Extra Vies Perverterinkje op Joop.nl

Screenshot_81

(Door: Martien Pennings)

Een perversje op “Joop.nl” is natuurlijk geen nieuws, want ” Joop.nl” (VARA) doet uitsluitend in verse perversjes. Maar dit was wel héél kleinzielig en smerigjes. Een van de comments pakte de essentie:

“Gaan we nu doen alsof de onhandige verwisseling van NPO en NOS hier de essentie is van deze kwestie? Zijn we zo blind geworden?”

Nou zijn ze bij Francisco van Jole c. s. echt niet blind, maar voluit ziende bewust kwaadaardig. Wat zou moeten gaan over de Vrijheid om het Grootste Totalitaire en Terroristische Kwaad te bekritiseren dat ooit de vrije wereld bedreigde, perverteerden de rotzakjes dus tot . . . . . .

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Mohammed, nieuw fascisme, NOS, NPO, Rotzakken, Socialisten, VARA, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Extra Vies Perverterinkje op Joop.nl

 1. Vederso zegt:

  Een comment op Gates of Vienna stelde dat het niet uitzenden van het filmpje een reden zou kunnen zijn om een aanklacht in te dienen; de NPO houdt zich nl niet aan de wet. Hmm, zo had ik het nog niet bekeken.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  100.000den hebben op dit filmpje gewacht, tijd vrij gemaakt om het te kunnen zien.
  De NPO pleegde een ploertenstreek, heeft het al dan niet opzettelijk Geert’s uitzending verpest. Denk dat daar een flinke donatie, € 10.000,- minimaal, aan de PVV tegenover moet staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s