VIDEO – België: Ramadan schept vreugde

 

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

De eerste dag van de ramadan in België. Hoezo heeft men het gevoel, wanneer je deze en vele andere video´s bekijkt, dat de islam gewoon niet bij Europa past? We weten niet waarom deze cultuur een verrijking voor Europa zou vormen, maar de politici van Europa willen immers altijd alleen maar het beste voor hun volkeren.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO – België: Ramadan schept vreugde

 1. dendieje zegt:

  Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/21/video-belgie-ramadan-schept-vreugde/
  Dan heb ik voor de moslims nog een hartelijke wens, MOGE JULLIE VAN DE HONGER HARTSTIKKE DOODVALLEN!!!!
  Voor mij is dat een paas, pinkster en kerstwens vanuit de grond van mijn hart.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Getuigenis van een ervaringsdeskundige
  Ik heb in talloze mohammedaanse landen de maand ramadan mogen ervaren en het is alleen maar ellende, queridos amigos e amigas. Een paar voorbeelden uit mijn rijke leven: ik was eens in Jordanië, wachtend op een visa voor Irak want het was daar oorlog. Jordanië is een van de allersaaiste landen ter wereld, en dat wordt er niet beter op tijdens de heilige maand Ramadan. Van de 1.6 miljard mohammedanen wereldwijd rookt ongeveer 80 procent en die zijn niet blij met dat rookverbod van 30 dagen, om niet te zeggen strontchagrijnig. Al die snorremanzen in Jordanië liepen dus rond met azijnbekken omdat ze niet mogen roken.
  http://cult.tpo.nl/2015/06/14/the-portugal-post-rammadan-ammehoela/

  Like

  • Driek zegt:

   Ik heb in mijn boekenkast nog ergens het boek van koningin Noor van Jordanië, ik dacht dat Jordanië een uitzondering was, dus niet zo’n krankzinnig land als die andere moslimlanden. Maar ik vind het interessant dat u daar bent geweest. Wie veel reist kan veel verhalen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert. Van Amerongen heeft het uiterlijk van een gekweld schrijver. Zijn verhaald leest geweldig. Je ziet de rotzooi voor je. Ik vraag me overigens af wat hij met die arabier heeft gedaan die ‘m de sigaar uit de bek sloeg. In dat soort landen moet je altijd ’n pistool bij je hebben. Dat rookt beter.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Heb je aan je vader gedacht?

  Like

   • Republikein zegt:

    Aan Jezus denken is niet verkeerd.
    De berichten zoals deze hebben de bedoeling om mensen te tonen dat we in een volslagen idiote samenleving verkeren, en dat is prima, niet voor ons maar voor de slapers.
    Ik dacht, hmm, gooi er ook een idioot comment tegenaan.
    Het slaat nergens op, dat was de boodschap.
    Weg met dat krankzinnige teringvolk.
    Amen en de mazzel.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En dan te weten dat ik je zus bedoelde. Wat een volkomen meeslepende muziek overigens.

    Like

   • Republikein zegt:

    Oh, juist, natuur nat uur na tuur.

    Like

 4. boorzalf zegt:

  Einde van europa, als ik naar de video kijk. Misschien nog ver weg, maar wel een realiteit van wat er komen gaat. En dan die rutte, met zijn fijne ramadan, wat een walgelijkheid. Oorlog zijn van alle tijden, een wereld burgeroorlog hebben we nog niet gehad in de geschiedenis maar die komt er wel aan. Het getij is nu nog te keren alleen moeten de politici nu wel de ogen openen.

  Like

 5. ildiko zegt:

  deze apen parasieten zoeken gewoon de confrontatie met de politie, om daarna wegens racisme ze beschuldigen. Het is maar een weg : terug naar hun islamitisch paradijs deporteren. Deze mensen zullen nooit, nooit, nooit, nooit EUROPEANEN worden.

  Like

 6. ildiko zegt:

  Sorry dat ik ze nooit Europeanen wil noemen, het is vrij logisch dat een arabier zal altijd arabier blijven, en dat is niet erg, wel normaal, zoals een Roemeen zal nooit Hongaar worden, een Hongaar zal nooit Nederlander worden, een Pol zal nooit een Zweed worden enz, Dus pijnlijk maar menselijk, zo zijn wij mensen.

  Like

 7. Het is net of we in Gaza, Bangladesh of Israël zijn… hoe zou dat nou komen?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Om gedode kafirs te betreuren is dat vreugde ?Ramadan is ook een slachtfeest;niet vergeten.De aanfallen van de Islam op het Frankische rijk gebeurde op Ramadan,toch hebben wij de moslims veslagen en hun Kalief gedood. De afslachting van Theo van Gogh gebeurde op ramadan;tenminste dat ons bekend is hoeveel zijn er afslachtingen die niet bekend zijn,dat vraag ik me af.

  Like

 9. Jean zegt:

  Ramadan komt van het woord “Ram Madam” 30 dagen lang, vandaar dat die honden geen enkel respect tonen noch hebben voor vrouwen.
  Heel Europa MOET die vuiligheid verwijderen van het Europese grondgebied want nergens willen wij in contact komen met die perverse barbaren, niet in onze woningen, niet in onze straten, niet in onze gemeenten, nergens want die vuiligheid hoort hier niet en nooit thuis.
  De politiek zal afgerekend worden op de houding t.o. die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij, de pro islam zullen weggestemd en verdreven worden en de anti islam zullen de macht overnemen die daarbij onze volledige steun zullen krijgen want hoe sneller die smeerlapperij verdreven wordt hoe beter voor onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  “We weten niet waarom deze cultuur een verrijking voor Europa zou vormen”

  Ik vraag me af waarom onze cultuur eigenlijk ‘verrijkt’ zou moeten worden?!
  En dat filmpje… wat een serene vredige sfeer toch bij die moslims!

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Hoeveel van die beelden moeten we nog zien voor we in AKTIE komen.

  Like

 12. Nikolaos zegt:

  Maar, waar gaat dit over?

  Like

 13. Jan zegt:

  Ramadan in Saudi-Arabië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s