ITALIË: Het station Rome-Tiburtina totaal vervuild door de grote toevloed van illegalen

Screenshot_55

(Vertaling: “delamontagne”)

Zie hier de toekomst van Europa, zoals de linksen dat willen. Heel onze beschaving besmeurd door mensen,die gekomen zijn om te profiteren. Het centraal station van Milaan is omgevormd tot een opvangcentrum. De illegalen zijn overal: tussen de toeristen en de reizigers naar de voorsteden.

Screenshot_56

Screenshot_57

Screenshot_58

Screenshot_59

Drie keer per dag krijgen ze een maaltijd voorgeschoteld, de rest van de tijd zijn ze  aan zichzelf overgelaten. Uit gegevens van de inspectie van de volksgezondheid blijkt dat er sinds begin juni 108 gevallen van schurft zijn geconstateerd. Dit aantal zou weleens boven de 500 kunnen komen, geteld vanaf begin dit jaar.

Screenshot_60

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ITALIË: Het station Rome-Tiburtina totaal vervuild door de grote toevloed van illegalen

 1. luckybee zegt:

  Tsia de Marxisten zullen nu wel smullen van Plezier; ik hoop dat ze in hun huizen gaan wonen.

  Like

 2. Fred zegt:

  Godverdomme. Ik kan de vuiligheid niet meer aanzien.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  En het zal allemaal nog VEEL ERGER WORDEN!!!! Op naar grote onlusten, revoluties oorlog en bittere armoede!!!!! En dat allemaal dank zij die vuile vieze gore stinkende beroepscriminelen die zich beroepspolitici noemen!!!!! Oh ik hoop zo dat ze allemaal aan ’n end touw zullen eindigen!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Met ‘dank’ aan Brussel, die niet ingrijpt nu het totaal uit de hand loopt! Mensen die in hun blote kont op straat staan, zouden bij ons worden opgepakt. Daar niet. Er is geen beginnen aan. Heel Italië vervuilt, en de Italianen zijn de klos.
  Verschrikkelijk, als je de foto’s ziet van op straat en in het station bivakkerende mensen. Je zult maar elke dag gebruik moeten maken van het station en door de stank naar je trein moeten. Want geloof maar gerust dat ze de hal ook als openbaar toilet gebruiken.

  Hoe zal dit aflopen, nu er bekend is geworden dat er nóg honderdduizenden klaar staan om Europa te bestormen? Innemen, kunnen we beter zeggen.
  Bah, ik walg van al die beelden!!

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Hoe zal dit aflopen, nu er bekend is geworden dat er nóg honderdduizenden klaar staan om Europa te bestormen?

   Nu, beste Cathja, het lijkt een weloverwogen plan om onze leefwereld te vernietigen, maar – vraag ik mij af, wie heeft daar nu belang bij? Want ook de lieden die dit veroorzaken moeten toch in dezelfde wereld leven. En als straks alles één grote puinhoop wordt, en dat zit er dik in, dan is die wereld toch ook voor de lieden die dit teweeg brengen, volkomen onleefbaar. Daar is toch geen aardigheid meer aan?

   De wegen waarop ze met een mooie auto willen rijden, de zwembaden, de hele infrastructuur, al die dingen moeten toch worden onderhouden door vakmensen, en dat geldt ook voor alle andere levensbehoeften.
   Nou, die Afrikanen kunnen niks, het verhaal van Lubbers, alweer enige tijd geleden, dat wij ons niet zo druk moeten maken over al die vreemdelingen, omdat het de toekomstige handen aan het bed zijn en dat ze de vergrijzing op moeten vangen – dat verhaal slaat natuurlijk nergens op. Wat worden wij toch op een schandalige manier belazerd. Het is werkelijk niet te bevatten. Je zou al die regeringsleiders werkelijk tegen de muur willen zetten. Wat een boeventuig.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek op 12 juni om 23:11

    U heeft gelijk, beste Driek! Als ze hier de boel komen verzieken, holt onze ‘welvaart’ achteruit en krijgen ze niet datgene wat zij hier meenden te kunnen incasseren, en dat geeft ook oproer.
    Dom volk, maar meer nog: zeer brutaal volk! Kunnen wij ons voorstellen dat wij op dezelfde wijze een ander land binnen lopen en eisen dat we een woning, een auto, voldoende geld, medische zorg, computer, etc. krijgen? Daar zijn wij toch te fatsoenlijk voor?
    En nee, ik wil geen neger als mijn verzorger hebben! Geen neger aan mijn bed. Ik heb steeds die beelden voor ogen van schreeuwerige zwarten, die niet vriendelijk voor ons zijn omdat wij ze hebben ‘gered’, maar die meer dan boos zijn, omdat ze niet krijgen wat ze willen! Laten we de woorden van Lubbers maar snel vergeten, want dat zijn woorden van een dwaas.
    We moeten maar hoop houden dat de burgers zelf in actie komen. Vaak gebeurt dat pas als de mensen in het nauw gedreven worden, en hun persoonlijke vrijheid wordt ingeperkt. Er moet altijd iets ingrijpends gebeuren eer men tot actie bereid is.
    Nu komen de illegalen naar Hoek van Holland, in de hoop de overtocht naar Engeland te kunnen maken. Als er hier scherp gecontroleerd wordt, zitten we wél met al die zwarten ‘in huis’. Toen ze nog voornamelijk in Calais zaten, maakte ik me nog niet zoveel zorgen, maar nu ze ook vanuit NL willen vertrekken, begint hier ook de ellende, tenzij men ze onverrichter zake uitzet.
    Inderdaad Driek, je zou die regeringsleiders het liefst wat aan willen doen. Zij werken er aan mee om dit alles te laten gebeuren.

    Beste Driek, toch een goed weekend gewenst!

    Like

  • A k zegt:

   laat allemaal in de binnenhof bivakkeren .
   stel de vakantie huizen van ministers vrij voor hun . bediendes van koningshuis hun koken en schoonmaken . rijken hun sponsoren .zakgeld. en zorgverzekeraars ???
   Wil ik zien hoe hun geld binnen krijgen .van verzorging van de vluchtelingen

   Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En dit is 1 van de redenen waarom we ze nooit hier binnen hadden moeten laten! Zelfs dieren bevuilen de natuur niet zo als deze smeerpijpen!

  Like

 6. Abeja zegt:

  De Afrikanen hebben na de kolonisatie (die bouwde de landen zoals o.a. Congo op) en onafhankelijkheid van hun landen er een totale vuile onhygiënische boel gemaakt met geen enkele structuur. Nu komen ze als een sprinkhanenplaag naar Europa en gaan hier hetzelfde bewerkstelligen. Het begin is reeds te merken. Als er niet dringend wordt ingegrepen en dat uitschot niet terug naar hun thuisland wordt gestuurd (liefst na sterilisatie!) zullen we binnenkort in een Europa leven met dezelfde toestanden als in Afrika. Honger, armoe, criminaliteit, ziektes enz… Het is ofwel de “sukkelaars” (lees profiteurs) redden of zelfmoord. En met dat ingrijpen bedoel ik inderdaad terugsturen of…

  Like

  • Cathja zegt:

   Mooi niet! Dat dénken ze. Het zou een mooie boel worden: je bent te lui om te werken in je eigen land, dus is daar geen welvaart, en om die reden (economische dus) neem je de benen naar het ‘rijke’ Europa, waar de mensen wél werken voor hun levensonderhoud.

   En dán durven te stellen dat ‘blanke landen’ voor iedereen zijn? Wat een brutaliteit!!!
   Opzouten, en steek je handen eens uit de mouwen in je thuisland! Van werken is nog nooit iemand dood gegaan.

   Like

  • koddebeier zegt:

   En de zwarte landen alleen voor de zwarten natuurlijk !! Graftuig !

   Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s