Inbreng Geert Wilders bij bootvluchtelingendebat

Mevrouw de voorzitter,

Brussel wil ons duizenden extra asielzoekers door de strot duwen. Ze noemen het met dure woorden herverdeling of herplaatsing. Maar het betekent gewoon méér asielzoekers , méér gelukzoekers, en méér islam in Nederland. En, voorzitter, ook meer terroristen. Want ISIS heeft al aangekondigd de terroristen gewoon met de boten mee te sturen.

Vz.,
In Brussel zijn ze knettergek geworden. En hun slaafjes in Den Haag stemmen met wat mitsen en maren gewoon ermee in.

En hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Vorig jaar al een Nederlands asielrecord met 24.000 asielzoekers. Maar het is nog niet genoeg. Het kabinet en de heer Rutte willen er nog een paar duizend bovenop. Iedere asielzoeker kost de Nederlandse belastingbetaler zo’n 36.000 Euro per jaar. Alleen al vorig jaar kostten alle asielzoekers de Nederlandse belastingbetaler 876 miljoen Euro. En dat mevrouw de voorzitter zijn dus de keuzes van premier Rutte. Wel honderden miljoenen voor asielzoekers, maar de zorg voor ouderen in Nederland afbreken.

En over een paar weken ongetwijfeld ook weer meer geld voor Griekenland, maar de Nederlanders mogen met een hogere AOW leeftijd en met een ingekorte WW geconfronteerd worden. Wel gratis zorg voor asielzoekers, want zij krijgen gratis zorg, en ook voorrang voor een sociale huurwoning, maar Nederlanders die op een woning zitten te wachten mogen nog wat langer van deze premier in de kou blijven staan.

Mevrouw de voorzitter,

Premier Rutte noemt zich de premier van alle Nederlanders. Maar hij is de koning van de asielzoekers. De weldoener van Afrika en Griekenland, en de sloper van de zorg in Nederland. Nederland wordt geregeerd door een elite die haar prioriteiten niet meer op een rijtje heeft. Het kabinet staat totaal los van de werkelijkheid. Niemand in Nederland, op wat verdwaalde D66’ers na, wil dit plan van de Europese commissie.

Vz,
Wat moet gebeuren is geen enkele asielzoeker in Nederland toelaten. Geen enkele! Genoeg is genoeg! We hebben al meer dan genoeg asielzoekers in Nederland. Stuur ze allemaal terug. Net als Australië doet. Een fatsoenlijk land. Stuur ze terug, stuur ze veilig terug! En laat die steenrijke landen uit de Arabische wereld, zoals Saoedi-Arabië en de Golfstaten, die nu niets doen, laat die landen hen opvangen of voor hun opvang in Noord-Afrika betalen.

Vz,
Het wordt eindelijk eens tijd dat we ophouden met het weggeven van ons land. We moeten ermee ophouden met die open-grenzenpolitiek en de halve wereld Nederland binnenlaten. We moeten ermee ophouden dat we ons geld blijven weggeven. Miljarden van ons geld, ieder jaar opnieuw, via ontwikkelingsgeld naar Afrika, naar asielzoekers met onzinnige plannen als deze, naar de wereldvreemde elite in Brussel. En ik vraag aan de minister-president, houd daar mee op. Besteed dat geld hier in Nederland. Besteed dat geld voor onze eigen mensen. Dat zijn de mensen die wij hier vertegenwoordigen. Dat zijn de mensen die ons gekozen hebben. Dat zijn de mensen voor wie wij hier staan. Zij verdienen onze prioriteit, niet de mensen uit Afrika.

Vz,
Genoeg is genoeg. Dat plan naar de prullenbak. Geen asielzoeker er meer bij. En daarom sluit ik af met de volgende motie:

De Kamer, gehoord de beraadslaging, verzoekt de regering het herplaatsing- en hervestigingsplan van de Europese Commissie af te wijzen en er zorg voor de dragen dat geen enkele asielzoeker meer tot Nederland wordt toegelaten, en gaat over tot de orde van de dag.

Door:
Geert Wilders

PVV grootBron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Geert Wilders, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Inbreng Geert Wilders bij bootvluchtelingendebat

 1. Pingback: Inbreng Geert Wilders bij bootvluchtelingendebat | Nikontino's Blog

 2. KeesvanD zegt:

  Helaas de enige echte realist in de Tweede Kamer

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Spreken alleen nog asielisme in den Haag Geert echt Nederlands verstaan ze niet meer, dat komt door al die virussen niet mee gebracht worden en medicijn ervoor is te duur, dus worden we opgescheept met plasebo’s

  Like

 4. Pingback: Inbreng Geert Wilders bij bootvluchtelingendebat |

 5. Ellen zegt:

  Het begint met de grenzen te openen,en eindigt met je huissleutel in te leveren!

  Like

 6. Jean zegt:

  prima Geert, nu ook zo in Vlaanderen. Werk aan de winkel heren en dames van het Vlaams Belang, maak daar werk van en het volk zal u steunen want ook wij willen geen enkele vreemdeling in ons land enkel mensen die zich voor 100% aanpassen en onze cultuur respecteren op alle vlakken, wij moeten ons op geen enkel punt aanpassen, zij moeten zich voor 100% aanpassen zowel op gebied van taal, kleding, gedrag, bijdrage en respect voor het gastland, kunnen of willen ze dat niet, no problems dan blijft over “opsodemieteren”.

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Heel scherp gezien en ook benoemd hier Kees van D.
  Geert is de enige realist nog in de 2e Kamer
  Ons Landje gaat blind-enthousiast onder de hamer
  en dit hele Haagse Volksverraders-zooitje heeft er vrede mee !
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De enige realist en zelfs de enige màn
   die het jachtveld nog betreden wíl en kàn!
   Alle and’ren zijn feminien, zwak van leden en wil
   en buigen sidderend voor elke EU-gril!
   Gij, wier lafheid de schuld draagt aan ons lijden
   laat schaamteloos slechts deze eenzame strijden!
   Weet, dat dit alleen laten staan van Geert
   Zich ooit, in Nürnberg 2.0, regen U keert!

   Like

 8. Republikein zegt:

  Lekker binnen zonder kloppen.
  Even de herinnering ophalen.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  En gaat die motie ’t halen LOL Alleen moties ter bevordering van land- en volksverraad (zoals die van Halsema destijds) halen ’t in gutmenschland,

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ik heb hier op al geantwoord, ik ben het helemaal met Wilders eens. Zo als het nu gebeurd is de werk van Karel Martel voor niets geweest, ondanks dat hij de laatste Kalief der Omayaden inde slag bij Tours gedood heeft en wij in het westen heel lang van de aanvallen der Moren verschoont blijven.Zo dat het Christendom bij ons ontwikkelen kan.Geen Karel Martel, ook geen Karel de Groote.hij was zijn bastaard groot vader, en hij heeft de Frankenrijk gesticht.

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Ja inderdaad genoeg is genoeg , maar laten we dat dan ook laten blijken met zijn allen want , alleen begin je niks . Maar als we massaal met zijn allen de straat opgaan gebeurd er in ieder geval iets , je moet ergens beginnen . We zijn het allemaal met Geert eens maar zeggen niks we gaan de straat niet op ,kom nou eens achter die pc vandaan en doe iets ,want zo als het nu gaat worden we als makke schapen naar de slachtbank gebracht , of de slachtbank staat straks voor je deur. Prik een datum , zeg het voort op facebook en overal waar je het kan verkondigen . We moeten masaal de straat op het is voor onze vrijheid , is er nog iets belangrijkers als je vrijheid .
  Ook om onze eigen cultuur te behouden moeten we de straat op , of zijn we nou echt alleen maar sollidair met voetbal , als het Nederlands elftal heeft gewonnen gaan we allemaal de straat op , maar voor onze vrijheid en cultuur blijven we achter de garaniums . Als dat echt zo is verdienen we niet beter. Als ik goed kon organiseren deed ik het zelf maar , ik ben zeker van de partij als er mensen hier zijn die dat wel kunnen en willen organiseren , ook als ik moet helpen met de organisatie. KOM ALLEMAAL UIT JE LUIE STOEL , NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
  Of gaan we naar de slachtbank het is bijna offerfeest.

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   waarom zòuden we…we hebben toch ons veilige Internet ?….

   Like

  • Republikein zegt:

   Ook om onze eigen cultuur te behouden moeten we de straat op , of zijn we nou echt alleen maar sollidair met voetbal , als het Nederlands elftal heeft gewonnen gaan we allemaal de straat op

   Juist ja, gelukkig winnen de Turken niet zoveel:
   Nou ja , gelukkig!

   Hofplein in Rotterdam na de winst van het Turkse nationale team tegen Tsjechie bij het EK.

   Like

 12. Beste Geert, het is praten tegen een muur!!!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Jack je hebt gelijk we zijn verkocht en verraden.
  Het komt nooit meer goed zolang de E U er is

  Like

 14. Wachteres zegt:

  De rest van de kamer weet heel goed wat er mis is met de instoom, maar ja ..

  De EU wil het nu eenmaal.

  Like

 15. Alle goede intenties ten spijt is mijn mening dat je het tij niet meer keert met demonstraties. Onze directe politieke ‘leiders’ hebben al vaak laten zien zich niet al te veel aan te trekken van het geluid vanuit de bevolking. Om van de EU maar te zwijgen, die zich hoe langer hoe meer als een megalomaan orgaan ontplooit. De marine helpt om ‘mensen met een affiniteit voor staatssteun’ op te halen en af te zetten in o.a. Italie. Wat zouden demonstraties dan nog voor goed doen? Onderhand schat ik in dat georganiseerd verzet nog een optie is.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Ja Thomas je hebt gelijk , maar waar beginnen revolutie’s meestal en wanneer ?
   Als de mensen de straat opgaan , baricades opwerpen , tegengas geven , niet als we achter de computer blijven zitten . MET ZIJN ALLEN DE STRAAT OP.

   Like

 16. Idefix zegt:

  Mijn vader zaliger zei altijd…Alleen dingen waaraan goed verdiend wordt gebeuren.M.a.w. Een aantal mensen verdienen op dit moment veel geld aan deze gelukzoekers. Zowel aan deze kant van de Middellandse zee als aan de andere kant.
  En paljassen als Rutte en zijn vrindjes zijn slechts marionetten …En ook alleen maar uit op eigen gewin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s