Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie

Screenshot_83

Aissa Zanzen met Issam al-Bashir, topman in de Moslimbroederschap

(Door: Carel Brendel)

Was het wel zo’n goed idee van de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland (RMMN) om een cartoon uit te brengen en op 500 tot 1000 plaatsen op te hangen als tegenreactie op de Mohammed-cartoons die PVV-leider Geert Wilders wil tonen in de zendtijd van politieke partijen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie

 1. Charles Martel zegt:

  ‘We zouden graag zien dat moslims en niet-moslims meer ludieke reacties maken met de pen of met de kwast,’ aldus Zanzen. Haha, bijvoorbeeld samen een mohammed cartoon maken.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet hoe het mogelijk is dat deze Marokkaan met ook de Nederlandse nationaliteit ooit door de screening der AIVD is gekomen.
  Mag toch wel verwachten dat hem per onmiddelijk de toegang tot het ministerie ontzegd is.
  Onvoorstelbaar dat zo’n excuus getinte met zulke vrienden op deze positie zit.
  Werkelijk een onhoudbare situatie!

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Als er iemand op de foto staat met een misdadiger en in de begeleidende tekst staat het woord ‘geleerde’ dan moet dit niet klakkeloos worden overgenomen. Een misdafiger blijft een misdadiger, ook al noem je heb een geleede. Echter, het woord ‘geleerde’ moet dan wel tussen aanhalingstekens worden geplaatst.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Soms vraagt men zich af, hoe het kan dat een moslim op zo’n hoge functie is beland. Is dit onzorgvuldigheid?
  Ik betwijfel het. Ik denk dat bij het kopen van de stemmen, tientallen functies zijn vergeven door de PvdA. Willens en wetens. Omdat dat kan.
  Net als al die honderden stichtingen, met geen ander doel dan moslims overladen met subsidies.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  ‘Want hoe is het mogelijk dat op Veiligheid & Justitie een topman wordt aangesteld met sympathieën voor een beweging, die volgens AIVD-rapporten op termijn een risico kan vormen voor de democratische rechtsorde?’
  Heel éénvoudig, met linkse collaborateurs in de regering en het ambtenaren korps wordt de 5e colonne op strategische plaatsen in het zadel geholpen !!
  Wat in gangbare taal LANDVERRAAD heet !!

  Like

 6. ildiko zegt:

  nu begrijp ik waarom de haat imams niet via onze veiligheidsministerie werden tegenhouden, en telkens opnieuw er werden andere haat imams gelijk naar NL uitgenodigd. De salafistische leer wordt via onze eigen vijanden in ministerie GEKWEEKT.

  Like

 7. Jan zegt:

  Islam=vrede

  (Pakistan?)

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Dacht dat ik nu langzamerhand wel gewend was aan de onmenselijkheid en de wreedheid die de moslims tentoonspreiden, vooral het filmen van de verkrachting en de terechtstelling door middel van de strop met de mobieltjes van deze hersenloze barbaren doet mij zorgen maken over de toekomst van een geislamiseerd Europa.

   Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat zijn onze Zwarte Pieten, niets ,met Caribien te maken.maar met de veroveraars van het Iberische schiereiland.

  Like

 9. Brandende kaars zegt:

  Een vergelijkbaar geval:

  Moslim en marxist Obama plaatste half juni 2014, Mohamed Elibiary, een prominent en invloedrijk lid van de Moslimbroederschap, notabene als adviseur van de Amerikaanse ‘Homeland Security’.
  Zie: http://www.barenakedislam.com/2014/06/16/senior-muslim-brotherhood-department-of-homeland-security-dhs-advisor-says-its-inevitable-that-the-radical-islamic-caliphate-returns/
  De FBI heeft getracht voor zijn aanstelling, zijn lidmaatschap van de MB, zijn jihad denken en handelen, zijn voorkeur voor de sharia en gevolgde terroristentrainingen uit te wissen.
  Toch kwam deze moslim zeer in opspraak door zijn uitlatingen, toen men op zoek ging naar wie deze man eigenlijk werkelijk was, kwamen er toch genoeg kwalijke feiten boven tafel waar mee deze staatsgevaarlijke moslim kon worden ontmaskerd.
  Robert Spencer vermeldde later op zijn website dd. 8 sept. 2014 dat de man toch was opgestapt.
  Lees:
  http://www.jihadwatch.org/2014/09/muslim-dhs-adviser-mohamed-elibiary-open-supporter-of-muslim-brotherhood-resigns

  Over Aissa Zanzen:
  Het is te hopen dat deze staatsgevaarlijke moslim: die door de Nederlandse socialisten op deze zeer machtige plaats gezet, op zeer korte termijn wordt ontslagen van zijn functie. Hoe meer herrie er komt in de samenleving des te beter is het.
  Dus a.u.b. maak mensen zoveel mogelijk op deze gevaarlijke ontwikkeling attent!
  Islam is een Trojaans paard. De vijand komt nu van binnen uit!
  Het is zeer duidelijk dat functionaris zo’n positie een prachtig instrument is voor de moslims om ieder kritiek op de islam aan banden te leggen en geleidelijk aan de sharia in Nederland in te voeren.
  Beluister wat Brigitte Gabriel zegt over de loyaliteit van moslims werkzaam bij de overheid:

  Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (4 of 8)

  Over de aantoonbare invloed van de ‘Anti blasfemiewet tegen de islam’ en de sharia in het Westen, Europa en Nederland.
  De moslims hebben veel kwalijke zaken van de nazi’s geleerd.
  Adolf Hitler schreef in ‘Mijn Kampf’:

  ‘De beste manier om volledig de controle over mensen te krijgen is door zeer geleidelijk aan en beetje bij beetje een stukje van hun vrijheid af te nemen en hun rechten door duizenden kleine en bijna onmerkbare verminderingen te eroderen. Op deze wijze zullen de mensen niet in de gaten hebben dat hun rechten en vrijheid zijn verdwenen totdat zij voorbij een punt komen dat deze veranderingen niet meer kunnen worden teruggedraaid’

  Over verwerping door de moslims van de ‘Universele Rechten van de Mens’

  In 1980 heeft de Organisatie van Islamitische Conferentie in de ‘Verklaring van Caïro’ aangegeven dat: De ‘Universele Rechten van de Mens’ ondergeschikt zijn aan de sharia. De sharia is volledig in strijd is met de Universele Rechten van de Mens.
  Deze verklaring is door de ministers van buitenlandse zaken van 56 Islamitische landen, waaronder ook Marokko en Turkije, ondertekend
  Conclusie: Dus de wens tot invoering van de sharia en afschaffing van de Universele Rechten van de Mens is niet alleen afkomstig van een klein groepje extremisten, maar heeft in de islamitische wereld een véél breder draagvlak!

  Beluister:

  Prof. Etienne Vermeersch: Het probleem met de islam is…

  Dr. Bill Warner, PhD: Cairo Declaration of Human Rights

  Over ‘Anti blasfemiewet tegen de islam’

  In 2009 is door de Verenigde Naties, onder grote druk van de toenemend aantal islamitische landen de ‘Anti blasfemiewet tegen de islam’ aangenomen.
  Deze wet, met zeer vérstrekkende gevolgen voor onze vrije meningsuiting, heeft naar mijn weten de krantenkoppen amper gehaald.

  Beluister:

  Islam in Europe Ends Free Speech Criminalizing Criticism of Islam UN Blasphemy Law.

  The Truth about the UN

  Beluister over de sharia:
  Nonie Darwish: Sharia for infidels: Muslims ok to lie to infidels; but criticism is blasphemy

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Alle moslims vormen het paard van Troye in Europa. Alleen degenen die er in het openbaar afstand van nemen zijn te vertrouwen. Dat zijn echte helden, want die zijn hunleven dan niet meer zeker.
  Bij de andere moslims gaat de solidariteit uit naar moslims.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s