaring …Ze kon de signalen uit de samenleving niet goed lezen. Dat had haar, haar man de koning en Frankrijk de nek omgedraaid.

  Like

 21. Jean zegt:

  Heel die Afrikaanse troep eruit kegelen aan 2x de snelheid als ze binnen gekomen zijn want het is een pot ellende en geweld, achterlijk pervers geweld, ze lopen hier rond met de gedachte dat in elje schede een zwaard moet steken.
  Ik walg als ik de smoelen nog maar zie, kijk naar Amerika, een pot ellende met die troep, de politie zou zich moeten laten molesteren door dat tuig en dan nog is het niet genoeg voor dat onderontwikkeld straattuig.
  De EU wil hetzelfde in Europa nl. 1-Chaos, 2-Geweld, 3-Dictatuur, in die volgorde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s