De leugens van Tahera Ahmed over een Cola-Cola Zero

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Diana Dempsey was passagier aan boord van de United Airlines vlucht tijdens welke de moslima Tahera Ahmed zogenaamd onderdrukt en gediscrimineerd werd, omdat men haar zogenaamd een ongeopend blikje Coca-Cola Zero weigerde. De versie van Dempsey verschilt echter wezenlijk van die van Ahmed.

“Ik was passagier op dezelfde vlucht op vrijdagavond van ORD (Chicago O´Hare) naar DCA (Washington DC).

Ik lees al heel lang op dit forum mee, maar toen ik dit verhaal in de media zag, heb ik me aangemeld om te vertellen wat er werkelijk gebeurd is om zodoende hopelijk de leugenverhalen tot zwijgen te brengen.

Ik zat heel dicht bij haar om precies te horen wat ze zei. De stewardess kwam naar de vrouw toe (ik geloof zelfs dat ze als eerste bestelde, omdat ze op plaats 7D zat, dat is de eerste rij achter de scheidingswand. Ze bestelde een Coca-Cola-Zero en een hete groene thee met zoetstoftabletjes). De stewardess gaf haar een vol blikje Coca-Cola-light met een kopje erover en zei tegen haar dat de groene thee nog een paar minuutjes zou duren en dat ze deze zo snel mogelijk zou krijgen.

De vrouw zei zeer onhoffelijk en denigrerend tegen de stewardess dat ze een Coca-Cola-Zero besteld zou hebben en gaf het blikje Coca-Cola-light aan de stewardess terug. De stewardess verontschuldigde zich en ging op zoek naar een blikje Coca-Cola-Zero (waarvan ze niet zo veel had). Toen zei ze dat ze maar één glas kon inschenken, niet het hele blikje.

Dat was het moment waarop de vrouw door het lint ging en tegen de stewardess zei: “Denkt u dat ik dat ding als wapen kan gebruiken of zo?! Waarom kan ik geen vol blikje krijgen? Ik geloof dat u mij discrimineert. Ik wil uw naam weten. . .” De vrouw bleef maar tegen de stewardess schreeuwen: “Ik wil uw naam weten . . . Ik word gediscrimineerd.”

Op dat moment zeiden enkele passagiers dat ze een beetje moest kalmeren en een jonge man zei tegen haar “dat ze haar mond moest houden en dat ze zichzelf belachelijk zou maken vanwege een blikje Coca-Cola.” Niemand zei iets anti-islamitisch tegen haar. Zij was degene die was begonnen met het schreeuwen van “discriminatie” toen ze niet kreeg wat ze wilde hebben.

De stewardess heeft haar meerdere malen gevraagd of ze iets anders wilde hebben, maar de vrouw duwde haar letterlijk opzij met een hand over haar gezicht. Toen pakte de vrouw haar mobiele telefoon, betaalde het internet met haar creditcard, zodat ze het incident op de sociale netwerken kon verspreiden en ze heeft absoluut niet gehuild.

Deze persoon is heel eenvoudig een leugenaarster, die de discriminatiekaart heeft gespeeld.”

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.islam-watch.org
Auteur: Diana Dempsey

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Desinformatie, discriminatie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op De leugens van Tahera Ahmed over een Cola-Cola Zero

 1. Theresa Geissler zegt:

  Whatever, een provocatrice is het zeker!
  Die herken je trouwens aan hun hijab!

  Like

 2. wouteenhoorn zegt:

  ik denk dat er zo nog duizenden verhalen zijn.

  Like

 3. Jan zegt:

  Momenteel is Rachel Dolezal* niet van de voorkant van de kranten weg te slaan. Zij is blank maar beweert al jaren dat zij negerin is. Zij was zelfs leider bij NAACP, National Association for the Advancement of Colored People, een racistische/antisemitische organisatie**

  * http://www.breitbart.com/video/2015/06/13/allison-hobbs-on-rachel-dolezal-must-be-something-psychologically-wrong-with-someone-giving-up-white-privilege/
  ** http://humanevents.com/2010/08/02/top-10-examples-of-naacp-racism/

  Rachel Dolezal’s story, a study of race and identity, gets ‘crazier and crazier’
  http://touch.latimes.com/#section/-1/article/p2p-83785597/

  Iemand die ook aan deze stoornis lijdt is Meulenbelt:
  “En ik vroeg op mijn verjaardag met opzet een bruine pop met bruine ogen en lang zwart haar. Ze had een strooien rokje aan en een kralenkettinkje om haar nek, en verder bloot van boven. Ik vond alles wat een beetje ‘anders’ was heel jong al veel interessanter, en ik ging als meisje al in mijn eentje naar het Tropenmuseum met twee dubbeltjes, een voor de toegang en een voor een reep chocola. Ik ben dus zowat multiculti geboren…
  Reactie by Anja — dinsdag 15 december 2009
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2009/12/15/frantz-fanon-actueel-1/

  “racisme stamt af van blanken. Mensen die redenen hadden om te willen geloven dat zij van huis uit superieur waren aan donkere mensen. En daartoe moesten ze iets uitvinden dat we nu ‘het blanke ras’ noemen….Kortom: wie zijn de hoofdverantwoordelijken voor het bestaan van racisme? Blanken.
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2013/11/08/de-kleur-van-het-probleem/

  Socialisme is echt een geestelijke stoornis

  Like

 4. catherine zegt:

  zo kennen we onze islamitische medemens (?) weer….de jihad kent vele gezichten.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ook al ben je geen passagier, moslims mag je nooit of te nimmer geloven, iets wat we uiteraard ook niet doen. Zie ik een soepjurk of kopvod dan krijgen ze zelfs geen blik, letterlijk en figuurlijk.
  gewoon negeren alsof het uitwerpselen zijn.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  ‘Discriminatie’; toverwoord voor de ‘minderheden’ hè?
  Kunnen ze alles mee bereiken.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Zo kennen we ze weer. Altijd het slachtoffer spelen. Geheel ingestudeerd.

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Ach, mohamed anno 632 kopvot na aap dames van de islam denken dat zij geen poep zijn, dat mag.Echter hun gedrag naar beschaafde mensen bevestigd wat ze werkelijk zijn. Hun vaak inteelt kroost word jihaatisch opgevoed, zo ook deze kopvot in het vliegtuig. Ik ben blij te horen van Diana dat de waarheid anders is. De kopvot plemt naar de linkse media die dit uit ego geiligheid publiceert en netjes aflevert op internet zonder journalistieke onderzoek (oliedollars) terwijl er dagelijks wereldwijd honderdduizenden verplichte uitgehuwde islamitische kopvot vrouwen worden verkracht en afgeranseld zelfs als oorlogsbuit gevangen en verhandeld op slavenmarkten. Maar daar hoor je links slecht over, zij publiceren “Het drolletje hoog in de lucht”verhaal.. Bah……

  Like

 9. Cathja zegt:

  Altijd hetzelfde liedje met moslims: iets eisen, en als ze het niet (kunnen) krijgen, dan voelen ze zich direct gediscrimineerd!
  Het beste is om deze figuren zoveel mogelijk links te laten liggen als ze zich zo misdragen. Als je niet weet hoe je je als passagier dient te gedragen in het bijzijn van anderen, blijf dan lekker thuis!
  Je moet trouwens behoorlijk rustig kunnen blijven als crew, als je te maken krijgt met dit soort uitwassen van de mensheid!
  Zou dat mokkel nog een schadeclaim indienen bij de luchtvaartmaatschappij? Ik zie haar er wel voor aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s