Asscher stil over Jodenhaat bij moslims in Nederland

Screenshot_8

Minister van Sociale Zaken Asscher (PvdA)

(Door: D. Frankenhuis)

Minister Asscher van Sociale Zaken maakt de conclusies van een studie over antisemitisme onder Nederlandse moslimjeugd voorlopig niet openbaar. De sociaaldemocraat wil eerst “de uitkomsten nader onderzoeken” alvorens hij tot publicatie overgaat.

Dat meldt De Telegraaf, die beweert het conceptrapport al gelezen te hebben. De studie was uitgevoerd door het Verwey-Jonker Instituut en zou oorspronkelijk worden gepubliceerd in mei. De salonsocialisten waren echter dermate onthutst over de onder hun eigen achterban heersende Jodenhaat, dat besloten werd het rapport voorlopig geheim te houden voor het belastingbetalende plebs dat zulke onderzoeken bekostigt.

Onderzoekers vonden dat 62 procent van de islamitische polderjeugd ’niet zo positief’ denkt over de staat Israël. Moslimjeugd heeft in ongeveer twaalf procent van de gevallen een hekel aan de Joden in ons land, een haat die onder Turken sterker leeft dan onder Marokkanen.

Screenshot_7

Bron:
www.powned.tv
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Turken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Asscher stil over Jodenhaat bij moslims in Nederland

 1. Pingback: Asscher stil over Jodenhaat bij moslims in Nederland |

 2. Cathja zegt:

  We komen die ‘angst’ voor moslims overal tegen! Asscher moet zich schamen, dat hij het wel altijd snel voor moslims opneemt als er iets negatiefs over hen wordt gezegd, maar nu het over zoiets belangrijks gaat als antisemitisme, zwijgt hij, en moet hij eerst onderzoek doen.
  Asscher leest zeker geen nieuwsberichten, en hij leest zéker “E.J. Bron” niet, want daar kan hij de meeste info wel vinden als het om antisemitisme gaat. Voorbeelden zijn er genoeg!
  Óf houdt hij zich van de domme?
  Asscher moet eens wat minder mild zijn richting de moslimgemeenschap, waar Jodenhaat bij de kinderen letterlijk met de paplepel naar binnen gegoten wordt! Is het niet de taak van moslimouders om zelf hun mond over Joden dicht te houden, en hun kinderen te leren verdraagzaam te zijn? Ze willen toch zo graag in een democratie leven? Dan zul je je daar naar moeten aanpassen.
  Jodenhaat hoort niet thuis in een beschaafde samenleving! Joden horen bij Nederland, veel meer dan moslims!!

  Like

  • Fred zegt:

   Die joden gaan niet steken, stelen, roven, verkrachten, moorden enzoverder enzovoort wanneer iets ze niet bevalt. Er moet dus minder met ze rekening gehouden worden wat betreft de stabiliteit van de sociale vrede. Ze zijn ook met veel minder, en ze kweken de pannen niet van het dak. Dat maakt dat ze electoraal véél minder interessant voor een op de kap van de autochtone nederlandse zot bekostigde oeitkeringspartij zoals de PvdA. Waarom verlangt u overigens dat mosselouders hun mond over joden houden, wanneer de joden (en ook de christenen, maar die zijn vooralsnog in de meerderheid, en dus een minder gemakkelijk doelwit; in de toekomst zal dat wellicht veranderen: voor een voorafspiegeling van het Europa van binnen enkele generaties, zie het midden oosten en afrika vandaag, en huiver) expliciet in hun handboek vermeld staan als “people of the book”, die de gelovige mossel niet te vriend mag nemen enz. enz. “Fight the unbelievers wherever you may find them, and smite them at their necks and their fingertips…”

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Fred op 15 juni om 19:25

    Ik bedoelde met te zeggen dat moslims ‘hun mond over Joden dicht moeten houden’ dit:
    moslims zijn van nature Jodenhaters. Als zij openlijk in hun gezinnen op zeer negatieve en vijandelijke wijze over Joden praten, nemen hun kinderen dit over. Waar vandaan denkt u dat de moslimjongeren hun hatelijke taal richting Israël en de Joden anders vandaan halen?
    De bron en oorzaak zijn de ouders, die hun haat thuis openlijk laten blijken. Daarom moeten de ouders hun mond over Joden dicht houden. Er komt alleen maar bagger uit!
    Laten ze zich maar druk maken over het extremisme, wat zich binnen de islamitische gemeenschap steeds meer uitbreidt.

    Like

 3. Jaantje zegt:

  Vreemd dat wist ik niet woon toch in de stad met gebieden die bijna geheel allochtoon zijn.
  Als er ergens iets is zijn het Marokkanen die rotzooi schoppen.
  Elk jaar een wandeling na vernielpartijen Iman en Rabbi voorop om te laten zien hoe het zou moeten.
  Geen turk gezien bij die wandeling.
  Dacht dat Turken en Marokkanen niet goed door 1 deur kunnen?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zo, geschrokken…..?
  Tja, daar gá je met je optimistische voorspellingen, dat de moslims binnen één of twee generaties wel helemaal geïntegreerd zouden zijn en het westerse gedachtegoed wel helemaal zouden hebben omarmd, hè?
  En als dat zou tegenvallen, was het de schuld van anderen, van de Joden en Israël, bijvoorbeeld.
  Maar tja, de cijfers blijken nu toch wat te hardnekkig om dat onverdeeld te blijven aanwijzen als oorzaak. Daarom moet je ze thans verborgen zien te houden:
  Want stel, dat er mensen zouden zijn, die op grond van die cijfers de conclusie zouden trekken, dat die verrekte Wilders tóch gelijk heeft……! daar móet je als PvdA ‘er toch niet aan dènken, zeg!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Moslims zullen nooit integreren in een westerse samenleving !!

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Het mag niet eens van oppermoslim Erdogan want het is tegen de menselijkheid vind hij.
    En ja ik denk ook dat hij het enkele malen opnieuw laat schrijven om het “verantwoordt” leesbaar te maken.

    Like

   • Breget zegt:

    Hoeft ook niet ze zijn aan het overnemen en dat kan misschien ook lukken met die angsthazen van onze bestuurders.

    Like

  • Fred zegt:

   Het is zoals met de kopvodden: met het verstrijken van de tijd zijn er steeds meer, in plaats van minder (hoewel daar natuurlijk ook parasitaire motieven mee gemoeid zouden kunnen zijn, wie neemt er nu in godsnaam een voddewijf in dienst; ze kunnen dan lekker in lengte van dagen van hun oeitkeringen genieten). En zo gaat ook de integratie met het verstrijken van de tijd de verkeerde kant op. Geen wonder wanneer je constant de boodschap uitzendt dat er geen consequenties aan daden zijn, en dat onuitgesproken dreiging met criminaliteit en geweld wérkt.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zou de overheid ook terughoudend zijn geweest met vrij geven van deze uitkomst als obscuur extreem rechtse groeperingen het onderwerp van onderzoek waren geweest? Denk het nauwelijks. Is er überhaupt een extreemrechtse scene in Nederland waar je rekening mee moet houden? De overheid doet het ons graag geloven. Kijk ik naar neo-nazistische groepen ontwaar ik op immigratie na hetzelfde gedachtegoed dat ik ook zie bij extreem linksen. Om het hele onderzoek compleet te maken zou ook een onderzoek van gelijke strekking moeten volgen onder links georiënteerde groepen.

  http://www.kennislink.nl/publicaties/het-antisemitisme-van-domela-nieuwenhuis

  Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Asscher zal toch niet bepaalde (onwelkome) conclusies uit het rapport “passend” willen laten herformuleren door de onderzoekers? Vast niet, of toch? Het is wel een Rutte II minister.

  Like

 7. Torkel zegt:

  Weet je wie ook altijd zwijgt als het graf behalve als Wilders iets over de islam roept?

  Dramkont Pechtold, holle bolle Emiel, bomenknuffelaar Jesse en onze green-pies Diederik.

  Deze partijen stemden tegen de motie die antisemitisme verbood .
  Gelukkig kon het met meerderheid door de kamer maar nu weten we wel waarom het zo oorverdovend stil blijft in de linker luidspreker.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Voor de toorn van God van Abraham moet Lodewijk Asscher nog meer angst hebben.

  Like

 9. BertG. zegt:

  dat rapportje moet eerst nog even door de new speak generator gehaald waren.
  En nog een keer, en nog een keer………………….

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Nou meneer Asscher, die uitkomsten hoeft U niet te onderzoeken. Plak maar een sticker op Uw auto met de Israëlische vlag er op. En hang er dan vervolgens een paar camera’s in, en binnen een paar dagen heeft U de resultaten. Hoe het gesteld is met de jodenhaat.

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Moslims denken 6 tot 10 keer slechter over joden en de staat Israël als christenen. Anders-gelovigen en niet-gelovigen wijken niet zoveel van christenen af in dit onderzoek. Over het algemeen genomen doen moslims het 6 tot 10 keer slechter dan niet-moslims wat betreft Joden.
  Als er 6 tot 10 keer zoveel joden als nu in Nederland wonen dan zouden de moslims niet zoveel afwijken in een vergelijkend onderzoek. Of is de wens de vader van de gedachte?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Scheerzeep NU op 15 juni om 17:01

   Behalve bij het maken van nieuwe moslimmetjes, want dan scoren mossels 6 tot 10 keer ‘beter’ dan niet-moslims en christenen.
   Maar dit is dan ook echt het enige waarin zij uitblinken.
   Ze zijn dus toch wel érgens steengoed in…….!

   Like

 12. De Kruisvaarder zegt:

  Asscher is zelf joods en daarom roomser dan de paus, alsof je als lammmetje in het hol van de leeuw stapt en dan zegt : de Leeuw heeft t gedaan…..
  Daar is hij bang voor, dus hij laat zich liever niet uit in deze kwestie, denk ik.
  Het is triest dat de joodse minister zich zo politiek correct wil gedragen.
  We kunnen in dit land niets meer zeggen, alles en iedereen voelt zich dan in zijn/haar eer aangetast. De anders geslachtigen dwz die nog niet weten of ze man of vrouw willen zijn, de moslims, de donker gekleurde nederlanders, de vrouwen …..iedereen is zielig en boos en heeft t moeilijk.
  Oh ja ….wacht ….het is de schuld van de blanke man van middelbare leeftijd…..eureka!!!
  Hoe ziek is dit land ? rhetorische vraag ……

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Hier was wat mij betreft geen studie voor nodig, aan den lijve mogen ondervinden… en nog mag ik mij dagelijks enorm verrijkt voelen als het zoveelste islamitische draakje weer eens los gaat en vlak daarbij vooral de dames niet uit! Het punt is, ze weten echt niet beter… Asscher is gewoon een ordinaire volksverrader; het zal wel in de genen zitten!

  Like

 14. Frans de Wit zegt:

  Geloof dat die man van oorsprong wel aardig was, maar hij is gewoon een beetje dom geworden. Wat was de vraag ook al weer? Meer of minder…..

  Like

 15. tjonge zegt:

  tjee, hoe moet ik dit nou positief naar het publiek spinnen, zal asscher denken.
  misschien kan ik beter zeggen dat er een fout in het onderzoek zit en dat het opnieuw onderzocht moet worden…..
  .
  ja, dat is het, ga ik doen….

  Like

 16. Republikein zegt:

  M’n bek valt open.

  Like

 17. Kraftavilqa zegt:

  Tja de schrik is groot een onderzoek waarvan de uitkomst niet policor is dus niemand mag daarvan weten want dat is contraproductief bij het de boel bijelkaar houden. Denk je toch ’s in de pleuris zou uitbreken zo het volk zou ontdekken dat de roverheid hem systematisch en langdurig heeft bedrogen en voorgelogen en dat Wilders en voor hem Fortuyn en wellicht ook Janmaat al die tijd gelijk hadden, oei oei pijnlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s