Neder-Beieren: Sharia-schoolregels voor de gevoelige omgang met asieleisers

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Neder-Beierse Pöcking wordt de sporthal van het Wilhelm-Diess-gymnasium nu een noodonderkomen voor 200 asiel eisende Syrische vluchtelingen, waaronder veel gezinnen. Gisteren was de hal klaar om in gebruik genomen te worden. Het huidige schoolterrein (verblijfplaats voor de scholieren tijdens schooltijden) beperkt zich met onmiddellijke ingang tot de schooltuin. De fietsenstalling naast de sporthal is gesloten. In de schooltuin zijn de scholieren veilig, daar mogen de moslims niet naartoe.

Uiteraard gaat het hier om een situatie van voorbijgaande aard en men kondigt aan dat het schoolleven in het begin van het schooljaar 2015/2016 weer normaal zal verlopen en het noodonderkomen verdwenen zal zijn. Wie dat gelooft, lijdt net zo aan realiteitsverlies als de auteurs van de laatste circulaire aan de ouders en de leerlingen.

In de 6e algemene oudercirculaire voor de klassen 5 t/m 11 worden deze uitvoerig over de vluchtredenen van de Syrische nieuwe burgers geïnformeerd. Daarin wordt uitgelegd hoe wat en waar alles functioneert respectievelijk niet functioneert. Heel belangrijk zijn ook de voorgeschreven regels voor de omgang met de getraumatiseerde vluchtelingen, aan wie de Kafirs (volgens de koran ongelovigen/levensonwaardigen) zich in opdracht van de schrijvers van de circulaire moeten onderwerpen.

Hier staat het – ongelooflijk, maar waar – toch echt:

“Welk gedrag tegenover de asielzoekers is gepast?”

De Syrische vluchtelingen zijn merendeels moslims en spreken Arabisch. De asielzoekers hebben hun eigen cultuur, waardoor ze gevormd zijn.

 Omdat onze school in de directe nabijheid staat, is een ingetogen alledaagse kleding gepast om discrepanties te vermijden. Doorschijnende topjes en bloesjes, korte broeken of minirokken kunnen tot misverstanden leiden.

Een rechtstreeks “aanstaren/aangapen” of het maken van foto´s dient per se te worden vermeden, respecteer de menselijke waardigheid alsjeblieft. Denigrerende of racistische uitlatingen kunnen op geen enkele wijze geduld worden.

Denkt u er alstublieft aan dat Syrische asielzoekers oorlogsvluchtelingen en deels getraumatiseerd zijn. We moeten hen met respect behandelen en steun aanbieden, want alle kinderen/mensen verdienen een toekomst.”

Samenvatting: ruimte maken en bek houden of het liefst heel snel tot de islam bekeren, dan haal je ook fluitend je eindexamen. Insjallah!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Neder-Beieren: Sharia-schoolregels voor de gevoelige omgang met asieleisers

 1. lucky bee zegt:

  En niemand van de CSU heeft hiertegen geprotesteerd? Ik geloof de CSU is niet meer dat wat het geweest was.

  Like

 2. Luc zegt:

  nu op school, morgen de straat en binnen een tijdje voor iedereen.
  waar is die zogenaamde integratie dan ? ik zie ze niet.
  onze landen zijn dood !

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Dus ook daar wordt aanpassing geëist!Maar niet van de zogenaamde asielzoekers,nee,natuuuuuurlijuk niet!Die moeten hun miezerige leven kunnen voortzetten zoals ze dat van huis uit zijn gewend.Met een verschil:deze keer met levenslang gratis geld!3 woorden leren is genoeg:gratis,discriminatie en kankerhoerrrrr!

  Like

 4. Driek zegt:

  De Syrische vluchtelingen zijn merendeels moslims en spreken Arabisch. De asielzoekers hebben hun eigen cultuur, waardoor ze gevormd zijn.

  Het zijn dus Syrische islamitische asielzoekers, zogenaamde oorlogsvluchtelingen, die op de vlucht zijn voor weer andere moslims. En ze zijn daardoor ook nog eens deels getraumatiseerd.

  Ach, schiet toch op met die flauwekul, die mensen moet je terugsturen, ik raak zo langzamerhand ook getraumatiseerd. Nog even en ik heb hulp nodig. Ik kan geen moslim meer zien.

  Like

  • Vooral frapant vind ik dat het syrische moslims zijn. Geen koerden, christenen, yeziten of welk ander geloof dan ook…. en dat terwijl die toch het meeste te lijden hebben onder de islamitische onderdrukker

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wedden, dat ze hier met opzet de sporthal van een GYMNASIUM voor hebben uitgekozen?! iedereen die een beetje doordenkt, realiseert zich, dat het voor ouders op bezwaren stuit om je kind dáár vanaf te halen, zeker als het reeds in een hogere klas zit!
  Wat een godverdomde lúizenstreek!
  Getraumatiseerd, mijn vet! Die lui lachen zich inwendig rót, dat ze op deze manier hun islamitische stempel op het schoolleven kunnen drukken! Als ze in die richting al zekere instructies vanuit Syrië hebben meegekregen, knijpen ze zich alleen maar in hun handen, dat ze hierin zo fantastisch tegemoet gekomen worden door de DD’s. (Duitse Dhimmies.)
  Zonder de goedmenschen zouden die klote-moslims ook niet half zo ver komen, als ze nú komen, dat blijkt maar weer!
  Stijlloos om dit uit te spelen over de ruggen van scholieren, nota bene in een zware opleiding; geen woorden voor!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wat staat hier nou eigenlijk.

  1 hou er rekening mee.
  2 wordt je verkracht dan moet je niet gaan lopen zeiken.
  3 krijg je zomaar een ram voor je kop, zeur niet en pas op wat je zegt.
  4 maak ze niet boos, we hebben je gewaarschuwd.

  Of lees ik dit verkeerd.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  De omgedraaide wereld echt ze zijn op deze aardbol helemaal gek geworden. Ik wordt zo misselijk van al die regeltjes waar WIJ ons aan dienen te houden. Het is dat ze een dood slachtoffer niet kunnen opsluiten anders ging die het gevang nog in. De moordenaar wordt dan gehuldigd om zijn geweldige daad.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  En wederom wordt van de mens geëist dat deze zich aanpast aan de woestijnbarbaar. Belachelijk flikker al die kudtmuzels toch lekker daar waar ze horen aan de andere kant van de Middellandse Zee met hun achterlijke non-cultuur en hun trauma’s. Je kunt er op wachten dat ze hun onverwerkte trauma’s gaan uitleven op de plaatselijke bevolking. De schofterigheid van de Duitse overheden doet niet onder voor die van hun knuffelmuzels.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Schweinerische Lügen, wie im Jahre 1933!

  Like

 10. W.H.J. Reiss zegt:

  Je Eigen Kinderen de dood injagen voor de ideologie van een ander ! Wen er maar aan !!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik zou niet graag in de schoenen van de huidige politici staan, want er komt een tijd dat bij de bevolking de maat vol is en dat er met deze dames en heren afgerekend gaat worden !
  Wie wind zaait zal storm oogsten !

  Like

  • Willem zegt:

   Dat duurt geen 10 jaar meer zoals het aan dit tempo door gaat! Wij zijn dit beu!!! Nu op straat komen, dat is de enigste manier om ons standpunt duidelijk te maken want hier moet ge zwijgen en word je mond-doof gemaakt. Dan nog zullen ze er alles aan doen om alles uit de media te houden. Op deze wijze is de plaatselijke bevolking is een uitstervend ras. Waar moeten wij naartoe??? Ons vredevol Vlaanderen-landje is al ingepalmd.

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   ik help het je hopen koddebeier, we zien waar al die moslims al in geslaagd zijn, ze zitten op belangrijke invloedrijke plaatsen, denk aan die Zanzen op min Veiligheid en Justitie of all places, die trut die er zat die met dr israëlcomplot (en ms NOG wel zit) check maar eens wààr ze àllemaal al in ‘geslaagd’ zijn door te dringen…

   niet voor niets geldt in Saoedie dat je als expat of niet-moslem daar NIETS te vertellen hebt, ze weten exàct hoe je van binnen uit al de boel naar je toe kunt trekken om alle niet islamitische landen te islamiseren, ze zijn STOM maar ze hebben iig geleerd hoe ze het niet nog ns moeten aanpakken zoals in t verleden, toen verloren ze maar helaas nu met al die dhimmi hulp gaat de trein onverstoorbaar door…

   Like

 12. BertG. zegt:

  Komst vluchteling baart inwoners van Lent zorgen.

  Onder inwoners van Lent en ouders van kinderen die naar het Citadel College in Lent gaan, zijn de zorgen groot over de komst vanaf september van honderd alleenstaande asielzoekers van 18 tot 23 jaar uit vooral Eritrea, jongemannen op de vlucht voor oorlog in het Oost-Afrikaanse land.

  De nieuwe opvang van deze zogeheten statushouders, vluchtelingen met verblijfsvergunning, zit tussen de twee locaties van de middelbare school in.
  http://1970bolo.blogspot.nl/2015/07/hoe-gedragen-verveeld-rondhangende.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 1 juli 2015 om 15:27

   [sarcasme]De oplossing is heel eenvoudig: trek je dochters, zoons en geiten van 2 jaar en ouder een boerka aan.[/sarcasme]

   Kunnen die ‘jongemannen’ zich niet beter nuttig gaan maken in hun thuisland? Ze maken mij niet wijs dat het hier gaat om zielige weerloze ‘vluchtelingen’ die hun mondje niet open durven doen. In ons land kunnen ze nl. wél uitzinnig brullen, de luie varkens!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s