Sardinië: Illegalen nemen buschauffeurs als gijzelaars

Screenshot_26

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In het begin van de week zouden enkele groepen illegalen uit de overvolle eerste opvang in Santa Maria La Palma op Sardinië naar Palmadula in de provincie Sassari worden overgebracht. Het beviel de “dankbare getraumatiseerden” echter helemaal niet om naar het platteland overgebracht te worden en daarom zetten honderden Afrikanen een gewelddadige opstand op touw. Om hun eisen naar “adequate” onderbrenging in de stedelijke gebieden kracht bij te zetten, namen ze twee buschauffeurs als gijzelaars.

Urenlang probeerden ambtenaren van het verantwoordelijke district en de politie de opstandelingen, die de aangeboden boerderij van twee verdiepingen met negen badkamers niet goed genoeg vonden, tot inkeer te brengen. Pas na lang onderhandelen, waaraan zowel de districtscommissaris van Sassari, Salvatore Mulas, en burgemeester Nicola Sanna deelnamen en toezeggingen werden gedaan omtrent tv-toestellen en gratis gebruik van internet, kon de situatie wat tot bedaren worden gebracht en gaf een deel van de chanteurs op. Zij werden eerst in hotels ondergebracht.

De resterende 30 tot 40 Afrikanen verschansen zich nu al dagenlang in de bussen en willen niet van opgeven weten.

Screenshot_27

De zaak hier op Sardinië is echter niet de eerste in zijn soort. Ook op 9 mei vonden er in San Rossore (Pisa) en Campiglia Marittima (Livorno) opstanden van illegalen plaats. In het eerste geval bood een onderbrenging buiten de stad de Afrikanen te weinig vertier en er ontbrak een WiFI-aansluiting. In het tweede geval vonden de heren het onderkomen te klein, omdat ze met gezinnen ondergebracht zouden hebben moeten worden. En pas enkele dagen geleden vond er in Cagliari, de grootste stad van Sardinië, een gelijksoortige opstand van ongeveer 90 illegalen plaats.

Ongeacht al deze omstandigheden brengt op bevel van de EUSSR-voorstanders van de invasie ook de Duitse marine als mensensmokkelaarhulpje nog steeds dagelijks nieuwe illegalen naar Europa.

Volgens een bericht van de vluchtelingenorganisatie van de VN, de UNHCR, kwamen er alleen dit jaar al 100.000 asieleisers in Europa aan: ongeveer 54.000 in Italië en 48.000 in Griekenland. Let op de toename in vergelijking met vorig jaar alleen al in Griekenland: in het hele jaar 2014 waren het ongeveer 34.000 personen.

Screenshot_28

Ondersteund door de nationale mensensmokkelaars, de marineschepen uit Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland en Spanje, kwamen er afgelopen weekend opnieuw 6000 indringers in Italië aan.

De rechtse Italiaanse partijen reageren nu en willen bereiken dat er niet nog meer “vluchtelingen” worden opgenomen. De drie noordelijke regio´s Ligurië, Lombardije en Venetië dreigen hun gemeenten de subsidies in te trekken, mochten er nog meer illegalen worden opgenomen. De president van Lombardije, Roberto Maroni van de Lega Nord, zei dat het een “verstandige beslissing zou zijn om niet nog meer buitenlanders op te nemen.” Hij beschuldigde de regering in Rome er van de mensensmokkel te bevorderen en sprak in dit verband van een “oorlogsverklaring”.

In ieder geval willen steeds meer illegalen ons blijkbaar de oorlog verklaren, de gijzelnemers van Sardinië hebben in ieder geval nog niet opgegeven.

Screenshot_29

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Sardinië: Illegalen nemen buschauffeurs als gijzelaars

 1. Cathja zegt:

  Kijk eens goed naar die brulaap met dat rasterkapsel! Je zou toch het liefst zijn ontiegelijke grote smoel dicht tikken? Wat hebben zij hier te eisen? Word het niet eens tijd dat wij, Europeanen, gaan eisen dat ze uitgezet worden naar de landen van herkomst (waar het natuurlijk veel beter was dan in Europa, waar ze bakken vol kritiek op hebben) omdat we dit tuig méér dan spuugzat zijn en ze niet meer kunnen luchten of zien? Wat kan ons het schelen dat Brussel, de VN en weet ik wie nog meer hiertegen bezwaar zouden maken? Het gaat toch om ónze veiligheid, om óns land, om óns geld wat ons wordt afgenomen om het die ondankbaren naar de zin te maken (wat niet snel het geval is)?

  En dan te bedenken dat er nog een paar honderdduizend klaar staan om ook hier ‘vakantie te komen vieren’ op onze kosten!
  Ik walg ervan!!

  Like

  • Frerik zegt:

   Zo dacht ik ook over die gorilla, doorsturen naar isis. Ja wat hebben ze hier te eisen!!!

   Like

  • zonnetje zegt:

   Je hebt helemaal gelijk.Ik denk dat als de burgers zelf geen front gaan vormen we straks de rapen pas echt gaar hebben met dat gajes.Van de regering hoef je niks te verwachten,die halen dat spul in grote getale binnen.Kain thinning out the human herd.

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Planet of the apes!!!!!!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Zo ze beginnen ook hier bij ons met kidnappingen en drukuitoevenen op Europeanen Sardinie dit keer?Is nog steeds Italie.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Lijkt me meer dan voldoende om dat zooitje per direct retour afzender te sturen; opbrengst van hun bezittingen kunnen een deel der reiskosten vergoeden.

  Like

 5. Willie zegt:

  Gewoon ABSCHIESSEN !!! Per Direct !

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE EISEN VAN DE ZIELIGE ASIELZOEKERS GAAN GEPAARD MET GEWELD! IWY…

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Geen bussen meer beschikbaar stellen voor apen transport. In het vervolg vervoeren in veewagens. Blijft de chauffeur ook gevrijwaard.

  Like

 8. Mary Gijzen zegt:

  Goed plan boorzalf! Meer zijn ze niet waard! Sterker nog ze zijn 0,0 waard! Eng volk waar we niks mee hebben en niks mee willen! NU niet en NOOIT niet!!!

  Like

 9. gaat zegt:

  Wat denken die lui wel dat ze zijn? Gedragen vluchtelingen die “Zogenaamd” gevlucht zijn voor oorlogen en honger zich zo? Ze willen Wifi en grotere onderkomens en in de stad leven enz.
  De echte vluchtelingen kunnen hun land niet uit omdat ze daar t geld niet voor hebben. op de boot zetten en trug waar ze vandaan komen, en boten die ze treffen op zee naar afrika slepen, mensen eraf jagen en boten zinken

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  En de lont naar het kruitvat smeult gestaag verder.

  Like

 11. EN HET KOMT OOK NAAR ONS EN WIJ DOEN NIETS

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Leo van Haaren

   Daar ben ik nog niet zo zeker van. Als er in Nederland een groep (ongewapende) negers een buschauffeur zou gijzelen, verwacht ik niet dat we met de armen over elkaar geslagen afwachten wanneer het ‘de heren’ belieft ermee te stoppen. Maar Nederland is dan ook geen Zuid-Italië.
   Er stond in De Telegraaf te lezen dat het geweld tegen moslims in ons land flink toeneemt, en dat betekent doodgewoon dat wij dat irritante gedrag van die lui meer dan zat beginnen te worden. Hoe meer mensen aan den lijve ondervinden dat Nederlanders gediscrimineerd worden (dus: wel woningen voor gelukszoekers, maar niet voor de eigen bevolking) hoe meer de onvrede zal groeien. Er zijn genoeg mensen die zich geen oor zullen laten aannaaien.
   Als het er op aankomt gaan we wel in de verdediging. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.
   Het wordt tijd dat onze overheid daar eens rekening mee gaat houden, m.b.t. het asielbeleid. Nederland = overvol!

   Like

 12. Andre L zegt:

  uitgummen

  Like

 13. realist zegt:

  de dankbaarheid druipt er van af

  Like

 14. francobollo zegt:

  Ik kan andere cijfers doorgeven aangezien wij in Italie woonachtig zijn! Op de stranden van Libie staan ongeveer 500.000 tot 1.500.000 Afrikanen klaar om de oversteek te maken (welke oversteek? ze worden gewoon opgehaald van de kust in Libie door internationale marineschepen en gedropt in Italie). Afgelopen weekend kwamen niet 3.300 ”vluchtelingen” binnen maar 6.500. Dat belooft wat voor de komende zomermaanden. Momenteel heerst er grote chaos in Milaan (honderden Afrikanen bivakkeren al weken in het Centraal Station en zijn allemaal besmet met schurft). In Rome idem dito. De Afrikanen hebben allemaal een enorm eisenpakket, want zijn ervan overtuigd dat ze recht hebben op gratis geld, woning, auto, TV, mobiel, wifi etc.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ francobollo 16:12

   Het is dus nog veel erger dan wij dachten! Wij verdenken de overheden er wel van dat ons de waarheid omtrent de gelukszoekers wordt onthouden, maar wat u hier schrijft weet niet iedere burger.
   Het is verschrikkelijk voor de Italianen die dagelijks worden geconfronteerd met deze zwarte schreeuwers, die dus, zoals u schrijft, ook nog eens zijn besmet met schurft! Ik griezel ervan dat dit allemaal Europa binnenkomt!

   Als er niet direct wordt vertelt aan deze gelukszoekers dat ze met hun eisen moeten inbinden, en dat ze blij moeten zijn dat ze Europa binnen MOGEN (!), dan duurt het niet lang meer eer er een grote volksopstand losbreekt, want ze willen hun zin hebben, en ontvangen waarvoor ze zijn gekomen. Het ergste is dat de Italiaanse bevolking met dat geteisem op straat opgescheept zit, en vernielingen zullen hun deel zijn.
   Wat een tuig, die Afrikaners! Ze hebben totaal geen fatsoen, en zijn hondsbrutaal.
   Ze moeten die brutale gasten eerst maar eens een kopje kleiner maken. Wat denken ze wel?
   Als je nooit mensen hebt gehaat, ga je dat nu wél doen!

   Like

 15. Claudia M. zegt:

  Het volgende “vervoer” graag richting het thuisland regelen! Dit is toch waarlijk te zot voor woorden; deze klanten ontwrichten de complete samenleving! Eisen, eisen en nog eens eisen! Ik krijg met de dag meer en meer een bloedhekel aan die buitenlanders en lieve moeder wat zou ik mijn land graag terug hebben! Wegwezen met dit schijtvolk!

  Like

 16. francobollo zegt:

  @Cathja 17.27 Het is nog vele malen erger dan wat je inderdaad leest in NL kranten en websites.Alles wat ik geschreven heb is terug te vinden op websites zoals: Corriere della Sera, la Repubblica. il Giornale, il Messaggero, toch wel de bekendste kranten van Italie. Het is natuurlijk best lastig te lezen als je de taal niet beheerst. De Italianen hebben het helemaal gehad met al die instroom. Elke dag gebeurt er wel in dit land met betrekking tot b.v.

  -Rom’s: zigeuners (ongeveer 100.000 tot 250.000 hier te lande) hebben een paar dagen geleden in Rome met 180 km. ingereden op een groep mensen dat op een bus zat te wachten, gevolg 1 dode plus vijf zeer zwaar gewonden plus zes gewonden. Rijder was een zigeuner van 17 jaar zonder rijbewijs, met alcohol en drugs in het bloed, gestolen auto, in bezit van zware wapens, drugs, etc. Carabinieri hebben hem gelukkig kunnen traceren want het vogeltje was gevlogen. Nu horen we niets meer want het was een minderjarige jongen. Het minderjarig jongetje was wel getrouwd en had al wat kinderen op de wereld gezet. Waarschijnlijk weer op vrije voeten.

  -Colombianen: Vannacht in een trein vanuit Milaan werd een treincontroleur (30 jaar) door een groepje Colombianen aangevallen omdat ze reisden zonder treinkaartje. De controleur heeft zijn onderarm verloren door een machete (hakmes?). Een collega die hem te hulp schoot heeft zwaar hersenletsel. Gelukkig kon de arm operatief weer aangehecht worden. Nu nog wachten of operatie geslaagd is.

  -Afrikanen: aanranding van gehandicapt Italiaans meisje door een groepje Afrikanen.

  -ongebreidelde instroom vanuit donker Afrika. Niet alleen schurft is in die groepen geconstateerd maar ook malaria, TBC, etc.

  Ik vermoed dat mijn info niet gepubliceerd gaat worden. Waarschijnlijk toch te heftige info voor de webmaster.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dan kent u de webmaster niet. Op mijn blog wordt nog véél heftiger info gepubliceerd! Ik zou u willen adviseren: duik eens in het archief van “E.J. Bron”!

   Webmaster

   Like

  • Cathja zegt:

   @ francobollo 19:59

   Nee, dit soort informatie krijgen we in ieder geval niet via de landelijke kranten onder ogen, en horen we ook niet op TV.
   Ik ben het -uiteraard- volledig eens met de Webmaster; er komen hier heel regelmatig zeer heftige zaken aan de orde! Maar de wereld van vandaag verandert in rap tempo, en het is goed om te weten wat er elders gebeurt. Elke betrouwbare informatie is dan ook -wat mij betreft- welkom.

   Like

 17. Future Child zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=uZUJKXs6W-4 True Romance : Moors and Silians

  Like

 18. repelsteeltje zegt:

  ze moeten het in hun eigen landen zien te rooien dat moesten de europeanen ook na de tweede wereldoorlog dit zei een vrouw van 80 jaar mij en ik vind dat ze best gelijk heeft!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s