Bewondering voor moslims

Screenshot_9

(Door: Ton Nijhof)

Heel lang geleden, toen nog niet alle bestuurders waren gezalfd tot priester van de Linkse Kerk, waren er in Nederland amper moslims te vinden. Weliswaar was Nederland tot 1949 het land geweest met de meeste moslims, maar in Europa zagen wij nog nergens moslims. Dus ook in Nederland niet, want de islam: tja, dat was toch wel een beetje erg ‘stenen tijdperk’ zo was de heersende mening. Dat is de laatste decennia anders geworden. Onder aanvoering van ‘Nieuw Links’ in 1966 ontstonden fraaie en spectaculaire toneelstukken met topacteurs als Roel van Duyn, André van der Louw, Jan Nagel, Ton Regtien en vele anderen. Opgewekt en vrolijk sloopten zij alles wat Nederland kenmerkte als natie. De toneelstukken die zij opvoerden, hadden als centraal thema de verheerlijking van zieligheid en onderdrukking. Die zieligheid en onderdrukking moest en zou gecorrigeerd worden door nieuwe industrieën die daarvoor oplossingen leverden: aandacht, medelijden, subsidie, uitkeringen, bed, bad en brood. Dat is gelukt en de zieligen zijn nu zelfs ‘duurzaam’ zielig in het kader van groene vergezichten. Wellicht wordt ook de ‘dag van de arbeid´ nog eens hernoemt als ‘Allerzieligen’.

Vanaf de jaren ’70 in de vorige eeuw zien we moslims toestromen uit Noord-Afrika en Turkije. Zij waren pas echt zielig en heel erg vroom. Zij pasten heel goed in de Linkskerkelijke industrieën van zieligheidsbestrijding. Die vroomheid zou er vanzelf wel afgaan, meenden we. Dat was immers bij de christelijke kerken ook zo eenvoudig gegaan. Maar helaas bleek dat een ernstige vergissing. De christelijke kerken werden van bovenaf afgebroken door de christelijke leiders die zelf graag een grote parochie wilden vormen met de Nieuwe Nederlandse Linkse Kerk. Bij de islam is dat precies andersom. De beroepsmoslims in het Midden-Oosten hebben hun zaakjes nog goed onder controle. Daar zijn helemaal geen grote toneelstukken met zieligheid als thema, maar spectaculaire televisieshows waar de eigen jihadsuccessen worden bekeken in het licht van het stuitende onbenul van de argelozen in het Westen. U wilt het zien?

 

Deze moslims bouwen naarstig aan hun koninkrijk, waarin waanzin aan de orde van de dag is. Zoals de zieligheidsindustrie voor de NieuwLinkse Kerk een noodzakelijke voorwaarde is voor haar voortbestaan, zo is de moslimse waanzin onontbeerlijk voor háár voortbestaan. Een kwestie van kruisigen, onthoofden en stenigen. Nodigde Jezus nog met overtuiging de eerste die zonder zonden was uit voor het werpen van de eerste steen, voor Mohammed en zijn makkers maakte dat niet uit. Iedereen mag mee gooien. Alle zonden worden immers afgewassen als een ongelovige of overspelige het leven heeft gelaten door jouw hand: ‘Allah Akbar’.

Nog even en de vrijheid en veiligheid in ons werelddeel zijn beide opgeofferd. En dat zonder dat al die mensen in het Westen dat in de gaten hadden. Dat dwingt misschien wel bewondering af.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bewondering voor moslims

 1. bigljohn zegt:

  Bewondering voor moslims door de kerk, politiek, en al die organisaties die gelukszoekers zielig vinden. Maar er is meer. Het meest verontrustende van alles is dat gebleken is dat moslims zich nimmer aanpassen aan onze cultuur, en bij iedere volgende generatie steeds radicaler worden. Moslims zullen heus geen meerderheid nodig hebben om onze maatschappij in no time om te vormen tot een kalifaat. Deze Jihad zou in feite morgen al kunnen beginnen. Leger en politie zijn zo goed als uitgerangeerd, wegbezuinigd, en bovendien op de hand van de islam, terwijl onze bevolking het in en in rotte linkse politieke bestel blijft steunen. Alle ingrediënten voor een snelle teloorgang van Nederland zijn aanwezig. En volgens mij zijn het niet onze kinderen, maar wijzelf die het kalifaat al gaan meemaken. De ontwikkelingen rondom de jaarlijkse instroom van steeds meer nieuwe moslims en het radicaliseren gaan veel te snel. De PVV zal nimmer een eerlijke kans krijgen, zodat ik bang ben dat op termijn de complete Nederlandse bevolking zich fysiek moet gaan verweren, wil zij geen slachtoffer worden van de islam. Ik ben benieuwd of dat gaat gebeuren. Nederlanders vinden vrijheid vanzelfsprekend, en zijn verweekt gelijk een kasplantje. Koelbloedige figuren als een Hannie Schaft (verzetsstrijdster uit de 2e Wereldoorlog) zullen er dus nooit meer komen. Ik houd mijn hart vast voor de nabije toekomst !

  Like

 2. W.H.J. Reiss zegt:

  Ik vraag me af:”Waar komt de Achterlijkheid vandaan waar het Europese Volk mee gezegend IS !”
  Zou na een ‘Achterlijkheidsperiode’ een nieuwe periode komen, die ‘realiteit’ betekent of zouden we dan dood zijn ? De ‘Achterlijkheidsperiode’ hebben we te danken aan de ‘Socialen’ ! Zou Breivik dan toch een vooruitziende blik hebben gehad met het afschieten van Hamas gezinde Socialen ! Ik wil hierbij toch betonen, dat bij Breivik de media eenzijdig berichten doorgaf. Deze jongeren, die in feite mede zorgden voor de intifada, daar hoor je niks over ! Men kan wel zeggen wat hij deed is niet goed, maar bedenk wel het gaat oorlog worden en dat besef is er (nog) niet ! Een studie naar wanneer W.O. 3 losgaat zou op zijn plaats zijn !!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, het verband dat Breivik legde, was híer correct, Maar het grote bezwaar van zijn denkwijze is, dat hij overal verband ziet met alles! Tot in alle denkbare uithoeken ziet hij verbanden, wat hem, uiterst paradoxaal, náást anti-islam bv. tevens vrouwenhater doet zijn, het is maar één aspect.
   Een genie, maar een waanzinnig genie, wiens denkwereld om die reden niet tot leidraad genomen kan worden: Vroeg of laat zou elke denkbare groep of samenleving er gevaar door lopen, niet alleen de islam of de socialisten.

   Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Ik loop over van bewondering voor moslims, ben er zoooo blij mee.
  Want als ik de linksdenkers goed heb begrepen, hebben wij onze volledige welvaart en verder alles wat ook maar een beetje goed is in het Avondland, volledig aan diezelfde moslims te danken.
  Zonder hun sturing en hulp zou West-Europa immers nog steeds op het niveau van de middeleeuwen verkeren. Zouden we niet kunnen lezen en schrijven en wiskunde zou er al helemaal niet bestaan.
  Een onafzienbare reeks van Nobelprijzen hebben ze in de wacht gesleept en dan niet voor zoiets onbenulligs als filosofie, maar nuttige zaken die de gehele mensheid ten goede zijn gekomen.
  Daar steekt de onbenulligheid van de Joden toch wel heel schril bij af. Die hebben eigenlijk helemaal nooit iets gepresteerd.
  Het is dan ook niet meer dan redelijk dat moslims nu eens langskomen om een klein, klein beetje van hetgeen eigenlijk zij hebben opgebouwd, tot zich te nemen.
  Vreemd dat er dan toch mensen zijn die ze dat welverdiende recht willen ontzeggen.
  Immers, we hebben ruimte zat en onze cultuur, of eigenlijk datgene waarvan wij ten onrechte denken dat het cultuur is, kan best weer een flinke duw in de goede richting gebruiken.
  Ook kunnen ze ons misschien eindelijk eens leren dat geweld een slechte zaak is.
  Alleen daarom al moeten we ze dus van harte welkom heten.
  Of heb ik het zo toch niet helemaal goed begrepen?

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik ken de islam te goed om van ze te kunnen houden. Vernietigen moeten wij ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s