Terreurverdachten Hofstadgroep na tien jaar vrijgesproken

Screenshot_12

Na tien jaar heeft het gerechtshof in Den Bosch twee vermeende leden van de ‘terroristische organisatie’ Hofstadgroep vrijgesproken. 

Dat bevestigt advocaat Bart Nooitgedagt woensdag. Het hof kwam volgens Nooitgedagt tot dit oordeel, omdat er onvoldoende overtuigend bewijs is dat de twee deel hebben uitgemaakt van de Hofstadgroep. Het gaat om Fahmi B. en Youssouf E.

De Hoge Raad verwees hun zaak twee keer naar een ander gerechtshof. Aanvankelijk sprak het hof in Den Haag alle verdachten vrij, omdat het hof het bestaan van een terroristische organisatie niet bewezen vond. Maar het gerechtshof gaf daarmee volgens de Hoge Raad een beperkte uitleg aan de wet.

Lees verder>>>
(h/t “Aegolius cs”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Terreurverdachten Hofstadgroep na tien jaar vrijgesproken

 1. lucky bee zegt:

  Gaan ze nu naar Syrie of Iraq immigreren?Daar heb ik niets op tegen. Opgeruimd staat netjes.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De verloedering van de zogenaamde ‘rechtspraak’.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Ongelooflijk ,na 10 jaar onschuldig verklaard , die ratten lachen zich kapot , hoeveel schadevergoeding zouden ze nou weer krijgen . Wat een land , wat een wetten , wat een regels . ze zijn helemaal gestoord hier , totaal doorgedraaid . DAT BIJLTJESDAG MAAR HEEL SNEL MAG AANBREKEN , VOOR DIE LINKSE LANDVRADERS .

  Like

 4. Jean zegt:

  die befdrager heeft zelfs zijn naam mee, ‘nooitgedacht’ dat zoiets zou kunnen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Zo, de overheid zal diep in de buidel moeten tasten om deze lieverdjes een ‘passende schadevergoeding’ te geven, voor al het leed wat hen is aangedaan! Reken maar dat er op hoog niveau onderhandelt gaat worden, en dat de claim niet mals zal zijn!

  Ach, uiteindelijk draaien wij burgers er weer voor op. Het lijkt wel of we er aan gewend raken dat iedere fout verhaalt wordt op ons. Belastingfraude? Miljoenen foetsie? Héél jammer, maar we passen het tekort wel weer bij (uit de knip van de burgers uiteraard).

  Wat een onmogelijk land is dit geworden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s