Sluit alle moskeeën in Nederland

Screenshot_4

(Door: “Wans Horst”)

Alle broeinesten van haat tegen andersdenkenden moeten sluiten. Dit vindt niet alleen in moskeeën plaats, maar in iedere moskee wordt de islam aanbeden en er is geen plek dan een tweederangs positie voor niet-moslims in de islamitische natte droom dat de hele wereld islamitisch is. Die natte droom is net zo realistisch als het voornemen van de Europese Centrale Bank (ECB) om de inflatie op 2% te stellen. De zogenaamde agressie waar socialisten kapitalisten van beschuldigen en denken te bestrijden door meer islam te kweken in Nederland, zal alleen worden vervangen met islamitische agressie. Socialisten vervangen het ene (denkbeeldige) onwenselijke met het realistische andere onwenselijke.

Een tweedeling binnen de samenleving is ook al zo’n instrument voor de politiek om het volk zand in de ogen te strooien. Door moskeeën toe te staan faciliteert Nederland haat tegen andersdenkenden, daar de islam per definitie een religie is van onderdrukking en dus een concurrent van de overheid, die ons via belastingen terroriseert. Socialisten die dat niet lekker zit, hebben geen ruggengraat en bekeren zich eerder tot de islam dan dat zij logisch gaan nadenken en zich openstellen voor het idee dat socialisten en kapitalisten eigenlijk hetzelfde willen; een lekker leven. De meerderheid van de islamieten beoefent (nog) niet de haat die via de islam d.m.v. het leven van Mohammed aan zijn volgers wordt opgelegd, net zoals velen niet meedoen aan de ramadan.

De overheid vertelt aan alle brave burgertjes dat zij het monopolie heeft op geweld, maar dat heeft zij alleen op het geweld dat de brave burgers willen plegen, zoals verkeersboetes. De politiek zegt bijvoorbeeld moorden binnen de onderwereld te hekelen, maar zij heeft er belang bij dat de onderwereld elkaar uitmoordt, zodat zij macht heeft over een nog groter deel van de taart. Het zou beter zijn als de islam verboden zou worden in het Westen, zodat de overheid zijn ‘belofte’ waar kan maken dat zij als enige geweld gebruikt, althans is daarmee de burger gediend.

We kunnen beginnen met het verbod om het gezicht of een deel daarvan te bedekken met kleding, tenzij de buitentemperatuur daarom vraagt of het voor de uitoefening van een erkend beroep noodzakelijk is, een minarettenverbod en een verbod op het oproepen tot gebed.

De islam zegt namelijk dat er vrijwillig teruggetrokken moet worden uit gebieden waar een te grote weerstand bestaat tegen de islam, dat scheelt een hoop moeilijkheden met betrekking tot recht op verblijf, terwijl we wel de ongewenste elementen uit de samenleving filteren. De weerstand bestaat in alle lagen van de bevolking, maar regeringen geven de islam vrij baan in een onderdanige reflex, hopende dat die toereikend zal zijn om van geweld bespaard te blijven. Ik geloof niet dat er in Nederland iets zal gebeuren, maar dat heeft niets met deze reflex of het aantal moslims in Nederland te maken. Op deze manier hebben westerse leiders wel minder zand om burgers in de ogen te strooien, omdat bijvoorbeeld het programma “Opsporing Verzocht” dan onvoldoende beeldmateriaal zal hebben om een hele uitzending mee te vullen, maar in ieder geval zijn we verlost van de islam nu het instrument van misleiding niet zodanig te controleren is gebleken als de Mark Rutte’s van deze wereld hadden gehoopt.

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Sluit alle moskeeën in Nederland

 1. Hans zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  ban all mosques back too the middle east and please take the people inside the mosque too ….
  thank you so much !!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Mijn oude leraar zei altijd alle isme’s deugen niet !!

  Like

 3. tjonge zegt:

  islam is het probleem niet maar de autoriteiten die het faciliteren….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik had bijna ingehaakt met: “En die zijn dan weer links,” maar, oh gruwel, zelfs dàt is niet eens waar:
   Kijk alleen al naar de regeringsleiders: Cameron is ‘conservative,’ Rutte is “rechts-liberaal,’ Merkel is ‘christen-democratisch……’ Maakt geen dónder uit: Ze zitten allemaal bijna nèt zo hard de islam te pleasen als Links het doet!
   Orders van de EU, ongetwijfeld.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   De islam (ik heb het niet over moslims) is één van de grootste ziektes voor de wereld omdat het de geesten van de ±1,3 miljard volgelingen probeert te verzieken en de autoriteiten zouden dit nooit zover hebben mogen laten komen.

   Like

  • dendieje zegt:

   Maar de islam is wel de gereedschap van de autoriteiten. Willen wij van de autoriteiten af, zullen wij eerst moeten afrekenen met de islam, want zonder de islam blijven ze nergens.

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Als hier honderden NSB-clubhuizen zouden worden geopend, waar men het boek “Mein Kamp” als handvat gebruikt, zouden we die dan ook niet sluiten?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Als je met een bivakmuts oploopt wordt je binnen de kortste keren gevloerd door een arrestatieteam, maar met burka kan je eindeloos lang je gang gaan. Het meten met twee maten is een politieke volksport.

   Like

 5. Jean zegt:

  Moeten wij nu niet eens “een beetje” agressie gaan tonen tegen die linkse rode en groene ratten?
  Of moeten “onze” landen eerst beschadigd worden door die vuile islamietische rotzooi?
  Voor diegenen die wat veel in het zonnetje gelegen hebben, kijk even op internet naar de aanslagen in Frankrijk, Tunesië, Somalië en Koeweit, neen, het heeft totaal niets te maken met de islam…
  Zouden we die rode en groene ratten niet beter opsluiten in een mosselkeet met een stel drooglopende moslima’s en de soepjurken verwittigen dat hun boerka’s daar zitten met ongelovigen?.

  Like

 6. Pingback: Sluit alle moskeeën in Nederland |

 7. Hendrik M. zegt:

  Ons land opzettelijk laten infiltreren door vreemde volkeren die door hun haatboek gedwongen ons moeten bekeren of vermoorden en als dat laatste niet lukt, schatplichtig aan hun maken is in strijd met onze grondwet.
  Onze soevereiniteit tegen de wil des volks (bekent bij referendum), overdragen aan vreemde mogendheden en onszelf schatplichtig maken is ook in strijd met de grondwet.
  Toch worden beide zaken geleverd door de landverraders die ons regeren.
  Wie klaagt hun aan?
  Sorry, mij ontbreken de financiën…

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Is er gelijk plek voor de gelukzoekers

  Like

 9. JAN zegt:

  “De meerderheid van de islamieten beoefent (nog) niet de haat die via de islam d.m.v. het leven van Mohammed aan zijn volgers wordt opgelegd, net zoals velen niet meedoen aan de ramadan.”

  Typisch westerse manier van denken! Moslims blijven altijd moslims. Het is fout de mohammedanen in praktiserend en niet praktiserend groepen te verdelen.

  Holland is doomed because just few years ago there was a report in the news which tried to reduce the number of muslims in the Netherlands by hundreds of thousands based on the criterium of mosque visits or prayers per day!! ( I think, if I am not wrong it was the lovely Astrid Kersseboom who stated something like : ” Het aantal muslims is Nederland is kleiner dan we dachten ….” ha ha ha ! Extremely stupid, isn’t it. )

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Waarom is het fout om mohammedanen in groepen te verdelen? Er bestaat 1 islam, maar bestaat er ook zoiets als een modelislamiet?

   De islam kun je niet veranderen, als de overheid toch iets wil doen voor islamieten dan is de enige optie om de islam te bestrijden, al het overige is bij voorbaat gedoemd te mislukken.

   Like

 10. cochise zegt:

  Europa kan maar beter een les trekken uit wat er met de indianen van Amerika is gebeurd die de europse kolonisten in eerste instantie vriendelijk hebben ontvangen. Ze hebben uiteindelijk hun hele continent ingenomen en de indianen uitgeroeid of opgesloten in reservaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s