Parijs – De Françaises voor de Afrikanen of: Integratie door penetratie

Screenshot_39

(Door: “WahrerSozialDemokrat”– Vertaling: E.J. Bron)

“Frankrijk voor de Fransen” is verleden tijd! Zoals de “Achse des Guten” bericht, spreekt zich de met € 17.000,- per jaar door de staat gesubsidieerde “kunstenaarsgroep” M.U.R. (Modulable Urbain Réactif) zich duidelijk uit voor de genocide op de Fransen doordat Franse vrouwen zich – in de toekomst vermoedelijk onvoorwaardelijk en gedwongen – dienen uit te leveren aan mannelijke Afrikanen. Zodoende hebben we oog geen vijandige islamitische overvallen van islamitische slavenhandelaren in Europa nodig: de politieke elites van de Europese staten geven hun “eigen volkeren” geheel vrijwillig weg en worden daarvoor democratisch devoot gekozen en ook nog vorstelijk beloond. . .

De zeer grote muurschildering in socialistische strijdwijze kan in Parijs bewonderd worden en is zuiver anti-blank “humanisme” – en wel geldend voor heel Europa. Het is heel duidelijk een door de staat gefinancierde en gewilde linkse onderdrukkende propagandaboodschap. Niet alleen tegen de Europese, blanke vrouwen, maar vooral en in het bijzonder tegen de Europese, blanke mannen gericht.

Deze soort sluipende propaganda tot het gevoelig maken voor en de acceptatie van de door wie dan ook gewilde uitroeiing (ik kan het helaas niet anders noemen) van de blanke bevolking vindt overal in de Europese landen plaats. Vooral gestimuleerd en gewild door alle gevestigde “linksen”, welwillend geduld door alle gevestigde “liberalen” en met de perfide verzetsloze ondersteuning van alle gevestigde “conservatieven”. Waar je ook kijkt in het EU-gebied en om het even bij welk thema. . .

Het zijn echter niet alleen zulke muurschilderingen zoals in Parijs, het zijn ook de grote en kleine televisieproducties (of deze nu “privé” of “publiekrechtelijk” gefinancierd worden), de radio-uitzendingen, de correcte reclames, de mediale versluiering en relativering en onze publiekshongerige “kunstenaars-zelfmanifestanten”, die ons constant bewerken en ons de zelfvernietiging met humor, bedwelming en onvoorwaardelijke tolerantie willen opdringen. Daarbij is het aspect van de (alleen voor blanken) vroegtijdige gender seksualisering nog maar een kleine “samenzweringsbouwsteen”, waarbij de meisjes op vroege leeftijd gewillig en de jongens op vroege leeftijd gedemoraliseerd moeten worden. Menigeen van hen zal daarom vermoedelijk zijn heil zoeken in de islam of in de door de staat bevorderde “slavernij” met ondersteuning van de vakbond, de kerken en de Antifa . . .

Er is echter verzet:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “WahrerSozialDemokrat”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Parijs – De Françaises voor de Afrikanen of: Integratie door penetratie

 1. lucky bee zegt:

  Hebben zich de voormalige Westfranische staat,gedegenereerd?dat ze nu Zwart willen zijn? Was de strijd van Karel Martel tevergeefs geweest?Ondanks dat ze de Mooren in Tours een schop op hun reet heeft gegeven?En ze West Europa eeuwen LANG MET RUST MOETEN LATEN?

  Like

 2. AdriePVV zegt:

  Ook in andere landen prefereren blanke vrouwen, donkere mannen.
  http://blackmenwhitewomen.tumblr.com/

  Like

 3. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door : Arie Goedhart

 4. Jan zegt:

  Wat een rotzooi

  Van hersenloze zombies kun je niets verwachten.
  Ik las net dat links wil dat Nutella verdwijnt omdat het zorgt voor klimaatverandering:

  Französische Ministerin machte gegen Nutella mobil


  Die Erdenbürger sollen kein Nutella mehr essen, findet die französische Umweltministerin Ségolène Royal. Wenig später entschuldigt sie sich

  Es ist nur ein kleiner Satz. Aber er sorgt für einen ziemlichen Sturm im Nutella-Glas. Denn die ehemalige französische Präsidentschaftskandidatin Ségolène Royal redete in der beliebten Fernsehsendung “le petit journal” des Bezahlsender Canal Plus nicht um den Brei beziehungsweise den Schokoteig herum: “Wir müssen aufhören, Nutella zu essen”, meinte die Umweltministerin, um als Grund anzugeben: “Weil es Palmöl ist.”

  Pädagogisch klärte 61-jährige Sozialistin die Fernsehzuschauer auf: “Palmöl tritt an die Stelle abgeholzter Bäume, was in Sachen Entwaldung beträchtliche Schäden verursacht.” Der Moderator wagte einzuwenden: “Nutella ist halt gut.” Doch Royal doppelte nach: “Es wird nötig sein, dass sie andere Rohstoffe benützen.”

  http://derstandard.at/2000017625442/Frankreich-macht-gegen-Nutella-mobil

  Like

 5. delamontagne zegt:

  In ieder geval ziet het er nu zo uit………………
  COLLABOS ? 👿
  RÉSISTANCE ! 😈

  http://www.prechi-precha.fr/fresque-raciste-et-pro-immigration-clandestine-en-plein-paris/

  Like

 6. Driek zegt:

  Pingback: Boinnk is een antisemitische website. Het is maar dat u het weet.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, uw webmaster is daarvan wel degelijk op de hoogte! Heb al de nodige bonje met de vorige, vrouwelijke, webmaster gehad!

   E.J.

   Like

   • Driek zegt:

    Ja, geachte meneer Bron, maar dan kunt u die mededeling toch verwijderen? Want u bent hier de baas. Ik heb op die site de meest walgelijke teksten over de holocaust gelezen waarin deze gewoon wordt ontkent. Die Arie Goedhart is een antisemiet. En ik wens niet dat mijn reacties op een antisemitische site terecht komen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Driek

    Het is technisch onmogelijk om te verhinderen dat iemand, dus ook Boink, verwijst naar een artikel op mijn blog!

    E.J. Bron

    Like

 7. Republikein zegt:

  Vind het ook “drol”.
  Verbeten bekkie.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Zou kunnen gebeuren in Paris.

  Like

 9. Fubar zegt:

  Handig dat muziekje door die Franse tekst heen bij het filmpje. Wie bedenkt dat? Je maakt een filmpje, je hebt iets te zeggen, en vervolgens maak je het onverstaanbaar. Zit er dan een schroefje bij je los of wat?

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Hoe komt het toch dat in heel Europa de autochtone bevolking zo is ingekakt en zulk absurt stemgedrag vertoont ? Het is gewoon suicidaal massa gedrag , jezelf uit je eigen territorium laten verdrijven naar een oord waar zeker de dood wacht , hoe gestoord kan een volk zijn , door daar niet massaal op te reageren en op te komen voor onze rechten en plichten . Zoals het er nu uitziet bestaat Europa in zijn oude vorm straks niet meer en bepalen onze vijanden wat er hier gebeurd.

  Like

 11. Dot zegt:

  Op dezelfde dag werd de muurschildering door een Franse vrouw overgeschilderd met “De Françaises voor de Fransen” en “collabos”en de aap op de video werd boos en zei “fuck je ras” tegen deze moedige patriot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s