Die George Harinck van de IKON-docu “Rond de Oude Wereldzee” over Abraham Kuyper en de islam, moet een persoonsgebonden budget hebben, maar niet dat van een hoogleraar

Screenshot_24

(Door: Martien Pennings)

Waarover hebben we het? We hebben het over twee stukken – één en twéé – die ik eerder schreef over deze verbijsterend foute serie en de hoofdcultuurverrader die erin figureert: professor George Harinck. In die twee stukken legde ik de stiekeme Israël-haat van de serie bloot. Ik stelde verder vast dat het niet goed zou zijn voor mijn gezondheid om nog meer afleveringen te bekijken. Maar . . . . . ik stond deze week af te wassen en ik heb een tv in de keuken die soms aanstaat als ik . . . . . eh . . . . . sta af te wassen. En toen had ik de de trailer al door de strot voor ik het in de gaten had. En in dat gristelijk IKON-reclame-spotje werd in 20 seconden zo’n enorme pervertering van de geschiedenis gedebiteerd dat ik een bord dat ik stond af te drogen uit mijn handen liet glippen. Ik gebruik gelukkig van die gelakte Chinese bamboe-borden. Maar het was héél erg. Want de geschiedenis, waarin professor Harinck professor heet te zijn, leert dat er vooral en bijna uitsluitend na vermassamoording der christenen door moslims moskeeën bovenop de puinhopen van kerken werden gebouwd. Maar toch hoorde ik George Harinck zeggen:

“Middenin de prachtige moskee, hebben ze gewoon een kerk geplempt.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, linkse gereformeerden, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Die George Harinck van de IKON-docu “Rond de Oude Wereldzee” over Abraham Kuyper en de islam, moet een persoonsgebonden budget hebben, maar niet dat van een hoogleraar

 1. lucky bee zegt:

  Net als bij Geert Mak en Maarten van Rossem, die de geschiedenis vervalste,door de islam te verzweigen, kunnen wij dus weer eentje bij toevoegen namelijk George Harinck, de joden hater.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, Martien, je moet maar zó denken: Dat weten we dan ook weer zeker.
  Ik in elk geval, want ik heb altijd al een aversie gehad tegen het begrip ‘puur,’ zeker sinds het mij bekend is, dat de Amerikanen, vanuit hun PURIteinse achtergrond, ermee schermen en dwepen en het tot onderwerp maken van hun ronduit perverse ‘kuisheids’bals, waar dochterlief door Pappie begeleid wordt in het kader van de belofte, haar te helpen, haar ‘kuisheid’ te beschermen! Verstikkender kan het al niet, maar dit terzijde.
  Nu is het weer deze “nieuwe Calvinist, George Harinck, die aan het woord ‘puur’ deze dimensie geeft, waarvan ieder weldenkend mens inderdaad niet anders kan dan achterover slaan van verbijstering en niet alleen dàt: Hij gaat hiermee zelfs een stap verder dan de gemiddelde goedmensch, die niet verder komt dan constateren dat ISIS ‘niets met de ware islam te maken heeft: H I J gaat zo ver om het het de meest ‘pure’ vorm van islam te noemen!
  Eigenlijk moeten we hem dankbaar zijn voor zijn eerlijkheid. I k ben het in ieder geval wel: eer een nieuwe, geldige reden om een instinctieve hekel te hebben aan het woord ‘puur!’ (LOL!)

  Like

 3. Republikein zegt:

  Schreeuwen kan gevaarlijk zijn voor omstanders.
  Lucht wel op, proost!

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  De grootste vergissing van god was de mens naar zijn evenbeeld te hebben geschapen.

  Like

 5. Pilgrim zegt:

  Vreemd genoeg moet ik bij de uitspraken van deze flutprofessor George Harinck over die ‘pure Islam’ en de ‘eenvoud’ denken aan een soortgelijke uitspraak van Joop Den Uyl over het nationaal-socialisme in zijn jonge jaren:

  De socialist, Amsterdamse economiestudent en de latere PvdA minister-president (1973-77) Joop den Uyl voelde zich aangetrokken tot het Duitse nationaal-socialisme, en had een “pro-nationaal socialistische houding”. Citaat uit Bart Spruyt’s “Ome Joop”: “Nog in 1939 – toen Praag al was bezet, de Kristallnacht al had plaatsgevonden en de Neurenbergse rassenwetten al van kracht waren — ging Joop den Uyl (PvdA) in de Noord-Duitse stad Kiel een zomercursus volgen. Onder de Duitse jeugd bespeurde hij een “verlangen naar pure humaniteit”. Hij wilde het “nieuwe Duitsland” positief en ‘genuanceerd’ beoordelen.”

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=25&t=13578&p=189299&hilit=pure+humaniteit#p189299

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s