CARTOON

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Nee, in de islam is de haat ingebakken en heeft aldaar geen “vernedering” nodig om te groeien en bloeien. “A God who hates” (Wafa Sultan), “Because they hate” (Brigitte Gabriel). Maar ja: maak dat Alexander Pechtold maar eens wijs. Die houdt het bij “vreemde luchtjes op de trap” waarop die domme Hollanders rááááásiesties reageren.

  https://martienpennings.wordpress.com/2015/06/16/antisemitisme-supremacistische-haat-islam-pseudo-links-zelfverheffing-zelf-vernedering/

  Over “zondaars” zei Jezus: “Wie van u zonder zonden is, werpe de eerste steen.” Voor dit misbruik van het geloof van Jezus kan men de christelijke kerk terecht kritiseren. Een terugkeer naar wat Jezus heeft gezegd of gedaan, zou er namelijk heel anders uitzien dan een terugkeer naar wat Mohammed gezegd en gedaan heeft. Want in de Koran staan 206 (twee-honderd-en-zes) passages die oorlog en geweld verheerlijken en 25 (vijf-en-twintig) vermoordingsopdrachten tegen de “ongelovigen”, waarvan er 2 (twee) onthoofding als techniek aanbevelen. Dan kan men niet meer van “misbruik van de Koran” spreken. Er zijn misschien verschillende interpretaties mogelijk van de Koran, maar in elk geval is op dit moment de gewelddadige interpretatie toonaangevend.

  https://martienpennings.wordpress.com/2015/04/10/hamed-abdel-samad-over-de-islam-waanzin-van-de-westerse-quasi-elites/

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Als je mensen de waarheid wilt vertellen

  Als je mensen de waarheid wilt vertellen, maak ze aan het lachen anders vermoorden ze je.

  Oscar Wilde

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  De parallellen met de opkomst en de neergang van het nazisme (behalve de nazi-ideologie) zijn duidelijk zichtbaar, wie zei ooit eens: wie zijn geschiedenis niet kent, heeft geen toekomst. De Nederlandse overheid creëerde in de jaren veertig de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD), die als belangrijkste taak had de communisten in Nederland in de gaten te houden.

  Zo probeerde de BVD alle abonnees van De Waarheid in kaart te brengen.Tegenwoordig vormen mijn inziens de uiterst rechtse “tak” van het politieke spectrum, uiterst rechtse bloggers, Nationalisten en criticasters van de multicul een indirect gevaar voor de politiek-correcte roofridders, immers hun socialistische nivellerende heilstaat mag niet in gevaar gebracht worden. Onderzoeksjournalisten zoals Micha Kat en verdwaalde geesten zoals Erwin Lensink die werden in preventieve hechtenis genomen als voorzorg maatregel dat Prinsjesdag maar gesmeerd verloopt.

  Niets nieuws onder de zon, de geschiedenis herhaalt zich keer op keer, er wordt geen lering getrokken uit de geschiedenis, in mijn optiek wordt er stapje voor stapje chaos gecreëerd om later wanneer de tijd rijp is om orde uit chaos te creëren, dat laatste zal niet zachtzinnig gebeuren.De Nederlandse politie moest tijdens de oorlog gedwongen werken onder Duitse leiding. Na een omscholing op de politieschool te Schalkhaar waar Nederlandse agenten zich moesten verdiepen in het Duitse ideeëngoed zoals rassenleer en “nationaalsocialisme, (welke politieke partijen worden met het woord sociaal, socialisme geassocieerd?) werden ze ingezet bij de uitvoering van het beleid van de bezetter.

  Nederlandse agenten die moesten assisteren bij het arresteren en deporteren van joden behaalden grote successen dankzij een voortreffelijk up to date gehouden bevolkingsregister. Hierbij tijdens de Tweede Wereldoorlog was het opsporen en arresteren van ondergedoken Joden in Nederland voor een belangrijk deel het werk van de Nederlandse politie. Veel rechercheurs deden dit werk met grote overtuiging en volledige inzet, zo blijkt uit nieuw en baanbrekend historisch onderzoek. Binnen de Nederlandse politie bleken groepen actief die alle trekken hadden van een criminele organisatie.

  De betrokken agenten mishandelden, stalen, roofden, en verkrachtten. En bovenal: ze joegen vele duizenden Joden de kampen en de dood in. Sommigen bleken zulke fanatieke Joden-jagers dat het zelfs de Duitse bezetter te gortig werd. De hedendaagse socialisten gaan veel subtieler te werk dan hun collega’s uit de Tweede Wereldoorlog. In plaats van opsporen en deporteren houden de socialisten versie 2.0 zich voornamelijk bezig met het importeren van alles wat met de islam te maken heeft, het voortrekken van deze achterlijke tribale woestijn bewoners heeft reeds lang zijn vruchten afgeworpen in de zin van een verhoogde criminaliteit de cijfers liegen daar niet om.

  Voorts wordt door de overheid in welke samenstelling dan ook, dit rif raf volk voorgetrokken ten nadelen van de autochtone bevolking. Sinds geruime tijd bestaat de etnische samenstelling van Nederland bijna een derde uit allochtonen. De socialisten hebben de Tweede Wereldoorlog toch als een soort van uithangbord gebruikt met de tekst daarop “dit nooit weer” en toch ziet men de verschijnselen van de geïmporteerde Jodenhaat en homo gepest met de dag toenemen. Buiten de verschillende rechtse blogs die meestal geassocieerd worden, tsa men raadt het al, nazisme, Geert Wilders, ect, ect, hoor ik geen enkel kritisch geluid uit een links geïndoctrineerde maatschappij.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  ‘NS stuurde nazi’s rekeningen voor jodentransporten’

  De Nederlandse Spoorwegen hebben goed geld verdiend aan de jodentransporten in de Tweede Wereldoorlog. De maatschappij zou omgerekend 2,5 miljoen euro hebben geïnd voor de transporten van joden naar Kamp Westerbork en de Duitse grens. Voor elke rit stuurde het spoorbedrijf een factuur naar de nazi’s en als die niet op tijd betaalden, volgde een aanmaning. In totaal stuurde de NS dertig rekeningen.

  Dat blijkt uit een reportage van het televisieprogramma Brandpunt, die vanavond wordt uitgezonden. Het programma baseert zich op een document dat opgeslagen lag in het Nationale Archief van Washington in de Verenigde Staten.

  De NS betuigde in 2005 voor het eerst spijt over haar rol tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de transporten van joden naar Duitsland. Tot een financiële compensatie aan de nabestaanden van de Holocaustslachtoffers kwam het niet, aldus Brandpunt. >>> http://www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/01/ns-stuurde-nazis-rekeningen-voor-jodentransporten

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Nederlands_collaborateur_in_de_Tweede_Wereldoorlog

  Like

 5. Jan zegt:

  Allah Is Dead: Why Islam is Not a Religion

  Rebecca Bynum schrijft hoe moslims opgesloten zitten in hun dogma’s en dat hun ‘geloof’ niets spiritueels heeft, doordrenkt van fetisjisme en taboe en gedomineerd door materialisme en angst en volslagen liefdeloos

  http://www.newenglishreview.org/Rebecca_Bynum/Allah_is_Dead/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s