Klotenloze politiek

Screenshot_29

(Door: BeWiseman)

Klotenloos, dat is het juiste woord voor onze politiek. Alle partijen hebben idealen, maar al die idealen zijn ook zo verkwanseld als dat beter uitkomt. De flexibele ruggengraatjes van onze politici  buigen mee met alles wat ons economisch voordeel kan opleveren. En dat daar dan een absurde prijs voor betaald moet, is bijzaak. Uiteraard is de economie heel belangrijk, maar ruggengraat en duidelijkheid zullen er uiteindelijk voor zorgen dat anderen je serieus nemen en dat zal op termijn meer opleveren.

Maandenlang geneuzel over Griekenland, daar hadden we afspraken mee en als ze die niet nakomen, dan moet je er mee kappen. Wij hebben in Nederland levenslange gevangenisstraffen, maar Europa heeft daar moeite mee, dus passen we dat weer aan. Europa wil bed bad en brood in Nederland en daar gaan we dan weer in mee. Europa wil dat we meer vluchtelingen opnemen en uiteraard gaat dat gebeuren. Vrijheid van meningsuiting wordt verkwanseld, omdat sommige landen waar we zaken mee doen misschien boos kunnen worden om een uitspraak, grap of cartoon. Europa wil meer centjes hebben en wij betalen zonder kritische blik weer als eerste. En de politici weten dat ze visieloos en klotenloos zijn, want steeds vaker weigeren ze openheid van zaken te geven of verschuilen ze zich achter de Europese wetgeving. Het is treurig dat deze mensen ons moeten besturen en vertegenwoordigen, maar het is nog treuriger dat ze steeds herkozen worden.

Door:
BeWiseman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, democratie, EUSSR, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Klotenloze politiek

 1. lucky bee zegt:

  Klotenloze politiek En hoe staat het met de Kloten loze E.J. Bron?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat lul je nou Luckybee, godverdomme! Omdat je comments niet onmiddellijk, net zoals die van anderen, worden doorgelaten, hoef je me niet direct uit te schelden!

   Nog één keer en je hebt een definitieve permaban! Ik waarschuw je niet nog een keer!!

   Webmaster

   Like

  • Driek zegt:

   lucky bee zegt: Klotenloze politiek En hoe staat het met de Kloten loze E.J. Bron?

   Wat een onbeschofte reactie, Luckybee, bent u wel helemaal goed bij uw verstand? Dit is een website voor beschaafde mensen. U beschikt zelfs over niet een greintje algemene ontwikkeling. Ik hoop u hier niet meer tegen te komen. Want uw reacties slaan toch nergens op. Ga voor die buis zitten.

   Like

  • BertG. zegt:

   Nou lucky, daar kom je weer mooi mee weg. Voor de zoveelste keer.
   Het is maar goed dat je niet het woord flapdrol hebt gebruikt, dat had je wel een ban opgeleverd. Kloten loze schijnt te kunnen.

   Like

  • Cathja zegt:

   Een behoorlijk onbeschofte reactie, @ luckybee!!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Klotenloze politiek is dan ook exact hetzelfde als politieke correctheid, iets waar nog steeds het merendeel van de politici èn de kiezers bij zweren, trots als ze zijn op het begrip ‘correctheid.’
  Wilders en de PVV zijn de enigen, die dat misverstand ontgroeid zijn.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De telegraaf weer een portie misselijkheid.

  ‘Ouder voelt zich machteloos tegen radicalen’

  Als jonge moslims radicaliseren, voelen hun ouders zich machteloos. Ze zoeken naar hulp, zegt jongerenimam Yassin Elforkani. Daarom komen tientallen imams en theologen vanuit Marokko naar Nederland. Tijdens de ramadan, die donderdag begint, gaan ze praten met ouders en jongeren. Ongeveer dertig geestelijken kwamen dinsdagavond aan op Schiphol.
  De moslimgeestelijken gaan tijdens de vastenmaand de moskeeën in Nederland langs. Elforkani: „We willen laten zien dat er geen absolute waarheid is in de islam. Er zijn veel meningen. We willen ook laten zien hoe je volwaardig moslim kunt zijn en iets toevoegt aan de samenleving. Dat de islam je stimuleert om een betrokken burger te zijn en je niet isoleert.”
  Absolute islam
  Elforkani merkt dat ouders niet weten hoe ze met hun kinderen moeten omgaan als die streng in de leer worden. „Sommige jongeren zeggen tegen hun ouders: dit is de absolute islam, je mag bijvoorbeeld geen tv kijken. Ze vinden de islam superieur. Ouders zijn zoekend en worden verlegen. In het begin was het: als mijn zoon religieus is, is hij veilig. Nu merken ze dat het niet altijd zo is.”
  De Marokkaanse geestelijken komen, omdat de Nederlandse imams tijdens de ramadan worden overspoeld met werk. „De moskeeën worden extra bezocht, er zijn veel activiteiten. Geen moskee is leeg, ze zijn helemaal propvol. Daarom is extra mankracht nodig. Imams uit Marokko hebben tientallen jaren bagage om dit te doen”, aldus Elforkani.
  Volgens Elforkani zijn het moeilijke tijden in de wereld. „Het kan alle kanten op. Het kan goed gaan, maar ook fataal fout. De positie van de islam staat onder druk. De Arabische wereld is onstabiel, er worden veel oorlogen in naam van de islam gevochten.”

  Like

 4. Pingback: Klotenloze politiek |

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een waarheid als een koe!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Stem dus nooit weer op deze klotenlozen en hun excuus teven.
  Stem gewoon PVV!

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Niet de Islam is het probleem voor de Nederlandse politiek, maar de moslims.
  De christenen hebben hun CDA, CU en SGP. Daardoor vertegenwoordigen zij, enigzins verdeeld, een aanzienlijk deel van het electoraat. Dit electoraat heeft in ethische kwesties, zoals abortus, euthanasie en gezin, altijd een rol gespeeld in de politiek. De liberale en linkse partijen, welke op deze kwesties een ander standpunt innemen, putten hun electoraat niet uit dit bevolkingsdeel.
  De moslims hebben geen Islamitische partij in het parlement. Zij hebben zich verdeeld onder de liberale en linkse partijen. Welk standpunt neemt de Islam in Nederland op politiek gebied in m.b.t. ethische kwesties, die bij de liberale en linkse partijen een duidelijk verschil maken met de christelijke moraal?
  Als de Islam zich in Nederland eensgezind over deze ethische kwesties vanuit haar eigen religieuze overtuiging op politiek terrein onderscheidt van de liberale en linkse partijen, zal daar de draagvlak verdwijnen om de Islam veel speelruimte te geven.

  Like

 8. pieter zegt:

  en zo zie je maar:
  er word gescholden op grieken die nu de rekening van hun elite mogen betalen, maar hier in nederland en duitsland stemmen “we” ook gewoon iedere keer op de politici die ons al jaren naaien….
  klotenloze politiek? welnee, het zijn klotenloze stemmers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s