Mekka Duitsland: “Ik neuk jouw God”

Screenshot_88

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

We geven ongelooflijk snel onze waarden op ten gunste van immigranten. In Groot-Brittannië discussiëren rechters er op dit moment over om de andere kant op te kijken wanneer migranten hun kinderen slaan. Per slot van rekening zou dat bij veel medeburgers deel uitmaken van hun cultuur. Daar zwijgen we over.

We kijken weg. We kijken eveneens weg wanneer onze kerken geschonden en onze waarden bespot worden. Hieronder daarover een actuele passage uit de nieuwe bestseller “Mekka Duitsland – De stille islamisering”.

Tegenwoordig worden onze kerken, waarin christenen nog hun geloof praktiseren, steeds vaker het doelwit van met haat vervulde aanvallen. In Duisburg bijvoorbeeld vallen leden van geïmmigreerde grote families de kerken aan, roepen “Ik neuk jouw God”, verstoren de kerkdienst en vallen christenen aan. Steeds vaker gooien ze de ramen van kerken in, veel kerken in het noorden van Duisburg hebben nu al veiligheidsglas. Wanneer medeburgers urineren in het doopvont van een kerk of christenen aanvallen, staat dat meestal in geen enkele krant. Wanneer Marokkanen op een kerkaltaar urineren, dan wordt dat hoogstens nog in de locale pers genoemd. Politiek, media en ook de politie kijken liever weg.

Net zoals bij de diefstal van de belangrijkste kunstschat van Europa: het stiftskruis van Borghorst. Het is een relikwie uit het jaar 1050 en is afkomstig uit de Sint-Nicodemeskerk in het Westfaalse Borghorst. Het is een van de belangrijkste getuigenissen van sacrale kunst uit de tijd van de Saliërs en werd ook al tentoongesteld in het British Museum. Tot oktober 2013, met de volgende politiemelding:

“Tegen 13.24 uur betraden drie mannen de Sint-Nicodemeskerk en liepen naar een vitrine, waarin het kruis werd bewaard. De daders braken de vitrine open en namen de 40 cm grote, met goud belegde en met edelstenen bezette, relikwie uit de 11e eeuw mee. Daarna verlieten ze de kerk. Ze stapten in een zwarte Mercedes met een nummerbord uit Bremen (HB), waarin een vierde man zat te wachten, en vluchtten. De politie heeft inmiddels een grootschalig onderzoek ingesteld.”

En wie moest zich in 2015 voor de roof in de christelijke kerk verantwoorden voor de rechtbank in Münster? Bij de verdachten, die al spoedig na de roof bij de politie bekend waren, gaat het om de 31-jarige Halit T., de 30-jarige Mounir M. en de 24-jarige Mohammed S. De onvervangbare kunstschat blijft echter spoorloos verdwenen.

Voor de derde keer binnen enkele dagen pakte de politie in München op 5 december 2013 Arabische asielzoekers tijdens een kerkschending op. Het ging altijd om asielzoekers. En iedere keer heeft men ze weer direct vrijgelaten.

Stelt u zich eens voor dat een christen in de weken van de religieuze islamitische feesten op de deur van een moskee zou spuiten: “Leve het christendom! Vecht tegen de islam!” Waarschijnlijk zouden alle media hierover berichten en zouden politici de moskeeën bezoeken om fakkeloptochten te vormen en zich te verontschuldigen. Maar als christenen de slachtoffers zijn, dan gebeurt er om redenen van politieke correctheid niets.

Op 6 december 2013 heeft een Jordaniër het volgende in het Arabisch op de deur van de Sint-Michaelskerk in de voetgangerszone in München gespoten: “Allah is de grootste, heilige oorlog!”. Een lokale krant bericht hierover:

“In de afgelopen week vonden er in Augsburg drie identieke daden plaats. In de nacht naar donderdag werden daar de poort van de Dom, van de Ulrichskerk en van de Sint-Moritskerk met witte verf besproeid. Ook hier stond iedere keer in Arabisch schrift: ´Allah is de grootste.´ In Augsburg wisten de daders te ontsnappen. De politie is op zoek naar twee mannen, van wie eentje een volle baard droeg.”

Het door de knieën gaan voor de islam is in Duitsland al lang “heel gewoon”. In Duitsland blokkeren we inmiddels – zoals in Berlin-Kreuzberg – meteen complete straten, opdat een enorm aantal moslims vrijdags op straat kunnen bidden.

Screenshot_89In steeds meer Duitse gemeenten klinkt nu de islamitische gebedsoproep – bijvoorbeeld sinds 2014 ook in Oer-Erkenschwick, in Oldenburg, Hamm, Ratingen, Duisburg, Dortmund, Siegen en Aken. In Rottenburg aan de Neckar hopen de moslims weldra toestemming te krijgen, zodat het “Allahu Akbar!” over de daken van de stad kan klinken.

We zijn inmiddels zo overtuigd van de zogenaamd zo vreedzame islam, dat wij als niet-moslims zelfs de koran uitleggen aan onze medeburgers. Wij zijn niet langer geïnteresseerd in de realiteit in de islamitische wereld of in islamitische gemeenschappen, maar we willen medeburgers in Duitsland nu via de propagandazenders van de staat meedelen hoe zij de islam correct moeten interpreteren.

Sinds 2015 doet dit bijvoorbeeld de “Deutschlandfunk” in een nieuwe serie uitzendingen over de koran. In het programma “Koran uitgelegd” wordt iedere vrijdag om 09.55 uur door een spreker een koranvers voorgedragen en daarna door een erkend islamwetenschapper geïnterpreteerd. Er wordt op een propagandazender van de staat propaganda voor de islam gemaakt. Het zou mij niet verbazen als we spoedig ook te horen krijgen waarom veel moslims ons als vanzelfsprekend met de woorden begroeten: “Ik neuk jouw God”.

Wat zullen wij antwoorden, wanneer onze kinderen ons ooit zullen vragen waarom zij in Mekka Duitsland moeten leven?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Mekka Duitsland: “Ik neuk jouw God”

 1. Jaan zegt:

  Een volk verdient wat het krijgt. Mijn vader had instinctief een enorme hekel aan Den Uyl. Mijn zuster vond Lubbers toch zo’n prima premier. Nou staat er een moskee naast haar huis.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Ook met luidsprekers? Voor oproep tot gebed.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lubbers? Was uw zuster soms ook nep-oranjegezind?
   Lubbers was namelijk een eersteklas Bea-kontlikker:
   Begroetingsritueel bij het wekelijkse onderhoud: “Goedenmiddag, Majesteit.” “Dag, Ruud.”
   En dan was de Hermelijnkoorts-lijder óók nog trots op ‘de band,’ die hij met ‘de koningin’ had, de stakker!

   Like

 2. fransdewit zegt:

  Wat een bluf allemaal zeg, denk dat die hem geeneens hard kan krijgen, want daar is n.l. echt gevoel voor nodig. Maar dan nog alleen als God het toestaat. Andersom zal nooit gebeuren.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Van een varkenskop kan je moeilijk anders verwachten.

  Like

 4. Pingback: Mekka Duitsland: “Ik neuk jouw God” |

 5. aquarius4422 zegt:

  Kreten als “ik neuk jouw god” zeggen alles over de debiliteit van de schreeuwers want alle goden zijn door mensen verzonnen dus imaginair.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   aquarius4422 21 juni 2015 om 17:15

   Misschien was het een freudiaanse verspreking en bedoelde de islamitische bonobo: “Ik neuk jouw GEIT”.

   Like

 6. Pingback: Mekka Duitsland: “Ik neuk jouw God” | eunmask

 7. en in Nederland noemt erfgoedhuis zh (www.erfgoedhuis-zh.nl) op hun pagina religieuzen erfgoed
  de moskee onze culturele erfgoed met foto

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De Hindu’s zeggen dat Allah eigenlijk een vrouw is namelijk de vrouw van Shiva; Durga ook Saravati genoemd als Kali, maar ook Allah dat is een en de zelfde.Niet vergeten dat Muhammed analfabeet was.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Inderdaad, haar echte naam is Allat; werd overigens in het Arabisch op dezelfde mnier geschreven. Herodotus (400 voor Christus!) noemde haar Al-ilat.

   Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Ontzettend jammer dat er van de boeken van Udo Ulfkotte (nog) geen Nederlandse vertalingen bestaan.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Met afschuw en irritatie heb ik het artikel gelezen, en het wordt met de dag duidelijker hoe snel Europa islamiseert. Behalve de moslims, die dit verwerpelijke gedrag vertonen, valt de Duitse overheid zeer veel te verwijten! Als de overheid wegkijkt wanneer christenen het doelwit zijn van agressie en pesterijen, wanneer hun kerken worden vernield, wanneer erediensten worden verstoord, en men neemt geen maatregelen, dan is de overheid mede schuldig aan wat christenen wordt aangedaan. Dit geldt uiteraard ook voor de Joodse gemeenschappen, wanneer hun synagogen doelwit zijn.
  Waarom wordt iedereen die iets tegen de islam onderneemt, of negatief over de islam spreekt bestraft, maar om christenen en Joden bekommert men zich niet? Kan men zich voorstellen wat het is als zeer kostbare kerkschatten worden geroofd? Als er op altaren wordt geürineerd en mensen allerlei kwetsende dingen te horen krijgen? Als godslasterlijke teksten op kerkmuren worden gespoten?
  Nee, mensen die niet gelovig of niet kerkelijk zijn, zullen niet die pijn voelen die de gelovigen wél voelen. Dat betekent niet dat niet-gelovigen het niet erg vinden als kerken worden vernield, beklad en bestolen. Maar kerkgangers voelen dit intens en anders en zullen voortaan niet meer zorgeloos de kerk binnen gaan, omdat ze niet weten of ze met rust gelaten worden. Voorbeelden vanuit het Midden-Oosten zijn er genoeg; ik denk dan aan de Syrisch Orthodoxe Kerk en de Kopten in Egypte. De opmars van de islam is niet meer te stuiten!

  Christenen en Joden staan er niet om bekend dat zij wraak nemen, en dat weten die moslims drommels goed! Tel daarbij op dat de overheid er amper iets aan doet als ze zich vreselijk misdragen, en dan kan er maar één conclusie zijn: christenen en Joden zijn het eerste doelwit van de islam, zodra zij hier in de meerderheid zullen zijn, want de God van de christenen en de Joden moet uitgebannen worden. Onze overheid ‘helpt’ hen daarbij door niet of amper op te treden!
  Dat doen ze nu niet, en dat doen ze ook niet in de toekomst.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Beste Cathja, je schrijft: “De opmars van de islam is niet meer te stuiten!” Welnu, ik ben het daar niet mee eens, de islam is op sterven na dood, het is niet eens meer in moraal verval omdat er nooit enige moraal is geweest.

   Echt, geloof me, de islam is ziek tot op het bot en de enige vooruitgang die de islam kan maken is als de mensen met beschaving het er bij laten zitten. Ik zie de islam niet als een echte bedreiging van de mensheid omdat er altijd mensen blijven die na kunnen denken en de islam kan alleen bestaan zolang er domme mensen zijn die zich tot slaaf laten maken. Moslims zijn domme mensen met een grote bek, ze stellen niets voor, niet op het slagveld, niet op de universiteit en ook niet in bed. Moslims neuken als ratten en volgens het principe van de meeste stemmen gelden zou men de meerderheid kunnen halen, maar er is ook nog zoiets als gezond verstand. De islam vloekt met het gezond verstand en de islam kan nooit overleven in een wereld zonder niet-moslims. Al was het alleen maar omdat geneeskunde en wetenschap niet kunnen bestaan in een islamitische wereld. Moslims neuken als ratten en stellen qua intelligentie niets voor, als ze ook maar de minste hersen hadden gehad dan zouden ze hebben kunnen opmerken dat ze allemaal, geen een uitgezonderd, genaaid worden. Ze moeten 5% van hun loon naar Allah brengen, en omdat Allah niet bestaat moet dat geld naar de moskee worden gebracht, nooit heeft iemand er over nagedacht dat het niet nodig is om geld naar Allah te brengen omdat Allah zogenaamd almachtig is en Allah met het grootste gemak geld kan uitpoepen. Maar, nee hoor, die gedachte komt niet op in het botte moslims brein. Honderd miljoen miljard domme mensen zijn kanonnenvoer en nieuwe slaafjes voor aan de lopende band.

   De islam is op sterven na dood. De moslims roeren zich op dit moment omdat zij totaal niet door hebben dat ze er tussen worden genomen, maar ergens wringt er toch wat. Het zal even duren voordat de moslims zich gaan richten op de ware vijand van het volk, en daarom lijkt het nu zo te zijn dat men de beschaafde wereld aanvalt, maar dat is slechts schijn. Het is de vooravond van de bevrijding voor de moslims. Het einde van de islam laat zich in weken of maanden neerschrijven en niet meer in jaren.

   Like

   • Driek zegt:

    vanhetgoor zegt: Het einde van de islam laat zich in weken of maanden neerschrijven en niet meer in jaren.

    Nu, beste vanhetgoor, ik geloof er niks van. Zoals het er nu uitziet zijn de volgelingen van Mohammed aan de winnende hand. Straks, binnen afzienbare tijd, klinken in alle dorpen en steden de gebedsoproepen uit de luidsprekers. Want bij de eerst volgende verkiezingen stemmen die Hollanders wederom op de VVD en D66 en vul zelf maar in. Neen, we gaan barre tijden tegemoet. En denk erom, het Nationaal Socialisme van Adolf werd ook onder het tapijt geschoven als een op sterven na dood zijnde beweging.

    Mohammedanen zijn sluw, tot nu toe hebben ze in alles hun zin gekregen. Denk maar aan de gescheiden zwemuren, islamitisch onderwijs, de bouw van kolossale moskeeën, gebedsoproep uit luidsprekers en halal voedsel in de supermarkt. Die lui willen de wereldheerschappij, die staan straks op je stoep. Maar die Nederlanders – en niet alleen die Nederlanders maar heel Europa – denken nog steeds aan die aardige Turkse groenteman en dat soort lieden. Maar straks, als de tijd daar is, snijdt die aardige Turkse groenteman zonder pardon je hals af.

    Die Nationaal Socialisten kwamen hier in 1940 ook met een blijde boodschap. Nederland zou alleen onderdeel worden van een groot Duitse Rijk. Nou, dat hebben we geweten, ik heb het toevallig meegemaakt. Maar de mensen trappen steeds opnieuw in dezelfde leugenpraat van hun regeringsleiders. En tot op heden is alleen Geert Wilders de man die al die leugens terzijde werpt. Regeringsleiders kun je niet vertrouwen, die zijn als eerste vertrokken als de zaak in honderd loopt.

    Ik kan mij nog de verontwaardiging herinneren van mijn moeder, toen verkondigd werd dat onze regering en koninklijk huis gevlucht waren, dat had ze nooit kunnen denken. Niemand trouwens. Toen, in die tijd, werden de ergste dingen bewaarheid. De aardigste mensen, je naaste buren, bleken je vijanden te zijn, die gaven voor een grijpstuiver mensen aan bij de Gestapo. Nou ja, laat ik er maar over ophouden, het heeft toch allemaal geen zin. Niemand luistert. Er wordt hier in de kamer gedebatteerd over hoofddoeken en hoofdbedekking, maar die islamieten zijn al veel verder, die hebben dat al achter zich, die zijn al bezig met de verdeling van Nederland in een kalifaat.

    Like

   • hendrikush zegt:

    “De islam kan alleen bestaan zolang er domme mensen zijn die zich tot slaaf laten maken”.
    Dat is nou net het probleem; er zijn teveel van zulke arme domkoppen.
    En slimmerikken zijn niet flink genoeg om zich ertegen te verzetten.

    Like

   • Ekster zegt:

    Moslims zijn er al 1400 jaar, zijn daarom ook al 1400 jaar hersendood en denken al even zo lang NIET na, dus waarom denk je dat dit nu opeens de dood van de islam zou gaan betekenen? Ik zie dat niet gebeuren, hoe zeer ik ook hoop dat je gelijk hebt. Vooralsnog hebben moslims de wind behoorlijk in de rug. Het zijn net verwende kinderen. Ze blijven eisen en zullen niet rusten voordat ze hun zin hebben gekregen en dat is werelddominantie.

    Like

   • harry zegt:

    Van het Goor ,

    Wat een onzin verkoopt U toch weer .
    Kijk nou eens wereldwijd hoe het islamgezwel groeit en woekert .
    Zelfs al zouden Isis en al qaida wegvallen , dan zijn er nog tientallen – en misschien wel honderden – van die groepen die die dan weer het voortouw zullen nemen .
    Dat gezwel roei je alleen uit door het wereldwijd radicaal uit te roeien .

    Ik zie zelfs in mijn moslimluwe omgeving steeds meer van die rotkoppen in steeds snellere auto’s met steeds meer van die rot-baarden onder aan hun bakkes .
    Isis figuren die wachten op het signaal : START !

    Ik sluit me volledig bij Driek aan !

    Like

 11. W.H.J. Reiss zegt:

  Als ik tegenstanders van de islam zie schrijven en de commentaren daarop, dan kan ik begrijpen waarom die moslims een grote mond hebben ! Steeds en steeds weer dat Over-Correcte. Och ik mag toch niet ‘mosselhoer’ zeggen, ‘marokkanenhoer’, ‘islamgeitenbeffer’, ‘sodemieter op marokkaanse ‘Hoerenzoon’ ! In feite zijn de tegengeluiden van de Pislam te vriendelijk. Zeg maar te LINKS !! M.a.w. laat horen dat je niet bang voor hun bent, dat ze weten met wie ze het te maken hebben !

  Like

  • Waarom zou je geen mosselhoer mogen zeggen,dat zaaien ze toch zelf,toen ik door zo’n groep hoofddoekjes uitgescholden werd voor vuile tyfus tering kanker hoer,was ik de eerste keer beduusd,maar de tweede keer schreeuwde ik terug: je zal je eigen besneden kut moer bedoelen en toen zeiden ze niets terug,ik had zoiets nog nooit gedacht of gezegd,maar ik laat me daar toch niet door uitschreeuwen,wat denken die snotneuzen wel.

   Like

 12. jungleelephant zegt:

  Cathja,ook hier zijn ze kampioen weg kijken en recht praten wat krom is!Net zo goed.Hierbij geholpen door een paar miljoen lemmingen die vol overgave naar de afgrond aan het rennen zijn!

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Ik zie in dat men in Duitsland heel snel wakker moet worden en moet inzien dat de islam geen geloof is, maar een verachtelijke vrom van georganiseerde misdaad die zich vóórdoet als een geloof.

  Hoe zou het komen dat niemand daar in Duitsland de werkelijkheid kan zien?

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Eigenlijk klopt dat wel van het Goor Hitler en zijn trawanten brachten eenzelfde soort geloof en we weten waar dat toe geleid heeft

   Like

 14. matamoros.1.1 zegt:

  Fuck de islam, en fuck alle teringlijers die het gedogen!

  Like

 15. hendrikush zegt:

  The Price of Freedom: Constant Alertness and Willingness to Fight Back. There is No Other Price.

  Like

 16. Buffalo Bill zegt:

  Het is niet langer mogelijk om neutraal te zijn. Polarisatie is een gegeven. Misschien kan iemand mij eens uitleggen waarom de politici (muv de PVV) de kant van de vijand kiezen. Naïviteit? Ik kan dat niet geloven. Lafheid, angst, eigen belang? Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  vanhetgoor 20:33

  “…de enige vooruitgang die de islam kan maken is als de mensen met beschaving het er bij laten zitten. ”

  Dat is toch precies wat er nu gebeurt? Of heb ik iets niet begrepen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 18. Ekster zegt:

  Ik vermoed dat die kreet “Ik neuk jouw god” afkomstig is van ex-Joegoslaven. Het is namelijk
  een letterlijke vertaling van de bekende vloek “Jebem ti boga” in het Servisch/Kroatisch/Bosnisch. Dit is een veelgehoorde vloek in het vml. Joegoslavië. Mogelijkerwijs hebben ex-Joego-vluchtelingen deze kreet in het westen geïntroduceerd door hem letterlijk te vertalen.

  Persoonlijk zou ik de vloek willen veranderen/specificeren in “jebem ti boga allaha” zodat we alleen de ergste afgod verwensen i.p.v. god in het algemeen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s