Het begint met sharia-les en eindigt in aanslag

Screenshot_47

Grootmoefti Al-Tayib wil de doodstraf voor IS-terroristen

(Door: Afshin Ellian)

De Egyptische president vroeg de grootmoefti van de Al-Azhar-moskee in Caïro om de islam te hervormen. Moeten we vertrouwen hebben in een plek waar kinderen vanaf twaalf jaar oud de jihad wordt aangeleerd?

Charlatanerie is een essentieel onderdeel van het denken en handelen van moellahs en moefti’s. Begin januari werden in Parijs twee aanslagen – executies – uitgevoerd door Jihadisten: een aanslag op de redactie van Charlie Hebdo en een aanslag op een joodse supermarkt.

Soennitische en sjiitische leiders veroordeelden de aanslagen met een grote ‘maar’.

De Al-Azhar-moskee in Caïro veroordeelde tevens de laatste Mohammed-cartoon, waarop stond: ‘Alles is vergeven.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en Martien Pennings)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het begint met sharia-les en eindigt in aanslag

 1. luckybee zegt:

  Sharia wet in Nederland ingevoerd betekent moord aan Nederlander wordt legaal.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben tóch bang, dat Al-Sisi, overigens met de beste bedoelingen, de Grootmoefti een schier onmogelijke taak heeft opgelegd:
  De islam is nu eenmaal onhervormbaar.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Vergeven en vergeten staat niet bij moslims in hun woordenboek !! De HAAT tegen ons (het westen) gaat terug tot de kruistochten !

  Like

 4. de Kruistochten waren een reaktie, en een late reaktie op de in name van Jerusalem en ook dat ze aan de poorten stonden van Wenen en al in spanje waren de Moren ( turken) en andere ismatische legers. wij verondigschuldigen ons voor de kruistochten maar als het niet was gebeurd waren we toen al een islamische europa geworden. nu willen ze wraak en nu zijn ze eerst begonnen met een economische jihad, het overnemen stap voorstap van winkels en supermarketen en overhal Halal vlees te laten verkopen. ( als je dat koopt betaal je 2 % aan de moskee) .

  Like

 5. delamontagne zegt:

  HOE DE GROOT-MOEFTI VAN CAÏRO HET WESTEN ZIET…..

  Voor het eerst op Europese bodem, dinsdag 9 Juni,heeft de groot-moefti van de Al_Azhar Universiteit te Cairo, het westen ervan beschuldigd het ontstaan van de Islamitische Staat te hebben bevorderd.
  Op dezelfde dag heeft hij ook opgeroepen tot een dialoog tussen de “beschavingen”.
  De groot-moefti van de Universiteit Al-Azhar van Cairo heeft op dinsdag 9 juni deelgenomen aan een congress dat georganiseerd was door de gemeensschap Sant,Egidio, tijdens zijn eerste officiële bezoek aan Europa sinds hij in functie kwam in 2010.
  Deze persoon van soenitische autoriteit heeft bedacht dat het Westen niet geheel önschuldig” is
  aan de opkomst van de IS.
  Hij heeft o.a onderzocht waar de financiële middelen en het materieël van deze islamisten vandaan kwamen en verzekerde dat de wapens van ISIS, Amerikaanse wapense zijn.

  EEN WEINIG SERIEUZE TEGENPARTIJ.
  Erg benadrukkend, zoals een gewone burger zou doen, heeft hij ook twee stellingname weergegeven van de “gewone-man-in-de(Arabische) -straat”” die denkt dat het Westen niet geheel onschuldig is aan het ontstaan van de Islamitische Staat en niet helemaal serieus is in zijn weerstand aan de ISIS.
  Volgens de Imam kunnen de Amerikanen en de rest van de wereld, de Islamitische Staat in een enkele dag ontmantelen.
  MAAR ZIJ, deze wereldmacht, willen de chaos.
  De Islamitische Staat is heel geschikt voor de wereldmachten, omdat zij niet willen dat deze regio zich ontwikkelt aan de zijde van Israël.
  DE DIALOOG CHRISTENEN versus MOSLIMS IS MISLUKT.
  Een scherpzinnige benadering die contrasteerd met de toon van overeenstemming die de Groot Moefti eerder op de dag had aangenomen tijdens het verloop van de conferentie genaamd:”De Orient en het Westen”, dialoog tussen de beschavingen.
  Hij erkende dat de dialoog tussen Christenen en Moslims voor het moment waren mislukt: openlijk beschrijvend dat de confrontatie, open of latent aanwezig tussen de arabisch-islamitische wereld en het Westen; het fatalisme weigerend omdat voor God niets onmogelijk is.
  Hij voegde er aan toe dat het Oosten, het Westen veel te bieden heeft om haar gebreken op het spirituele vlak aan te vullen, zoals het Westen op zijn beurt het Oosten kan helpen om zich aan haar achterlijkheid op het gebied van wetenschap, techniek, industrie en landbouw en tal van andere gebieden omhoog te heffen
  Een uitwisseling die niet gedaan kan worden met een arrogant”
  Westen en een “achterdochtig” Oosten.
  Het Westen moet ophouden met het beschouwen van het Oosten als de voortbrenger van het slechte en respectlooshied van religieusheid en deugden.
  EEN GEZAMENLIJKE WEG VAN BEIDE BESCHAVINGEN.

  http://www.la-croix.com/Religion/Actualite/Comment-le-grand-imam-d-Al-Azhar-voit-l-Occident-2015-06-10-1321984#sthash.4oH2QDfo.w71GYAvj.dpuf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s