Door deze lachende vrouw stierven gewone mensen op strand Tunesië

Screenshot_51

(Door: Joost Niemöller)

Waarom stierven die mensen gisteren op het strand bij Sousse? Ze stierven er omdat ze dachten dat ze er veilig waren. Daarom lagen ze zo volstrekt weerloos op hun strandstoelen en aan de rand van het zwembad. Omdat hen vertrouwde reisorganisaties hadden beloofd hen daar veilig heen te brengen. Omdat Tunesische hotelhouders vertrouwen hadden in hun regering. Een democratisch gekozen regering tenslotte. Omdat er bij de mensen in het Westen de mythe ingeplant is dat er een ‘Arabische Lente’ was. En dat die ‘Arabische lente’ in het teken zou staan van de alom gewekte verwachting dat iedereen vrij kon zijn in zijn of haar inrichting van het eigen leven. Want, zo is de achterliggende gedachte, uiteindelijk wil iedereen leven zoals ze in de VS leven. Of in Europa. Dat zou tenslotte het ‘bewijs’ zijn van die muur die in Berlijn viel.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Religie van de vrede", Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Door deze lachende vrouw stierven gewone mensen op strand Tunesië

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv MISLEIDING v&dr deze lachende vrouw stierven gewone mensen op strand Tunesië http://wp.me/p1O7aM-nRZ via @wordpressdotcom

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Men denkt dit, men denkt dat en neemt aan… Zeker weten, is iets wat blijkbaar bijzonder eng is, maar ik weet het wel zeker! Het is ook hier een kwestie van tijd, voor zo’n van god en alles losgeslagen en vooral zo achtergesteld voelende wappie ook hier een aanslag pleegt.

  Het is absoluut niet handig, vrijwillig naar welk moslimland dan ook te gaan! Het is overigens inmiddels ook niet handig dat er hier in ons nog redelijk mooie vrije westen veel te veel van dit soort wappies in ’t rond lopen, maar dat gaan we nog wel merken, vrees ik…

  Like

 3. Jean zegt:

  Stel dat, ik zeg het nogmaals, stel dat dit wijf president zou worden dan is m.i. de 3de wereldoorlog gegarandeerd want uit alle ellende in de wereld hoofdzakelijk veroorzaakt door die Amerikaanse bende die geholpen wordt door de reetlikkers van de EU die samen weigeren in te grijpen ‘tegen’ die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd en alzo de eigen bevolking zowel in Amerika als in Europa in de ellende storten. Die misdaad mag nooit ongestraft blijven, dus mensen focus u vooral op die lafaards onder eigen volk en stem en jaag ze weg op alle postjes.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Stel je voor: zelfs de info van de Britse overheid m.b.t. Tunesië is niet eens up to date (om maar één voorbeeld te noemen)

  https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/tunisia/terrorism

  In elk geval: na de aanslag op het Bardo museum had toch duidelijk moeten zijn dat Tunesië te mijden was als de pest ? Dat bewijst toch hoe debiel Westerse toeristen toch altijd weer zijn ? WILLEN ze dood, of wat ? Je zou gaan denken van wel !

  Like

 5. Jean zegt:

  Gisteren stond een Tunesiër op TV uit te leggen dat alla alles onder controle heeft want alles ligt in zijn handen?
  Die moet nogal grote handen hebben en ik ben benieuwd of alla hem morgen eten brengt als er geen kip meer op vakantie komt!
  Ikzelf zal nooit of te nimmer naar een moslimland gaan al kreeg ik een maand in een 5 sterren hotel gratis, ik ben mijn leven niet moe.

  Like

 6. Jean zegt:

  Als die griet president van de USA wordt dan is de 3de wereldoorlog een feit, samen met die natte dweil vanrampay is haar smoel al helemaal aangepast aan het reetlikken van moslimreten die ondertussen ‘rustig’ verder gaan met aanslagen plegen maar wij moeten ons niet ongerust maken want Rutte en Janbom zijn nog niet gebeld door alla, dus mensen rustig verder slapen tot de baardapen en kopvodden voor je deur staan met het getrokken mes en vooral goed luisteren naar de linkse huichelaars op TV die steeds zeggen dat het allemaal ‘niets’ te maken heeft met islam.
  Mijn stem gaat in Vlaanderen voor 100% naar het Vlaams Belang want ik wil een toekomst nalaten aan mijn kinderen en kleinkinderen en dat zonder islamitisch gespuis.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Mischien is ze toch een Tsetseense?Net als ook haarman zo’n iemand is?

  Like

 8. dendieje zegt:

  Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/27/door-deze-lachende-vrouw-stierven-gewone-mensen-op-strand-tunesie/
  En van deze militante “wappielover” kunnen we nog wel het een en ander verwachten. Zij is echt in staat om de halve wereld de oorlog te verklaren (of is dat de bedoeling?)

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Of dit wijf, of een ander; Amerika is bijna failliet ( Amerika is al voor 1/3 van de Chinezen) en heeft oorlogen nodig om zo wapens te kunnen leveren.
  Rusland wordt tot en met uitgedaagd en belasterd, €uropa verzwakt en importeerd als een idioot moslims om hier de boel te ontregelen.
  De Krim?? Denk eens hoe NAVO landen Kosovo van de christen Serviërs afgenomen hebben om het aan de Albanese moslims te geven.
  Duitsland siddert nu onder een vloed van Kosovaarse/Albanese moslim ‘vluchtelingen’.
  De Haagse landverraders, ja, die mensen waar u op gestemd heeft. trachten ook Nederland te islamiseren en ons tevens over te leveren aan die ongekozen €U leiders.
  Hoop dat we de volgende verkiezingen zonder al te grote schade halen en dat u dan massaal op Geert Wilders/PVV stemt, de enige die opkomt voor Nederland en de Nederlanders.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als ik er van overtuigt zou zijn dat verkiezingen eerlijk verlopen en eerlijk geteld zouden worden, dan heb je helemaal gelijk.
   De uitslagen liggen al van te voren vast, maar bewijzen kunnen wij het niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s