VVD antidemocratisch

Screenshot_107

(Door: “Wans Horst”)

 De VVD heeft ‘geleerd’ van Geert Wilders dat Kamerleden die zich afsplitsen van de partij beter monddood gemaakt kunnen worden en ontdaan van een opstartpremie, een en ander natuurlijk om de groeikansen te doen afnemen. Wilders had wel de opstartpremie, maar de VVD dacht dat Wilders later toch wel in de financiële problemen zou komen. Nu dat niet gebeurd is, moet het verkeerde inzicht van de VVD worden hersteld. In lijn met het kabinetsbeleid begin je dan niet bij de oorzaak, maar ga je de symptomen van het probleem aanpakken. Waarschijnlijk tekenen zich binnen de VVD ook LPF-achtige omstandigheden af gezien de onlogische timing. Een revolte binnen de deze partij van en voor mensen zonder inhoud die achter de meute aanlopen?

Met de VVD heb je geen lobbyisten nodig als multinational en multinationals vinden Nederland maar een klein klotenland met een kleine afzetmarkt met consumenten die te kritisch zijn, rijp voor de vernietiging van haar cultuur ter meerdere glorie van de grotere afzetmarkt van Europa. Niet voor niets werd het lage consumentenvertrouwen door Rutte bestreden door een poging te wagen ons allen in een koopwoede te storten; we moesten van onze laatste euro’s maar een wagenpark aanschaffen, zonder de reden van dat lage vertrouwen aan te pakken: geen onderpand, geen geld. Rutte gaf daarmee aan incompetent te zijn voor de functie van premier, omdat je mensen als een hoeder van een volk niet laat door gokken, maar mensen moeten een buffer hebben voor onvoorziene kosten.

Zoals eerst bleek dat niet Wilders, maar de rest van politiek Den Haag zich bezondigd had aan het creëren van een tweedeling binnen de samenleving, zijn de op de PVV geprojecteerde LPF-achtige omstandigheden kennelijk ook slechts van toepassing op de afzender van die beschuldigingen.

Dit keer is het aan trekpop Helma Neppérus om deze proefballon op te laten en dat is opmerkelijk, daar Helma alleen ervaring heeft met belastingzaken, buiten roeien om…

PVV normale grootteDoor:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, landverraad, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

7 reacties op VVD antidemocratisch

 1. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Ja…er wordt in Onze Kamer knap wat “afgesplitst”
  zou men het ALGEMEEN BELANG uit ’t oog verliezen
  vergeten dat ONS VOLK ‘t daar 4 jaar lang steeds mee moet doen ?
  .
  Omdat we dan één keertje vrij hebben te kiezen,
  gaat eigenbelang dan altijd boven Burgermans-fatsoen
  weegt eigen glorie dan tóch altijd stukken zwaarder ?
  .
  wordt eer terecht geofferd voor wat poen
  ten koste van de argeloze spaarder…wat is de winst ?.
  ik zou ‘t hier zeggen vriend….als ik ’t wist !
  .
  en mevr. Neppérus oogst 1 flesje Lemmon
  met het idee, dat dàt er nog wel àf kon…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Ivanneau zegt:

  Een mega dief die begint te klagen dat hij bestolen wordt. Leuker kunnen we het niet maken….

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik was altijd lid van de VVD, maar toen Wilders kwam was ik meteen om, weg met de VVD leve Wilders. In bijna alles herken ik mijzelf, dus!!!!!!

  Like

 4. H. Numan zegt:

  Op zich ben ik het volkomen eens met de Vereniging Van Directeuren. Als een Kamerlid op eigen kracht een zetel heeft verworven, dan lijkt het me duidelijk dat die zetel van hem is. Indien niet, dan is die van de partij. Zoiets had gelijk met het aanpassen van de kieswet een eeuw geleden bepaald moeten worden.

  In dit specifieke geval probeert de VVD mooi weer te spelen. Ze proberen mogelijke toekomstige dissidenten alvast de nek af te snijden voor het gebeurt. Plus dat die verandering direct de zittende partijen flink ten goede komt.

  Like

 5. Pingback: VVD antidemocratisch |

 6. dendieje zegt:

  Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/23/vvd-antidemocratisch/
  Waarom zouden ze wel democratisch opstellen. Ze kunnen blijven roven, moordenaars binnenhalen etc etc. De mensen blijven toch op de VVD stemmen. Al zoveel kansen gehad om ze naar huis te sturen, maar dat gebeurt gewoonweg niet.

  Like

 7. De VVD heeft gelijk. Tenzij deze personen zelf voldoende voorkeurstemmen hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s