‘Moslims slagen er niet in om op te komen voor hun rechten’

Screenshot_28

Sulayman Van Ael

(Door: Montasser AIDe´emeh)

Volgens ex-imam Sulayman Van Ael moeten Vlaamse moslims ambitieuzer zijn. ‘We moeten laten zien dat de islam de hele wereld ten goede komt.’

Een maand geleden besloot imam Sulayman Van Ael dat hij niet langer imam wilde zijn. Niet omwille van de voortdurende negatieve aandacht voor zijn religie, maar omdat hij de bedreigingen niet langer over zich wil afroepen. Ondanks zijn stap terug blijft hij erbij dat de islam een positieve bijdrage levert aan de samenleving. ‘Het doet me pijn dat zo veel mensen vraagtekens plaatsen bij de figuur van Mohammed en de islam. Ik ben ervan overtuigd dat velen zouden inzien wat voor een intellectuele en ondernemende man hij was, als ze zijn woorden zouden kennen. Hij was een man met een wereldvisie waarin iedereen zijn plaats had. Maar nu baseren mensen hun oordeel op wat extremistische gekken op tv verkondigen.’

Lees verder>>>
Knack.be

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, mainstream-media, Moslims, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Moslims slagen er niet in om op te komen voor hun rechten’

 1. jowitteroos zegt:

  Titel: ‘Moslims slagen er niet in om op te komen voor hun rechten’ en uitspraak/rede: ‘Volgens ex-imam Sulayman Van Ael moeten Vlaamse moslims ambitieuzer zijn. ‘We moeten laten zien dat de islam de hele wereld ten goede komt.’

  Dus islamiseren is een recht????

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Rechten? Welke rechten? Ze krijgen al genoeg….

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Deze “moslim” mens, denkt echt na, vind dat deze goed bezig is, dan zien we ook eens een goede kant van een “moslim” mens, het meedenken over de problemen in de wereld.

  Like

  • Driek zegt:

   Frans de Wit zegt: Deze “moslim” mens, denkt echt na, vind dat deze goed bezig is, dan zien we ook eens een goede kant van een “moslim” mens….

   Ik neem aan dat dit cynisme van u is, of vergis ik mij, nee toch?

   Like

 4. Driek zegt:

  imam Sulayman Van Ael dat hij niet langer imam wilde zijn. Niet omwille van de voortdurende negatieve aandacht voor zijn religie, maar omdat hij de bedreigingen niet langer over zich wil afroepen.

  Wat is het toch een leugenachtig volk, hier valt werkelijk niet tegenop te argumenteren. De man zegt gewoon, zonder blikken of blozen: We moeten laten zien dat de islam de hele wereld ten goede komt.

  Nu, dat heb ik gemerkt, sinds de komst van die mohammedanen is mijn leven alleen maar onaangenamer geworden. En dat geldt voor iedereen. Onze hele levensvreugd wordt verpest door dat klote volk. Wel ja, Vlaamse moslims, hoe verzin je het. En een imam Sulayman Van Ael. Ach, erger kan het niet worden, denk ik dan. Maar helaas, dat is niet zo, het wordt nog veel erger!

  Like

 5. Luc zegt:

  lekker arrogante toon, minimaliserende houding en superioriteitscomplex.
  een pareltje gewoon…
  hou je Mohammed maar,zijn daden waren duidelijk.
  de extremistische gekken komen dagelijks in het nieuws juist omdat de Islam de wereld zo ten goede komt.
  verbieden die handel!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wéér zo’n zogeheten “redelijke” moslim zoals we er inrtussen al zoveel meegemaakt hebben (Elforkani, Marcouch, Aboutaleb): Hij is niet voor de Syriëgangers, die hij ‘extremistische gekken’ noemt, maar wil wel dolgraag laten zien, “dat de islam aan de hele wereld ten goede komt.” M.a.w.: Hij vraagt zich niet af, of de hele wereld daar überhaupt op zit te wachten. Hij heeft het over ‘de rechten van de vrouw’ maar verzuimd te vermelden welke rechten dat dan zijn, als vrouwen volgens de islam onder voogdijschap staan en ‘anders’ zijn dan mannen.Hij noemt Mohammed ‘intellectueel en ondernemend’ zonder verder enige aandacht te besteden aan diens gruweldaden en andere hersenkronkels, hij negeert, dat de islam de scheiding van kerk en staat niet erkent……zo kun je doorgaan. Hij zal nooit toegeven, wat wel degelijk een feit is: Dat weliswaar niet alle moslims zijn als IS, maar dat IS wèl kon ontstaan uit de grondbeginselen van de islam. Omdat die grondbeginselen voorschrijven, dat de islam de hele wereld moet veroveren, op welke manier dan ook: Hetzij door de gewapende strijd, zoals IS, hetzij door infiltratie en taqiyya, zoals hijzelf en met hem Elforkani, Marcouch en Aboutaleb doen. Het gáát er niet on, wat ze andersdenkenden nú niet verbieden; het gaat er om, wat ze láter gaan verbieden, zodra de islam sluipenderwijs voldoende geïnfiltreerd is in de westerse samenleving, zodra die, zogezegd, voldoende geïslamiseerd is.
  Daarom is op zijn mooie woorden maar één antwoord mogelijk: “Stop met persé te willen laten zien, hoe nuttig en waardevol de islam is, of rot anders op -voor ons part de gekken achterna naar Syrië of Irak, maar hoe dan ook uit deze WESTERSE samenleving!
  Boodschappen, hoe geweldig de pedofiel Mohammed was hebben wij hier niet nodig!”

  Like

 7. Republikein zegt:

  Door: Montasser AIDe´emeh.
  Wat een prettige naam.
  Volgens een prof zijn veel talen afgeleid uit onze taal.
  Met een beetje fantasie zou je het kunnen geloven, zelfs het Frans na Latijn.
  Deze prof heet dan: Ik heb hulp nodig.

  Dit is een grapje hoor.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Wat voor goeds heeft de Islam de wereld gebracht?
  Kan zo gauw niets bedenken.

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  “Moslims slagen er niet in om op te komen voor hun rechten” moet zijn “Moslims slagen er voorlopig nog niet in om hun ingebeelde morele suprematie op alle niveau’s AF TE DWINGEN.”

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Rot naar je zandbak Sulayman Van Ael !!

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Ik baseer mijn oordeel over de islam niet uitsluitend over wat maniakken op tv verkondigen.

  Neem psalm 69
  23 Laat hun tafel voor hen tot een strik worden
  en voor hun gasten tot een val.
  24 Laat hun ogen verduisterd worden, zodat zij niet zien;
  doe hun heupen voortdurend wankelen.

  Romeinen 11
  10 Laat hun ogen verduisterd worden, zodat zij niet zien en maak hun rug voor altijd krom.

  De Ramadan begint
  Vasten voor je bestwil
  Handjes voor je gezicht
  Kromme rug naar Mekka
  Allah weet het beter

  Like

 12. boorzalf zegt:


  De islam levert zeker een positieve bijdrage voor de samenleving, en dit in opdracht van een zeer intellectuele man, man je lult uit je nek.

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  ‘Het doet me pijn dat zo veel mensen vraagtekens plaatsen bij de figuur van Mohammed en de islam. Ik ben ervan overtuigd dat velen zouden inzien wat voor een intellectuele en ondernemende man hij was, als ze zijn woorden zouden kennen. Hij was een man met een wereldvisie waarin iedereen zijn plaats had.’

  Dan kun je je afvragen welke plaats hij voor iedereen had.

  Oog om oog, tand om tand.
  Steel ik uw oog, u vraagt een oog terug. Steel ik uw tand, u vraagt een tand terug.
  Steel ik 100 euro, dan vraagt de Islam mijn hand, alsof ik een hand gestolen heb. Wat is ethiek? Dat de strafmaat in verhouding staat tot het misdrijf. Deze balans is in de Islam zoek. Eén verkeerde blog en 10 jaar cel en 1000 zweepslagen. Elk halfjaar 50 zweepslagen. Daarvan moet je enkele maanden genezen en als je bijna genezen bent krijg je volgende 50 zweepslagen. En dat 10 jaar lang. Voor straf. Omdat je een grote mond hebt. Fuck you islam. Ik twijfel hevig aan uw balans.

  Psalm 69
  24 Laat hun ogen verduisterd worden, zodat zij niet zien;
  doe hun heupen voortdurend wankelen.

  Romeinen 11
  10 Laat hun ogen verduisterd worden, zodat zij niet zien en maak hun rug voor altijd krom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s