150 Jezidische seksslavinnen plegen zelfmoord en worden aan de honden gevoerd

Screenshot_140

(Vertaling: “delamontagne”)

Tenminste 150 vrouwen en  meisjes hebben zelfmoord gepleegd nadat ze gedwongen werden om seksslavinnen voor leden van de Islamitische Staat te worden. Irifan Mahdi, een vrouw die probeert om overlevende vrouwen te helpen, vertelde voor de Arabische afdeling van de site Sputnik over de gruwelen van de ISIS.

Zo vertelt ze het verhaal van Jilan Barjess-Naif, 17 jaar oud. Een meisje met schitterend blauwe ogen en zeldzaam mooi blond haar, die haar polsen doorsneed in een openbare badgelegenheid van een plaats dicht bij Mosoel in Noord Irak. Dit is de zone die onder controle staat van ISIS. Jilan werd apart gezet van de minder aantrekkelijke meisjes en uitverkoren om een behandeling te ondergaan van  “zeer  uitzonderlijke  verkrachting”, voordat  ze publiekelijk op de markt voor slavinnen zou worden verkocht. Nadat ze zelfmoord had gepleegd, hebben de onmensen van ISIS  haar lichaam  bij de vuilcontainers bij de openbare badgelegenheid gegooid.

De zus van Jilan pleegde ook zelfmoord enkele dagen nadat ze gevangen was genomen en met andere meisjes op transport werd gezet naar Raqqa, de ISIS-hoofdstad, om daar op de markt voor slavinnen verkocht te worden.

Hun moeder, die zwanger was, schonk het leven aan haar pasgeborene in een grot. Ze werd  onlangs vrijgelaten, omdat ze door de terroristen werd beschouwd als waanzinnige. Dit doordat haar dochters zelfmoord hadden gepleegd. Alsof dit allemaal niet genoeg was, hebben ze ook zes broers en zussen van Jilan vermoord en ook haar vader. Van andere familieleden weet men niet wat er van hen geworden is. Dit soort tragiek van het gezin Barjess-Naif , dat uit de streek van Sinjarin in Irak komt, staat niet op zichzelf.

Mahdi bevestigt dat ze tenminste 150 gevallen kent van zelfmoord en denkt dat dit aantal nog veel hoger kan zijn. Ze geven de dood de voorkeur boven het leven als seksslavin en gruwelijk verkracht te worden door de Jihadisten. De lichamen van sommige van hen werden voor de honden geworpen als voer, zegt een Jezidische verpleegster, Amal Hasou, die in een vluchtelingenkamp werkt. Hasou zei ook dat de Jihadisten  zelf tegen de meisjes zeggen dat hun lichamen voor de honden op de vuilnisbelt zullen worden geworpen, als voer.

De meesten zelfmoorden vinden plaats door het doorsnijden van de polsen of door zichzelf aan hun verplichte “hidjab” op te hangen. Sommige springen uit de voertuigen waarmee ze vervoerd worden, om zo een einde aan hun leven te maken.

Bron:
www.dreuz.info

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, sharia, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op 150 Jezidische seksslavinnen plegen zelfmoord en worden aan de honden gevoerd

 1. fransdewit zegt:

  Arme meisjes, maar ik geef ze gelijk, beter dood dan door dat tuig misbruikt en vernedert te worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dit is meer dan vreselijk!! IS is in mijn ogen een door satan aangevoerde groepering, want alles wat een mens tot mens maakt is hen vreemd.
  Ze verdienen niets anders dan zelf ook een gruwelijke marteling te moeten ondergaan! Op geen enkele andere manier zullen ze gevoelig zijn voor de pijn die ze hun slachtoffers aandoen en aan hebben gedaan!
  Zo denk ik er over.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mag zijn, maar dan doe je hetzelfde als zij en raakt de wereld nooit van deze shit verlost doordat de ene reactie de andere uitlokt.
   Knal ze liever zonder meer en massaal af, desnoods zonder enige vorm van proces: Ze zijn niet waard, dat iemand er zich op wat voor manier ook om bekommert.
   Verder wijs ik er voor de zoveelste keer maar weer eens op,dat dit géén door satan aangevoerde groepering is, want -dat is nou juist het erge- volgens hún overtuiging handelen ze wel degelijk naar de wil van hun GOD….. Maar (zucht) dat zal wel ten eeuwigen dage menig begrip hier te boven gaan…….

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa 21:01

    Ook al beweert IS duizenden keren dat zij handelen in naam van Allah en zijn ‘profeet’, dan hoeft dit niet waar te zijn. Het is datgene waarin ZIJ geloven!
    In mijn reactie heb ik duidelijk aangegeven dat IK er zo over denk.
    Heeft u ooit wel eens van de satanskerk gehoord? Zo niet, dan is het misschien ‘interessant’ om eens te lezen hoe het er in die ‘kerk’ aan toe gaat. Daar speelt satan wel degelijk een rol. Ik geloof in het bestaan van duivelen, en als je zulke gruwelijkheden begaat als de aanhangers van IS, dan ben je in mijn ogen satanisch bezig. Ik ontken het bestaan van satan beslist niet, en ook niet dat ‘hij’ mensen kan aanzetten tot de meest gruwelijke dingen!
    Of gaat u ervan uit dat dit kwaad voortkomt uit gehoorzaamheid aan een liefdevolle god?
    Dat lijkt me stug!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 juni 2015 om 21:01

    Ik denk dat Cathja niet bedoelt dat de moslims Satan direct aanbidden, maar dat zij dénken dat ze de enige ware God aanbidden en dat Satan zich voordoet als die enige ware God. Allah is dus Satan.
    Het is immers altijd al Satans doel geweest om machtiger dan God te zijn en hiervoor gebruikt hij al zijn misleidingstalenten. Hij is een meester in het verdraaien van feiten, wordt in de Bijbel ‘de vader van de leugen’ genoemd en hij heeft al heel veel islamitische aanbidders, die zich laten inspireren door zijn duivelse ideeën en dat vindt hij schitterend.

    Dit is ook mijn mening en ik hoop dat het inderdaad waar is, want in dat geval is er een verklaring voor de ellende in de wereld. IK ben geen vroom typje dat zich door welke ‘geestelijke’ dan ook de wet laat voorschrijven; ik zoek slechts naar een reden voor de kromme waanzin op deze aarde.

    Jij verstaat onder Satanisme waarschijnlijk het ‘modern satanisme.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Modern_satanisme
    “Individualisme is een zeer belangrijke component van het moderne satanisme.”

    Like

   • johannes zegt:

    hun god Theresa is de satan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik weet redelijk veel van de satanskerk, het traditionele en het moderne satanisme. Juist daarom houd ik onverkort vast aan mijn standpunt in deze.
    Het satanisme staat inderdaad voor het Kwaad. Maar op welke manier? Díe vraag moet je je stellen.
    Met name het Moderne satanisme, vastgelegd in de Satanic Bible van Anton LaVey, heeft als uitgangspunt het individualisme, waarin ieder slechts verantwoording draagt voor zichzelf en iemand slechts zeggenschap heeft over hem, die door eigen schuld in zijn val getrapt is.Het formeert geen collectieven en kent geen gemeenschapsdwang.Het is wars van begrippen als vroomheid en kuisheid en in veel opzichten ook van gezag. -Om die reden wijst het -wat niet veel mensen weten- pedofilie principieel af, omdat dit gebaseerd is op ongelijke gezagsverhoudingen. Sexualiteit is uiteraard prima, maar op louter gelijkwaardige basis en met volledige wederzijdse instemming. En, heel belangrijk:
    Vrouwen en mannen zijn binnen de satanscultus volkomen gelijkwaardig. Geloof niet, wat je op dit gebied voor andere berichten bereiken, want dat zijn óf bakerpraatjes, óf een onzuivere invulling van het eigenlijke satanisme.
    Dit wil overigens niet zeggen, dat er in het satanisme iets góeds zou steken, maar al het waad dat het bewerkstelligt komt wel voort uit de vrije wil en níet uit onderworpenheid.
    Het satanisme zal nooit van vrouwen vragen, zich te onderwerpen aan mannen, of zich te ‘bedekken’ of zich alleen op ‘vrouwenzaken’ te richten. Juist niet!
    De moslims eisen dat allemaal wèl, omdat zij n i e t de duivel aanbidden -die bij hen trouwens Shaytan heet, dus wel degelijk voor hen bestaat- maar Allah, hun GOD.
    Een verschrikkelijke God, ja; een God van wraak, die strikte onderwerping eist. Maar wèl een God. Duivelaanbidding heb je bij hen waarschijnlijk nog minder dan bij ons, want de gevolgen zouden verschrikkelijk zijn, net zo goed als met ‘ongelovigen.’
    Nou, ik hóóp, dat ik het onderscheid hiermee een béétje duidelijker heb kunnen maken.
    Geloof me nou maar: Satanisme vraagt van haar volgelingen misschien van tijd tot tijd best verschrikkelijke dingen, maar op een àndere manier, te allen tijde in elk geval ZONDER zelfverloochening!

    Like

   • ik zegt:

    Hun God noemen ze Allah
    Onze God is God oftewel onze Schepper van Israel, Die was en is en die komt
    Allah is tegenstander.
    Maar ooit er komt een dag…
    Ieder oog zal Hem zien, eindelijk gerechtigheid en het oordeel komt

    Like

 3. boorzalf zegt:

  Beesten zijn het. Wordt het nu niet eens tijd dat de wereld nu eens keer echt goed ingrijpt.

  Like

 4. Pingback: 150 Jezidische seksslavinnen plegen zelfmoord en worden aan de honden gevoerd |

 5. daiyu-ninja zegt:

  De boosliml*l vernietigt het mensdom.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden meisjes en vrouwen die met Duitse soldaten omgingen “Moffenhoeren” genoemd. Na de oorlog werden ze kaalgeschoren, bespuugt, gevloekt, fysiek aangevallen en noem maar op. Als ik er goed over nadenk, hadden deze “Moffenhoeren” in onschuld gebaad; zeker als men ze vergelijkt met de vieze verraderlijke “linkse moslimhoeren” anno nu. Het is bekend dat er maar weinig Moffenhoeren pleegden echte verraad. Echter, de linkse Moslimhoeren doen NIETS ANDERS DAN VERRAAD PLEGEN OP VRIJWILLIGE BASIS. Kijk svp naar de volgende video : https://www.youtube.com/watch?v=WhMcvJtQFPA
  Wat met de Jezidische vrouwen en meisjes nu gebeurt zal ook in Nederland gebeuren als de “gediscrimineerde neukers” van de linkse wijven de boel hier zouden overnemen.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Daar val je stil van;vreselijk.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ook dat kan met onze meiden gebeuren, dat hebben ze zelfs al eerder gedaan,ze worden dan Odalisken genoemd. tijdens de Ottomanen regiem.en moeten helpen de uiterlijk van de Turkmenen tot Europeanen uit laten zien.

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  En de EU en VS maar stoken in Ukraine en Rusland in plaats van met een massief leger het IS gebeuren op te ruimen.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Het westen heeft zich reeds overgegeven aan de IS-lam. Dit staat ons ook te wachten binnen minder dan 10 jaar!

  Like

 11. louis portugal zegt:

  En dan hoor ik gisteren of eergisterenavond avond op een of ander varakanaal elforkani en nog wat hele en halve moslims vertellen dat dat soort tuig eigenlijk niets met die mooie islam re maken heeft..
  Ik kan het niet meer horen.

  Like

 12. Marc zegt:

  Wat mij betreft rechtvaardigt dit boots on the ground.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Tja, hier wordt de ware islam zichtbaar.
  Begrijp niet welke idioot dit ooit als Godsdienst heeft durven accepteren.
  Begrijp nog minder dat deze sadistische facistische criminele organisatie nog steeds voor een Godsdienst door kan gaan…
  Wellicht heb ik niet genoeg gestudeerd om dit te kunnen begrijpen.
  De hoog gestudeerde over ons gestelden begrijpen het kennelijk wel, gezien de gretigheid waarmee ze de islam hier importeren…
  Alleen Geert Wilders/PVV schijnt het te snappen en worden dus gediscrimineerd, gedemoniseerd en worden in een soort cordon sanitaire geplaatst.
  Zelfs zich christen noemende partijen doen hier hartstochtelijk aan mee.
  Stemmers en niet stemmers, ga aub toch stemmen en wel op de PVV, de enige partij voor Nederland en de Nederlanders.

  Like

 14. Jean zegt:

  Het woord islam doet me braken, een moslim zien doet me kokhalzen, die rotzooi moet uit Europa gekegeld worden, niet morgen maar vandaag nog mee beginnen, jaag ze uit ‘onze’ huizen, jaag ze uit ‘onze’ straten, die perverse smeerlapperij hoort hier niet thuis.
  Elke politieker en instelling die pro de islamsmeerlapperij is moet de rekening krijgen en ze zullen ze krijgen en betalen.
  Lafaards begin jullie valiezen maar te maken…, Europa zal alleen bewoond worden door Europeanen en politiekers die opkomen voor eigen volk.

  Like

 15. De antichrist is niet alleen daar… Ze komen in diverse gedaantes elke dag binnen onze grenzen. De overheid wordt gekozen en betaald door ons allemaal, we schijnen dit soort verhalen fijn te vinden en kunnen niet wachten tot dit ook in ons landje gaat gebeuren. Onze overheid zal niets er tegen doen. Dus blijven de domme Nederlanders op dit soort mensen stemmen.
  Een volk krijgt waar het voor kiest.
  Ik beschuldig deze overheid van landverraad. Over een paar jaar worden ze onthoofd door de beesten (demonen) die we toegelaten hebben in Nederland. Hopelijk kunnen onze militairen een staatsgreep plegen?

  Like

 16. W.H.J. Reiss zegt:

  PvdA, Gl en D’66 zijn in feite de Nederlandse Genocidepartijen. Zij faciliteren de Haat en de Haatketen. Uw kinderen zal bij onveranderd beleid hetzelfde lot ondergaan !

  Like

 17. Frerik zegt:

  Verschrikkelijk als de enige uitweg de dood is, en dat je dat ook nog zelf moet doen, je zal maar eens voor die beslissing moeten gaan en dat je daar zit, kijkend naar je pols en in de andere hand een mes. En dan….. zal ik wel….. niet… wel, ja het moet. want anders ….. mes op de pols en je gaat aaarghhhhh snijden en n en dan wordt alles rood en gulpt bloed over alles heen, hopelijk dat je dan gauw buiten bewustzijn bent. Verschrikkelijk als je dat eens gaat indenken.

  Like

 18. Pingback: Uit het nieuws 12-07-2016 – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s