ZwedenDemocraten behalen de beste peilingresultaten ooit: 20,1% van de stemmen!

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweden-Democraten blijven de op twee na grootste partij van Zweden. De partij krijgt 20,1% van de stemmen, het beste resultaat dat de partij ooit haalde.

De steun voor de sociaaldemocraten blijft dalen. Dat blijkt uit een peiling door YouGov in opdracht van de krant “Metro”. De partij krijgt 24,7% van de stemmen – vorige maand haalde de partij nog 26,1%. Dit betekent dat de verkiezingsaanhang van de Alliantie (nu 38,8%) groter is dan die van rood-groen (37,4%).

Het resultaat betekent een afwijzing van de regering en minister-president Stefan Löfven (sociaaldemocraat). Zij brengen niet hetgeen de kiezers hadden gehoopt. De Sociaaldemocratische Partij is de enige partij met zo´n lage score zonder te discussiëren over het partijleiderschap, en ik denk dat dit onvermijdelijk is, zegt Stina Morian, politiek analist.

De Zweden-Democraten blijven de op twee na grootste partij van Zweden en krijgt 20,1% van de stemmen, wat het beste resultaat ooit in een peiling is voor de partij. De steun voor de partij is met 0,4% gestegen sinds de laatste peiling van YouGov in mei.

Meer hier.

Bron:
http://tundratabloids.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op ZwedenDemocraten behalen de beste peilingresultaten ooit: 20,1% van de stemmen!

 1. Cathja zegt:

  Mooi zo! Op naar de 25%!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Mooi hoor. Maar gezien de deplorabele staat waarin de Zweedse samenleving zich bevindt zou je je dan ook op een andere planeet gewaand hebben als het anders geweest was.
  Nu nog eens afwachten of iemand ze de hand reikt: Ze bezitten hooguit een fractie van de duidelijkheid van de PVV en toch zitten ze nog erger in het Cordon-Sanitaire- verdomhoekje als zij!
  Om eerlijk te zijn, zie ik er geen gat in voor dat land, ook niet, waar het de SD betreft.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Omdat Zweden met de seconde steeds verder wegrot, groeien de Zweden Democraten. Prima zo. Maar op den duur, als Zweden totaal verloren is, kunnen die Zweden Democraten ook niets meer uitrichten, daar ze aanhikken tegen een kalifaat. Net zoveel als jaren geleden toen ze nog flink in de verdomhoek zaten door politiek links. Het is nooit goed dus. Hetzelfde ziet men in Nederland. De PVV word flink dwars gezeten door de complete tweede kamer. Als Nederland steeds verder afglijdt naar de islam, zal de PVV echter wel aan invloed gaan winnen. Maar wat valt er nog te winnen, als ons land op een kalifaat afstevent. Aan de grootte van partijen als de PVV of de Zweden Democraten zou men dus een analyse kunnen maken hoever een land al weggezakt is in de richting van een kalifaat. De meeste kiezers willen pas – rechts – gaan stemmen, als het al veel te laat is !

   Like

 3. Jean zegt:

  Laten we er voor zorgen dat alle rechtse partijen in Europa heel snel een einde maken aan die misdadige import van barbaren uit Afrika en het midden oosten, die import is dodelijk, misdadig en beangstigend.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Er moeten NOG V E E L M E E R ZIJN, willen de Zweden hun land behouden.

  Like

 5. Geert zegt:

  Jammer maar te laat.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  @Jean
  Zonder de misdadige samenwerking van al de West Europese mainstream partijen (niet enkel de linksen …Ze zijn het ALLEMAAL) zou de Islam in Nederland geen kant op. De beleidsmakers in Nederland kiezen BEWUST de kant van moslim migranten en asielzoekers boven die van hun eigen volk en belastingbetalers. WIJ ZIJN DOOR ONZE EIGEN BELEIDSMAKERS GEDEGRADEERD TOT TWEEDE RANGBURGERS. MET BEHULP VAN ONZE BESTUURDER VINDT IN NEDERLAND EEN STILLE ETNISCHE ZUIVERING PLAATS. In mijn buurt kwam een criminele Syrische vluchtelingengezin wonen. Deze mensen hebben hun verkregen mooie rijtjes huis tot een bedrijfspand veranderd. Ze zijn daar ’s nachts bezig met chemicaliën, waar niemand weet waar ze voor dienen. Er wonen in de omgeving ook kinderen. Niemand weet hoe groot is de brand of explosiegevaar. Maar dat interesseert niemand. Met niemand bedoel ik alle instanties. Mensen die klagen krijgen het advies ….met de Syriërs in gesprek te gaan …Of bij de woningbouw klagen …Nog een mogelijkheid? …bemiddeling!. Brand, explosie- of gezondheidsgevaar? . Schade aan het milieu? Dat is ook niet interessant! …Als het om moslims of asielzoekers gaat …WORDEN SERIEUZE ZAKEN GEDEGRADEERD TOT EEN TRIVIALE BURENRUZIE.

  Wat geeft dat nou dat er paar Tokkies minder zouden zijn? Ze maken plaats voor …NOG MEER ASIELZOEKERS, NOG MEER MENSEN MET WIE MENSEN ZOALS CHOEN THEE KUNNEN DRINKEN IN DE MOSKEE. Ja Toch? .

  Like

 7. Pingback: Zweden wordt wakker – Zweden Democraten gaan all time high | E.J. Bron

 8. lucky bee zegt:

  Ga zo voort Vickingers, smijt julie verdomde Marxisten uit deregering ze deugden niet net als ook bij ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s