Afshin Ellian en Geert Wilders

Screenshot_12

(Door: “Weethetwel”)

Afshin Ellian is op en top een heer. Zo is hij geboren en opgevoed en dat raakt hij niet meer kwijt. Noem het  maar beschaving , iets dat overal ter wereld voorkomt. Eigen goedheid is de maat der dingen; “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet”. Met de hoed in de hand stond hij bij de immigratiedienst toen hij van Iran naar Nederland kwam om asiel te vragen. Hij begreep de gastvrijheid van Nederland en liet zich niet in de war brengen door de asielindustrie die hem vooral probeerde te wijzen op zijn rechten en niet zijn plichten.

Sterker nog: Afshin uitte zelfs opbouwende kritiek op de wantoestanden die hij tegenkwam bij zijn intrede in de Nederlandse maatschappij. En zoals het kan gaan in een vrij land: Hij werd een geliefd schrijver en columnist en zelfs hoogleraar. Afshin ontwikkelde zich verder. Zo vroeg hij zich af of het wel zo’n slim idee was geweest de Sjah van Perzië te verjagen als je ziet wat er voor in de plaats is gekomen. Net als Pim Fortuyn, die zag dat zijn idealistische lidmaatschap van de PvdA ontaardde in een linkse graaicultuur. Maar gedane zaken nemen geen keer. Hij handelde toch steeds vanuit zijn eigen gevoel voor goedheid en rechtvaardigheid om de wereld beter te maken. En nog steeds was er de gedachte dat je met overtuiging en met begrip van iedereen een beter mens kunt maken.

Gutmensch

Dat laatste is eigenlijk de gedachte van de “Gutmensch”. Het is helaas een gedachte die regelrecht zal leiden tot de ondergang van de soort “Gutmensch”, want er zijn nu eenmaal mensen (en steeds meer) die helemaal niet vanuit het goede hart redeneren, maar regelrecht uit zijn op dood en verderf. En als de “Gutmensch”-groep door zijn “hoogstaande beschaving” natuurlijke driften als zelfverdediging of vluchten heeft verloren, gaat hij ten onder. De grootste opgave voor een “Gutmensch” is zich dat te realiseren. Dat is vaak een proces van jaren als het er al ooit van komt of als hij/zij het onverhoopt zou willen.

Afshin heeft jaren op het randje gebalanceerd. Hij kon het gewoon niet geloven. Het gevolg was wel dat hij in al die jaren de boodschapper van het slechte nieuws in de persoon van Geert Wilders aangevallen en gekleineerd heeft waar hij maar kon. De recente geschiedenis heeft hem wellicht overtuigd. Vriendelijke buurjongetjes uit Almere veranderen in bloeddorstige monsters. Hij heeft de op het hek gespietste hoofden gezien van mensen met de goedheid nog in de uitgebluste ogen. Hij heeft gehoord van de duizenden onschuldige vermoorde en verkrachte christenen waarover de media hier nauwelijks berichten, en al helemaal niet met verontwaardiging. Hij heeft ingezien dat de redactie van NRC niet dom, maar boosaardig is. Afshin Ellian heeft het “Gutmensch”-tijdperk definitief verlaten.

Welkom

Beste Afshin, welkom in de wereld met een sprankje hoop op toekomst. Is het te veel gevraagd nogmaals je hoed af te nemen, ditmaal voor Geert Wilders, waarbij je hem zijn excuses aanbiedt  voor alle keren dat je hem onterecht hebt veroordeeld? Dat je er aan meegewerkt hebt dat hij nu al meer dan tien jaar een gevangene is in zijn eigen land? Het land waar jij vrijheid hebt gevonden?

En daarna nog één keer, Afshin, en dan ben je er: geef openlijk te kennen dat je op Geert Wilders gaat stemmen, dat je iedereen aanraadt hetzelfde te doen. Geef de “Gutmenschen”, die nu op het randje balanceren, het laatste zetje; geef ze de kracht zich los te maken van de verstikkende politieke correctheid. Geef ze hoop op het verdwijnen van de lamlendige politiek die ons land in de greep heeft. Wees zodoende een baken voor de toekomst van het land dat ook jou een toekomst heeft geschonken!

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Geert Wilders. Bookmark de permalink .

22 reacties op Afshin Ellian en Geert Wilders

 1. Doornroosje zegt:

  Volkomen met Weethetwel eens. Niets aan toe te voegen.

  Like

 2. Lis zegt:

  Wat een prachtig stuk!!! En helemaal geweldig als dit inderdaad gaat gebeuren.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Zo waar is dit, het zou het PVV idee een stuk vooruit helpen.
  Ik zeg dit al jaren; dat we in oorlog zijn met de islam en met de EU.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Hij op Geert stemmen? Wat een naïviteit! Stel de vraag waarom deze (terechte) islamhater niet bij de PVV is…. Echte VVD-er hoor deze “heer”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ongelogen, Paul: Ik maakte me al op om een comment te gaan schrijven in de geest van: “Volgens de inzichten van onder meer onze mede-reaguurder paulzwueste zal hij die stap niet nemen…..enzovoort enzovoort.” Maar je was me al vóór. En thans geloof ik stellig, dat je gelijk hebt.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Voor zo verik het weet was Afshin Ellian altijd altegen deIslam gekeerd.Het is dus tijd dat hij op Geert Wilders gaat stemmen,mischien ook de VVD verlaat?Om duidelijk te maken wat hij werkelijk wil?Of ligt dat ook aan zijn inkomen , dat hij niet riskeren kan?

  Like

 6. Ahava zegt:

  Weethetwel, geweldig! Maar zoals Paul terecht opmerkt, een Iranees (..) in hart en nieren zal het nooit opnemen voor een Israel-vriend. Jammer, maar helaas.
  Heeft Afshan het knappe artikel van Weethetwel overigens al onder ogen gehad?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Weethetwel !! Het is aan U Afshin Ellian om deze stap te zetten, U zou heel hoog in mijn achting stijgen !!

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een zeer realistisch artikel. Afshin, die als beste weet wat het is om als om ex-moslim te leven in een barbaarse wereld en deze dan ook verafschuwt, is niet Anti-Wilders, maar als wetenschapper maakt hij dezelfde fout als de Gutmenschen (die veelal in hoogopgeleide kringen voorkomen), die racisme veroordelen maar juist zelf een destructieve spiraal van discriminatie en demonisering van de realisten creëren!

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  en zo krijgt nóg de wijsheid een kans
  en mogen wij nóg altijd kiezen…

  Like

 10. mijn-idee zegt:

  Ik hoop dat dhr. Ellian zich niet aansluit bij de PVV.
  Er is een gigantisch cordon sanitair rond die partij, dat zou de impact van zijn gedachtengoed en inbreng alleen maar teniet doen en hem kansloos maken.
  Het beste zou zijn dat hij zich zou kunnen inbedden in een van de van oudsher gerespecteerde “fatsoenlijke” partijen waar zijn inbreng – tsjaa _ meer gewicht in de schaal kan leggen…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, U wordt ontzettend bedankt voor uw loyaliteit jegens de PVV!
   Her gaat dan niet eens zozeer om de persoon van Ellian, maar U dient wèl te beseffen, dat deze site 100% PVV is! Dus volgens U zouden personen van enige importantie om díe reden verre van de PVV moeten blijven?
   Ik spreek niet voor de anderen hier, maar dat schiet mij aardig in het verkeerde keelgat: Zo werkt U mee aan datzelfde cordon-sanitaire!
   Wat doet U dan hier? De boel een beetje tarten?!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   “mijn-idee”. Ik moet u eerlijk zeggen dat ik vind dat u helemaal op het juiste spoor zit.
   Natuurlijk moet en zal de heer Elian zich niet bij onze PVV aansluiten.
   Zoals u zo schrijft zou er: “een gigantisch cordon sanitair rond die partij bestaan,”.
   Zolang als de heer Elian dit niet publiceert in zijn Elsevier-krantje mag hij zich niet bij onze PVV aansluiten. Geniale gedachte! Al heb ik ‘m zelf bedacht. Maar toch… blijft hij geniaal. Want de heer Elian ZOU moeten schrijven dat zijn impact, zijn gedachtegoed, en ook zelfs zijn INBRENG!, (stel je voor!) volmaakt te niet worden gedaan, juist door dat “cordon sanitaire” wat onze Nederlandstalige zuiderburen zo perfect hebben uitgevonden… En wat diegenen die onze democratie te niet willen doen, (en waar u denkelijk 100% bij hoort!…) kennelijk hebben overgenomen!
   Maar DAT doet hij niet! Want… wat brengt meer sympathie in Nederland te weeg dan uitsluiting! Vandaar al die mensen die op onze PVV stemmen!
   En daar horen gelukkig lui zoals die verheerlijkte Iraniër van u niet bij. U mag ‘m hebben!
   Hij staat zelfs achter dat “cordon Sanitaire” voor onze heer Wilders. Weet u dat wel?Natuurlijk! Anders was hij wel over de brug gekomen… En was hij nu allang en volmondig Wilders aan het steunen! En die verderfelijke islam WERKELIJK aan het bestrijden….
   Nu probeert hij via het zondagsblaadje Elsevier die schijn op te houden en tegelijk zijn lintje niet in gevaar te brengen!… Zo ziet u maar…
   Het kan verkeren zei Brederode al. Schaam u “mijn -idee”, en kom hier never back!

   Like

 11. Schnoebel zegt:

  @mijn-idee
  Prof. Ellian “ligt al in bed” met de “fatsoenlijke” VVD. En zo als het een goed VVDer betaamt trekt hij fel van leer tegen Wilders. Vandaar dat de prof., tijdens verkiezingstijd vileine anti-PVV columns schrijft.
  Trouwens waarom is Wilders niet genomineerd voor de Pim Fortuyn-prijs?

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Meneer Wilders is niet genomineerd omdat Leefbaar Rotterdam hetzelfde is geworden als PvdA en D66 en de PVV mee gaat doen met de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 010. De baantjes staan dus op de tocht.
   De PVV is nu de vijand. En het gedachtegoed van de heer Fortuyn vind je nergens terug bij LR.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Leefbarbaar, Leefbaar Rotterdam is op het gebied van de bredere politiek zwaar afgegleden en is daar nog mee bezig. Met name gaat dat snel in de vigerende coalitie.
    Heb ze altijd gestemd, eerst uit overtuiging, later bij gebrek aan beter.

    Sinds Eerdmans de scepter zwaait en met zoveel woorden stelde ‘dat de islam bij Rotterdam hoort’ (hij zei dat uiteraard heel anders, maar goede verstaanders…..) is mijn sympathie voor L.R. aan het verdwijnen geraakt.
    Komt nog bij dat ik constateerde dat hij kennelijk niets weet van die islam en zijn terreurboek, waarop ik hem (op hun site) aanraadde zich daarover eens te buigen.
    Zonder merkbaar effect.

    Ik zal de PVV in Rotterdam verwelkomen met mijn stem, als het zover is.
    En, om maar eens een gemeenplaatsje te hanteren, ongetwijfeld ‘velen met mij’.
    Want échte Rotterdammers zijn niet gek.
    Leefbaar Rotterdam heeft zichzelf lek gestoken. Zoiets zíen wij.

    Like

 12. Giny zegt:

  mijn-idee

  Beetje domme reactie, er valt niets aan te sluiten bij de PVV, je kunt wel een
  “Sympathisant” zijn en vooral zorgen dat de PVV veel zetels behaald!
  Die onzinnige uitdrukking van u over het cordon sanitair, vind ik een grote schande!
  De van oudsher gerespecteerde “fatsoenlijke” partijen waar u het over heeft,
  bestaan niet meer, die leven alleen voor zichzelf en niet voor ons!
  Noemt u het maar fatsoenlijk hoe er met de oudere en zieke mensen wordt omgegaan,
  hoe we belazerd worden aan alle kanten!
  De door u geprezen ‘fatsoenlijke” partijen, gaan wel aan de haal met de standpunten
  van die verschrikkelijke PVV, die daardoor verketterd werd!
  Ze zouden een diepe buiging voor de heer Wilders moeten wagen, die zijn leven
  voor ons in de waagschaal legt!!!

  Like

 13. W.H.J. Reiss zegt:

  Als die Elian zich aangetrokken voelt tot de VVD is het gewoon een gluiperige meeloper, die de makkelijkste weg kiest ! Dus typisch, hij is en blijft een moslim, een verrader !

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Geweldig artikel, dank hiervoor.
  Meneer schrijft stukkies voor een fout blad (elsevier / bilderbergbode) is moslim en communist. En allochtoon en heeft onze maatschappij veel schade toegebracht.
  Meneer wordt pas geloofwaardig als hij de daad bij het woord voegt en keihard actie gaat voeren voor de PVV.
  Gaat niet gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s