VIDEO: Sinds wanneer is een moskee een ras?

(Door: “Pritt Stift”)

Wij zijn geen regisseurs, maar. . . . . dit is een behoorlijk stom kutdfilmpje, waar we onze dochters liever niet mee thuis zien komen. Als we het goed hebben, gemaakt door PvdA-gekkie Natasha Elfrink, ook wel bekend als iemand die Joden wil vernietigen. Filmpje werd mede mogelijk gemaakt door partijen (GroenLinks/PvdA) die dan weer een motie tegen financieren van Jodenhaat niet ondersteunen. Maar om dat weer racisme te noemen, is ook weer zoiets. Nou linkse jongelui. Stik maar lekker de stikdood in je hypocriete fatsoenskots.

Bron:
www.geenstijl.nl
Auteur: “Pritt Stift”
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, PvdA, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Sinds wanneer is een moskee een ras?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oké, Natasha, jij je zin: Alle Nederlandse Realisten zijn hart-stik-ke racistisch en wel om een heel basale reden: uit puur lijfsbehoud voor linkse, jihad-ondersteunende, antisemitische, landverraderlijke teven als jij! Zó duidelijk genoeg?!
  Pritt Stift is nóg mild: Hij spreekt van een ‘behoorlijk stom kutdfilmpje.’Persoonlijk zou ik liever reppen van het ultieme toppunt van hypocrisie, jullie link(s)miechels eigen! En denk niet, dat je hypocrisie je iets zal helpen: Als de moslims hier de touwtjes in handen zouden nemen ging jouw soort er het eerste aan; je weigert dat alleen tot nu toe nog te zien!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler
   Natasja Elfrink vindt het ook niet erg dat dankzij haar islamitische vrienden een ware etnische zuivering in Nederland plaats vindt? Steeds meer mensen worden gedwongen te verhuizen omdat de buurt islamiseert. Zodra moslims de overmacht in de buurt krijgen, doen ze er alles aan om andersdenkenden te verjagen? Verleden jaar, tijdens de Ramadan, was onze straat propvol met islamitische wagens. Ze kwamen bij familie de Ramadan vieren …Dat een maand lang ..iedere avond!. Ze namen iedere parkeerplaats in beslag. Toen een van mijn buren netjes vroeg de plek voor zijn huis vrij te laten, begonnen ze te dreigen en te schreeuwen. De volgende ochtend was er op de wagen van de buurman een grote lelijke kras op de deur. Natasja woont niet naast deze ongedierte en ze hoeft ook niet – voor haar vrienden – weg te vluchten. DAT LAAT ZIJ AAN ANDEREN OVER.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Vreselijke kudt met peenhaar prop.
  Krijg ook geen Miele, ook kudt.

  Like

 3. Pilgrim zegt:

  Waarom is dit een hypocriet filmpje? Degenen die dit filmpje maken denken dat ze op een moreel hoger niveau staan (gutmenschen dus) dan de mensen die ze beschimpen van racisme, waaronder natuurlijk islamcritici die hier op één lijn gesteld worden met antisemieten. Maar degenen die Islamcritici verketteren zijn juist zelf vaak antisemieten (waaronder mogelijk de maker van dit filmpje zelf). Ze halen alleen de Joden er even bij als ze dat goed uitkomt. De meeste beroemde en grote anti-islamisten zijn trouwens allochtone exmoslims, dus van echt racisme kan geen sprake zijn. Er is trouwens een wereld van verschil tussen het afwijzen van een ideologie op grond van inhoudelijkheid en het afwijzen van mensen op grond van uiterlijkheden, bijvoorbeeld een huidskleur. Het is naast de hypocrisie ook een haat zaaiend filmpje omdat het mensen die kritisch staan t.o.v. de Islam en/of immigratie op een gluiperige manier beschuldigd van racistische sentimenten. In tegenstelling tot hen zelf zijn dat dus mensen die te kwader trouw zijn en dus niet deugen en dan is een intolerante houding t.a.v. die ‘racisten’ natuurlijk geoorloofd. Inclusief geweld of dreigen met geweld! Dit is dus de mentaliteit die Zweden te gronde gericht heeft, want (bijna) iedereen wordt op deze manier bang om nog kritiek te leveren op de Islam en de massa-immigratie. Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat je geen kritiek op de Islam mag hebben uitsluitend en alleen omdat het van niet-Westerse oorsprong is. Ongelooflijk hoe rigide een mens kan denken en dan te bedenken dat deze mensen zichzelf ruimdenkend vinden! Deze gutmenschen die dit filmpje gemaakt hebben verbeelden zich dat ze tolerant en ruimdenkend zijn, maar zijn in feite intolerant en dogmatisch. Ze beschuldigen anderen van haat zaaien maar doen het zelf!!

  Ik hoor dat gezwatel over fascisme en racisme al een halve eeuw en het komt gewoon je neus een keer uit. In de tijd van de Koude Oorlog werd je constant voor fascist uitgemaakt als je het communisme een probleem vond. Het lijkt wel een ouderwetse langspeelplaat die vast gelopen is en elke keer hetzelfde deuntje herhaalt… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… fascisme… racisme… Ik snap niet dat zoiets nooit een keer verveelt. :hangover:

  Like

 4. matamoros.1.1 zegt:

  Kots filmpie…

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Ik hoop voor zo’n meiske, net als Natasja, dat ze kans krijgt op het laatste nippertje weg te vluchten…Dat moet gebeuren voordat DE UUR U van start gaat …Met de “Uur U” bedoel ik de Burgeroorlog die in Nederland zal uitbreken. Dat staat vast als een Amen in de kerk, of een steenpuist die openspringt. Als zij niet op tijd wegkomt, zouden haar Zwarte en Bruine islamitische matties niet ontzien. Ze zouden haar als voer voor hun bruine islamitische lul gebruiken. Ze zijn net zo gek op groepsverkrachting als op kannibalisme en seks met dode vrouwen.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Tsia als het aan de PvdA gaat dan zijn wij vandaag al geislamiceerd .Niet vergeten ook de Islam is geen ras.Maar we moeten ook niet vergeten dat ook de andere Marxisten de zelfde doel hebben namelijk dedictatuur van het Prolettariaat. PvdA Gr. links en de SP niet vergeten.Dat te berijken menen ze dat het met de Islam gemakkelijker gaat.

  Like

 7. vigilante zegt:

  De kneusjes op dat youtube kanaal hebben alle commentaren weggepoetst,en dat waren er heel wat.
  Kun je dan niet beter het filmpje weghalen of jezelf opheffen vraag ik me af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s