Oostenrijk – SPÖ praat minister van Buitenlandse Zaken na: “Immigranten hoger gekwalificeerd dan Oostenrijkers.”

Screenshot_25

Wellicht zat de voormalige Oostenrijkse sociaaldemocratische Europarlementariër Hannes Swoboda te lang in de ivoren toren in Brussel en raakte daardoor het contact tot de autochtone Oostenrijkers kwijt . . . 

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer in een discussie hectisch gedebatteerd wordt, komt vaak – meestal ongewild – de waarheid aan het licht. Aldus gebeurd in de uitzending “Pro en Contra” op Puls 4, waarin een bewering van de voormalige Europarlementariër Hannes Swoboda bijna onderging. De SPÖ-man zei letterlijk: “De immigranten zijn hoger gekwalificeerd dan de mensen die hier leven.” Zodoende gaat de discriminatie van de Oostenrijkers, die met de uitspraak van de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz (ÖVP), begon nu via de sociaaldemocraten door. Kurz had immers beweerd dat de gemiddelde immigrant van nu ontwikkelder zou zijn dan de gemiddelde Oostenrijker.

Foutieve en verzwegen cijfers

De absoluut niet vleiende uitspraak over de Oostenrijkers zorgde voor enorme ophef, en toen “Unzensuriert.at” de minister met diens vaststelling confronteerde, zweeg het public relations apparaat van de 28-jarige plotseling. Ook vier dagen later was er nog steeds geen antwoord van zijn perswoordvoerder, Gerald Fleischmann. Toen echter moest Kurz toch nog een standpunt innemen en een parlementaire interpellatie van de FPÖ-parlementariër Walter Rosenkranz beantwoorden. Sebastian Kurz bevestigde daarin de door hem gebezigde uitspraak tijdens een manifestatie in Gerasdorf en probeerde deze met statistieken te bewijzen. Daarbij lukte het hem echter niet om zich er met foutieve en verzwegen cijfers uit te draaien.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Oostenrijk, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Oostenrijk – SPÖ praat minister van Buitenlandse Zaken na: “Immigranten hoger gekwalificeerd dan Oostenrijkers.”

 1. luckybee zegt:

  Ze moeten deze minister maar werkelijk kielhalen. Dat kan natuurlijk alleen als Triest nog Östenrijk was.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wààr doet me dit aan denken… ah jà! Rutte die die marokkaan in zijn kantoortje hoger inschatte dan de HEER Geert Wilders….
  Ze praten elkaar allemaal nogal na valt me op…. net als in t sprookje vd Kleren vd Keizer

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  PAPEGAAIEN? #Rutte marokkaan hoger inschattend dan @geertwilderspvv Oostenrijk BZ: Immigranten hoger gekwalificeerd http://wp.me/p1O7aM-nCC

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Gevolg is de torenhoge werkloosheid onder autochtone Oostenrijkers. Zij worden immers massaal van de arbeidsmarkt verdrongen door deze “kennisimmigranten”. Ook gevangenissen in Oostenrijk puilen uit van autochtoon volk dat door de tsunami aan “kennisimmigratie” buitenspel is gezet. Herr Kurz kan niet anders dan een gelover in de maakbare samenleving zijn. Daarnaast een EU fanaat. Die hoeven hun mening niet met argumentatie te onderbouwen. Zij hebben altijd het (morele) gelijk aan hun zijde. Denken ze….. Zelden zo gelachen om trieste uitspraken van een wannabee politicus.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Linkse Politici, Volksverlakkers en Landverraders zijn het.

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Hij bedoelt dat de immigranten hem beter begrijpen dan de Oostenrijkers. Dan wordt hij toch lekker lijsttrekker van de immigranten!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Je eigen volk verraden is één van de ergste dingen die je kunt doen. Hoe kun je opkomen voor mensen uit een ander werelddeel, die niets, maar dan ook niets zullen bijdragen aan de samenleving, maar wel maandelijks de handen ophouden om hun onverdiende ‘loon’ in ontvangst te nemen? Hoe kun je uitspraken doen die krenkend zijn voor je autochtone landgenoten? Schaam je je dan niet diep?
  En stél dat het waar zou zijn dat de gemiddelde immigrant meer ontwikkeld zou zijn dan de gemiddelde Oostenrijker, wordt het dan niet eens tijd om die gelukszoekers erop te wijzen dat zij hun ‘kwaliteiten’ in eigen land horen te gebruiken? Ja, okee, daar moet je werken voor je geld, en dat is vermoeiend natuurlijk. In Oostenrijk krijg je het geld op een presenteerblaadje aangeboden. Dan is de keuze snel gemaakt.
  Luie donders! Rot toch op, Europa uit! En val ons niet meer lastig met jullie verzonnen verhalen!

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Waar halen ze in hemelsnaam migranten vandaan die een hogere opleiding hebben dan Oostenrijkers? Een hoax die de mainstream media weigert door te prikken?

   Like

 8. OphEUffen zegt:

  Iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen. Althans, dat is het adagium. Zoek met de hele wereled asiel in NL en wij verzorgen u. Daar kan je in geloven. U weet gelukkig beter.

  Like

 9. Frerik zegt:

  Weer zo’n LulHannes.

  Like

 10. realist zegt:

  ik krijg spontaan kotsneigingen.ze zijn enorm ontwikkeld als je de landen in puin bekijkt waar ze vandaan komen en dat vinden de linkse cultuur extremisten beter dan hun eigen volk? vanwaar komt die zelfhaat ineens vandaan?
  zulke “politici” moesten publiekelijk gelynched worden

  Like

 11. john zegt:

  Manlief, dat die gasten veel wijzer zijn dan wij is te merken van zodra ze aan wal stappen. Vinden ze zich tekort gedaan in huisvesting, voeding, steun…slaan ze boel kort en klein. Daarna worden ze op hun wenken bediend. Zou die minister dat zo bedoelen misschien ?

  Like

 12. Joost Visser zegt:

  Laat ik nu deze mijnheer gelijk geven. Wat politici betreft heeft hij in het algemeen gelijk. Wat betreft de bevolking. Apathie is een vorm van onderontwikkeld te zijn. De ´invallers´ kun je apathie niet ontzeggen.

  Like

 13. Jan zegt:

  Die opmerking laat zien dat socialisten geen land mogen besturen om beslissingen te nemen omdat zij geestelijk het niveau van iemand van 3 met Downsyndroom hebben.

  Like

 14. Jan zegt:

  Het gaat de goede kant op in Duitsland. Steeds meer Duitsers haten linkse politici die collaboreren met moslims, gespuis, parasieten en jihadisten die Duitse steden overspoelen en dagelijks hun minachting voor de Duitsers tonen en hen als vuil behandelt.

  “Der Türke verdient den Museltod”

  Unter den Betroffenen sind bekannte Bundespolitiker wie die Integrationsbeauftragte im Kanzleramt, Aydan Özoğuz (SPD), die Linken-Abgeordnete Petra Pau, der ehemalige Bundestagspräsident Wolfgang Thierse (SPD), SPD-Generalsekretärin Yasmin Fahimi oder der Grünen-Chef Cem Özdemir.

  Man wünsche ihm einen “langsamen, qualvollen Tod”, so stand es in einer E-Mail an Thierse. “Die Zeit wird kommen, und wenn sie kommt, weißt Du Bescheid”, schrieb ein Anonymus an Fahimi. “Der Türke verdient den Museltod. Kopf abschneiden der Drecksau”, stand auf Facebook über Özdemir.

  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-04/drohungen-politiker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s