Bizar dat NPO narcistische aansteller Samuel aandacht geeft

Screenshot_48

Samuel vertelde bij Jinek over haar transformatie

(Door: Afshin Ellian)

Monique Samuel, alias Mounira of Mounir, mag op televisie telkens weer haar ‘deskundigheid’ tentoonspreiden. De publieke omroep vergeet in haar geval kennelijk dat het soms beter is om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen.

Elke storm brengt zijn eigen verschijnselen voort. Islamitische Staat bracht niet alleen zijn eigen moordenaars voort, maar ook deskundigen.

Datzelfde geldt voor de Arabische ‘lente’: een opstand die door de Amerikaanse en Europese media het predicaat ‘lente’ kreeg. In de Arabische wereld noemen ze het de revolutie.

Voor het Westen was het een mediaspektakel. Het eerste verschijnsel dat de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) voortbracht, was Monique Samuel.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kopten, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NPO, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bizar dat NPO narcistische aansteller Samuel aandacht geeft

 1. koddebeier zegt:

  Monique Samuel, alias Mounira of Mounir, Of hoe ze zich ook mag noemen spoort niet helemaal, maar dat kan allemaal in Nederland je komt er zelfs mee op de televisie en je kan met je prietpraat is brood verdienen……….Zover zijn we al gezonken in dit land !!

  Like

 2. Ik had haar optreden bij Jinek ook gezien en ik dacht exact hetzelfde als Ellian: waarom wordt die narcistische zelfmanifestant toch voortdurend uitgenodigd?
  Ik zelf heb over die aansteller ook wel eens wat geschreven:

  “Over Monique Samuel, de seksuele revolutie en de volgende keer een voorbinddildo”: http://bit.ly/1e8MrtV
  “Andries Knevel, Jan Marijnissen en Monique Samuel: twee laffe honden en één kruipend teefje”: http://bit.ly/1IzxXNo

  Like

 3. luckybee zegt:

  Heef ze niet bij Pauw en Witteman op tavel een buikdans gedanst? ter viering van de lente uitbreek in Eygipte?en nu is ze een Man?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Afshin Ellian mag dan nooit een PVV’er worden, híer fileert hij het verschijnsel-Monique Samuel zeker niet onverdienstelijk!
  Het enige, wat misschien correctie behoeft, is zijn constatering, dat het meiske een narcistische aanstelster aan het wórden is: Zij is dat namelijk van het begin af aan al gewéést.
  Tja, cum laude scholen en studies afronden alléén maakt iemand nog niet tot een compleet mens: Leeftijd en levenservaring hebben eveneens een stem in het kapittel!
  Overigens verbazingwekkend, dat zij zich nog steeds verwaardigt, om op de Nederlandse buis te verschijnen: Anderhalf jaar geleden liep zij al te kraaien, dat Nederland voor haar te kléin geworden was.
  Kennelijk inmiddels er achter gekomen, dat de rest van de wereld nog steeds iets te gróót voor háár is…….

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Laat Afshin Ellian dan geen PVV-er zijn, hij wordt wel steeds minder ‘gutmensch’.

  Ik denk dat we blij moeten zijn met iedereen die invloed heeft en die gebruikt door kritiek te hebben op de islam en op de EU.

  Wie weet gaat hij nog eens op VNL stemmen, als die partij tenminste ooit iets wordt.

  En zo niet, dan staat de PVV open voor de heer Ellian. Wat niet is kan komen.

  Ondertussen ben ik blij met de meeste van zijn stukken en stuur ik ze door aan Bert.

  Net als Martien trouwens. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s