Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen

Screenshot_44

(Door: “kewill” – Vertaling: E.J. Bron)

Polen en Tsjechië willen christelijke vluchtelingen en geen moslims, omdat die te ver van onze cultuur verwijderd zijn. Gelijk hebben ze! Daarmee kan men veel conflicten uit de weg gaan, zoals het islamitisch onthoofden in Frankrijk en de islamitische aanslag op toeristen in Tunesië ons actueel laten zien! Bij ons echter kunnen ze hun strot niet vol krijgen van Mohammedanen. Dan hoef je niet verbaasd te zijn dat er op een bepaald moment eentje wordt doorgesneden!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewill”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, Moslims, Polen, Tsjechië. Bookmark de permalink .

24 reacties op Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen

 1. lucky bee zegt:

  Christenen aan beden de zelfde God als wij . Dat doen moslims niet ze hebben gelijk de Polen en de Tsjechen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En dat is weer de enige reden die hij kan bedenken. Goed voor de kerk vulling.
   Niet omdat die andere meedogenloze moordenaars zijn, maar omdat deze ploeg dezelfde god aanbidt.
   Hadden die moordenaars nou ook dezelfde god, dan was het dus ook goed.
   Flikker toch eens op man met je gezeik.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is dat weer het énige steekhoudende argument, dat je kunt bedenken, lucky’?
   Er zijn er nog zoveel méér! Richt dáár voor de verandering je aandacht eens op, man!
   (En verbeeld je overigens niets: Vrijwel zeker gaat het om dezelfde God, zij het dan op totaal verschillende manieren geïnterpreteerd. Niet leuk voor de Refo ’s om te lezen, nee, maar wèl de realiteit, omdat de moslims dat begrip “Duivel” waar sommige christenen de wandaden van de islam mee denken te verklaren, zèlf óók kennen. Jammer, maar helaas.
   Ergo: Laat niemand zich maar iets verbeelden: Christen-zijn alléén vrijwaart niemand zonder meer van misdaden tegen de mensheid: Daar is méér voor nodig.)

   Like

   • Edjuh zegt:

    Pardon?? Allah en God zijn toch écht 2 heel verschillende ‘personen’ hoor!! Als jij denkt dat het om dezelfde god zou gaan, verdiep je dan eerst eens in de materie……
    De nieuwszenders vertalen elke keer ‘Allah’ met ‘God’……..maar dat klopt dus van geen kant!!
    De Islam is een bedreiging, niet alleen voor christenen, maar voor de gehele samenleving ( jood, christen,heiden of boedhist…..het zijn volgens hen allemaal afvalligen of ongelovigen)
    Of je dat nu ‘Duivel’ noemt, of niet….dat maakt niets uit.
    Dus waan je maar niet veilig…….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik waan mij nergens veilig voor; Dan heeft U mijn comment toch niet helemaal goed begrepen:
    Wat ik wel beweer is, dat sommige christenen -niet alle- zich verbeelden, niet tot misdaden tegen de mensheid in stáát te zijn, louter omdat z i j christen zouden zijn. Daartoe zijn moslims dus in staat, redeneren zij, maar z i j , de chrístenen niet
    En om één en ander nog aan te dikken maken ze in één moeite door van de islam een ‘satanische’ godsdienst, zodat deze lijnrecht staat tegenover het christendom, de godsdienst van het Goede.
    Zouden ze wel willen, ja, dat het zo eenvoudig was, maar de praktijk zit even gecompliceerder in elkaar: Zo doen ze door hun denkwijze aan bigotterie, wat automatisch óók alweer een zonde is: Verwant aan de hoogmoed. Hetgeen helemaal aan het licht komt, zodra ze er seculieren van gaan betichten, geen goede islam-bestrijders te zijn, omdat ‘alleen’ christenen dat kunnen zijn!
    Is hier serieus wel voorgekomen. Misschien dat het U nú begint te dagen, wat ik bedoel.

    Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Ik geef ze groot gelijk.
  Want waarom zouden ze moslims toe moeten laten als moslims zelf geen enkel niet-moslims in hun landen willen hebben wonen?
  Dit is een volk dat het verdomd zich aan te willen passen aan de tijd en perse in de middeleeuwen wil blijven leven met alle achtelijkheden die daarbij horen.
  Ze weigeren pertinent te accepteren dat de tijd niet is stil blijven staan bij het jaar 570, maar vooruit is gegaan.
  Het is een bewezen feit, dat overal waar booslims wonen, er heel veel problemen zijn en veel geweld is.
  Ik kan Polen en Tsjechië alleen maar aanraden, houdt de booslms buiten jullie deur, want zodra je ze binnen laat zijn jullie niet meer veilig en is het afgelopen met jullie vrijheid.

  Like

 3. engeltje zegt:

  Wat een verschil tussen de God van Israel en de zogenaamde idool van de arabieren!

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  enkel moet zijn: enkele

  Like

 5. Hans zegt:

  Pools visum aanvraagt…

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Helemaal gelijk het is wel gebleken 2 geloven op 1 kussen daar zit de Duivel tussen. En dat geld door alle eeuwen heen. Mensen kunnen blijkbaar alleen denken vanuit hun eigen geloof.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ik geef de Polen en de Tsjechen groot gelijk! Het is bewezen dat christelijke vluchtelingen zich geweldloos gedragen, zich aan willen passen, en dankbaar zijn voor hun opvang.
  De moslims zorgen voor veel onenigheid en er breken regelmatig vechtpartijen uit, omdat de ene moslim tot een andere stroming behoort dan de andere. Dat zijn kennelijk redenen genoeg om elkaar te bevechten.
  Moslims eisen, zijn arrogant, en ongenaakbaar.
  Geef mij de christelijke vluchtelingen maar. Die zou ik best willen bezoeken als er in mijn gemeente om werd gevraagd.
  Ik heb het hier dus over vluchtelingen, en niet over mensen die een permanente verblijfsvergunning krijgen. Christenen geven regelmatig aan terug naar hun vaderland te willen zodra het daar weer veilig is. Vergeet niet dat zij gevlucht zijn vanwege geloofsvervolging (door moslims) en oorlogen.

  Gelukzoekende moslims moeten allemaal retour. Ze passen niet in onze westerse samenleving. Laten ze in hun eigen regio de boel maar op stelten zetten.

  Like

 8. Giny zegt:

  Dan kunnen wij wat Polen van hieruit terug sturen, daar hebben we er inmiddels teveel van!!!

  Like

  • brampater zegt:

   Oh ja? Wie verft dan mijn deuren en kozijnen voor een normale prijs? Ik wil de schilder betalen voor zijn werk. Niet de regering middels de BTW.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Giny op 27 juni om 11:29

   Er valt best het een en ander te zeggen over ‘de Polen’, maar het is een feit dat zij over het algemeen harde werkers zijn, zonder de bekende ‘9 tot 5-mentaliteit’. Dat Brussel heeft besloten dat deze mensen zonder meer in ons land mogen werken, valt dus niet de Polen aan te rekenen.
   Overigens is de vooruitgang en modernisering in Polen goed te zien, dus er gaan steeds minder mensen het land uit op zoek naar werk.
   Degenen die hier permanent willen blijven, horen normaal betaald te worden voor hun werk. Van uitbuiting mag geen sprake zijn.

   P.s.: ik verkies toch de Polen boven de moslims!

   Like

 9. Johan zegt:

  Nederland moet moslimvrij worden. Al die vrome gelovigen het land uitzetten en de moskeeën sluiten. Het kan in Tunesië, dus waarom niet hier. Tunesië sluit per direct maar liefst 80 haathutten.

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ha, ha, ha… Gelijk hebben ze!

  Maar…, ik ben zeer benieuwd naar het gemiauw wat uit de EU zal komen? Verder gaan we dit natuurlijk niet doen, dit is EU, gelijke monniken-gelijke kappen; doei!

  En anders kappen met de EU en uittreden! Wij mogen onze eigen regeltjes niet bepalen, dus jullie ook niet. Daarnaast stel ik voor te lobbyen om de grenzen voor deze economische vluchtelingen dicht te gooien en ze per omgaande terug te sturen naar het land van herkomst. Anders stopt het nooit en laten we wel wezen de EU kan gewoonweg niet half Afrika herbergen! Er is geen werk, er is geen woonruimte, het geld is op; de staatsschuld is torenhoog en vooral er is geen enkele draagkracht onder de autochtone bevolking deze mensen maar ongebreideld toe te laten.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Polen en Tsjechië willen alleen maar christenen, tja zou er dan toch een sprankje van hoopvolle politieke bewustwording gaande zijn in Polen en Tsjechië? In eerste instantie ben ik geneigd om dit resoluut te ontkennen want ik kan de politieke situatie in Polen en Tsechië niet, ben wel een ietsje hoopvol gestemd door de manier waarop beide landen deze immigratie tsunami willen aanpakken dwars tegen de regels en het immigratiebeleid van de EU in, dat is werkelijk een hoopvolle ontwikkeling of misschien ook wel weer een doekje voor het bloeden om de Autochtone bevolkingen goed te stemmen. Ja want het EU immigratie beleid dendert verder zonder om te kijken naar de bijkomstige schade die het aanricht in de nationale lidstaten van Europa. De cultuur etnocide die werkelijk als een paal boven water staat, daar wordt geen gehoor aangegeven net zoals het slappe beleid van Rutte en zijn henchmen.

  Like

 12. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 13. peterselie1 zegt:

  EU: spreiding asielzoekers verplicht en automatisch
  ean-Claude Juncker is een enge man. Tijdens de top van afgelopen donderdagavond gedroegen verantwoordelijke regeringsleiders zich als kleuters. Oost-Europese landen willen alleen solidair zijn als er geld wordt verdeeld, maar niet als er asielzoekers worden verdeeld. Noord-Europese landen zijn de pleasers en de Zuid-Europese landen zijn het zat Oost-Europa hun niet wil helpen met de opvang van asielzoekers. Kortom, een clash over of Europa meer is dan alleen een munteenheid en vrijhandelsunie, met als inzet het lot van asielzoekers. Copy-pasten we even de slotalinea’s van het VK-verslag van de top, om tot ons afgrijzen te concluderen dat dit over meer gaat dan alleen solidariteit en asielzoekers. >>> http://www.geenstijl.nl/

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Waarom Polen geen migranten over de vloer wil

  ANALYSE De Polen kunnen opgelucht ademhalen. Het voorstel van de Europese Commissie om een deel van de in Italië en Griekenland gestrande vluchtelingen naar hun land te sturen is van de baan.
  Sowieso mochten de Polen niet klagen, want met het voorgestelde cijfer van 2.659 Syriërs en Eritreërs kwamen ze ‘beter’ weg dan de West-Europese lidstaten. Het aantal vluchtelingen dat Polen moest opnemen was niet eens veel groter dan dat van Nederland, dat toch twee keer minder inwoners telt.

  Maar zelfs die 2.659 is teveel voor een land dat liever geen migranten over de vloer krijgt. ‘Als we ook nog economische vluchtelingen uit het Zuiden moet opnemen,’ zei premier Ewa Kopacz aan de vooravond van de ondertussen afgelopen Europese top, ‘dan wordt het ene deel van het Oude Continent ontvolkt ten koste van de overbevolking van het andere.’ Volgens Kopacz neemt Polen al genoeg vluchtelingen op. >>>> http://www.volkskrant.nl/vluchtelingendrama-middellandse-zee/waarom-polen-geen-migranten-over-de-vloer-wil~a4089280/?akamaiType=HYPERD&__gda__=st=1435411177~exp=1435411187~acl=%2fvluchtelingendrama-middellandse-zee%2fwaarom-polen-geen-migranten-over-de-vloer-wil~a4089280%2f%3fakamaiType%3dHYPERD%26__gda__%3d%2a~hmac=616f89ad015a5ebcf72605b0ac9b53bfdaa5fdc73e4d40e2e8da36aee7cf7c64

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Zeer verstandig, daar kunnen die imbecielen hier nog wat van leren !!

  Like

 16. 4sjun zegt:

  Wat selectiever aan de grens op in en aanpassingsproblematiek en gedeelde culturele waarden kan veel ellende in Europese lidstaten voorkomen. Bovendien zie ik niet in waarom er een zoveelste Hidjra gefinancierd moet worden van mijn belastingcenten. http://bit.ly/1eRtMTN
  .

  .
  Qatar en Saudie Arabië zouden veel meer voor hun eigen geloofsbroeders kunnen en moeten gaan doen in plaats van hen te droppen in Europa. http://bit.ly/1eRsZ52 Er zijn echt betere investeringen denkbaar dan de centen uit de olie-industrie te gaan investeren in de werving en opleiding van jihadi’s met gemankeerde gewetensfunctie en een doodswens.

  Like

 17. Jan zegt:

  ‘Extreem rechts’ gaat gedrag moslims in kaart brengen. Huilie, huilie. ‘Wij voelen ons als Joden in WOII’ Buuhhhh!

  (De ‘geïnterviewden zijn natuurlijk tegen, maar het is dan ook een uitzending van RT)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s