Vredesproces: hoe de Arabische landen genocidale aspiraties bevredigen zonder Israël te vernietigen

Screenshot_36

(Door: Vic Rosenthal – Vertaling: “Brabosh”)

“Land voor vrede?” Zes miljoen Israëlische Joden overleven tussen ca. 1.600.000.000 moslims, waaronder tientallen miljoenen koppensnellers en andere genocidale mafkezen die met bloeddoorlopen ogen en groen schuim op de lippen van religieus geïnspireerde afgunst naar de Jodenstaat loensen. Diezelfde moslimwereld wordt, ondanks de permanente chaos en ondergedompeld in zeeën van bloed en geweld, nog steeds geruggensteund door de rest van de vrije wereld en in het bijzonder door dat niet-zo-vrije deel ervan. Te midden van die poel van ellende en van staatswege gecultiveerde Jodenhaat oogt het bijzonder somber voor het volk van Israël…

De ijveraars van de voortzetting van het vredesproces tussen Palestijnen en Israël, met aan het hoofd de Amerikaanse president Barack Obama, lijken maar niet te willen opgeven. De reden voor het uitblijven van succes is vrij eenvoudig: zij trachten iets te bereiken dat onmogelijk is namelijk de Arabische aspiraties bevredigen zonder Israël te vernietigen.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Arabische wereld, betutteling, demoniseren, EUSSR, Heilige Land, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Obama, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vredesproces: hoe de Arabische landen genocidale aspiraties bevredigen zonder Israël te vernietigen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Joden worden door de beste beschermheer ter wereld beschermd namelijk de God van Abraham Ik maak me geen zorgen om de Joden maar veel eerder over de Arabieren; hoe lang zullen ze nog blijven bestaan?

  Like

 3. fleckie zegt:

  ..CIDI ISRAEL NIEUWSBRIEF JUNI 2015…..WERKLOOSHEID IN ISRAEL HISTORISCH LAAG MET …4,9%… De werkloosheid in Israel is in de maand april gedaald tot een historisch laagtepunt met 4,9%,aldus het Israelitische bureau voor Statistiek. Met dit laagterecord is de psychologische drempel van 5% doorbroken. In maart was de werkloosheid onder mannen in Israel nog 5,2%;in april zakte hij naar 4,9%, deelde het CBS 25 mei mee. De werkloosheid onder vrouwen daalde van 5.4% naar 4,7%. Diezelfde maand steeg het aantal werkenden in Israel met 0.7% naar 3.640.000ofwel 60,9% van de totale beroepsbevolking, ook een record. ………..In totaal nemen nu ruim 1,9 milioen mannen en 1.740.000 vrouwen deel aan het arbeidsproces. Het werkloosheidspercentage voor mannen in de leeftijdklasse 25-64 jaar daalde van 4,6% in maart naar 4,2% in april. Het werkloosheidscijfer voor vrouwen in dezelfde leeftijdsgroep daalde van 4,7% naar 4,2%. Volgens het rapport v.h.Israelische CBS is de werkloosheid sinds september 2014 in totaal met 0.7% gedaald,t.o.v.2009 is de daling zelfs 3%. De werkloosheid in Israel pielte in 1992 met het een percentage van 11,2%. ……………De vooruitzichten op lange termijn (2059)
  zijn volgens het ministerie van Financien een stuk minder positief. De overheidsuitgaven zullen de komende jaren met 1,2% ,meer toenemen dan de stijging van h.BBP, terwijl de inkomsten slechts met 0,4% stijgen. Dit verschil tussen uitgaven en inkomsten komt neer op 9 miljard shekel,en het resultaat hiervan zal zijn dat Israels schuld zal toenemen. Sterker nog, niets doen zal volgens econoom bij Financien Assaf Geva leiden tot’Israels fiscale bankroet’……………..Deze onhoudbare situatie wordt grotendeels veroorzaakt door de vergrijzing van Israeli’s en het hoge geboortecijfer onder Chareidim,’strikt orthodoxen’, en ARABIEREN. CHAREIDIM maken op dit 10% uit
  v. d.Israelische populatie. De prognose is dat deze groep in de komende 35 jaar zal groeien naar iets meer dan een kwart v.d.bevolking. Arabieren zullen tegen die tijd ook een kwart het totaal uitmaken. ……………Beide groepen hebben te kampen met hoge werkloosheid en maken daarom meer gebruik van sociale voorzieningen. Ook het relatief hoge geboortecijfer drukt op de overheidsuitgave doordat er meer geld naar kinderbijslag gaat. Dit probleem moet volgens het ministerie worden opgelost door enkele structurele economische maatregelen,waaronder het tegengaan v.d.bestaande en groeiende ongelijkheid,maar vooral doordat beide groepen actief gaan deelnemen in het arbeidsproces. In het belang van de financiele gezondheid van Israel moeten zij aan het werk. ……………De Bank van Israel besloot op 25 mei dat de belangrijkste rentetarieven voor de vierde opeenvolgende maand op een niveau van 0,1% zullen blijven. De consumentenprijsindex voor april steeg met 0,6% terwijl er gerekend werd op 0,5% – een hogere stijging dan de Bank van Israel had voorspeld. …………….In Israel wordt de rente zo laag gehouden omdat er geen sprake is van inflatie,maar van een deflatie van 0,5%. De Bank deelde mee dat de Israelische economie stabiel is en gematigd groeit op basis van indicatoren, voor het eerste kwartaal van 2015 en voor de maand april,van economische activiteit. Het Binnenlands Product groeide met een percentage van 2,5%…De groei werd volgens de Bank van Israel geleid door een “stijging van 6,5% van de particuliere consumptie( met uitzondering van duurzame goederen) en een stijging van 0,4% in de export (exclusief de handel in diamanten en startups)”[MD]<<<<<<<<<

  Like

 4. fleckie zegt:

  …….’..SILICON WADI’,…….NW.ISR.WEEKBLAD 5.6.2015,…. door J.Franke…………’.HAVEN’……
  Het is weer eens wat anders. Een persconferentie met mannen van middelbare leeftijd in pakken in chique Carlton-hotel in Tel Aviv. Geen ongeschoren twintigjarige…computernerds…op…afgetrapte gympen die lak hebben aan formaliteiten maar ambassadeurs,ministers en een uitgebreid buffet. Ik ben bij een contractceremonie voor de containeroverslag v.d.nieuwe havens van Ashdod en Haifa. Dit is de wereld van havenbaronnen,vakbonden,25-jarige contracten en miljardeninvesteringen. En die wereld is behoorlijk in beroering. …………’.LAPID DOORBRAK HET HAVENMONOPOLIE VAN DE STAAT EN VAKBONDEN.’ …………De containeroverslag van de nieuwe goederenhavens..in..het noorden en zuiden van Israel komt namelijk in handen van private partijen. Het…LUXEMBURGS-NEDERLANDSE…havenbedrijf…TERMINAL INTERNATIONAL Ltd. gaat aan de slag in Asjdod: een groot CHINEES concern wordt verantwoordelijk in HAIFA. De komst van buitenlandse marktpartijen is de uitkomst van jarenlang hevig politiek getouwtrek. Traditioneel hebben vakbonden een flinke vinger in de pap van het reilen en zeilen v.d.Israelische goederenhavens..die..in..handen van de staat zijn. Zij verzetten zich hevig tegen hervormingen en de komst van marktpartijen. Hun stakingen zijn een effectief wapen. Maar door hun grote macht,zweem van corruptie en goudomrande arbeidsvoorwaarden verspeelden de havenvakbonden de sympathie van het publiek. ……………..In 2011 gingen honderdduizenden Israeli’s maandenlang de straat op om te protesteren tegen de hoge kosten van levensonderhoud..’We betalen EUROPESE PRIJZEN,maar verdienen de helft’, riepen ze. Daarbij wezen zij niet in de laatste plaats naar de hoge tarieven voor geimporteerde producten in de havens.. Er moest concurrentie komen. Voormalig minister van Financien Yair Lapid werd gekozen na een campagne waarin hij beloofde op te komen voor de middenklassers en de macht van de vakbonden te breken. Breken lukte niet,maar de bonden buitenspel zetten wel. Lapid organiseerde tenders voor nieuwe havens waarop marktpartijen konden inschrijven en doorbrak zo het havenmonopolie v.d.staat en vakbonden. De charismatische oud-minister, die tegenwoordig in de oppositie zetelt,is zelf aanwezig op de persconferentie om dit succes van zijn beleid te vieren. Hij houdt een met grapjes doorspekt toespraakje,dat met luid gejuich wordt onthaald. …….
  Havenbedrijf Terminal International Ltd (TIL),dat reeds de overslag van 29 andere grote containerterminals over de hele wereld organiseert,juicht mee. Het bedrijf tekent een contract voor bijna 25 jaar en belooft meer dan een half miljard dollar in de haven van Asjdod te investeren. en honderden nieuwe banen voor Israeli’s te creeren.”Voor ons is dit een deal van gemiddelde grootte”, zegt directeur Vikram Sharma.”Wij zitten overal.Ons hoofdkantoor staat in…LUXEMBURG, ik heb een Indiase naam, maar het grootste deel van onze werknemers zijn Nederlanders die werken in Bergen op Zoom”. Vanwege die Hollandse connectie ..is…ook..Caspar Veldkamp, de Nederlandse ambassadeur in Israel aanwezig. Hij is bijzonder in zijn nopjes met de deal. “Het is niet toevallig dat een Nederlands havenbedrijf nu activiteiten in Israel ontplooit. Tijdens mijn besprekingen met Netanyahu over de samenwerking met Nederland in 2013 benadrukte hij dat Israel de Nederlandse ..havenexpertise graag ziet komen”. …………….Zo kan het dus gaan. Ongeschoren jongeren met afgetrapte gympies zijn het zat en gaan de straat op. De druk stijgt en de wereld van het grote geld en de lange contracten kan niet anders dan hervormen.
  Ministers,premiers en ambassadeurs gaan zich ermee bemoeien. De nieuwe haven komt er. De vakbonden verliezen,maar daar zullen in dit geval weinig Israeli’s rouwig om zijn.<<<<<<<<<<<<

  Like

 5. Jan zegt:

  Jeruzalem is niet gelijk aan Israël. Amerikanen geboren in Jeruzalem zijn, ja wat eigenlijk?

  U.S. top court backs Obama, invalidates Jerusalem passport law
  The U.S. Supreme Court on Monday struck down a law that would let American citizens born in Jerusalem have Israel listed in passports as the country of their birth, saying it unlawfully encroached on the president’s powers to set foreign policy.

  http://www.blazingcatfur.ca/2015/06/08/u-s-top-court-backs-obama-invalidates-jerusalem-passport-law/#disqus_thread

  Like

 6. Jan zegt:

  Grootste leugen 20ste eeuw is dat Joden Palestina koloniseerden terwijl de meerderheid van de Arabieren tijdens de Ottomaanse periode uit omringende landen kwam, sommigen waren zelfs maar een paar jaar na 1948 binnen gekomen en kunnen dus niet eens aanspraak maken op de status van vluchteling:

  ON THE ARAB THEFT OF JUDEO-PALESTINIAN HERITAGE: CHUTZPAH OR HASĀFAH?

  The Arabs themselves don’t really believe in a State of Palestine. Their only interest is abolishing the sizable Jewish presence between the Mediterranean and the Jordan River. Jewish self-determination is anathema to the Arabs who, ever since the time of Muhammed, have kept the Jews in a state of subjugation and dhimmitude. When BDS protesters call for Palestine to be free from the river to the sea, what they are really calling for is the genocide (or at best the subjugation) of the Jews.

  http://chersonandmolschky.com/2015/06/07/arab-theft-judeo-palestinian-heritage-chutzpah-hasafah/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s