DE SPIJKER OP DE KOP!

Screenshot_4

Wanneer we kijken naar de schipbreuken van de bootvluchtelingen bij Lampedusa, stel ik mij de vraag waarom deze drenkelingen er niet de voorkeur aan geven om te emigreren naar Qatar, Nigeria, Saoedi-Arabië, Bahrein of Koeweit? Waarom willen zij absoluut hun leven wagen om naar Europa bij de “ongelovigen” te komen? Terwijl de Golfstaten door de ontginning van de olie de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch.

Wanneer op nagenoeg alle tv-zenders Unicef ertoe oproept om te de hongersnood in de Hoorn van Afrika te lenigen, wil ik de aandacht van iedereen toch vestigen op het feit dat de betrokken Afrikaanse staten merendeels islamitisch zijn en dat die moslimbroeders onderling oorlog voeren, daardoor hongersnood veroorzaken en zonder een traan te vergieten elkaar uitmoorden.

Wat doen hun moslimburen? Marokko? Egypte? Tunesië? NIETS ! En de Rode Halve Maan (Rode Kruis van moslims)? NIETS! Want ‘t zijn wij die moeten geven … ondanks een schuld van 2000 miljard EUR, die we verplicht jaarlijks moeten lenen … bij de Golfstaten !

Met deze manna bouwt de Perzische moslim Golf luxehotels, futuristische steden, koopt hij vliegtuigen, grote luxe wagens, en schaatsbanen en skipistes … in de woestijn.

Dat is de liefdadigheid van die religie. Want in plaats van dat de Arabische Emiraten hun geldbeugel zouden aanspreken om hun geloofsgenoten te helpen, willen ze dat  de westerse arbeiders en de werkende klasse van de stoute westerlingen de hulp betalen … uit medelijden met onbekenden, die zelf geen medelijden hebben met hun eigen geloofsbroeders.

Terwijl een groot deel van de moslimwereld dieper wegzinkt in ellende, hongersnood en oorlogen, terwijl de Golfstaten niet meer weten hoe hun immens fortuin op te maken, ontschepen elke dag als een vloed de “boat-people” in Europa of verdrinken ze in zee, elke dag moorden krijgszuchtige troepen elkaar uit in naam van de islam !

Vrouwen, kinderen en zieken worden systematisch vooruit geschoven om beter te kunnen inwerken op ons schuldgevoel en medelijden. Dan moet men weten dat de moslims meer kinderen maken dan zij kunnen voeden, tenzij met de hulp en financiële gulheid van het Westen.

Die blinde godsdienst is bezig de westerse wereld te ontwrichten en naar de rand van de chaos te voeren. Maar is het onze schuld dat de islam, zonder of met olie, slechts misère en oorlog voortbrengt?

(Auteur onbekend)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op DE SPIJKER OP DE KOP!

 1. Jaan zegt:

  Ja dat is onze schuld, want wij zijn debielen die die lui zo maar binnenlaten onder het mom van hulp geven .
  Hun hulp bestaat uit ons leegvreten en daarna de nek afsnijden. Als je dat toelaat is het inderdaad je eigen schuld.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Jaan, ik voel me niet bij ons betrokken. Als het aan mij lag liep er niet een van die gasten in Nederland rond. Geen enkele dus. Maar alleen of met een weinig gelijk gestemden doe je ook niet veel. Hooguit op de PVV stemmen in de hoop dat Geert aan de macht komt en orde op zaken gaat stellen. Dat een deel des Volks onzes Geert graag helpt met het verwezenlijken van een remigratieproces hoeft geen betoog. Indien we in rustiger vaarwater terecht komen hebben we alle tijd om de landverraders die deze ellende mogelijk maakten, aan te pakken. Daarna kunnen we, nadat het autochtone krapuul geresocialiseerd is aan de wederopbouw van Nederland beginnen. Uiteraard zullen we de E.U. laten voor wat het is. Daarna wordt het leven weer mooi met gesloten grenzen en de vertrouwd Nederlandse gulden.

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Inderdaad wij worden geregeerd door debielen. Overigens weten die “vluchtelingen” best dat ze in Saoedi Arabië of Qatar of Koeweit of the EU moeten “werken”. En dat is nu bepaald niet de bedoeling. De lievelingetjes van allaaaa moeten worden onderhouden door debiele kaffers.

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  U heeft gruwelijk gelijk!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Ik pas er voor om leden der criminele fascistisch en sadistische islam te helpen.
  Ow ja, die drenkelingen waren de christenen die overboord geworpen zijn door de islammers.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het grootste probleem is dat Europa en de Europese landen bestuurd worden door een stel idioten, waar door nog grotere idioten iedere verkiezing weer op gestemd wordt !!

  Like

 5. Pingback: DE SPIJKER OP DE KOP! |

 6. lucky bee zegt:

  Ze willen onze landen voor hun Allah veroveren.
  dit zeg de koraan.
  Soera 8 vers 39.
  8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  39. En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.

  Like

 7. louis portugal zegt:

  De slimme arabieren vergeten minstens EEN ding.
  Vroeger zei men weleens men kan de koe niet melken en tegelijkertijd haar vlees eten.
  De rijke arabieren zijn rijk omdat wij “domme” figuren hun olie blijven kopen.
  Als ze ons nu ook nog beginnen te wurgen door telkens meer van die rommel naar ons toe te sturen, om ons te ontregelen, komt het uiteindelijk nog zover dat we hun olie niet meer kunnen kopen en gaat het dus voor hun ook fout en daar zijn we met een noodgang naar op weg dank zij onze politieke, vooral linkse, figuren.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Het wordt tijd dat wij politici die namens de EU werken en niet namens het Nederlandse volk, hen het salaris afnemen…………

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Waarom willen zij absoluut hun leven wagen om naar Europa bij de “ongelovigen” te komen? Eigenlijk is dit een retorische vraag, iedere islam criticus weet waar de klepel hangt. de immigratie tsunami naar Europa is een voortvloeisel en breekijzer van de NWO om heel Europa te hervormen naar nazistische voorbeelden zoals endlösung und lebensborn om de systematische genocide van van de Europese culturen te bewerk stellen, de zogenaamde etnocide waarbij de oorspronkelijke Europese volken langzaam maar zeker verdrongen worden door de islamitische domkoppen uit Afrika en het Midden-Oosten.

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Er wordt zó veel onduldbaars wel geweten
  maar om veiligheidsredenen bewust “vergeten”
  zó veel dat er onmogelijk zou kunnen zijn
  als wij niet bleven vluchten voor de pijn,
  als wij het lef bezaten het “verbodene“ te zeggen
  dus niet de hoofden in de schoten steeds te leggen
  en de enkeling die ‘t ondanks alles wél presteert
  die draagt een ster, of ‘t stempeltje VERKEERD !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Een antwoord op de vraag waarom?
  Kweenie.
  Er zijn geen mensen met lege hoofden, de massa vult ieders hoofd, wat je ermee doet moet jezelf weten, of niet weten.
  Geen interesse, of geen mogelijkheid verder te kijken dan je neus lang is.
  Het wordt nooit beter, wel slechter.
  Kom binnen zet je hoed af!
  http://www.groene.nl/artikel/de-nieuwe-onderklasse

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s