Hamburg: Vrije stukken groen, parken en parkeerplaatsen op de korrel – vluchtelingenstroom stijgt

Screenshot_149

Het Innocentia-park in Hamburg: in het vizier van de politiek als locatie voor een vluchtelingenkamp

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Dagelijks melden de toonaangevende media dat Duitsland op weg is naar een gouden toekomst, dat de economie bloeit, dat het aantal werklozen daalt, dat de dagelijks binnenkomende geschoolde arbeiders op het juiste moment komen om de levensstandaard en de pensioenen veilig te stellen. De vluchtelingenstroom naar Duitsland neemt niet af, de plechtige verzekeringen welke kansen en welk geluk dat voor de Duitsers betekent ook niet.

Duitsland bevindt zich momenteel op een rood-groene carnavalsmanifestatie, met dit verschil dat de politieke dagdromers gewoon nog niet in het echte leven zijn aangekomen en ongemakkelijke feiten weglaten. Tot het moment van wakker worden, dat vermoedelijk nog jaren kan duren, moeten alle reeds hier aangekomen en nog komende geluksbrengers ondergebracht worden, en daarom weerklinkt de oproep om de laatste vrije vierkante meters in dit land te melden.

Aldus in de Hanzestad Hamburg, waar het hoogtepunt van de opname en de onderbrenging van de zogenaamde vluchtelingen bereikt is. Nu moeten de districten vrije stukken groen en parken melden om daar “vluchtelingenkampen” op te richten, maar ook grote parkeerplaatsen met een grootte van meer dan 2.500 m² zullen op de korrel worden genomen.

Daarover bericht de “BILD-Zeitung”:

De nood om aankomende vluchtelingen onder te brengen, neemt iedere dag toe. De druk is inmiddels zo hoog dat de afdeling sociale zaken daarvoor nu zelfs parken en stukken groen op de korrel neemt.

Vluchtelingen in plaats van feesttenten!

Hier zit de minister van Sociale Zaken van Hamburg, Jan Pörksen (50), achter, aan wie de taak werd opgedragen om stukken grond voor onderbrengingsmogelijkheden in het hele stadsgebied op te speuren.

Nu roept hij de districten ertoe op om geschikte “stevige stukken groen” op te noemen waarop ook wooncontainers en desnoods tenten opgesteld kunnen worden. Bovendien dienen alle parkeerplaatsen die groter zijn dan 2.500 m² op geschiktheid onderzocht te worden. Denkbaar zijn ook bekende parken zoals het Innocentia-park, het Stadspark, het Eppendorfer Park of het Eichtalpark. Ook het Derby-terrein in Flottbek kan weer in aanmerking komen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hamburg: Vrije stukken groen, parken en parkeerplaatsen op de korrel – vluchtelingenstroom stijgt

 1. Henk der Niederlander zegt:

  De rooien zullen er zowieso alles aan doen om stemvee bij elkaar te sprokkelen en dat groene crapuul heeft enkele jaren geleden al bezworen dat ze de Duitse identiteit om zeep zouden helpen. Helaas zal dat gaan lukken zo te zien.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Jaren geleden woonde ik in Duitsland en heb er vaak over gedacht terug daarheen te gaan.Maar gezien het nieuws van de laatste jaren wil ik er nog niet meer dood gevonden worden,bah!En,heel erg jammer!

  Like

 3. Driek zegt:

  Dat vluchtelingengedoe neemt gewoon griezelige vormen aan, dit heeft niets meer met vluchtelingen of asielzoekers van doen, dit is een complete volksverhuizing. De landen die al die gelukszoekers binnenhalen raken straks volkomen ontwricht. En wat als het geld op is? want we kunnen niet tot in het oneindige doorgaan. Ik begrijp werkelijk niet dat regeringen dit toelaten, want de oorspronkelijke bevolking verliest hierdoor zijn levensvreugd.
  Want iedere dag die confrontatie met asielzoekers, hoofddoeken, opvang, moskeediscussies, dat hele gezeik er omheen, je lol gaat er vanaf. Ik vind het dagelijks leven soms nu al een ergernis, en dan woon ik er nog niet eens tussen. Maar een bezoek aan het winkelcentrum, de supermarkt, het zwembad, de nabije omgeving, die wordt langzaam verziekt. Ik benijd de jonge generatie niet, wat die straks voor hun kiezen krijgt!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nou maar hopen op zeer strenge winters !!

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

  Maximaal 700 vluchtelingen naar Drents dorpje

  ORANJE –
  In het Drentse dorpje Oranje worden maximaal zevenhonderd vluchtelingen gehuisvest voor de duur van drie jaar. Dat hebben de gemeente Midden-Drenthe, waar Oranje onder valt, en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) afgesproken na maanden van onderhandelen.
  Aanvankelijk wilde het COA 1400 asielzoekers onderbrengen in een vakantiepark bij het dorp, maar dat stuitte op veel verzet. In Oranje wonen slechts 140 mensen.
  Ook de inwoners kunnen leven met het aantal dat nu is afgesproken, zei een woordvoerster van de gemeente donderdag. „Er is de afgelopen tijd uitgebreid met ze gesproken. Het is vooral belangrijk dat er eindelijk eens duidelijkheid komt.” Verder is afgesproken dat het COA zich inspant om vooral gezinnen in Oranje te huisvesten. „Daarvoor zijn de vakantiehuisjes ook het meest geschikt”, aldus de woordvoerster.

  Wel ja, vakantiehuisjes zijn ook heel geschikt, aldus de woordvoerder. Er wordt ook werkelijk alles aan gedaan om het die gelukszoekers naar de zin te maken, niks is te dol. Zevenhonderd asielzoekers in een dorp met 140 inwoners. Nederland moet zo snel mogelijk kapot gemaakt worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s