Dobbernegers en neuzelpolitici

Screenshot_50

(Door: BeWiseman)

Na een jaar waarin het aantal bootvluchteling gigantisch is toegenomen, is bij de EU enkele maanden geleden pas doorgedrongen dat deze zaak aandacht verdient . En nu na maandenlang geneuzel en overleg is besloten om de smokkelroutes in kaart te brengen! Dat is tenminste nog eens ferm doorpakken. Eerst een jaar kijken, dan maanden praten om vervolgens te concluderen dat de smokkelroutes nog niet bekend zijn. Dat is tekenend voor de daadkracht van de EU.

En echt ingrijpen door het vernietigen van de bootjes dat kan helaas nog niet. Want na maandenlang geneuzel binnen de EU moet er nu nog geneuzeld worden met de VN, want zonder mandaat van de VN gebeurt er helemaal niets. En onderhandelen met VN-leden als Rusland en China is net zoiets als een akkoord bereiken met de Grieken, dus dat zal nog wel even duren.

Door:
BeWiseman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, political correctness, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dobbernegers en neuzelpolitici

 1. BeWiserman, een groot deel van de VN leden zijn nu islamlanden vertegenwoordigers,dus wijs niet naar de russen en de chinezen,en ben ook niet verbaasd dat er nooit een vergunning van die kant zal komen.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Denk dat VN leden Ruslkand en China het probleem niet zo zijn.
  De VN is grotendeels overgenomen door allerlei islamitische landjes, die principieel al tegen ons en Israël zijn en stram staan voor de islam.
  Het grootste probleem zijn echter de €U en de regeringen der aangesloten landen, die maar moslims binnenhalen en beter verzorgen dan de eigen autochtone bevolking.
  De landverraders die dobbernegers oppikken en in plaats van terug naar land van herkomst, in €uropa dumpen.
  Tijd voor een opstand der €uropese bevolkingen en de landverraders der diverse regeringen op nooit meer actief stellen.

  Like

 3. Frerik zegt:

  Bij de EU hoef je helemaal niks te verwachten er gebeurt alleen het tegenovergestelde, bij iedere beslissing die ze nemen gaan we weer een stap dichter naar het ravijn, stelletje gore geldverslinders en eigenvolkverraders, ik zou zeggen dat valt ook onder genocide maar dan op een indirecte gemene manier.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Voorlopig plukken ze ze dagelijks uit het water in plaats van ze te verzuipen;ik ben het spuugzat!Laten die dobbernegers een bord zien met daarop:wij gaan niet terug!Hoeze:provoceren?Verzuipen.die parasieten!Genoeg is genoeg!

  Like

 5. Hans zegt:

  Look at the big picture.
  De dobberneger islamisatie wordt gestuurd vanuit de VS.
  Dit is geen aluhoedjes denken, het is gewoon waar, er zijn heel veel actieve programma’s om de islam zowel anaal als oraal bij ons in te brengen. Er zijn programma’s vanuit ambassades en zelfs op stedelijk niveau die vanuit de VS actief de islam promoten.
  Waarom vraagt u zich af, zou een westers land een ‘bevriend’ westers land met primitief, ongeletterd, ons hatend tuig, opzadelen?
  Simpel. de EU was, ik herhaal WAS een echte economische grootmacht aan het worden, de euro is al de tweede valuta in grote transacties wereldwijd. Wat doe je dan om zo’n snelgroeiende macht af te remmen en uiteen te drijven?
  Juist, je brengt een volkerentrek op gang die zijn gelijke in de geschiedenis niet kent. (die beloont wordt door olie voor de VS) Je zaait zo verdeelheid (Hongarije trekt een hek op, Polen wil alleen nog Christenen importeren, in Duitsland en Engeland zijn al protestbewegingen etc. Zo houden ze de EU lekker bezig met INTERNE problematiek.
  Verder worden onze zorgvuldig opgebouwde sociale- en welvaartsstructuren in rap tempo vernietigd en daalt het algemeen IQ snel, heel snel. De dobbernegers zijn letterlijk nog te dom om te poepen, die gaan op de rand van het toilet staan als ze moeten schijten. Dat dus. Lezen, schrijven of werken ho maar, maar de islam, dat kennen ze wel. Ze weten dat ze een speciale behandling kunnen verwachten en EISEN die ook. En de Europeanen, vezwakt door te lang geen oorlog, die nemen dat gewoon.
  Waarom denkt u dat een nietsnut, een karikatuur als Diederikje wordt uitgenodigd op Bilderberg?
  Omdat zij vanuit hun rode linkse denken met die plannen instemmen. Weg met de eigen bevolking, leve de import. Zij, Diederikje, Rutte en Pechtold zullen nooit last hebben als de pleuris uitbreekt.
  Met het van ons geroofde geld trekken die lekker weg en laten ons in de shit zitten.
  En dat geldt voor alles wat er zit, behalve Wilders, die is oprecht en eerlijk en zit er voor ons, niet voor zichzelf.
  Amen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hans 30 juni 2015 om 00:55

   Uw reactie verdient een groot applaus!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Chapeau…………………..De rest van Nederland slaapt net als ‘onze’ zogenaamde volksvertegenwoordiging !

   Like

  • Driek zegt:

   Hans zegt: Met het van ons geroofde geld trekken die lekker weg en laten ons in de shit zitten. En dat geldt voor alles wat er zit, behalve Wilders, die is oprecht en eerlijk en zit er voor ons, niet voor zichzelf.

   Volledig met u eens, beste Hans, ik heb dat hier al vaker geroepen, maar blijkbaar willen die Nederlanders straks in de shit zitten, want dat schorem in de regering slaat op de vlucht. Nou ja, ik kan mij er weer kwaad over maken. Maar straks gaan die Hollanders weer stemmen, en u weet al waarop. Daar hoef je niet intelligent voor te wezen.

   Mooi gezeg: Waarom denkt u dat een nietsnut, een karikatuur als Diederikje wordt uitgenodigd op Bilderberg?

   Like

 6. lucky bee zegt:

  De Macht zef grijpen en deuren en ramen dicht zal ik zeggen het is 5 over twaalf.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Wat wel kan is niet gaan ophalen en als ze dan toch komen, gewoon terug slepen.
  Maar zeker geen lijndienst oprichten voor het ophalen van al die testosterongasten zonder vrouwen!!

  Like

 8. Jan zegt:

  Net Halsema: ‘Om jihadi’s te kunnen bestrijden, moet je ze eerst leren begrijpen’:

  Waarom proberen we dit niet te doorgronden en bij de wortels aan te pakken, in plaats van enkel de gewelddadige symptomen ervan te bestrijden?

  https://decorrespondent.nl/1716/Om-jihadis-te-kunnen-bestrijden-moet-je-ze-eerst-leren-begrijpen/149535672-63b15b9f

  Like

 9. Pingback: Dobbernegers en neuzelpolitici |

 10. Bob Fleumer zegt:

  Het niets doen van de EU is net zo misdadig als het nietsdoen van onze regeringen ze zitten allemaal aan elkaar te vragen wat moet er nu gebeuren? Want zij weten het niet, als je geen echt doel hebt in je streven bereik je ook niks en de EU is mislukt dus gebeurt er ook niks.

  Like

 11. Driek zegt:

  Bericht op de site van De Telegraaf:

  Jihadisten ronselen in asielcentra

  door Bart Olmer
  DEN HAAG –
  Inlichtingen- en veiligheidsdiensten hebben „concrete aanwijzingen” dat onder in Nederland verblijvende asielzoekers actief is geronseld voor de jihad. Dit schrijft de nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid in haar nieuwste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

  Komende donderdagmiddag moet een verdachte voorkomen voor de rechtbank Tilburg op verdenking van het ronselen van asielzoekers voor de jihad. Die zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld, omdat meer onderzoek nodig is. De ronselaar zal waarschijnlijk blijven vastzitten voor nader onderzoek.
  De 30-jarige man uit Tilburg zit al meer dan een maand vast op verdenking van ronselen voor de jihad. Hij zou minderjarige vluchtelingen hebben aangespoord zich aan te sluiten bij terreurgroep Islamitische Staat (IS). De NCTV zegt het tevens voorstelbaar te vinden dat jihadisten zich schuil houden onder vluchtelingen naar Europa. „Vooral Italië heeft zorgen geuit over de grote vluchtelingenstromen uit Syrië en Libië. Hoewel nog niet vastgesteld is het zeker voorstelbaar dat jihadisten deze routes bewust gebruiken om op heimelijke wijze de EU binnen te komen.”

  Commentaar van Driek

  En zo komen we iedere dag weer een stapje verder op weg naar onze ondergang. Onze bewindslieden hebben geen enkel mededogen met de Nederlandse burgers, die kunnen de moord steken. Maar ik hoop het nog mede te maken, dat het volk in opstand komt, onze bewindslieden berecht worden en levenslang in een onderaardse kerker wordt opgesloten. Verstoken van elk comfort. Tuig van de richel is het.

  Dat die lieden zich niet schamen, in vijfentwintig jaar tijd is Nederland een volkomen verpauperd land geworden. Moskeeën, hoofddoeken, parasiterende negers uit donker Afrika, het houdt maar niet op. En bejaarden worden hun verzorgingshuis uit geflikkerd, die zoeken het maar uit, daar is geen geld voor. En straks gaan die kaaskoppen weer stemmen, op dezelfde partijen die ons ten ondergang voeren.

  Ik zag op de voorpagina van De Telegraaf een foto van een Hollander op het strand van Sousse in Tunesië. En die Hollandse kaaskop zei heel stoer: ‘Wij laten ons niet wegjagen’.
  Ik vond dat de domheid ten top. Het geeft wel aan hoe ongelooflijk stom die Hollanders zijn ten aanzien van de islam. Zo’n man is werkelijk volkomen onwetend.

  Like

 12. Johan zegt:

  We mogen Brussel dankbaar zijn, dat men een ambtenaar vrijgemaakt heeft om uberhaupt naar het probleem te kijken. Maar het zal hoogstwaarschijnlijk jaren duren voordat hij met zijn conclusies boven tafel komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s