Open brief aan de heer G. Wilders, voorzitter van de Partij voor de Vrijheid

Screenshot_10

(Door: Peter Rissing)

Den Haag, 10 juni 2015

Geachte heer Wilders,

De motie uit 2010 om “in woord en daad het tegengaan van de islamisering niet tot doelstelling van het kabinetsbeleid te maken” heeft destijds de steun gekregen van de overgrote meerderheid van de Tweede Kamer. Uiteraard was dit een initiatief van PvdA, SP, GroenLinks en D66. Door voortschrijdend inzicht en objectievere onderzoeken blijkt sindsdien dat -ook in Nederland- stevige demografische veranderingen plaatsvinden, waardoor de fundamentalisering in de islamitische gemeenschappen structureel toeneemt. Anders dan bij ander religies, culturele of politieke stromingen is er bij de islam momenteel vaker sprake van de regressie naar sociale, ethische en juridische normen uit zijn ontstaansperiode. Dit blijkt onder meer uit (passieve) steunbetuigingen aan de doelstelling, de werkwijze en het beleid van ISIS, de ontwikkeling van het salafisme en het importeren van fundamentalistisch islamitische “knowhow” uit traditioneel islamitische landen zoals Saoedi-Arabië en Marokko.

Deze ontwikkeling staat ook haaks op het tegengaan van de Dikke-ik samenleving “waarin mensen denken dat ze alles kunnen maken en recht hebben op allerlei voorzieningen”. Door de toegenomen fundamentalisering en het aantal ISIS sympathisanten in ons land zullen ook de veiligheidsdiensten en de politie – financieel, organisatorisch en in mankracht – niet meer de mogelijkheid hebben adequaat op aanslagen en andere schadelijke gevolgen van de fundamentalisering voor onze maatschappij te anticiperen.

Er dient echter momenteel nog meer preventief en actief opgetreden te kunnen worden, de nationale veiligheid en meningsvrijheid volgens onze grondwet staan al stevig onder druk, het antisemitisme, de “eerwraak” en het aantal “vrouwenbesnijdenissen” blijft toenemen. Via U hoop ik daarom de PVV ertoe te kunnen bewegen een motie in te dienen die beleidsmakers passende gereedschappen bieden om dit gevaar voor onze Westerse samenleving te kunnen bestrijden.

Gepast lijkt mij een motie van de PVV, waarin de regering wordt opgeroepen wetgeving te ontwikkelen om “in woord en daad het tegengaan van de fundamentalisering binnen de moslim gemeenschap tot doelstelling van het kabinetsbeleid te maken”.

Screenshot_11

Hoogachtend,
Peter Rissing

PS: Het is uiteraard aan U om het woord “fundamentalisering” nu al te vervangen door “islamisering”, dat zou beter zijn, maar volgens mij is de tijd daar niet rijp voor. Pas nadat de komende islamitische aanslagen hebben plaatsgevonden, zal politiek links de ware aard van de islam niet meer kunnen ontkennen en een motie tegen de islamisering van Nederland steunen.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Open brief aan de heer G. Wilders, voorzitter van de Partij voor de Vrijheid

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het zou goed zijn indien er een mogelijkheid gecreëerd wordt om deze brief massaal te steunen.
  Het komt eigenlijk neer op het intrekken van de motie Halsema die al zoveel kwaad heeft aangericht.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Pingback: Open brief aan de heer G. Wilders, voorzitter van de Partij voor de Vrijheid |

 3. bigljohn zegt:

  …..zal politiek links de ware aard van de islam niet meer kunnen ontkennen en een motie tegen de islamisering van Nederland steunen…..Breek mij de bek niet open over links. Die zullen pas inzien dat de islam bestreden moet worden op het moment dat velen al onthoofd zijn, en de zaak al reddeloos verloren is. Het zijn deze vier factoren die er in Nederland voor zorgen dat er nu al geen weg meer terug is; Straatsburg, Schengen, de motie Halsema, en links Nederland. Links Nederland die al vele decennia de touwtjes strak in handen heeft, de vazal is van de E.U., en de grote vriend van de Islam. Daarbovenop komen nog zaken als politie, justitie en rechtbanken, die ook de islamieten een warm hart toedragen, terwijl ze ons vernaggelen. En welke straf gaat die Marokkaanse moeder krijgen voor haar dochter die ze vermoord heeft ? Stel er maar heel weinig bij voor. De rechtbank zal rekening houden met haar religie (islam) en cultuur, en met het feit dat ze (zogenaamd) tot de zwakkeren in de samenleving behoort die door de samenleving gediscrimineerd word. Misschien een taakstrafje ??? Als wij dat zouden flikken gingen we voor 10 jaar de cel in, zonder aftrek van voorarrest, en zonder een derde kwijtschelding van de straf in het aantal jaren.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, die ‘komemde aanslagen, hè…….Ergens natuurlijk bar en boos, dat je op zoiets moet gaan hopen, omdat er anders geen doorbraak te verwachten valt!
  Maar het feit ligt er.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Pleurt ze allemaal uit onsland inclusief alle rooien, egaal of ze van de PvdA SP, Gr links komen of niet D66 zie ik ook liever vertrekken, en niet vergteten de CU.day Karel Marx meer geloofd als de leer van Jezus Christus.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om de vazallen van de islam voor een tribunaal te berechten !!
  Deze mensen plegen Landverraad !!

  Like

 7. Jean zegt:

  islam is geen religie maar voor 100% terrorisme en terrorisme moet bestreden worden en wat die turk betreft “laat maar lullen” vooral niets van aantrekken en elke turk die graag die lul volgt papieren afnemen en terugsturen naar Turkije.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  Open brief aan dhr @geertwilderspvv DOOR LINXEN:FUNDAMENTALISERING! NU WET maken TEGEN ISLAMISERING http://wp.me/p1O7aM-nBB @wordpressdotcom

  Like

 9. en het mailadres van Geert Wilders, mocht iemand het nog niet hebben. Misschien massaal kopieren/plakken/mailenaanGeert?

  Like

 10. exter39 zegt:

  Waar zijn we toch mee bezig . iedereen die NIET blind en doof is , ziet toch onze cultuur historische waarden met de dag af brokkelen, met steeds meer gericht op het islam geloof , om dat er ongebrijdelt deze groep op onze samenleving afgestuurd word , maar niemand terkt aan de noodrem., de duitsers kwamen massaal en we wisten wie onze vijand was, nu komen ze in kleine groepjes , en doen net of ze ons welgezind zijn , maar ontploojen zich als slangen als ze een maal geworteld zijn .ze eisen dingen die voor de burger onacseptabel zijn , maar worden door onze regering gesteund,met ons belasting geld, dit zal eindigen in een burger oorlog , en de regering zit dan in veilige oorden ,om dat ze steeds maar bezig zijn hun zakken te vullen voor moeilijke tijden.

  Like

 11. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 12. Giny zegt:

  Lieve mensen,
  Op de Volkskrant online, kunt u stemmen of u er een probleem mee
  hebt dat Geert Wilders de cartoons op de TV wil tonen!
  Allemaal stemmen!!!!

  Like

 13. Ruud Beijer zegt:

  Geachte meneer, zolang alle schijnheilige Kamerleden achter de moslims staan zal ook men Wilders hier niet veel aan kunnen doen. Het kabinet wordt gesteund Door alle stemmers van Nederland die niet op de PVV stemmen. Ps We zijn al te laat!

  Like

 14. Frank de Vries zegt:

  Het “waarom” van de plotseling enorm toegenomen stroom van hoofdzakelijk moslim “vluchtelingen” uit (niet alleen) Syrië naar vooral de Europese landen, die deel uitmaken van de z.g. E. U., heeft alles te maken met de oude wens van de “linkse politici” in Europa.
  om van Europa een Socialistisch machtsblok te maken naast het te puur Kapitalistische Amerika en de te dictatoriale Communistische Sovjet Unie.

  Dat droombeeld bleek niet snel te bereiken met ons democratische stelsel, dat toch welvaart bracht voor Nederland. De tot dan toe gedwongen coalities met Christenen en liberalen stond hun droombeeld in de weg!

  De puur ondemocratisch ontstane E. U. bood hen echter een nieuwe kans.
  En de zwarte President van de V.S. liet zien hoe je de “Socialistische Heilstaat” moest creëren.

  Obama (met familiaire “moslim wortels”) werd uitsluitend gekozen op zijn “etnische achtergrond” als eerste zwarte President van de V.S.
  Bovendien zou hij voor het eerst de Amerikanen een “algemeen betaalbare gezondheidszorg” geven!
  Dat hij daar na zoveel jaar nog steeds niet in geslaagd is komt meer, omdat hij (als ex moslim) direct de banden met de Islamieten (in Egypte) aantrok openbaar ten koste van de banden met
  Israël.

  Hierdoor werden de moslims bemoedigt om hun “slag te slaan”, omdat door de machtigste natie hun kant gekozen leek. De Palestijnen werden hierdoor een “Links symbool van onderdrukking”
  En dus Israël in “Links Europa” ook de agressor in het M.O.

  De Islam-leiders zagen een gouden kans, om hun eeuwenlang streven naar wereld dominantie te versnellen. Ghadaffi had al gezegd, dat deze verovering nu via de buiken van de moslima’s en het democratisch kiesstelsel van de Europese landen zou gaan slagen!

  In de afgelopen halve eeuw was daardoor in alle M.O. landen al een schrikbarend jonge mannen overschot ontstaan! Geen werk, geen vrije vrouwen, en dus tot het bot sociaal/emotioneel gefrustreerd. Een prima basis voor “kanonnenvlees voor de Islam”!

  In 1973 werden alle (laffe) Europese leiders op puur (olie)chantabele basis economisch gedwongen tot het ondertekenen van de “Resolutie van Straatsburg” met de OPEC landen, die daarmee afdwongen dat de Islamieten ongelimiteerd en vooral ongestoord Europa binnen mochten om zich daar te settelen.

  Dit is vrij geruisloos tot aan de dag van gister in Europa gebeurd en zelfs de toename van moslim aanslagen en terrorisme in de wereld heeft helaas nog steeds geen algemene afwijzing jegens de Islam opgewekt.

  Toch moest de Islamisering sneller gaan. Hoe doe je dat? Gewoon (burger)oorlogen creëren!
  Dat is in Islamitische landen eenvoudig door te stoken tussen (ruwweg) Sjiieten en Soennieten!
  Elke oorlog levert vluchtelingen op! Deze in Syrië dus miljoenen moslims.

  Deze vluchtelingen worden niet in de omringende Islamitische landen opgenomen, MAAR MET OPZET DOORGESTUURD NAAR DAT SUFFE EUROPA ! Bovenop de al aanwezige zestig miljoen moslims pompt de Islam-leiding mede door de Linkse Staats betaalde “zieligheids-industrie” van Europa’s Socialisten er nog eens snel een paar miljoen moslims extra bij in de aanzwellende stroom “Islamitsiche 5de colonne”!

  Waarom blijft “Brussel” en de meeste Europese landen zwijgen over deze tsunami van moslim-vluchtelingen, die van “Brussel” maar moeten blijven opnemen en onderhouden?

  Het is heel simpel.
  Het Linkse “Brussel” van Europa ziet zijn “droom” om hiermee het “Communistische Moskou en Kremlin model ” te gaan imiteren!

  Net als Obama volgen ze de ‘acht niveaus van Staatscontrole” om dat “Socialistische Heilstaat
  model” te realiseren.
  Deze richtlijnen zijn beschreven door Paul David Alinsky (1909 – 1972) in zijn boek: “Regels voor Dictators”
  Obama gebruikte de eerste regel als verkiezing” s belofte: Invoering van een Staats-geregelde Algemene Gezondheidzorg. ( “Controle over de Gezondheid s Zorg … en je hebt controle over de bevolking”!).

  Ik wil afsluiten met het noemen van de zeven overige maatregelen, die tot een Europese Staats-dictatuur (a la de Sovjet Unie) gaan leiden:

  2: Veroorzaak meer armoede!
  Arme mensen zijn eenvoudiger te manipuleren en zullen niet snel terug vechten als je hen “gedoceerd” net voldoende levensbehoeften verstrekt.

  3: Maak een zo hoog mogelijke Staatsschuld!
  Daardoor kun je telkens de belastingen verhogen waardoor weer meer armoede ontstaat!

  4: Ontneem het volk elke vorm van eigen bewapening!
  Het volk kan op geen enkele manier zich verdedigen tegen de Overheden, die wel over een politieapparaat c.q. leger kunnen beschikken.

  5: Zorg dat de Staat controle heeft over elk aspect van de samenleving!
  (Voedsel, levensmiddelen, behuizing en inkomen. Geef het volk “brood en spelen”)

  6: Controle over elke vorm van opleiding.
  Stuur elk kind en student in wat wel en niet mag geleerd worden. VB:De Islam laat kinderen uitsluitend leren lezen in de Koran!

  7: Verwijder het “Geloof in God” uit school en Overheden.
  Herinner het Sovjet Communistische credo: “Geloof is opium voor het volk”!

  8: Stook het volk op met de scheiding tussen “rijk en arm”, waarbij “rijk” altijd ten en op koste van de armen gaat! Dat geeft jaloezie en onrust, waardoor de Staat eenvoudiger torenhoge belasting voor “rijken” kan afdwingen.

  Dan is het doel van de PvdA en Links “Brussel” bereikt!
  Willen wij dat? (De geschiedenis heeft al bewezen dat dit soort Staats- en/of Religiedictaturen altijd na verloop van tijd mislukken!
  Alleen ik wil dat niet opnieuw gaan ervaren!
  U wel?

  Like

 15. albertien54 zegt:

  Linkse politiek correcte mensen zijn de grootste landverraders altijd geweest. Zoals in de tweede wereldoorlog zijn zij ook medeplichtig geweest aan deze landverraders, de NSB-ers zijn er in grote getale nog steeds onder ons en zoals de vader van mijn vriendin ooit zei, opgepakt door de Duitse killers, te werk gesteld in een werkkamp in Syberië: “”de elite is nog lang niet klaar met zijn klus, binnen korte tijd zul jij dochter, wederom zware tijden moeten meemaken”, dit was kort voor zijn dood, 20 jaar geleden. De man krijgt gelijk!!!, het is nu precies hetzelfde als in de tijden van WO2, de NSB-ers, die linkse politiek correcte landverraders, zowel in politiek als ook de linkse stemmers in ons land, hebben niks geleerd en zijn precies dezelfde landverraders als toen destijds. Nog even, dan geven ze ons aan, omdat we tegen de islamisering zijn van dit land en de politie is inmiddels ook verworden tot een orde van landverraders, ze pakken ons straks zomaar op, omdat je in hun ogen een landverrader bent, alles wordt omgedraaid, de waarheid wordt gemanipuleerd tot op het bot en de onnozele schapen in dit land laten zich straks als makke schapen afslachten en daarna kunnen ze helaas niet meer zeggen: wir haben es nicht gewüszt, dan is het over en uit met deze meuk landverraders, maar ze krijgen wat ze gezaaid hebben, eigen schuld dikke bult!!! ze hebben hun lot uit handen gegeven, aan de vijand, het paard van Troje wordt met grote eerbied binnengehaald, de welkomstcommitees!! Hoeveel kregen deze mensen daarvoor betaald, ik denk dat dit ook weer een agenda is om het volk nog meer op te stoken, hun eigen zieltjes te grabbel gooien, ooit krijgen zij ook de rekening gepresenteerd, juist die zogenaamde christenen, heb uw naasten lief, weest de barmhartige samaritaan, ha, ha, wat een grap,barmhartige samaritaan, je omarmt de vijand en laat je eigen volk stikken, zoals daklozen, oude mensen, de kinderen die zonder ontbijt naar school worden gestuurd, mensen die op straat worden gegooid omdat ze de huur niet meer kunnen betalen, maar moet allemaal kunnen door deze naaste liefhebbende mensen, landverraders zijn het, tot op het bot, de duivel in huis halen en oh ja, Jezus sloeg toch ook de slechte mensen uit zijn tempel, de hoeren en verraders, precies!! hij had groot gelijk, weg ermee, met al die hoeren van Babylon!
  De Farizieërs, juist ja, deze Gutmenschen zijn allemaal Farizeeërs, snappen nog steeds hoe het werkt. Nee je mag niet oordelen, maar je mag wel iemands dadenBEOORDELEN, dat doen deze mensen blijkbaar niet! Nog maar eens goed de bijbel lezen zou ik zeggen, praat me niet van deze schijnheilige christenen, bah, ook jullie kop moet er straks af, domme, domme mensen, landverraders, loop maar het verrraad kabinet achterna, de Hitlers2, daarnaast het verraad van Brussel, de VN, de elite, dank je wel meneer George Sorros, fijn dat je de mensen een handboek hebt gegeven en ze voorzien hebt van mobiele telefoons, met vluchtroutes, telefoonnummers, dankjewel landverraders van Nederland, ik hoop dat jullie na jullie dood moge branden in de hel, echt waar ik spuug en kots op al deze landverraders
  Maar ook nu weer, men wil het niet zien, niet horen en niet weten en sust alles maar weg, ach het zal wel wat meevallen, misschien moeten er eerst nare dingen gebeuren voordat wij wakker willen worden.
  Nederland is een land van konijnen, ze buitelen over elkaar heen over grazige wijden, ze zien niet, willen ook niets zien, voor hen is er alleen maar plezier, afleiding, inkomen, kortom het huisje boompje, beestje, meer is er niet in hun leven. Hebben geen enkele zin om zich nog ergens in te verdiepen, noch willen ze mensen aanhoren die hen wijzen op wat er nu echt speelt in dit land.
  Verdomme, vanmiddag weer een mevrouw, maar ik zie in het nieuws dat het wel te handelen is allemaal, ja ik weet dat een vriendin mij 20 jaar geleden al vertelde dat het grootste gevaar de islam zou zijn, JAAAAAA…die vriendin had toen al gelijk en was toen al wakker.
  Ik heb haar info gegeven, gewezen op deze site, maar ik denk niet dat ze er ooit naar gaat kijken. Ach nou ja, was haar relaas, we kunnen er toch niets aan doen toch? Misschien moet er eerst wel wat ergs gebeuren, voordat wij allemaal wakker willen worden!!!!
  Tjonge, jonge, wat een mentaliteit, maar ze vond wel dat het protest in Purmerend er vreemd uitzag, al die tegenstemmers, rare mensen met grote tatoes, zien eruit als tokkies, maar ik zeg tegen haar, dat doet nou die propaganda media, die kiest juist deze mensen uit om hun stem te verheffen, wat is er mis met iemand met tatoes, we zijn al zo gehersenspoeld dat iemand met tatoes wel een tokkie zal zijn, maar de media speelt hier verdomde slim op in!!.
  Gisteravond weer om van te kotsen met Pauw, met kromme tenen de gutmenschen weer aan tafel gezien, het valt allemaal wel wat mee hoor mensen, het zijn allemaal vredelievende mensen en je kunt ze gerust in huis nemen hoor. Die Pauw, die mogen ze wat mij betreft ook afschieten, een landverrader eerste klas, die zit straks lekker veilig in zijn onderaardse bunkers met de politieke landverraders, de BN-ers en al die shit die ons land volledig naar de filistijnen helpen.
  De farizeëers zijn nooit weggeweest, ze leven nog volop onder ons, het is om te kotsen, wat een schapenvolk in dit land, ze blijven maar mekkeren en zeuren en blaten, jullie tijd komt echt, die tijd is snel en het maakt mij inmiddels niet meer uit, de aanslagen moeten wat mij betreft wel snel komen, ik ben geestelijk, lichamelijk en fysiek voorbereid om wat er moge komen.

  By the way, er wordt een grote False Flag verwacht binnen 5 weken, iets groots, misschien wel iets nucleairs, de elite heeft haast, is zich aan het voorbereiden om onder te duiKen in hun onderaardse steden, met alle luxe van dien. De populatie van de wereld moet naar 500 miljoen, daarna volledige slavernij, over degene die nog blijven leven, NWO3 is al opgestart door de zwarte paus.
  Als het dan toch moet mensen, dan hoop ik maar dat we in één keer weg zijn, met deze planeet, ik ben het meer als zat om op deze planeet nog een fatsoenlijk leven te moeten leiden, ben er echt zo klaar mee, met de vernielde planeet, met de mensheid, dit ras verdient geen bestaansrecht meer, uiteindelijk zijn wij verantwoordelijk voor al hetgeen er nu uitrolt over deze planeet, we hadden het duizenden jaren terug al kunnen stoppen, de meesters bepalen de wetten, de mensen voeren braaf hun wetten uit, de meesters lachen zich rot om de mensen, kotsen op mensen, maar helaas….voor hen is het straks ook EINDE VERHAAL, WIJ WEG, ZIJ OOK WEG!!!

  Like

 16. Peter Rissing zegt:

  En zie:
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-29754-347.html

  Nr. 347 MOTIE VAN DE LEDEN DE GRAAF EN WILDERS
  Voorgesteld 17 december 2015
  De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,

  overwegende dat islamisering een bedreiging vormt voor vrijheid, veiligheid, democratie en rechtsstaat;
  verzoekt de regering, de-islamisering van Nederland tot doelstelling van beleid te maken,
  en gaat over tot de orde van de dag.

  De Graaf
  Wilders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s