Linkse chaos heeft z´n beste tijd gehad

Screenshot_14

(Door: “Wans Horst”)

Terwijl het kabinet zogenaamd schrikt van het “antisemitisme onder moslimjongeren”, alle instabiliteit betreffende Europa aan het licht komt en gewelddadige gelukszoekers niet meer door de media bedekt kunnen worden met de mantel der liefde, simpelweg omdat de “ontwikkelingssamenwerking” niet meer werkt nu Amerika dictators heeft verwijderd uit moslimlanden en ze nu aan onze eigen voordeur kloppen met filmpjes die opduiken waaruit blijkt dat we hier te maken hebben met een stel wilden uit die streek, is er bij onze amateurs in Den Haag geen enkel plichtsbesef te bespeuren. Men houdt vast aan de koppige weigering iets uit te voeren dat de PVV voorstelt, omdat de gevestigde orde bang is dan toe te moeten geven dat een ex-insider genaamd Geert Wilders het toch beter wist dan alle Kamerleden bij elkaar.

Men lijdt liever gezichtsverlies dan dat ze gaan werken voor hun geld. Je zou toch denken dat het besef in Den Haag doorgedrongen is dat links de verkeerde heeft omgebracht op 6 mei 2002, althans moet de ambtenaar, die Fortuyn’s beveiliging weigerde vanuit de kenmerkend linkse weigering vooruitgang te scheppen waar dat autochtonen betreft, een functie gaan bekleden waar inzicht en verantwoordelijkheid niet nodig zijn, buiten de overheid dus.

Terwijl mensen die moeten rondkomen van een persoonsgebonden budget een eigen bijdrage moeten leveren, wat nog steeds een ordinaire bezuiniging is, is de PvdA natuurlijk weer van mening dat veroordeelden, die dus schuldig bevonden zijn door een rechter aan iets dat de Nederlandse belangen niet gediend heeft, dat niet hoeven en dat dergelijk volk op die manier beloond dient te worden voor de chaos die men schept.

Waarom gaven de ordetroepen de gelukszoekers bij Ventimiglia geen stroomstoot toen ze zich met hand en tand verzette tegen verplaatsing naar een kamp? Waarom moeten wij ons aan regels houden, terwijl de parasieten in kwestie zich aan geen enkele regel hoeven te houden? Dit is waarom we het gevecht aan het verliezen zijn: we hebben toegestaan regels in te voeren die Nederlanders hun identiteit ontzeggen, de onderdanigheid spat van alle Europese regelgeving met betrekking tot wetsovertreders af. We hebben geen eigen Nederlandse wetgeving meer, geen soevereiniteit. In extremo kunnen we altijd worden teruggeroepen door een hof dat niet in het Koninkrijk zetelt, dat is absurd!

In plaats van bootvluchtelingen met reddingsboten binnen de EU te halen en ze “eerlijk” te verdelen over de niet soevereine lidstaten, zou het laten zinken van zo’n boot een afschrikkend effect sorteren, uiteraard wel na een waarschuwing. Of drie, daar doen we niet moeilijk over, we zijn hele redelijke mensen. Dan kan men terug zwemmen om de thuisblijvers met plannen waarin ook zo’n boot voorkwam te informeren om die plannen niet ten uitvoer te brengen en gewoon een leven op te bouwen in hun eigen continent in plaats van de weg van de minste weerstand te bewandelen en als een zwerm sprinkhanen Europese gewassen kaal te vreten.

Echte politiek bedrijven is misschien toch een beetje te veel gevraagd van Rutte en de zijnen, die in gedachten nog altijd in de baarmoeder zit, lekker warm en veilig. Nee, ik heb veel meer hoop in de nieuw gevormde fractie ‘Europa van Naties en Vrijheid’ binnen het Europees Parlement onder gedeeld voorzitterschap van Marine Le Pen en Marcel de Graaff. Ook de kandidatuur van Donald Trump voor de Amerikaanse Presidentsverkiezingen is een mooie ontwikkeling voor Europa, Amerika, Israël en de wereld.

De ontwikkelingen van de afgelopen tijd geven een terugkeer aan naar het realisme en er is vooral gebleken dat links garant staat voor instabiliteit, wensdenken, sprookjes en Fata Morgana’s, net zoals de vandaag gelanceerde D66-proef van het basisinkomen in Utrecht. Wat zou er gebeuren als mensen gratis geld krijgen zonder dat daar iets tegenover staat? Simpel, mensen die momenteel niet werken, terwijl ze daar heel wel toe in staat zijn, kunnen dat ongestraft blijven doen. Mensen met genoeg zelfrespect om te gaan werken, om onder de mensen te zijn op een legale manier, die werkten toch al… De kans dat mensen die echt niet kunnen werken door gratis geld ineens verlost worden van hun handicap lijkt mij ook een wonder. In plaats van extra geld uit te geven aan kanslozen, is het misschien een idee om in alle wijken in Nederland het AOW-bedrag van de inwoners aan te vullen.

Misschien zit een Neurenberg 2.0 er ook in om de landverraders hun verdiende loon te geven!

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Linkse chaos heeft z´n beste tijd gehad

 1. Drs.P. zegt:

  In den Haag zitten alleen maar rubberen trek-poppen.
  Hier gaat het om, dit is de bedoeling, trouwens dit is een goude ouwe van 2005 en zoooooo waar:
  http://www.apfn.net/MESSAGEBOARD/02-04-05/discussion.cgi.8.html

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Prachtig citaat uit het artikel: Misschien zit een Neurenberg 2.0 er ook in om de landverraders hun verdiende loon te geven! 😉 YES YES YES DOEN !

  Like

 3. Tom zegt:

  Goed stuk. Alleen een kleine correctie wat betreft het persoonsgebonden budget: dat is geen inkomen maar een vastgesteld bedrag waarmee men de eigen zorg of ondersteuning in kan kopen bij een zorgverlener naar keuze. Inderdaad zijn die budgets per dit jaar voor een deel.teuggeschroefd. De genoemde eigen bijdrage hierop was er altijd al, en is inkomensafhankelijk. Dat wil zeggen dat iemand met bv een bijstandsuitkering iets van 19 euro per 4 weken betaalt.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Een heel goed stuk, complimenten weer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s