Illegale immigranten: Mensensmokkelaars verdienden 16 miljard euro

Screenshot_10

Economische vluchten laten zich de overtocht naar Europa wat kosten

(Vertaling: E.J. Bron)

De illegale immigratie van schijnasielzoekers en economische vluchtelingen heeft zich de afgelopen 15 jaar tot een miljardenbusiness voor smokkelaarsbendes en hun handlangers ontwikkeld: Immigranten, die de grenzen van de EU illegaal zijn overgestoken, zouden sinds het jaar 2000 alleen al 16 miljard euro aan hun meestal zwaar criminele ondersteuners betaald hebben. Daarbij is sprake van verschillende tarieven voor de reisroutes van de illegale immigranten.

Terwijl de route vanuit Afrika via Spanje al voor € 700,- per persoon te koop is, moet men voor een “luxe variant” aan dek van een mensensmokkelaarsschip niet minder dan een bedrag van € 2000,- betalen, voor vliegreizen, die vaak via een derde continent leiden, zelfs € 16.000,-

Meestal wordt dit transport van mensen gefinancierd door familie en dorpsgemeenschappen, die als tegenprestatie verwachten dat de in Europa gelande illegale immigranten dan geld naar hun thuisland terugsturen.

Europa: sinds 200 kwamen er 1,2 miljoen illegalen zonder papieren binnen

Volgens statistische gegevens kwamen er sinds het jaar 2000 ongeveer 1,2 miljoen illegalen zonder papieren de EU binnen. Alleen al in 2014 dienden 600.000 personen een eerste asielaanvraag in de EU-lidstaten in. Dit jaar verwachten deskundigen 1,1 miljoen nieuwe asielzoekers in de hele EU. Deze niet ophoudende bestorming brengt sociale en veiligheidsinstanties aan de rand van de organisatorische en financiële ineenstorting.

Behalve de kosten die voor de welvaartsstaat door onderbrenging en verzorging ontstaan, slaan ook de kosten voor repatriëring van illegalen grote gaten in de begrotingen. Zo werden sinds het jaar 2000 11,3 miljard euro voor uitzettingen uit het EU-gebied uitgegeven.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Illegale immigranten: Mensensmokkelaars verdienden 16 miljard euro

 1. Hendrik M. zegt:

  Dat uitzetten kan veel goedkoper4.
  We hebben een nieuw en heel groot schip, bv. Zr.Ms. Rotterdam, waarop vele illegalen tegelijk op een Afrikaanse kust gedropt kunnen worden.
  Voor de bewaking hebben we mariniers en de illegalen kunnen geboeid vervoerd worden.
  Ook per Hercules vliegtuig kunnen er in een keer vele illegalen weggebracht worden.
  Het is natuurlijk grote onzin deze lieden per lijnvliegtuig met per illegaal 2 man begeleiding terug naar Afrika of waar dan ook te brengen.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Dat verdienen ze helemaal niet, dat levert het ze op. Maar wat moeten ze met al dat bloedgeld?? Denk dat ze straks zelf ook aan de beurt zijn

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Deze mensen verdienen inderdaad grof geld., Maar het meeste geld komt door hun werk als contractanten bij islamitische financiers die de tsunami van immigranten naar Europa brengen. De boten zitten vol met Jihadisten die straks de oorlog tegen de Europeanen zouden van binnenin voeren. Vandaag dragen ze SCHURFT en morgen machetes, mitrailleurs en rakettenwerpers. .

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De hele asielindustrie is met recht een miljardenbusiness! En dus duidelijk een smerig vooropgezet kapitalistisch plan!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Ooooooof ze gewoon laten verzuipen, ze kregen zo wie zo al hun beloning van Allah gekregen.
  4. De Vrouwen (An-Nisa)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  75. En waarom strijdt gij niet voor de zaak van Allah en voor de zwakken — mannen, vrouwen en kinderen – die zeggen: “Onze Heer, neem ons uit deze stad waarvan de bewoners onderdrukkers zijn en schenk ons een vriend en een helper uwerzijds.

  76. Zij die geloven, strijden voor de zaak van Allah, maar de ongelovigen strijden voor de zaak van de boze. Strijdt daarom tegen de vrienden van Satan; voorzeker, Satan’s plan is zwak.
  Ze noemden de God van Abraham Satan?Jezus Christus heeft nooit gemoord in tegendeel hij beloofd ons het eeuwige leven, dat kan nooit Satan zijn.

  Like

 6. Pingback: Illegale immigranten: Mensensmokkelaars verdienden 16 miljard euro |

 7. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s