Zwitserland wil grenzen sluiten; teveel vluchtelingen

Screenshot_94

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Wat zou er gebeuren wanneer alle buurlanden van Duitsland hun grenzen zouden sluiten respectievelijk grenscontroles zouden invoeren? Zou de Duitse regering een luchtbrug in het leven roepen om de zogenaamde vluchtelingen te importeren?

Je kunt nooit weten, maar zo langzamerhand zouden de politiek verantwoordelijken in Berlijn er eens mee moeten beginnen om na te denken waarom buurlanden respectievelijk andere Europese landen besluiten tot de belangrijke maatregelen zoals grenscontroles respectievelijk het sluiten van de grenzen tegen de vluchtelingenstroom. Behalve Frankrijk, Hongarije en Tsjechië nu Zwitserland, dat de grenzen wil sluiten, omdat er teveel vluchtelingen het land binnenkomen. Maar ook, omdat andere Europese landen hun plichten wat betreft asiel niet nakomen. De voorbeeldleerling Duitsland kan Zwitserland waarschijnlijk niet bedoeld hebben.

Over de geplande sluiting van de grenzen in Zwitserland bericht “Focus Online”.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, Immigratie, Zwitserland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwitserland wil grenzen sluiten; teveel vluchtelingen

 1. Cathja zegt:

  Zeer verstandig! Zouden wij ook eens moeten doen. Bovendien zouden ze eens moeten beginnen met het uitzetten van illegalen. Ze wachten en rekken net zo lang totdat de herfst in aantocht is, en kunnen dan het smoesje weer opvoeren dat je ze ‘nu’ echt niet kunt uitzetten. Er komen alleen maar opvreters bij, en dat is een enorme onkostenpost voor de overheid/belastingbetalers!

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Als die al Marineschepen in zetten om dat volk (vluchtelingen krijg ik niet meer uit mijn toetsenbord) al een paar km voor de Libische kust, dus nog binnen de zeegrens van Libië over te laden,zie ik ze er ook voor aan een luchtbrug in te stellen. Gestoord genoeg zijn ze er voor. Nu worden ook al scholen ingericht als opvang. Wat er na de vakantie dan moet gaan gebeuren weet geen mens. Bovendien is het iedere dag en bijna overal “oorlog” onder elkaar in de opvangcentra. Nog is het netniet zo erg al in Italië, waar ze randalerend en vernielend door de straten gaan en allen kapotmaken wat ze tegenkomen. Politie? Nergens te zien.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Met al die rijke Arabieren in land ? zal dat wel lukken?(Olie sheiks)

  Like

 4. Pingback: Zwitserland wil grenzen sluiten; teveel vluchtelingen |

 5. dendieje zegt:

  Dan zullen we rustig afwachten tot onze regering het licht ziet en de grenzen zal sluiten!!! Op een andere blog had ik een ander optie geopperd. De optie was een volksopstand. Daarmee kreeg ik meteen een veeg uit de pan en kreeg een artikel onder mijn neus geschoven, http://nieuws.tpo.nl/2015/06/22/holocaustoverlevenden-raken-volgend-jaar-zorg-kwijt/
  Inderdaad heel erg voor onze oudjes en dat mag nooit meer gebeuren. Alleen bedoelde die heer veeguitdepan dat een volksopstand niet wenselijk was, want anders gebeurd dat misschien weer. Maar blijkbaar weet deze heerschap niet het verschil tussen volksopstand en burgeroorlog. Als wij alles willen oplossen met woorden (beste optie natuurlijk), dan vraag ik me af wanneer woorden niet meer voldoende zijn. Blijven wij dan stil of komt er een volgende stap.

  Like

 6. Hans zegt:

  Afrika, ik denk “anders daar maar naartoe, de negerts zitten intussen toch allemaal hier.
  Maar in Afrika heb je anaalwormen die in je kont kruipen als je op de grond zit.
  Ook een kutland dus en als ik erover denk, er is nog nooit iets goeds vandaan gekomen. Van Afrika.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Ik vraag aan Eva Jinek, aan Matijs van Nieuwekerk, VARA , EO om alle namen adressen financiële middelen te publiceren, van hun eigen en van alle sympathisanten van asielzoekers , om straks deze mensen in alle vrijheid te kunnen kiezen bij wie in het watten gelegd mogen rustig verder blijven. !!!!!!!

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Ieder verstandig mens die met 2 benen in het leven staat,pleit voor sluiting van de grenzen.En illegalen?Die worden niet uitgezet maar mogen wachten op het onvermijdelijke volgende generaal pardon!En dan krijgen ze ook nog het fiat om hun hele familie en aanhang over te laten komen!Belastingen gaan niet voor niets omhoog,al proberen ze het te verkopen als belastingverlaging!

  Like

 9. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s