Jodenhaat waarvan Asscher zo schrikt, is voor velen al heel gewoon

Screenshot_4

(Door: Afshin Ellian)

Zeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog worden de Europese Joden met de dood bedreigd door de militante moslims, ook in Nederland. En ook bij NRC, de krant die overal racisten kan opsporen, heerst blindheid met betrekking tot Jodenhaat in eigen gelederen.

Het rapport dat niet openbaar mocht worden, is eindelijk openbaar. Het bevestigt de vermoedens over het groeiende antisemitisme onder moslimgemeenschappen.

Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) is hevig geschrokken. Ik niet. Diverse malen heb ik hier aan de hand van de hadiths, verhalen over en van profeet Mohammed en de Koran, aangetoond hoe diepgeworteld het antisemitisme is in de islam.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Hypocrisie, Islam, Jodenhaat, lafheid, Linkse joden, Moslims, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jodenhaat waarvan Asscher zo schrikt, is voor velen al heel gewoon

 1. Thomasson zegt:

  Wat een zielenpoot is toch deze Lodewijk Asscher! Schrikt hij werkelijk? Of hij schrikt op de wijze waarin hij van zijn Quisling vrienden leerde om te schrikken? Van islamitische haat valt weinig te schrikken …Hetzelfde geldt voor alles wat deze volgelingen van een pathologische en pedofiele profeet doen. Wij zijn van ze behoorlijk wat gewend …van neuken met dode vrouwen tot kannibalisme toe. Trouwens de haat is niet enkel voor de Joden behouden, MAAR OOK VOOR CHRISTENEN ..Maar dat is iets dat de ratten die de bacterie genaamd “Pestis Islamis” mobiel maken, trachten te vergeten. Voor degenen die het nog niet weten: Pestis Islamis is van hetzelfde familie als de Yersinia Pestis, maar iets getinter. De hoogachtende weledele en weledelgestrenge ratten vinden het volstrekt ongepast en niet politiek-correct er over te spreken. Helaas, is de realiteit erg wreed. WIJ ZOUDEN de pest moeten overleven als het in Nederland zal uitbreken. Lodewijk Asscher een zijn matties zouden op tijd wegvluchten. Dat deed ook regering De Geer in de meidagen van 1940.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Heef Asscher niet mee gedaan om ze binnen tehalen?Denk aan de Thee drinkerijen die ze zamen met de Moslims hebben gedaan?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Is dit Islamofilie of gewoon enthousiame:
  De vrouw van Obamba bezeokt muslim-school in Engeland.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Asfhin Ellian stijgt steeds meer in mijn achting. Maar waarom zet hij zich dan zo tegen Wilders af. Hier waarschuwt Wilders toch al jaren voor.
  Niettemin, een goed artikel van Asfhin Ellian.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Lodewijk Asscher (PvdA) is ziende blind en horende doof, net als de meerderheid van de Nederlandse politici

  Like

 6. Erik Bink zegt:

  ‘ Van deze moslimjongeren toont volgens het onderzoek 12 procent ‘in meer of mindere mate begrip voor het naroepen of uitschelden van Joden in Nederland’.
  …… 12 procent……?? Een van de valkuilen van dergelijk onderzoek is die van de “sociaal-wenselijke antwoorden”. Het fenomeen, dat elke sociaal-wetenschappelijke onderzoeker al sinds zijn studietijd bekend is, of bekend moet zijn.
  Het is zeer waarschijnlijk, lijkt mij, dat veel van de ondervraagde moslimjongeren wel weten, dat het onder een groot deel (?) van de Nederlandse bevolking nog altijd niet zo bon ton is zich negatief over Joden uit te laten, respectievelijk dat schelden en naroepen in Nederland niet netjes wordt gevonden. Dus zullen velen (?) een sociaal-wenselijk antwoord hebben gegeven op de vraag; “wat vind je van het uitschelden of naroepen van Joden in Nederland?” Nog afgezien van de mogelijkheid, dat de uitkomsten door de onderzoekers wat gunstiger zijn “bijgesteld”, om ’t niet al te gek te maken – met in hun achterhoofd, dat het reduceren tot 0, 2, 3 procent van antisemitisme onder moslimjongeren wat al te verdacht zou zijn, als ze daarmee aan zouden komen. Dus….? 12 procent leek ze wel acceptabel. Niet de waarheid vertellen, dat het eigenlijk misschien 80, 90, 98 procent zou kunnen zijn, want….. jodenhaat heeft toch niks met de islam te maken!?
  Leek ook op het “in meer of mindere mate”, dat ook al duidt op een enigszins wegmasseren van de problematiek.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Na kennisname van de Amsterdamse bestuurswereld door Job Cohen (PVDA) vraag ik me af wat deze partijgenoot ervan denkt te maken.

  Was het niet al voordien de stad die de dood van Theo van Gogh in haar analen kon bijschrijven?
  Evenzo: Schokkend: Allochtonen vs Joden in Amsterdam

  Over de Schilderwijk maar te zwijgen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste kunt U wel vergeten, Afshin: Die schamen zich nergens voor en als ze al zeggen van wel kun je er donder op zeggen, dat dat taqiyya is.
  Voor IS schamen ze zich immers uiteindelijk ook niet! Als hen gevraagd wordt, om daarvan afstand te nemen is het direct: “e katholieken nemen toch ook geen afstand van de Inquisitie enz., enz.
  Dat de Inquisitie, in tegenstelling tot IS, echt verleden tijd is, negeren ze dan maar gemakshalve.
  En zoals het met IS is, zo is het ook met het antisemitisme: Ze MOGEN en KUNNEN er geen afstand van nemen, omdat het deel uitmaakt van de ISLAM. En dan maakt het niet uit over welke stroming je het hebt: DIT is nou eens iets, wat ze allemaal gemeen hebben. Zelfs de meest “vrijzinnigen,” de Alevieten, als je het mij vraagt.
  Goed, U bent dan, in tegenstelling tot de naïeve kloothommel Asscher, niet geschokt. Nou, wij hier ook niet. Geenszins!
  Maar weet u dan ook, wat Nederland, teneinde dit oplevende antisemitisme 70 jaar later te voorkomen, vooral nóóit had moeten doen? Die hele moslim-invasie hier binnenhalen en hun funeste ideologie persé als een “religie als alle andere” willen blijven zien!

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Ook ik ben geschokt. Geschokt door het geschokt zijn van Asscher, door het negeren van alle voortekenen zoals zijn voorouders in de jaren dertig; door het heulen met de vijand zoals zijn naamgenoot; door het schijnheilige goedpraten van eigen en andermans slechte daden.
  Waar onze overheid faalt, waar weekdieren ons besturen, rest slechts de ondergrondse en het verzet.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Die rifapen hebben schijt aan de samenleving, en het is niet alleen in de genoemde steden. Maar in heel nederland, oppakken en terug trappen naar het rifgebergte. Het is en blijft een smerig tyfus volk. De politiek wil het gewoon niet zien.

  Like

 11. Jan zegt:

  UN beobachten zunehmende Judenfeindlichkeit in Europa

  Erstmals in ihrer Geschichte haben die Vereinten Nationen eine Sondersitzung zum Thema Antisemitismus abgehalten. Gerade in Europa nehme der Hass auf Juden zu.

  Der Antisemitismus nimmt nach Angaben der Vereinten Nationen weltweit zu und muss schon in den Anfängen bekämpft werden. Gerade in Europa wachse die Judenfeindlichkeit, sagte Generalsekretär Ban Ki Moon vor der UN-Vollversammlung in New York.

  http://www.zeit.de/gesellschaft/2015-01/antisemitismus-judenhass-israel-un

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Wat vinden andere joodse mensen nu van zo’n achterlijk figuur als Asscher?
  Daar ben ik wel eens benieuwd naar.

  Like

 13. Jan zegt:

  Joden hebben mijn schoen gestolen aka Het Mysterie van de Gestolen Schoen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s