Grote verantwoordelijkheid

Screenshot_133

(Door: “Vederso”)

In Denemarken schijnt de discussie over de immigratie en het te voeren regeringsbeleid flink te zijn losgebroken. Zelfs op de rode radio heeft men het erover. Mikael Jalving schrijft in Jyllands Posten dat de publieke omroep maar moet worden afgeschaft, omdat deze er bijna voor had gezorgd dat het Blauwe Blok de verkiezingsoverwinning was ontgaan. Ongeïnformeerd en niet deskundig, maar wel partijdig.

Maar Morten Uhrskov zet de zaken (ook in Jyllands Posten) werkelijk op scherp als hij twee deskundigen laat beweren dat het “point-of-no-return” al is bereikt. Als de situatie in Denemarken ook maar enigszins vergelijkbaar is met die in Nederland, zou dat ook voor ons land kunnen gelden. De welvaartsstaat zoals wij die kennen valt door de instroom van niet-westerse immigratie niet overeind te houden. De twee begrippen komen recht tegenover elkaar te staan.

Als dit gegeven, volgens Uhrskov, voor de verkiezingen bij het grote publiek bekend was geweest, zou de verkiezingsoverwinning voor het Blauwe Blok en met name voor DF (Danske Folkeparti) nog groter zijn uitgevallen. Al met al ligt er een grote klus en verantwoordelijkheid op de politici te wachten die Uhrskov met name noemt. Ik dacht de grote ineenstorting te kunnen ontlopen, maar het lijkt er op dat de EU mij de ellende ook nog laat beleven. Leuk is anders.

N.a.v. de column van Morten Uhrskov Jensen: Begrijpt u de zwaartekracht?

Door:
“Vederso”

Bron:
http://jyllands-posten.dk
Auteur: Morten Uhrskov Jensen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Denemarken, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Grote verantwoordelijkheid

 1. joopklepzeiker zegt:

  Grote verantwoordelijkheid

  NAVO wil snelle reactiemacht verdubbelen naar 40.000 man – Ongekend aantal militaire oefeningen door VS / NAVO en China


  Valt een door Washington uitgelokte nieuwe Wereldoorlog nog te voorkomen?

  Een nieuwe wereldoorlog is opnieuw een stap dichterbij gekomen nu de VS de plannen om zware wapens zoals tanks en artillerie in Oost en Centraal Europa te stationeren doorzet, en er daarbij geen geheim van maakt dat deze bedoeld zijn om Rusland af te schrikken van ‘agressie’. In het Verre Oosten gaat China onverminderd door met het militariseren van de Zuid Chinese Zee, daarbij geprovoceerd door de voortdurende aanwezigheid van de Amerikaanse marine in dat gebied. Het begint er dan ook steeds sterker op te lijken dat onze voorspelling uit 2008, namelijk dat president Barack Hussein Obama een oorlog met Rusland en mogelijk ook China zou gaan ontketenen, bewaarheid dreigt te worden.

  Zoals we al in tal van artikelen uit de doeken hebben gedaan is de crisis in Oekraïne door de Amerikaanse CIA veroorzaakt, niet alleen om het land uit de Russische invloedssfeer te trekken, maar ook om het vuurtje met Rusland verder op te stoken, in de hoop het Kremlin te provoceren tot een militaire reactie, zodat president Putin als de ‘agressor’ kan worden neergezet die de Derde Wereldoorlog in gang heeft gezet.

  De Europeanen mogen Putin op hun blote knieën danken dat hij tot nu toe het hoofd koel houdt en overduidelijk helemaal niet op oorlog zit te wachten. Desondanks begint in Moskou het geduld met Amerika en het slaafs Obama volgende Europa op te raken (1).

  Meer tanks en troepen in Europa

  Dat is niet zo vreemd als bedacht wordt dat de Amerikanen hebben aangekondigd 250 tanks en daarnaast infanterievoertuigen en houwitsers naar Europa te sturen. Veel van dat materieel is overigens al aanwezig. Het Pentagon heeft ook troepen ter beschikking gesteld voor de NAVO ‘flitsmacht’, waarin Nederland, Duitsland en Noorwegen het voortouw nemen. De NAVO wil tevens de snelle reactiemacht in Europa verdubbelen naar 30.000 tot 40.000 man, en dringt er bij alle lidstaten op aan meer geld uit te geven voor defensie (4).

  ‘Kwaadaardige’ Rusland moet worden ‘afgeschrikt’

  Dit alles is bedoeld om ‘Rusland af te schrikken’ (3). De Amerikaanse minister van Defensie Ashton Carter waarschuwde in Berlijn voor het ‘kwaadaardige’ Rusland dat van plan zou zijn om de NAVO te destabiliseren. ‘Wij zullen ons verweren tegen Russische acties en de pogingen van Rusland om de invloedssfeer uit de Sovjettijd opnieuw op te bouwen.’ (2) Hij impliceerde zelfs dat er mogelijk Amerikaanse commando’s tegen de pro-Russische separatisten in Oekraïne zullen worden ingezet (6).

  Carter prees het besluit van de EU om de economische sancties tegen Rusland voort te zetten totdat Rusland het vredesproces van Minsk accepteert. Dat was op zijn minst een valse voorstelling van zaken, aangezien het Kremlin dat proces van meet af aan heeft ondersteund, en het juist de door het Westen gesteunde krachten in Oekraïne zijn die deze afspraken voortdurend hebben ondermijnd.

  VS wil EU ‘bevrijden’ van Russische energie

  Het was tevens een sterk staaltje van huichelarij, aangezien de Amerikanen zelf zich niets van de door hen opgelegde sancties aantrekken. Terwijl de Europese economie miljardenverliezen lijdt onder de ingestorte handel met Rusland, nam de Amerikaanse export naar Rusland vorig jaar juist met 6% toe.

  De minister gaf aan dat Europa ‘bevrijd’ moet worden van de afhankelijkheid van (goedkope) Russische energie. Ook op dit punt heeft Washington enkel het eigenbelang op het oog, omdat het hoopt de door het omstreden ‘fracking’ gewonnen veel duurdere Amerikaanse gas naar Europa te kunnen exporteren.

  Nieuwe Russische gasleidingen naar Europa

  Echt effectief is dat beleid echter niet – integendeel. Zo zijn Griekenland en Oostenrijk (5) ondanks de sancties van plan om akkoord te gaan met de bouw van Russische gaspijpleidingen die via Turkije naar Europa gaan lopen, waarmee het onstabiele, onbetrouwbare en bankroete Oekraïne wordt omzeild. Ook uit Iran zou een leiding naar Europa moeten worden gebouwd. Bovendien besloten de EU en Rusland onlangs tot de bouw van de Nord Stream Pijpleiding die via de Baltische Zee naar Duitsland zal leiden.

  ‘Amerikanen willen wapens aan Europa verkopen’

  Jonathan Steele, columnist buitenlandse zaken bij de Britse The Guardian, zei tegen Russia Today dat het Amerikaanse beleid weinig te maken heeft met Oekraïne of de zogenaamde Russische bedreiging van Europa. ‘De NAVO… moet een reden voor zijn bestaan hebben, en dat is goed nieuws voor de Amerikaanse wapenfabrikanten die hun spullen aan West Europa willen verkopen. Daarom hebben bedrijven grote belangen bij het demoniseren van Rusland.’

  West Europeanen staan niet te springen om militaire actie tegen Rusland

  Uit peilingen blijkt echter dat minder dan de helft van de West Europeanen vindt dat de NAVO Oost Europa militair moet ‘verdedigen’ tegen Rusland. Desondanks zitten de Europese politici nog altijd volledig in de tas van Washington, en doen ze wat de regering Obama hen opdraagt.

  ‘Onvermijdelijke oorlog’ China – VS?

  Ook in het Verre Oosten lopen de spanningen tussen China enerzijds en de VS en zijn Aziatische bondgenoten –waarvan Japan de voornaamste is- verder op. Het Amerikaanse blok beschouwt de stapsgewijze ‘bezetting’ van eilanden in de Zuid Chinese Zee door China als een daad van agressie. Chinese staatskranten schrijven al enige tijd openlijk over een ‘onvermijdelijke oorlog’ als de Amerikanen blijven eisen dat China stopt met deze activiteiten.

  Ondertussen beschuldigt de regering Obama de Chinese overheid ervan de persoonlijke gegevens van 14 miljoen overheidswerknemers te hebben gehackt. Ian Bremmer, oprichter van de Eurasia Group, sprak daarom nu al van een ‘virtuele oorlog’ tussen beide landen. ‘Deze bedreiging is veel groter dan het terrorisme.’

  Chinezen en Amerikanen oefenen al op oorlog met elkaar

  China hield onlangs enkele enorme militaire oefeningen die een aanval op Taiwan, bondgenoot van Amerika, simuleerden. Tevens zou de Chinese marine duizenden koopvaardijschepen geschikt maken voor militaire inzet. Ook beschikt het land nu net als de VS over moderne lange-afstandsraketten met meervoudige kernkoppen.

  Maar ook de Amerikanen houden massale militaire oefeningen. Een BBC verslaggever noemde de aanwezigheid van twee complete vliegdekschip-strijdgroepen en 200 gevechtsvliegtuigen op het eiland Guam een duidelijke ‘oefening voor oorlog met China’ (7).

  Jade Helm: Voorbereiding op Russisch-Chinese aanval?

  In de Verenigde Staten zelf wordt in juli de nu al zeer omstreden oefening ‘Jade Helm 15’ georganiseerd. Volgens veel alternatieve media is deze oefening, die in 7 staten tegelijk zal worden gehouden, de aanloop naar de al veel langer gevreesde binnenlandse militaire machtsovername –mogelijk zelfs de staat van beleg- tijdens een toekomstige wereldcrisis waarbij de economie en de Amerikaanse dollar zijn ingestort. Een andere veel gehoorde uitleg is een voorbereiding op een plotselinge Russisch-Chinese aanval op de VS.

  NAVO oefent massaal in Oost Europa

  Deze week doen 5600 militairen, 49 schepen en 61 vliegtuigen uit 17 NAVO-landen mee aan de Baltops 2015 oefening in de Baltische Zee, bedoeld om Rusland te laten zien dat het Westerse bondgenootschap bereid is de Baltische staten te verdedigen.

  Om dezelfde reden vinden in Polen de oefeningen Operation Saber Strike en Noble Jump plaats, onder andere om de nieuwe NAVO flitsmacht te testen. In totaal doen hier 8100 militairen uit 13 landen aan mee. Poolse F-16’s nemen deel aan de Amerikaanse oefening Eagle Talon, deel van Operation Atlantic Resolve en Baltops. Tel daarbij de 13.000 man van Operation Hedgehog op en we komen op een totaal van 26.700 soldaten die direct kunnen worden ingezet in een oorlog met Rusland.

  Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog is er niet meer zoveel militaire activiteit in Europa geweest. Het is overduidelijk dat de NAVO probeert Rusland tot militaire actie tegen Oekraïne te provoceren. Het Kremlin reageert met zijn eigen versie van ‘Jade Helm’ en het toevoegen van 40 nieuwe kernraketten aan het toch al indrukwekkende nucleaire arsenaal.

  Wereldoorlog waanzin weer teruggekeerd

  Het begin er dus sterk op te lijken dat dezelfde waanzin en machtswellust die de vorige wereldoorlog veroorzaakte de planeet langzaam maar zeker opnieuw in zijn greep begint te krijgen. Deze keer heeft de mensheid de mogelijkheid zichzelf compleet uit te roeien. Nu alle partijen im- of expliciet met kernwapens dreigen en massaal oefenen op het hebben van oorlog met elkaar, is het voor de gewone wereldburgers hopen en bidden dat het gezonde verstand bij hun leiders –maar vooral die in het Westen- snel terugkeert voordat het definitief te laat is.

  Er zijn ook mensen die vermoeden dat alle spanningen en crises doelbewust worden veroorzaakt om later met een ‘oplossing’ te komen door landen, unies en zelfs complete werelddelen gedwongen met elkaar te verenigen, zogenaamd om een wereldconflict te voorkomen. Dat zal de opkomst van een door de VN geleide werelddictatuur mogelijk maken.

  Xander

  (1) Zero Hedge (via Infowars)
  (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (4) NU
  (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (6) Infowars
  (7) BBC (via Zero Hedge)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/06/Verenigde-Staten-stap-dichter-bij-uitgelokte-oorlog-met-Rusland-en-China

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ach, in ieder geval boomt de amerikaanse economie weer en daar gaat het natuurlijk om.
   Alleen “onze” politici zien en horen dat niet, of helpen willens en wetens mee aan de vernietiging van Europa. Als het met de immigratie niet lukt, dan wel met een oorlog.
   Wellicht hebben de meesten al ingetekend op een sterk beveiligde woonomgeving in de USA. Zou me niet verbazen.
   Net als de Oranjes c.s. destijds, zal ook de huidige “elite” wel een goed heenkomen geregeld hebben.

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Ook dat moet ook bij ons gebeuren;NPO 1,2 en 3 zijn allemaal collaboratoren van de Islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s