Politici of “mongolen”?

Screenshot_15

(Door: BeWiseman)

Wat een politici hebben wij toch. Goed bekeken een sneue verzameling. Enkele voorbeelden: Minister Koenders, die bij elke camera zijn snufferd in beeld wil hebben en daar een geweldige tampeloeres van schijnt te krijgen. Bijna hijgend staat hij tegen de camera’s op te rijen, hopend dat hij nog wat nietszeggende woorden mag uitbraken.

Schizofrene Minister Dijsselbloem, die ons belang moet dienen als Minister, die totaal andere belangen moet dienen als voorzitter van de Eurogroep en die met onze centjes zijn eigen belangen voor de toekomst veilig probeert te stellen en daarom geen openheid van zaken wil geven over de snelle betalingen van de Europese naheffingen.

Ons aller premier Mark, gaat keihard over rechts met de PVV om vervolgens net zo makkelijk te nivelleren samen met de PvdA. En dit alles uiteraard met zijn charmante glimlach en teflon uitstraling waar alles zo van af glijdt.

Dan onze ex-staatssecretaris Teeven met zijn verdwenen telefoontaps met Jos van Rey, onze oud- minister Opstelten met zijn verdwenen bonnetjes, oud-staatssecretaris  Frans Weekers met zijn verdwenen Bulgaren-miljoenen.  En dan nog de hele rits oud-bestuurders die bij parlementaire onderzoeken standaard lijden aan geheugenverlies.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws, Annemarie Jorritsma, die genoemd werd bij de bouwfraude en in het nieuws kwam met haar illegale grondwaterinstallatie, heeft nu weer een plaatsje in de Eerste Kamer bemachtigd. Dus, zoals Jorritsma zelf zou zeggen,  ook de Eerste Kamer heeft er nu een gratis achterlijke “mongool” bij gekregen.

Door:
BeWiseman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, corruptie, Criminaliteit, Elite, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Politici of “mongolen”?

 1. lucky bee zegt:

  Stuur ze allemaal naar huis dat is het beste voor Nederland en de Nederlanders.

  Like

  • Idefix zegt:

   Helaas hebben diezelfde Nederlanders er voor gezorgd dat al die “mongolen”op die plaatsen terecht zijn gekomen….
   Een land krijgt de leiders die het verdiend…En de politiek is een afspiegeling van het volk.

   Like

 2. Hiermee beledig je wel mongolen,die veelal veel intelligenter zijn, dan dit levensgevaarlijk dodelijk kankergezwel,wat ze politici noemen,een grotere ellende kun je niet treffen als deze misdadige zakkenvullende nep elite,wat niet anders kan dan blunderen. Per slot heeft die Jorritsma mongolen enorm beledigd, maar deze hebzuchtige zakkenvulster heeft ook veel minder verstand,extreem arrogant anders kan je dit volgevreten varken niet noemen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Annemarie Jorritsma een ‘Mongool’ noemen is een zware belediging voor de inwoners van Mongolië!

  Like

  • Jorritsma ging in een restaurant eten en zei: die mongool krijg je er gratis bij. Ik ken de inwoners van Mongolië niet,maar dat ze slimmer zijn en vriendelijker,neem ik graag aan,iets ergers dan dit hebzuchtig krenkend geval bestaat er niet.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Die opmerking van jorritsma was zeker totaal van de pot gerukt met u krijgt er een gratis mongool bij. Het laat wel zien hoe dit soort tuig over deze mensen denkt.
  Ik denk dat wanneer ik daar zou werken, ik der aangevlogen had.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het lijkt verdorie wel een klucht, zoals de feiten worden beschreven.
  Bah, wat een stel schurken!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Tja, zo is het nu eenmaal: “Politiek correct” is juist in deze tijden uit de kast gekomen als zijnde gespeend van elk besef van realiteit, dús als zijnde behept met een politiek Down syndroom; anders gezegd: Politiek mongoloïde.
  Een zorgwekkende beperking! Het ware beter geweest indien de politiek eerder een vlokkentest had ondergaan!

  Like

 7. Jan zegt:

  Waarom socialisme een geestelijke stoornis is

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Mongolen !!!!!
  En Jorritsma met haar paardenkop helemaal boven op deze lijst ! K..teringwijf !

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Naar mijn mening habbezakkers. Dat die koe Jorritsma nu een leuk baantje in de 1e kamer aangereikt heeft gekregen illustreert maar weer ’s hoe door en door rot en corrupt het Nederlandse politieke bestel is geworden jammer hoor.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Titel……Laten we het maar op het laatste houden…………….Hoewel mongolen zijn aardiger, eerlijker en slimmer !!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik ken geen lelijker en onvrouwelijker mens dan die Jorritsma. En Sjaak je beledigd de prachtige paarden ze te vergelijken met Jorritsma, had ze maar zo’n mooie kop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s