Stoppen met voortplanten in de Derde Wereld? Ja, maar vooral de poorten op slot!

Screenshot_54

(Door: “Peter Selie”)

“Stop met voortplanten”, dat was een artikel in De Telegraaf van 13-06-2015. Een beetje rigoureus, maar voor de meeste, zo niet alle, landen in Afrika en de islamitische wereld bijv. zou het wel eens een heilzame maatregel voor het Westen kunnen zijn. Maar juist die landen waarvoor dat geldt,  zien er weinig in. Waarom zouden ze ook als je je overschotten naar het ‘EENS’ welvarende Europa kunt afvoeren en die zich daar als bezetters gedragen.

Ook voedseltekorten en ziekten zoals recentelijk de ebola spelen er geen enkele rol bij. Waarom ook? De gehate blanken, dankzij wier portemonnee  en inspanningen je het toch wel redt. Geen zorgen dus! Waarom laten we de natuur hier niet hun heilzame werk doen?

Probaat middel door het Westen in te voeren, is verder ook  het “salaris”, zoals ik het ooit door een Turk hoorde noemen, voor kinderen. Bedoeld werd natuurlijk de kinderbijslag. Deze zou moeten worden afgeschaft. En wel met onmiddellijke ingang. Dat ligt in handen van de landelijke politiek en niet van iemand in Turkije of Marokko.

En het is misdadig dat er bij bejaarden en zieken permanent wordt gekort en zij maar raak leven op onze kosten. Geen rechten voor lieden die geen bijdrage leveren aan onze samenleving.

Het zou verboden moeten worden om de bezetters van West-Europa gelijk alle rechten toe te kennen die de autochtone bevolking bezit, zoals paspoort en direct stemrecht en direct recht hebben op alle mogelijke toeslagen en uitkeringen.

Na de ‘onafhankelijkheid’ van Afrika, omdat ze vonden het zelf allemaal beter te kunnen, hebben ze al zestig jaar overleefd op kosten van de blanken. Ze kunnen alles behalve hun eigen broek ophouden en dat zal nog generaties zo doorgaan.

Nee, vanwege al die voordelen zal er geen einde komen aan de toestroom van landbezetters tot ze, ja tot ze waar dan ook vandaan het signaal krijgen dat de slacht kan beginnen. Er is tenslotte geen beter leven dan dat anderen bij voorrang voor je zorgen en tegen de 65-plusser en zieken zegt de politiek dat er eigenlijk geen plaats meer voor hen is en zij derhalve moeten opkrassen. Of oor afslachting door onze ‘gasten’ of door een humane injectie die voor je een einde maakt aan alle ellende die je niet hebt veroorzaakt!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stoppen met voortplanten in de Derde Wereld? Ja, maar vooral de poorten op slot!

 1. Cathja zegt:

  Volledig mee eens “Peter Selie”. Het zou beter zijn (geweest) als men in Afrika het voorbeeld van China zou hebben gevolgd, waar men maar 1 kind mocht hebben. Persoonlijk vind ik dit te weinig, maar 2 kinderen per gezin zou een heel wat gezonder Afrika te zien hebben geven.
  Al die monden moeten worden gevuld, er moet werkgelegenheid zijn voor de jongeren als ze van school komen, maar als je per gezin 8 tot 10 kinderen produceert, kun je een baan voor hen allen wel vergeten.
  Geen wonder dat het armoede is in grote delen van Afrika, en dat is vaak ook de oorzaak van onlusten en burgeroorlogen.
  Ontwikkelingsgeld is altijd in de verkeerde zakken terecht gekomen, dus de bevolking heeft er niet van geprofiteerd. Overigens maakt hulpgeld mensen teveel afhankelijk, terwijl ze juist zelfstandig moeten zijn.

  Er moet inderdaad een stop komen op het toelaten van nog meer kanslozen, want wij kunnen onze ouderen en gehandicapten inmiddels al niet eens meer geven waar zij recht op hebben. De overheid moet zich hierover diep schamen! Mensen die jarenlang trouw hun belastingen en premies hebben afgedragen, laat men nu in de kou staan. Dit is onbehoorlijk en moet veranderen.
  Ook onze ouderen moeten mee profiteren van een verhoging van hun pensioen, en goede en verantwoorde zorg.
  Daar hebben zij recht op.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp het niet: als er in de dierenwereld flink wordt gefokt, spreekt men van een ‘succesvolle’ diersoort en die zelfs een plaag zou kunnen gaan vormen als dat zo doorgaat.
  Die negers moeten dus wel zeer ‘succesvol’ zijn en dat is een reden temeer om ons belastinggeld niet meer over de balk te smijten voor die ‘ontwikkelingshulp’.

  Like

  • fleckie zegt:

   blijft die…’ONTWIKKELINGSHULP’ dan niet altijd hangen in de ‘HOGERE REGIONEN’? Die dan weer DOOR de ..puissant..rijken ERGENS! op een of andere bank (ten eigen bate) gestort wordt…………………… dan nog iets, waarom kan men negers niet steriliseren, zoals de Amerikanen uitvoeren, na een bevalling bij de NOG ..aanwezige INDIANEN , in hun RESERVATEN, ergens heel ver weg van de bewoonde wereld.

   Like

 3. Doornroosje zegt:

  Peter Selie en Cathja schreven het al en ik ben het met ze eens. Het lijkt er op, dat Europa willens en wetens, het zelfde moet worden als Afrika. Een onbestuurbaar werelddeel. Een werelddeel
  dat eeuwen terug geworpen wordt. Noemen ze dat vooruitgang?
  Deze en eerdere kabinetten worden Zwarte bladzijden in onze geschiedenis.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Voor de Afrikaanse man is veel kinderen verwekken een status of die kinderen nou wel of niet te vreten hebben is niet belangrijk.
  Het nobele westen zorgde ervoor dat kindersterfte en honger teruggedrongen werden en zie hier
  het resultaat een gigantisch Afrikaans bevolkingsoverschot. hetgeen nu onze eigen ondergang gaat worden..
  Ze komen nu massaal op de vleespotten af die hun al jaren en jaren in leven hielden, het was niet genoeg, nu komen MEER halen, goedschiks of kwaadschiks !!

  Like

  • Dot zegt:

   Veel kinderen hebben is meer een garantie op een “pensioen” voor de ouders, hun kinderen zijn levenslang verplicht hun ouders te onderhouden en bovendien doen de meisjes ook de gehele huishouding en zorgen voor de vele broertjes en zusjes als zij nog thuis zijn. En behalve neuken (eventueel verkrachten) zou ik eigenlijk niet weten wat de afrikanen anders doen.

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Zou het misschien ook zo kunnen zijn dat het een vorm van een ouderdag voorziening is , primitief dat wel , maar aan gebrek aan beter door het missen van wat ontwikkeling, moet je wat .

  Als al die corrupte zwarte megalomane dictatoriale klootzakken van lijers ( lees leiders ) in Afrika nu eens wat minder de cultuur van graaien stelen en bedriegen hadden overgenomen in samenwerking met het corporatief westen, en wat meer de cultuur hoe je een land ontwikkeld, had het er wat anders uit kunnen zien.

  Nu maar er een muurtje eromheen en ze het zelf laten uit knokken, totdat ze er achter komen hoe het wel moet, zeg maar groen, een natuurlijke selectie, natuur is goed !

  Of u moet in solidariteit gewoon gezellig met zijn allen naar de kloten willen gaan, dat kan natuurlijk ook, vreemd komt weer die natuur om de hoek kijken wel met een lijk .

  De nieuwe slogan van de cultuur relativist, neuk je naar de ondergang, leuker kunnen we het niet maken.

  JOOP tijd voor je pilletje !

  Like

 6. Pingback: Stoppen met voortplanten in de Derde Wereld? Ja, maar vooral de poorten op slot! |

 7. Hendrik M. zegt:

  Beseft u wel dat u deze overvloed van Afrikaanse en Arabische moslims te danken heeft aan uw eigen stemgedrag.
  U bent, wanneer u anders gestemd heeft dan PVV, gewoon medeplichtig aan landverraad.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Vorig jaar hoorde ik van een kennis, die had ,t weer van een andere ken…, wel enfin. Het ging om een “ontwikkelings-werker” uitgezonden naar een van de Afrikaanse landen:
  ………..
  Komt een inlander naar de blanke geneesheer: “bwana daktari, weet U wat dit voor blauw pilletje is dat ik vond”.?
  “Dat pilletje, kijana !. Als je die slikt kun je wel 8 keer per dag de liefde bedrijven”.
  “Ah., bwana magasi, als ik ,t goed begrijp zijn het dus kalmeringstabletten”. !

  Like

  • Ik werkte enige jaren voor een colonel in El Salvador, daar was geen neger te vinden,die kwamen er gewoon niet in zei hij.Tijdens de revolutie vestigde hij zich in Panama.Sprekend over overbevolking vertelde ik hem over een buurland dat aan iedere man die zijn zaadpijpje liet afbinden( de naam hiervoor schiet me ff niet te binnen) een transisterradiotje werd geschonken,zijn tweede man zag dat wel zitten,goed idee voor als we terug gaan ,zei deze,”dan gaan wij die radiotjes organiseren”, business first,ha.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat buurland moet dan wel Colombia zijn. Dat afbinden heet vasectomie.
    Ik dacht trouwens dat U in Brazilië woonde ?
    Zal er wel nooit meer komen, dat wordt een Noordelijker gebied. Maar zal dan eerst een aantal kilos moeten afvallen. !

    Like

 9. Pegidafan zegt:

  Onze heren politisie hebben gewoon een nieuwe manier van hulp aan de derde wereld bedacht .
  We laten die jonge mannen hierheen komen geven ze een uitkering en zo kunnen ze hun familie’s in zwart afrika steunen. Net als ze met de Polen hebben gedaan , de Poolse economie groeid gestaag , al moet ik erbij vermelden dat die Polen meestal werken voor hun geld. Het zijn helaas wel onze banen , de Nederlander de straat op en de Polen aan het werk . Wat een beleid , eigenvolk kapot maken , en de instromers bevoordelen. Ieder wel denkend mens snapt dat dit gewoon zo niet door kan gaan . Hier gebeurd straks het zelfde wat er in Joegoslavie gebeurd is , alleen om andere redenen. Zo’n probleem kan jaren en jaren sluimeren , maar opeens klap de snelkook pan uit elkaar , de druk word dan te groot . Ik vind het alleen zo vreemd , want het lijkt er op of die hoge heren het expres doen , want die snappen heus wel dat er zoiets gaat gebeuren , waar zijn ze op uit die smeerlappen. Ze vernederen ons , maken tweederangs burgers van ons , ze stoken het vuurtje gewoon op. Hier zit een plan achter dat kan niet anders . Dit is echt een Bilderberg spinsel. Ze weten donders goed dat die afrikanen geen poot uit steken en er alleen een zooitje van maken , net als in hun landen van afkomst . Nog even mengen met wat isis strijders en je hebt een prima kruidvat . Ja zo kan ik ook banen creeeren , straks is er weer werk voor iedereen , kijk maar naar de beelden van hun eigen landen alles naar de klote , kapot en gesloopt .
  En als je straks echt succesvol wilt zijn moet je begravenisondernemer worden , die gaan volcontenudiensten draaien . En ik voorzie weer een groei in de bouw , want , of ze leven de huizen uit , of ze slopen ze helemaal . Moeten er toch weer nieuwe gebouwt worden . En dan graag wat grotere huizen want met 6 a 8 kinderen is zo,n gewoon eengezinswoninkje wel wat klein he. Ja zult u zeggen maar zo,n huis kost dan wel duur om te huren . Maakt niet uit we verhogen de huursubsidie voor die arme mensen , en we laten onze ouderen wel in hun eigen stront liggen (gebeurd al) . O ja en het is me opgevallen dat die lui zich best snel aanpassen , want ze hebben hun tamtam ook al in geruild voor een smartfoon , dus nee echt hoor intergreren doen ze echt snel ,hoeven we ons ook geen zorgen om te maken . Het komt allemaal goed , gaan jullie maar lekker slapen , geen vuiltje aan de lucht.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Pegidafan 1:07

   Het loopt allemaal precies zoals ze hebben gepland. Met het binnenhalen van talloze kanslozen (die, zodra het kan, ook nog eens hun hele familie laten overkomen), en helemaal afhankelijk zijn van uitkeringen, wordt de financiële spoeling zeer dun en wordt de autochtone bevolking afgeknepen, omdat het geld toch érgens vandaan zal moeten komen. De autochtone bevolking moet langer wachten op woningen, krijgt minder zorg vergoed, voelt zich gediscrimineerd in ziekenhuizen, omdat de illegalen met voorrang en gratis worden behandeld, we krijgen te maken met steeds meer criminaliteit etc., en als dat lang genoeg duurt slaat de vlam vroeg of laat in de pan.
   Dan is er chaos, en grijpt men de macht, ook geheel volgens (hun geheime) plan. We hebben nu al bijna niets meer over ons land te zeggen, omdat Brussel zich met steeds meer zaken bemoeit, maar dán zijn we al onze soevereiniteit echt kwijt. En voorgoed! Dat ons land zó aan lager wal zou raken had ik nooit durven denken!

   Om met de woorden van Professor Bob Smalhout te spreken: “Nederland is een land dat zichzelf van tijd tot tijd in krankzinnigheid weet te dompelen”.

   Wat ben ik het zeer eens met de woorden van deze wijze man!!

   Like

  • Begrafenis ondernemer? Ijdele hoop,gewoon geen plaats meer voor kerkhoven.

   Like

 10. hans zegt:

  wij hoeven niks uit een te zetten wat dat betreft!! Gewoon heel simpel die tiefus-lui er uit en de organisators aan de paal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s