Moslimextremisten maken al jaren misbruik van asielprocedures

Screenshot_121

Migranten, ontdekt door de Libische kustwacht, worden terug gesleept naar de haven

(Door: Emerson Vermaat)

Al sinds 1995 rapporteren inlichtingendiensten over ­misbruik van asielprocedures door moslimextremisten. Het hielp niet.

Het is bij het grote publiek minder bekend en vluchtelingenorganisaties zwijgen er doorgaans over: terroristen en radicale moslims maken op relatief grote schaal misbruik van de asielprocedures van westerse landen.

Hoewel ze bij hun asielaanvragen hebben verklaard niet naar hun moederland te kunnen terugkeren omdat het daar te gevaarlijk voor hen is, keren ze vaak wel terug om in het land van herkomst te gaan vechten of zetten ze de strijd voort vanuit de landen die hun asiel verleenden.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Moslimextremisten maken al jaren misbruik van asielprocedures

 1. Cathja zegt:

  Westerse landen lopen dus een enorm gevaar, omdat ze talloze terroristen onderdak hebben verleend! Waarom neemt niemand maatregelen? We moeten die misdadigers uitzetten, onze grenzen sluiten, en alleen asiel verlenen als onomstotelijk vaststaat dat mensen omwille van hun geloof of geaardheid, óf uit een oorlogsgebied komend, moeten vrezen voor hun leven. In dat geval zouden we niet alleen mannen aantreffen, maar zéker ook vrouwen en kinderen, en wellicht ook ouderen.

  Ik verbaas me er vaak over dat zo weinig mensen op de hoogte schijnen te zijn van deze zeer gevaarlijke ontwikkelingen. Heeft iedereen het dan alleen maar druk met werken en het nalopen van de sociale verplichtingen? Of is men heimelijk wel overtuigd van naderende ellende, maar steekt men liever de kop in het zand? Heel dom!
  Wat hebben we eigenlijk aan deze landgenoten?

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Gewaarschuwd is er genoeg, doch vuige landverraders blijven dit islam geteisem importeren en in de watten leggen.
  Zo’n import crimineel krijgt hier een aan de autochtone bevolking onttrokken woning, compleet met nieuwe inrichting plus een levenslange uitkering; dit ook nog eens voor alle ‘familie’ die hij laat overkomen.
  Krijgt zo’n crimineel eens z’n zin niet, hoeft hij maar ‘discriminatie’ te roepen en krijgt alsnog z’n zin.
  U, autochtone Nederlander, stemt op die vuige landverraders die dit faciliteren…
  Slechts 1 partij is tegen deze geweldadige islamisatie van ons eens zo mooie en veilige landje; Dat is Geert Wilders/PVV.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het viel immers al eerder op, dat vele ‘vluchtelingen,’ eenmaal in het westen toegelaten, hardnekkig hun djellaba’s, haatbaarden en niqaabs blijven dragen en er niet aan denken, te integreren!
  Dus ging je je al afvragen, waarvoor die eigenlijk gevlucht zijn; in ieder geval níet voor de islam als zodanig!
  Nu moet je je ook nog gaan afvragen, hoeveel feitelijke terroristen er wel niet tussen zitten!Het hele moslimtuig er uit en grenzen dicht, dat zou de enige verantwoorde maatregel zijn!
  Maar ja, het is inmiddels wel duidelijk dat niet één regering in West-Europa, laat staan in Brússel, het woord “verantwoord” zelfs maar kan spèllen!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Link = niet te lezen of je moet je abonneren op Elsevier!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Vluchtelingenorganisaties moeten onder de term terreurorganisaties vallen. Zij zijn bezig – al is het indirect – met terreurdaden tegen hun eigen volk en eigen land. Ze faciliteren terroristen zoals Jabhat Al Nusra, Al Quida, ISIS enz.. Ze bieden terroristen onderdak, financiële steun en later huisvesting. Ze weten hoe gevaarlijk hun klanten zijn, maar toch blijven ze de boel UIT ONS BELASTINGGELD financieren. Met andere woorden vluchtelingenorganisaties zijn “Brothers in Arms” van onze en onze kinderen toekomstige moordenaars en helpen ons land te bezetten.
  WEG ERMEE.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s