Man onthoofd in Frankrijk, ‘vlag IS gevonden’

Screenshot_25

(Door: Shari Deira)

In het pand van het Franse gasbedrijf Air Products in de plaats Saint-Quintin-Fallavier is vrijdag iemand onthoofd. Het lichaam werd buiten het bedrijf gevonden met een vlag van Islamitische Staat.

Op de plek van de onthoofding zijn ook explosies gehoord. Behalve één dode is er een aantal gewonden gevallen. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve is inmiddels aangekomen in Saint-Quitin-Fallavier, ten zuidoosten van Lyon.

Hoofd

Het hoofd van het slachtoffer zou zijn gevonden op een hek bij het bedrijf met de vlag van IS. Op het hoofd zouden Arabische geschriften staan geschreven.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Frankrijk, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

50 reacties op Man onthoofd in Frankrijk, ‘vlag IS gevonden’

 1. E.J. Bron zegt:

  Voordat er rare praatjes van komen: “Deze onthoofding heeft ABSOLUUT NIETS met de islam te maken!”

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Oh ja het is Ramadan, het heeft niets met de islam te maken.Whaaaaaaaaaaahahaha

  Like

 3. harry zegt:

  Wel verdacht en toevallig dat er zo veel lui op hetzelfde idee komen om iemand te onthoofden , tegenwoordig .
  Sinds de koppensnellers was het tientallen jaren rustig op dat front .

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik zit ,t net in verschillende kranten hier te lezen onder………………..: “faits divers”. ( kleine berichten ! )
  Als dit andere deséquilibres ( gestoorden [ niet van is=lam natuurlijk ] ) op zulke ideeën kan gaan brengen, kunnen er nog wel meer van dit soort aanslagen volgen.
  Die “bonbonnes” gasflessen staan n.l. overal bij de supermarkets in plaatsen buiten de steden op de parkeerplaatsen.
  Alleen in de grote steden is gasaansluiting, iedereen koopt hier gasfles om te koken.

  Like

 5. Pingback: Man onthoofd in Frankrijk, ‘vlag IS gevonden’ | Nikontino's Blog

 6. Drs.P. zegt:

  False Flag in EU om angst te zaaien????????????????????????

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  En Rutte staat te glunderen omdat we verplicht worden nog meer van dat tuig binnen te laten;van mij had het zijn hoofd mogen zijn!

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Breaking

  Vatican signs treaty recognizing State of Palestine
  Accord was finalized last month; Israel ‘regrets’ bid, says ‘hasty step damages the prospects for advancing a peace agreement’

  http://www.timesofisrael.com/vatican-signs-treaty-recognizing-state-of-palestine/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   joopklepzeiker 26 juni 2015 om 13:28

   Bij het aanschouwen van die papen op de foto, moest ik denken aan dit katholieke mopje dat ik op internet vond; ik zal het hieronder even voor jullie plakken:

   Er is brand geweest in het klooster. Voor de hemelpoort staat een lange rij van nonnen die niet op tijd konden vluchten.
   Petrus opent het loket en spreekt de eerste non toe: ‘Heb je wel eens een mannelijk geslachtsdeel aangeraakt?’
   ‘Eeeh,’ zegt de non, ‘één keer heb ik met de top van mijn vinger een penis aangeraakt.’ Aan de muur hangt een bak met water en Petrus zegt: ‘Was die vinger in het wijwater daar en kom maar binnen.’

   Aan de volgende non stelt Petrus dezelfde vraag. ‘Ik heb wel eens een broeder moeten wassen en toen heb ik zijn penis in mijn handen gehad,’ bekent deze.
   ‘Was je handen in het wijwater en kom binnen’, zegt Petrus.

   Op dat moment begint een non die verderop in de rij stond zich naar voren te dringen. ‘Waar ben jij mee bezig?’ vraagt Petrus, als ze zich helemaal voorin de rij tot aan het loket heeft gewurmd.
   Zegt de non: ‘ Ik moet zo meteen het wijwater gorgelen en dat wil ik graag doen voordat zuster Maria er met haar kont in heeft gezeten!’

   Like

 9. harrylacroix zegt:

  Minister president Rutte, nog een fijne dag toegewenst. Ramadan kareem!

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Las u dat ook, dat de onthoofdingen in de nabije toekomst ook in Europa zouden plaats vinden?
  Wel, de schrijvers daarvan hebben gelijk gekregen.
  Ik voeg hieraan toe dat ook de andere vormen van doden van niet-moslims hier toegepast zullen worden. We kunnen er gewoon op wachten.
  We moeten natuurlijk niet wachten met ons te verenigen in een VERZET tegen de islamisering van Europa en dan met name Nederland.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Leo zegt:

   zou me nix verbazen als er na nu in La France en in de rest van Europa “Brijvikjes” gaan opstaan.

   Dat heeft dan OOK echt NIX met islam te maken, maar met zelf behoud.

   Like

 11. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Doden bij aanslag in Tunesische badplaats

  Sousse –
  In de Tunesische badplaats Sousse zijn bij een aanslag op een strand bij hotel Impérial Marhaba zeker zeven mensen om het leven gekomen. Dat meldden lokale media en veiligheidsbronnen. Twee schutters openden het vuur op toeristen. Een van de schutters is door veiligheidspersoneel gedood. Tijdens de schietpartij brak massale paniek uit. Op schokkende foto’s die op internet circuleren zijn lichamen te zien van slachtoffers.

  Een Britse toerist vertelt aan Skynews dat hij bij het zwembad lag toen hij een ‘heftige explosie’ hoorde. Hij zag hoe gasten van het strand vluchtten richting het hotel. “Ze waren aan het schieten op het strand. Er brak complete paniek uit en we wisten niet wat we moesten doen.”

  Volgens jihad-onderzoeker Charlie Winter heeft de IS via Twitter de aanslag opgeeist.

  Sousse is een vooraanstaande badplaats in het Noord-Afrikaanse land en ligt 100 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Tunis. De stad is ook populair bij Nederlandse vakantiegangers. Verschillende reisorganisaties zoals Arke en Corendon bieden er reizen naar toe aan. De badplaats aan de Golf van Hammamet is de derde stad van het Noord-Afrikaanse land en kent een oud stadscentrum met een vermaarde medina.

  Maar, let wel beste lezer, dit heeft helemaal niks met de islam te maken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek,

   verschrikkelijk wat er vandaag is gebeurd! Op 3 plaatsen aanslagen, dat is toch geen toeval? Vreselijk voor die mensen die aan het strand lagen en als ratten in de val zaten! De moordenaars hadden hun wapens verborgen in opgevouwen parasols en kwamen van over zee met een rubberboot. Je verwacht dan toch niet dat je leven gevaar loopt?

   Ik ken deze stranden, want ik ben daar zelf geweest. Ik ken ook de luxe hotels daar, en die zijn die jihadisten natuurlijk een doorn in het oog, want daar verblijven al die schaars geklede heidenen.

   Ik vrees dat we nog maar aan het begin staan van nog veel meer ellende. Er zijn genoeg IS-sympathisanten die klaar staan om de volgende aanslag te plegen!

   Wat staat ons nog te wachten? En wie durft er nog te beweren dat dit niets met de islam te maken heeft?

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Rutte:heeft niets met de islam te maken!Die staatspooier houdt het gewoon vol:ligt niet aan de islam!Grrrrr!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, als je naar Tunesië op vakantie gaat ben je een wegkijker eerste klas 2.0 natuurlijk!!! Als je dan voor je kop geschoten wordt moet je niet komen zeuren natuurlijk!
   Het idee alleen al om naar zo’n vuil stinkend moslimpleurisland op vakantie te gaan.
   Zo lekker goedkoop en de bediening is zo goed weet je wel!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste 19:29

    Ik ben hier voor het eerst in 1987 geweest, en voor de laatste keer in 1999. Toen was er helemaal geen sprake van datgene waar u het nu over heeft. Er was totaal geen geweld, en wij hebben er mooie vakanties gehad. Voor de goede orde: ik bezocht in die jaren het land om het land zelf, heb de vooruitgang gezien, maar ik kwam niet als ‘fan’ van de islam.
    Dat wil ik even heel duidelijk maken!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Je hoeft je dus niet aangesproken te voelen. Ik bedoel die wegkijkende idioten die NU nog steeds naar die islamlanden op vakantie gaan.
    Ze kunnen natuurlijk ook naar het Schipperskwartier in Den haag.

    Like

 12. topsporter zegt:

  De islam is een smerige ideologie.

  Like

 13. Luc zegt:

  niets met islam te maken? dit heeft enkel en alles te maken met de Islam en hun denkbeeldige psychopaat Allah.
  weg ermee, we hebben in deze streken onze eigen denkbeeldige vriendjes en ze gedragen zich ondertussen al een pak beter als de meester van de zandbak die ons toont hoe de Islam onze wereld komt verrijken.

  Like

 14. dendieje zegt:

  En we blijven die moordenaars maar binnen halen. Maar zolang het maar niets te maken heeft met dat kankergezwel genaamd islam

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  14:56 Dader Yassine Salhi zou een getrouwde man en vader van drie kinderen zijn. Hij woont in Saint-Priest, een voorstad van Lyon. Volgens een buurvrouw is het een erg beleefde man.

  Hoe was ook weer het overheidsspotje dat zakkenrollers zich niet verkleden als clown?

  Like

  • Driek zegt:

   Aegolius. Ja, ik heb het hier alreeds vaker geschreven, het is die aardige groenteman op de hoek die je altijd zo vriendelijk gedag zegt. Die zijn straks het gevaarlijkst. Gedurende de bezettingsjaren waren het je aardige buren die je bij de Gestapo vernachelde. Die kant gaan we weer op. Maar onze bewindslieden blijven de islam omarmen.
   Ik begrijp zo’n Marc Rutte niet, die man heeft geschiedenis gestudeerd, en als er toch één vak is wat inzicht geeft in de historie van het mensdom, dan is het toch wel geschiedenis. Want de geschiedenis heeft ons geleerd dat de islam een (godsdienst) ideologie is, die uit is op de wereldheerschappij. Iedereen dient zich te onderwerpen aan de profeet. Daar moeten onze bewindslieden toch van op de hoogte zijn? ze hebben toch enige opleiding genoten? En we zien het toch om ons heen? Het lijkt soms wel alsof alleen de lezers van E.J. Bron het gevaar der oprukkende islam zien, alsof wij het buskruit hebben uitgevonden. Nou ja, dat is misschien ook wel zo.

   Like

 16. Sjoe! zegt:

  Poeting is zeker verantwoordelijk hiervoor. Wie anders?? Onthoudt polonium, sjerpie van Berezowski en, uiteindelijk, MH17. En ja, ook Krim!

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Het is aan te nemen dat Monsieur de President de la Republic, François Hollande, zal het de komende tijd erg moeilijk krijgen. Niet enkel hij, maar zijn politiek-correcte menslievende Socialistjes en de rest van deze multiculturele soort. De laffe moord is een breekpunt die miljoenen Fransen tot het besef zal brengen: tot hier en niet verder!. Niemand zou ze meer het afgezaagde praatje kunnen verkopen van: “Het zijn maar een paar en de rest is goed!”, “Je mag niet iedereen over een kam scheren”. Dezelfde argument kon men ook tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruiken: “Ja! Paar Duitse soldaten zijn slecht …Vooral de SS …Maar de rest is heel aardig. Dus geallieerde piloten moesten beter uitkijken wanneer ze missies over Duitsland hadden uitgevoerd…Het huis van Herr Schultz mogen jullie gerust bombarderen ..Hij zit bij de GESTAPO! …Maar niet het huis naast hem van Frau Schmitt …Ze is anti Nazi!.

  Like

 18. IFF zegt:

  De gruwel van een barbaars leger alweer ietsiepietsie korter bij. Hoe gaat achterlijk links zich hier weer uitpraten?

  Like

 19. johannes zegt:

  bewapen u schiet terug en blijf niet op uw handen zitten denhaag laat ons gewoon barsten,heb schijt aan de wet en bewapen u voor het te laat is.

  Like

 20. Sjaak zegt:

  In Hamburg heeft een man nadat twee negerzakken bij hem de deur intrapten
  eerst maar even eentje overhoop geschoten en de andere is op de vlucht !
  Dit is al de derde verrijker die in Duitsland met zijn leven betaald !
  En wanneer ze bij mij de deur intrappen is het ook niet anders !
  HIJ OF IK !
  Vrijwillig ga ik in ieder geval niet de radijsjes van onderen aan kijken !
  Fuck off dit smeerlappentuig !

  Like

 21. Eline zegt:

  Weet je waar het pas ècht gevaarlijk is om met vakantie te gaan ? Israel .
  cynismeknop uit.

  Like

 22. Trouwens….
  Zat net naar Nieuwsuur te kijken. Ging o.a. over een vlag die een groot gedeelte van het Amerikaanse volk graag verboden ziet worden.

  Op de één of andere manier doet mij die vlag denken aan onze Prinsenvlag.
  Die vlag staat waarvoor het staat, alleen, anderen hebben er een bepaalde betekenis aan verbonden.
  Oranje of rood….wat maakt het uit?
  Met oranje is het allemaal begonnen. Waarom zo ‘angstig’ die kleur verbannen in de vlag?
  Als het Nederlands elftal speelt op een WK praten we niet anders dan over ‘ons Oranje’.
  Thuiswedstrijden spelen we vaak in het oranje maar het mag niet zichtbaar zijn in onze nationale vlag….?
  Er is niks mis met de kleur ‘oranje’. Oranje hoort bij Nederland. Alle vlaggen en vaandels uit de Tachtigjarige Oorlog dragen de kleur ‘oranje’.
  Maar alleen omdat een paar mensen die vlag gezien hebben op een bijeenkomst van een bepaald garnituur, is die vlag ‘besmet’.
  En dat alleen maar omdat er op een gegeven moment geen duidelijkheid was over de te voeren kleuren.

  De toenmalige Staat der Nederlanden was de eerste die een vlag had waarin banen van kleuren zaten.
  Oranje-Wit-Blauw. Geen wapen.
  Naar verloop van tijd zag je ook (bloed)Rood-Wit-Blauw.
  De reden dat de baan ‘oranje’ vervangen werd door ‘rood’ was omdat je die kleur beter kunt zien op zee (= feller).
  En daar waren wij destijds nogal actief.
  M.a.w. de verandering van kleur had een praktische reden.

  Dan kan wel één of andere nazaat van een Oranje-clan bevelen dat ‘rood’ de standaard moet worden, maar dat kun je niet verkopen aan de nazaten van de strijders van toen die gevochten hebben onder die vlag.
  Die vlag moet in ere gehouden worden ondanks dat anderen er een racistisch smetje overheen willen gooien.

  Met die Confederate flag is het niet anders. Anderen hebben er een bepaalde betekenis aan gegeven.

  Maar nu……
  Er zijn wel degelijk vlaggen in de wereld die wel degelijk iets willen uitdragen.
  Als we beginnen over het verbieden van bepaalde vlaggen, hoeft het niet meteen te gaan over kleurtjes maar eerder over wat die vlag wil uitdragen.

  Bijv; Waarom is de vlag van IS nog niet strafbaar gesteld gelijk de nazi-vlag?
  Waarom, als wij SA aankondigen, laten wij hun vlag zien? Daar staat iets op wat erg grote gevolgen heeft voor alle niet-moslims in de wereld.
  Open en bloot prijzen zij de sjahada. De islamitische geloofsgetuigenis.

  -Wederom; de machten en krachten jagen op de verkeerden.-

  Like

 23. matamoros.1.1 zegt:

  Gelukkig heeft het weer niks met de pislam van doen, slaap maar weer door, en laat maar lekker gaan, en vooral meer van die fuckers importeren, vooral dat doen.

  Like

 24. Pingback: Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen | E.J. Bron

 25. BertG. zegt:

  De hoofdverdachte in de aanslag op een chemiebedrijf in het Franse Lyon zou een selfie hebben gemaakt met het afgehakte hoofd van Hervé Cornara, de man die hij tot zijn slachtoffer maakte.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/06/salhi_maakte_selfie_met_afgeha.html

  Met foto van slachtoffer/ ze baas in goede tijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s