De grootste bedreiging voor Europa sinds de oorlog

Screenshot_19

(Door: “Snaphanen” – Vertaling: “Vederso”)

In een bespreking van een artikel in de Daily Mail komt Snaphanen met bovenstaande titel. Dan kun je er nog veel aan toevoegen, maar de essentie is al duidelijk: “De Europese politici houden zich bezig met Griekenland, Oekraïne en stemmen over de EU. Michael Burleigh gelooft dat de alles overschaduwende bedreiging voor Europa te weinig aandacht krijgt: De storm in Europa is niet alleen migratie, maar een daadwerkelijke invasie. Een van de bedreigingen is een onvoorspelbare politieke verandering in Europa, die het resultaat zal zijn van het toestaan ​​van de invasie, tenminste als deze aanpak ongewijzigd blijft.

“De Deense verkiezingen gingen daar helemaal niet over. De discussie over deze verkiezingen is beperkt en provinciaal. We leven in algemene ontkenning, onder andere, we denken dat we een goede tijd hebben … terwijl de Deense media details in de vorming van een regering bespreken.

Wanneer we het nieuwe jaar hebben bereikt, is het zeer waarschijnlijk tot ons allen doorgedrongen. Niet omdat ik denk dat politici verdere actie zullen ondernemen, maar omdat de Europeanen in plaats daarvan de politici zullen dwingen om eens na te denken. Zuid- en Oost-Europeanen zullen dit niet veel langer willen laten voortduren”.(…)

En de laatste alinea en conclusie in de Daily Mail over deze grote invasie en volksverhuizing, waarin alleen al dit jaar meer dan 100.000 mensen de Middellandse Zee zijn overgestoken:

“En tenzij David Cameron en de Europese Unie beginnen dit serieus te nemen – in tegenstelling tot knutselen aan details – zal het de EU versplinteren op een manier die een Griekse of Britse exit eruit doet zien als een milde onenigheid op een theekransje van de plaatselijke dominee”.

En in een Daily Mail-artikel van een paar dagen geleden zegt een voormalig legerleider in Groot-Brittannië dat “we moeten stoppen met ‘slaapwandelen’ en ons voorbereiden op een oorlog met ISIS zoals we (de mensen in GB) ons ook op de Tweede Wereldoorlog moesten voorbereiden”.

Opm: Het is niet zo dat ik deze ellende allemaal wil omdat me dat wel spannend lijkt. Integendeel, “maar als iemand zegt dat hij je wil doden, geloof hem dan” of in een variatie daarop: “Als je de oorlog verklaard wordt, dan heb je oorlog, of je dat nu wilt of niet”.

Screenshot_20

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Snaphanen

Vertaling:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De grootste bedreiging voor Europa sinds de oorlog

 1. Antivenin zegt:

  Een diersoort die zich uit zijn habitat laat verdrijven zal uiteindelijk geen plek meer hebben om te leven en de volgende generatie groot te brengen en zal dus uitsterven.

  Onze grote steden worden al voor meer dan de helft bevolkt door allochtonen, d.w.z dat de autochtonen al meer dan de helft van hun habitat verloren hebben. Intussen gaat de invasie gewoon door, blijven de Haagse debielen nog steeds juichen over hun geweldige multikul, en bijven ze hun ogen sluiten voor het simpele feit dat in onze grote steden DE AUTOCHTOON AL VOOR (MEER DAN) DE HELFT IS UITGESTORVEN. Wanneer komen wij op de rode lijst?

  Natuurwetten zijn ook van toepassing op mensen!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Antivenin dat klopt als een zwerende vinger, bijv. Rotterdam is al een poosje geleden over de magische 50% grens geschreden, Den Haag is óók zo’n overtuigde allochtonen stad met een waarlijk goede VVD burgemeester ‘kots’…

   Like

   • janchik43 zegt:

    Niet alleen Rotterdam, maar de hele Rijnmond.

    Geliked door 1 persoon

   • bas h zegt:

    In rotjeknor zit een moslim die vindt dat de onaangepasten moeten oprotten-ok, vreemd wie het zegt- en in DH zit een dhimmi die zegt dat dit een moslimstad wordt. Moet je opletten waar white flight en extremistenghettos hoogtij vieren.
    In DH worden onze belangen niet vertegenwoordigd, dat voelt niet OK.

    Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Survival of the fittest, wel of niet over politiek grond- of geloofsgebied. In de geschiedenis zijn wat (on)samenhangende gemeenschappen uitgeroeid, mede vanwege geloof of ze de politieke heersers niet wilde erkennen.

   Like

  • Jean zegt:

   Antivenin, wie heeft zijn stem gegeven aan die linkse lafaards?
   Die verantwoordelijk stellen en laten veroordelen door een volksrechtbank want anders komt er geen correcte uitspraak qua straf.

   Like

 2. Cathja zegt:

  De tijd is aangebroken dat IEDEREEN ogenblikkelijk moet stoppen met wegkijken van de ramp die ons werelddeel bedreigt, en ook iedereen zal moeten inzien dat de islam geen ‘religie van vrede’ is, maar een zeer gewelddadige ideologie, met de koran als inspiratiebron.
  Vooral linkse mensen zijn een groot gevaar voor onze samenlevingen, want zij weigeren massaal te erkennen dat we op termijn finaal onder de voet gelopen worden door moslims, en ja, ook door degenen die wij ‘als vluchtelingen’ hebben opgevangen. Degenen die demonstreerden tegen uitzetting van illegalen, zouden ruw wakker geschud moeten worden, en gaan inzien dat wij samen met de opvang van échte vluchtelingen, ook tal van IS-ers en sympathisanten van IS onderdak en verzorging hebben gegeven.

  Als we ons land en ons werelddeel in goede welstand willen nalaten aan onze kinderen en verder nageslacht, dan moet er NU iets veranderen. Als we nog maanden doormodderen zoals nu, dan hebben we opnieuw duizenden ‘vijanden’ van het vrije westen binnengehaald!
  Wie kan dit verantwoorden?

  Like

 3. W.H.J. Reiss zegt:

  Het zou goed zijn als er een 10 tal aanslagen in en dichtbij Nederland zouden zijn of komen. Anders gaat deze import onzin gewoon door. Wen er maar aan, dat Uw kinderen geen gelukkig leven zullen hebben !

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Starten met niemand meer toelaten en alle criminele allochtonen het Nederlanderschap ontnemen en retour land van 2e paspoort of land van herkomst.
  Allochtone bijstand trekkers die hier minder dan 10 jaar gewerkt hebben de uitkering minderen tot 0 in het aantal jaren dat ze gewerkt hebben.
  Van degenen die hier niet gewerkt hebben de uitkering met 33,3 % per jaar verminderen, dus na 3 jaar op 0.
  Ziezo, dat ruimt al lekker op!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Uitkering verminderen doen ze alleen bij Nederlanders,die bijvoorbeeld hun eigen gehandicapte kind 24/7 verzorgen;dan krijg je een dubbele huurverhoging,je weduwen-uitkering wordt fiks gekort en het uitkerinkje van je kind evenzo;3 kortingen dus in een gezin,voor een en hetzelfde feit;namelijk,dat je je kind niet in een instelling zet maar zelf verzorgd!Maar kom niet aan de allochtonen;dan is het land te klein!

   Like

 5. Pingback: De grootste bedreiging voor Europa sinds de oorlog |

 6. koddebeier zegt:

  Immigratie is inderdaad een grote bedreiging, maar zij die het mogelijk maken, de politici en de gutmenschen zijn de grootste bedreiging !!
  Zij zijn verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving,,onze welvaart en onze
  vrijheid !!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Zelfs al zouden de ‘asielzoekers’ geen agressieve achterlijke islamieten zijn, dan NOG is het onmogelijk om allerlei vreemdelingen hierheen te halen en levenslang te onderhouden. Er is geen ruimte voor en het gaat ten koste van het welzijn van het eigen volk, dat gedwongen wordt om aan die dwaasheid mee te betalen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s