20 miljoen euro voor “vluchtelingen” – iedere dag

Screenshot_26

De Duitse president Joachim Gauck laat zich graag fotograferen met “vluchtelingen”

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Iedere minuut komt er een “vluchteling” onze grenzen over, alleen dit jaar al 600.000, een complete grote stad. Iedere dag betalen wij minstens 20 miljoen euro aan deze mensen, vermoedelijk zelfs nog meer. Hoeveel pensioengerechtigden, die hun leven lang gewerkt hebben en nu door de staat op hun pensioenen gekort worden, zouden dit geld bitter hard nodig hebben? Hoeveel bouwvallige schoolgebouwen zou men voor dit geld kunnen restaureren? Hoeveel kindercrèches zou men iedere dag kunnen bouwen? “Asiel” – dat is allemaal leugen en bedrog en achtergehouden geld ten gunste van vreemde leugenaars en gemakzuchtige mensen, die het zoete leven zoeken in plaats van hun landen op te bouwen!

Alleen dit jaar al dringen 600.000 “vluchtelingen” Duitsland binnen, in de allermeeste gevallen leugenaars: “vervolgd”, zoals ze beweren, worden ze namelijk niet. Al deze personen worden gekleed en gevoed. Per “vluchteling” krijgen de Duitse mensensmokkelaarorganisaties, vooral de beide kerken als belangrijkste profiteurs, tussen de € 20,- en € 35,- dagelijks. Dat is alleen al voor de nieuwelingen 12 tot 21 miljoen euro – iedere dag. Omdat asielprocedures vaak jarenlang vertraagd worden om voldongen feiten en een juridisch voorwendsel voor de politiek gewilde permanente verblijfsvergunning  te creëren, moet men bij deze aantallen nog de “bestands”-vluchtelingen tellen, die al jarenlang bij ons rondhangen. Dit bestand aan rondhangers kost ons iedere dag nogmaals ongeveer 3 tot 5 miljoen euro. Grof gerekend betalen we dus ongeveer 15 tot 25 miljoen euro aan “vluchtelingen” alleen om ze te voeden – iedere dag.

Daar komen dan ook nog de procedure kosten bij. Asielprocedures zijn niets anders dan dure theaters en hebben alleen maar tot doel om een pseudojuridische basis voor een permanente verblijfsvergunning uit de hoge hoed te toveren. Inhoudelijk zijn ze zinloos, omdat er sowieso niet uitgewezen wordt. Ieder van deze zonder toestemming ons land binnengedrongen mensen houdt dus een goed florerende industrie van asieladvocaten aan het werk, die op dit moment op kosten van de staat hun Porsche Panameras aanschaffen. Zoveel geld als een asieladvocaat verdient men op dit moment niet eens met maatschappijrecht. In de grote advocatenkantoren is het big party – en alles door ons betaald. Bij uurlonen van tussen de € 300,- en € 500,- en 600.000 nieuwe klanten alleen al dit jaar kan iedereen zelf uitrekenen in welke omvang wij belastingbetalers op dit moment een private economische beroepstak volstoppen. Bij deze gigantische bedragen moet je natuurlijk ook het belastinggeld rekenen dat in de zakken van private bouwondernemers verdwijnt, die voor “vluchtelingen”onderkomens bouwen op onze kosten. Een kleine rekenhulp: per “vluchteling” ongeveer 8 m² woonruimte, per m² ongeveer € 2000,- bouwkosten. Men zou hier eigenlijk nog veel meer bij moeten tellen, wanneer je ermee begint om de kosten en vervolgkosten van het grootste bedrog- en leugensysteem van de staat in de Duitse geschiedenis überhaupt te berekenen.

De schatting van Geert Wilders voor Nederland dat daar iedere “vluchteling” per dag in totaal ongeveer € 100,- kosten veroorzaakt, is vermoedelijk voor Duitsland ook niet helemaal onrealistisch. Als we deze cijfers gebruiken voor de 600.000 vluchtelingen in Duitsland dit jaar plus de rondhangende bestandsklanten uit de voorgaande jaren, dan komen we op het duizelingwekkende bedrag van 60-7- miljoen euro – iedere dag. Voor het jaar 2016 worden er nu al ongeveer 1,1 miljoen “vluchtelingen” verwacht. Dat zal ons dan, voor zover Geert Wilders enigszins goed ligt met zijn berekening, iedere dag zelfs 150 miljoen euro kosten!

Laten we het echter bij de 20 miljoen euro per dag houden, die we alleen voor het voeden van de personen betalen en die we daarom als ondergrens van de totale kosten kunnen afleiden. Dit geld verdwijnt overigens grotendeels in de kassen van de kerken, die als belangrijkste dienstverlenende ondernemingen van de mensensmokkel binnen de Duitse landsgrenzen fungeren, nauwelijks nadat de illegale binnendringers uit hun treinen uit het veilige Italië en nog veiligere Oostenrijk zijn uitgestapt. Geen wonder dat op dit moment geen enkele kerkvertegenwoordiger in zijn zondagse preek vergeet om de “vluchtelingen” zijn zegen te geven – voor zijn “eerbiedwaardige” winkel is dat namelijk vooral een geldzegen.

20 miljoen euro per dag. Hoeveel kindercrèches zou men daar iedere dag voor kunnen bouwen? Hoeveel duizend bejaardenverzorgers zou men iedere dag werk kunnen geven, die onze oude mensen in het bejaardentehuis wat meer persoonlijke aandacht zouden kunnen geven? Hoeveel scholen zou men iedere dag kunnen renoveren, hoeveel leraren zou men kunnen aanstellen, opdat onze kinderen in kleinere klassen zouden zitten en minder urenuitval zouden hebben? Hoeveel politieagenten zou men kunnen aanwerven, opdat we in Duitsland eindelijk weer, net zoals vroeger, rustig kunnen slapen? Hoeveel pensioengerechtigden, die na een hard en eerlijk arbeidsleven hun pensioen bijeen hebben moeten schrapen, zouden dankbaar zijn als ze met deze 20 miljoen euro per dag hun pensioen met slechts enkele euro´s, slechts enkele eurocenten zouden kunnen verhogen?

Maar in plaats daarvan stopt onze misdadige regering dit goede geld toe aan mensen van weet ik niet waar vandaan, mensen, die grotendeels liegen, die nooit vervolgd werden, die nooit voor oorlogen naar een van onze buurlanden gevlucht zijn, mensen, voor wie niet de geringste verplichting bestaat hen op te nemen. Mensen, die hun paspoorten met opzet weggooien, opdat men niet weet wie ze zijn, waar ze vandaan komen en welke delicten ze al hebben gepleegd. Mensen, die met opzet de gevaarlijke oversteek wagen. Botte, goedkope bedreiging, zodat wij ze moeten opvissen. Mensen, die de bewoners van andere landen met al deze onzuivere, verwerpelijke handelingen tot opname dwingen, alleen omdat zij zelf te lui zijn om in eigen land een eerlijke boterham te verdienen.

20 miljoen euro – iedere dag! Deze rekening mogen we nooit vergeten. Deze rekening zullen we op zekere dag persoonlijk aan onze politici presenteren!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op 20 miljoen euro voor “vluchtelingen” – iedere dag

 1. paulzwueste zegt:

  Wat een hondenkop heeft die Gaucke!

  Wat een uiterst laag karakter om graag op de foto te gaan met zogenaamde “vluchtelingen”… waarvan hij weet dat zij zijn volk zullen vernietigen!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weisst der Gaucke…….WILL er aber nicht wissen……

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Paulzwueste, eigenlijk heeft die afschuwelijk Joachim Gaucke meer een jakhalzenkop en als deze nog blauw was geverfd dan zou pas echt goed te zien zijn van voor een verloochenaar hij is van zijn eigen komaf en volk! Ik wil daar op zich niet mee aangeven dat hij een Smurf is al werden deze blauwe dwergen ooit in hun eerste album allemaal zwart door een infectie en zelfs buitengewoon kwaadaardig al wist de Grote Smurf hen toen allemaal te genezen.
   Talloze van deze “asielzoekers” en linkse figuren zoals de EU-elite en in de Nederlandse regering zijn, zoals Hans de Boer het zou vertolken, labbekakken, nietsnutten, lapzwanzen en profiteurs die veel binnen halen maar zelden iets teruggeven! En heeft labbekak de Boer ook het lef om deze personages zo te omschrijven? Maar het tuig in Brussel en Den Haag zijn allang bezig om zichzelf naar de knoppen te helpen daar zij met hun vreselijke systeem Europa steeds verdeelder en zwakker maken. De EU is niets anders dan een papieren tijger zonder kauwen en tanden en veel te aardig tegen vreemden en vijanden waar ze nooit mee in vrede kunnen leven. Ik hoop echt dat de EU zo snel mogelijk ten onder gaat MET dit akelige vreemdelingenbeleid erbij!

   Like

   • BertG. zegt:

    Waarom kom jij altijd met voorbeelden uit sprookjesboeken aan of stripboeken zo als de Tina, Donald Duck en weet ik veel wat nog meer. Nou weer over de smurfen.
    Leef jij in een soort van fantasie wereld. We zitten hier niet op de lagere school of zo.
    Je neemt voorbeelden hier uit als of het een waarheid is of waar gebeurt.
    Ik verbaas me daar altijd over. Het komt bij altijd nogal infantiel over.
    Maar het kan natuurlijk dat je net de 14 bent gepasseerd.

    Like

   • Driek zegt:

    Jules Vismale zegt: Ik wil daar op zich niet mee aangeven dat hij een Smurf is al werden deze blauwe dwergen ooit in hun eerste album allemaal zwart door een infectie en zelfs buitengewoon kwaadaardig al wist de Grote Smurf hen toen allemaal te genezen.

    Neen, ik volg dat verhaal van u niet helemaal, beste Jules, maar het klinkt reuze spannend, ik ga meteen morgen naar de boekwinkel. Ik wil dit spannende verhaal niet missen. Het komt absoluut mijn geestelijke ontwikkeling ten goede.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Waarom mogen illegalen en vreemdelingen op onze kosten zo ongeveer doorlopend tegen ons rechten?
  Nooit iets bijgedragen aan onze economie, terwijl ik, 48 jaar gewerkt, zwaar voor een advocaat en de rest moet betalen?

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Op die foto zie ik geen ‘vluchtelingen’; ALLEEN MAAR glimmende, van gezondheid blakende negers die nooit hoeven te werken en die wij tot aan hun graf moeten verzorgen en verwennen.
  Afschuwelijk, wát een krankzinnige verplichting…

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik wil nog geen secónde voor die negers werken! Ze moeten verplicht worden om zelf de handen te laten wapperen. Laat ze de straten aanvegen, dan doen ze nog iets voor het gratis geld en alle andere gaven die ze ontvangen.

   Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Afschuwelijk, wát een krankzinnige verplichting…

   Inderdaad, beste Tistochwat. ik vind het schandalig dat wij moeten dokken voor een zooitje van gezondheid blakende negers. Dit heeft niets meer met vluchtelingen te maken, het zijn je reinste profiteurs. Ik weet niet wat er in de hoofden van onze regeringen gevaren is, het lijkt wel alsof hun hersens zijn aangetast.
   En dag in dag uit komen die vluchtelingen binnen om hun hand op te houden. Waarom doen we dat toch? We hebben toch geen enkele verplichting tegenover dat volk?
   En ja, dan zit ik mij toch weer kwaad te maken over onze bejaardenverzorging waar geen geld voor is. En de zwak begaafde mensen die voorheen in een inrichting werden verzorgd en die nu op eigen benen moeten staan.

   Cathja zegt dan wel, hieronder, ik wil geen seconde voor die negers werken, maar daar hebben we helemaal niks over te zeggen, want het wordt van ons belastinggeld betaald.
   Nee, wij kunnen gewoon de pest krijgen, gelukszoekers gaan voor.

   Like

 4. Jade zegt:

  Ze moeten wel een enorme hekel aan ons hebben, als ze dagelijks
  zulke gigantische bedragen zitten uit te geven.

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Ik hoop zo dat die laatste zin ooit waarheid zal worden!
  “Deze rekening zullen we op zekere dag persoonlijk aan onze politici presenteren”.
  Ik hoop zo dat ik er bij mag zijn!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Heeft hij eigenlijk deze foto gezien? Hij is de enige bleekscheet in dat hele groepje?

  Like

 7. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 8. Drs.P. zegt:

  Iedere asielimmigrant kost in totaal 36.000,-/jaar incl. zorgkosten, onderkomens, linkse hulptroepen, enz., enz. FF delen door 365 = gewoon 100,-/dag. In duitsland komen er nu 500.000 per jaar binnen is dus 50 miljoen per dag en 18 miljard per jaar!! Dat is exclusief de rukkers van het vorige jaar en het daarvorige jaar en het jaar daarvoor.

  Vanaf 2020 gaat het ze daar in Germany meer dan 100 miljard/jaar kosten!!!!!!!!!!!!!!!!

  In NL idem dito. Ouderen de straat op gepleurd, tehuizen modern verbouwen en luie (flikker) dobbernegerts erin onder brengen!! We staan enbij en kijken ernaar inplaats van met miljoenen in opstand te komen en den Haag te verbouwen!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Van zo’n bedrag, €36.000.
   Daarvan wordt van mij verwacht dat ik mij daar zo’n 3 jaar zelfstandig van in leven moet houden en daar dan ook nog alles zelf van moet betalen. Maar dan ook alles.
   Voor zo’n dobbernegert is dit bedrag voor 1 jaar geen enkel probleem.
   Ergens klopt er iets niet.

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  @BertG., ik ben allang GEEN 14 jaar meer en het is mijn goed recht om vergelijkingen te halen uit sprookjes, fabels, stripverhalen, tekenfilms, romans enz. want daar zijn deze verhalen juist ook voor gemaakt en vaak nog door volwassenen geschreven ook!
  Ik heb dankzij figuren uit Donald Duck, Tina, Suske & Wiske, Lucky Luke en een groot aantal SF-tekenfilms uit de jaren ’80 zoals He-Man, She-Ra, Bravestarr, Ghostbusters Filmation, Inspector Gadget e.d. meer geleerd over fouten en tekortkomingen van mensen dan je denkt (op het einde gaven ze altijd wijze filosofische lessen en sociale vaardigheden hierover) en daarbij ben ik dus NIET de uitvinder van zulk soort levenslessen!
  En ik leef bovendien inderdaad in een wereld van fantasie en werkelijkheid (waar mensen die mij NIET kennen toch niets van begrijpen omdat er hier genoeg verwante personen bestaan met soortgelijke preoccupaties en begeleiders gelukkig WEL) want als zowel ik als vele anderen altijd serieus zouden zijn dan was de wereld pas echt oersaai.
  Bovendien: heb jij soms nooit op de lagere school gezeten terwijl de juffrouw sprookjes of andere kinderverhalen ging voorlezen? ik heb zelfs al op verschillende sites, waaronder die van Michel Krielaars, oeverloze discussies gehad met neo-communisten en bepaalde linkse figuren zoals Alexander, Anti-fascist, Maarten Haarenberg, Henk Gerritsen, Rik Min enz. over Rusland, WO II, Hitler en Stalin dat ik nog het geluk had dat ik hier niet gestoord van werd!
  Maar misschien heb je ook nooit eens naar Peter Pan gekeken, de jongen die niet volwassen werd, gelijk aan talloze kinderen uit de opgenoemde verhalen, en daarin waren al genoeg volwassenen te vinden met het verstand en karakter van een kind. En jij kunt evenmin verloochenen dat je zelf vroeger ook eens een kind was.
  Mijn reacties zijn daarbij bedoeld voor de vreselijke figuren in Brussel daar zij eigelijk nog veel kinderachtiger, dwazer, dommer en laffer zijn dan wij! Zij hebben alles hier naar de knoppen geholpen en zullen daar toch na hun dood rekenschap moeten vragen en als ze geluk hebben NIET bij Allah!

  Like

 10. BertG. zegt:

  Het is mij helemaal duidelijk. Van mij mag je.
  Zo zie je maar weer wat sommige mensen toch wel niet uit de Tina en aanverwanten kunnen halen.
  Daar hebben dus hele knappe koppen achter gezeten om dit te schrijven die mensen voorzien van een bepaald soort levens wijsheid die ze anders gemist zouden hebben.

  ” (op het einde gaven ze altijd wijze filosofische lessen en sociale vaardigheden hierover) “

  Like

 11. Driek zegt:

  Jules Vismale zegt: Maar misschien heb je ook nooit eens naar Peter Pan gekeken, de jongen die niet volwassen werd,

  Ja, je kunt hier nu wel een heel verhaal afsteken, beste Jules, maar voor een volwassene ben je toch knap lullig bezig. Deze site wordt bezocht door intelligente lieden, die allemaal trachten iets bij te dragen om het peil van deze site van E.J. Bron op een zeker niveau te houden. Maar dat gezwets over Donald Duck, Tina, Suske & Wiske, Lucky Luke en vele anderen, neen, u bent toch ergens blijven steken in uw ontwikkeling. Sprookjes bestaan niet. Die sprookjes van je zijn voor kleine kinderen die net kunnen lezen. Ik zoude zeggen, beste Peter Pan, hou je haaks. En doe voorzichtig.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Driek, ik ga ervan uit dat jij met jouw gelul (sorry dat ik het nog zo moet zeggen want alle kritiek op mijn liefde voor sprookjes, tekenfilms en strips beginnen me helaas langzamerhand danig de keel uit te hangen, net zoals met mijn intelligentie en eigenlijk ook nergens voor nodig is) ZELF niet eens volwassen bezig bent en jij natuurlijk hartstikke perfect, volmaakt, lief, aardig, zonder enige zonde bent, nooit liegt of jokt, altijd de waarheid spreekt en jezelf superintelligent vindt! Als je nou ook nog wilt proberen om mij tegen mijn wil in te gaan veranderen of uit toeteren dat ik me volwassen moet gedragen vergis jij je toch, net als alle opgenoemde linkse figuren uit de site van Michel Krielaars dat al vaak probeerden! Eén van hen, de fanatieke neo-communist Henk Gerrits, maakte ironisch genoeg zoveel vreemde spellingsfouten en rare woordspellingen dat zijn teksten soms onbegrijpelijk werden en door zijn extreemlinkse gedachtes werd hij later hierdoor uit deze site verwijderd.
   Niemand op deze wereld kan mij geestelijk omvormen zoals sommigen dat zo graag willen, tenzij je natuurlijk een machine bezit om anderen te hersenspoelen. Ik houdt bovendien gewoon van sprookjes zoals Peter Pan of Assepoester en ook dat ontneemt niemand mij en daarbij weet je natuurlijk ook vast niet dat James Barrie (1860-1937), de geestelijke vader van Peter Pan, meer van kinderen hield dan van volwassenen. Walt Disney (1901-1966) heeft bovendien talloze van deze sprookjes zodanig verfilmd dat zelfs volwassenen er graag naar keken. En hoeveel volwassen mensen gaan er jaarlijks niet naar de Efteling om daar van sprookjes te genieten? Als ze namelijk al een hekel aan sprookjes zouden hebben dan bleef iedereen er juist gewoon weg.
   Ik ben beslist niet superintelligent maar kan (dankzij een lichte verstandelijke handicap die ik liever niet graag opnoem en door onnadenkende personen vaak als scheldwoord wordt
   gebruikt) prima functioneren in deze maatschappij, ik heb zelfs een diploma op de Mavo
   gehaald waar sommige mensen met een soortgelijke handicap helaas niet in slaagden omdat ze veel te vroeg op een woonvorm of internaat moesten gaan wonen terwijl zij dat juist gemakkelijk konden halen, ik heb zelfs een baan waar ik voor betaald wordt, ik heb bepaalde maquettes gebouwd die door duizenden gewone (?) mensen zeer bewonderd werden en zij die mij wel kennen nemen me gewoon zoals ik ben.
   Zo ging ik zelfs recent geleden nog naar het oorlogsmuseum in Overloon waar ik tientallen kinderen zag die daar geschiedenislessen over WO II kregen wat sommige generaties
   jarenlang onthouden werd omdat dit maar vergeten (?) moest worden. Oorlogsboeken zijn namelijk toch ook niet alleen maar voor volwassenen boven de 18 jaar geschreven om voor hen voorgelezen te worden? Zij die het verleden vergeten zijn namelijk gedoemd het te herhalen en dat is ook waar ik zo vaak op de sites van E.J. Bron, Sargasso, Michel Krielaars enz. heb gereageerd.
   Nog even terug te komen op Peter Pan: wie zou jij (mits hij inderdaad bestond) anders liever zijn tegengekomen: kapitein James Haak, de reusachtige krokodil, honderden jihadstrijders of ISIS-terroristen? Ik weet voor mijzelf het antwoord wel en zoals ik al aan kaarte en hopelijk niet toe gedwongen wordt om dit te vergeten daar ik tijdens mijn geboorte er niet voor koos om te worden zoals ik nou ben. En ook voor de duidelijkheid: ik was als kind helaas niet altijd tevreden met mijn uiterlijk of karakter daar ik aanvankelijk mijn lichte handicap niet kende en ik dacht lange tijd zelfs dat volwassenen een perfect en rooskleurig leven bezaten, getrouwde mensen met kinderen altijd gelukkig waren en anderen geen fouten of tekortkomingen hadden en ik heb daarbij een gruwelijke afkeer van ijdelheid, arrogantie, hoogmoed, macht, hebzucht, roem en eer daar Jezus Christus al voorspelde dat tallozen daar toch aan ten onder gaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s