We zijn/worden verraden!

Screenshot_32

(Door: D.G. Neree)

Behalve de zomer is ook Ramadan flink begonnen, met bloedige aanslagen op onbewapende, weerloze en nietsvermoedende mensen in Koeweit, Tunesië en Frankrijk. En dit zijn nog maar de ‘incidenten’ die het nieuws halen, want dat er openlijk en daadwerkelijk een oorlog tegen het Westen wordt gevoerd wil er bij onze politici en de dames en heren journalisten in Nederland niet in. Het heeft immers niets met de islam te maken, maar het zijn verwarde, eenzame wolven die dit doen. Gestoorden die ook in de christelijke of boeddhistische leefwereld tot dit soort daden kunnen overgaan.

De vraag is dan natuurlijk, waarom 99% van de terroristische aanslagen in de wereld dan uitgevoerd wordt door fanatieke moslims. Maar nog vreemder is de vraag waarom Obama, Cameron, Merkel en Mark Rutte, met in hun gevolg alle westerse regeringsleiders, laten blijken of stront in hun ogen te hebben of wel stront uit hun monden spuien. Waar zijn deze laffe leiders bang voor? Voor de islam? Voor de snel groeiende moslimpopulatie in vooral Europa? Of zijn ze misschien bang, dat hun eigen beleid ontmaskerd zal worden als landverraad en onverantwoordelijke overlevering van de hele Westerse beschaving aan een zieke moordenaarsideologie? Zijn ze bang om verantwoordelijk gehouden te worden voor het in gevaar brengen van de hele beschaafde wereld?

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op We zijn/worden verraden!

 1. lucky bee zegt:

  Wacht maar na de Zuikerfeest, dan gaat het slachten eerst werkelijk loos.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Zo was dat ook met de Diponegoro en Aceh oorlog ook gebeurd.

  Like

 3. ildiko zegt:

  http://azeletigazsagai.net/varga-miklos-ven-europa-az-oreg-holgy-2/
  Een onwijs mooi liedje over onze Europa. Europa als een oude trotse vrouw, in haar gezicht en in haar ogen zien wij onze eigen, zij had veel onwettige kinderen gebaard en ook verloren maar haar trots nooit. Wees trots op haar laat haar nooit in de steek. ………

  Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 5. peterselie1 zegt:

  Crisisoverleg in Berlijn, eurozone dreigt € 340 miljard te verliezen
  Ook Europese vluchtelingencrisis dreigt komende tijd totaal uit de hand te lopen

  Bondskanselier Merkel verkeert in shock nadat er dit weekend geen oplossing voor de Griekse crisis werd gevonden.

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de leiders en fractievoorzitters van alle partijen bij elkaar geroepen voor een crisisoverleg over het aanstaande bankroet van Griekenland. Voor de eurolanden staat er € 340 miljard op het spel, waarvan € 80 miljard voor rekening komt van Duitsland. Gaan de Grieken officieel bankroet, dan is al dat geld –dat door de Europese belastingbetalers moet worden opgehoest- definitief verdwenen. Dat is overigens ook het geval wanneer de Grieken niet officieel bankroet gaan, want niemand gelooft dat zo’n enorm bedrag ooit nog kan worden terugbetaald.

  Vanaf 17.30 komen de hoogste vertegenwoordigers van alle Duitse politieke partijen bij elkaar in het kantoor van bondskanselier Merkel om te overleggen hoe het land moet reageren op het Griekse bankroet. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/06/Crisisoverleg-in-Berlijn-eurozone-dreigt-340-miljard-te-verliezen

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

  Cameron waarschuwt voor ‘afschuwelijke aanslagen’

  LONDEN –
  In ongekend directe taal heeft David Cameron de Engelse bevolking gewaarschuwd voor een nieuwe golf aan terreur. Volgens de Britse premier bereidt Islamitische Staat (IS) ,,afschuwelijke” aanslagen voor in Groot-Brittannië. Het bestaan van het Westen wordt door de extremisten bedreigd.
  Dat zei hij maandag in reactie op het bloedbad in de Tunesische badplaats Sousse. Van de 38 vermoorde toeristen hadden er dertig de Britse nationaliteit. Cameron waarschuwt dat de Engelsen voorbereid moeten zijn op het ergste. ,,Er zijn mensen in Irak en Syrië die afschuwelijke aanvallen voorbereiden in Groot-Britannië en elders. Zo lang IS bestaat zullen wij doelwit zijn”, aldus de premier.
  Cameron benadrukte verder dat hij het nog steeds geen goed idee vindt om samen met de Syrische president Bashar al-Assad op te trekken tegen de soennitische extremisten van IS. Hij noemde dat ,,een totaal verkeerde benadering”.
  De Britse premier was dit weekend aanwezig bij de jaarlijkse Veteranendag. Vanwege de aanslag in Tunesië was de beveiliging flink opgeschroefd. Tijdens de militaire parade werd een extra troepenmacht van 250 soldaten ingezet om strategische punten te beveiligen.

  Like

  • Marc zegt:

   @Driek

   Ik denk dat D.G. met dit stukje dat je aanhaalt een aardig deel van het antwoord op zijn vraag krijgt, waarom westerse regeringsleiders uit angst de westerse beschaving aan de islam uitleveren. Politici als Cameron zijn, lijkt het, bang voor een derde wereldoorlog. En het is hun taak, inderdaad, dit te voorkomen als het kan. Hierbij hoort desinformatie aan de eigen bevolking, om ‘provocatie’ van moslims te voorkomen. Want ze weten donders goed dat deze moslims cultureel te onderontwikkeld is om eigen fouten onder ogen te komen, en eigen gedachtenkronkels zo te deconstrueren dat ze zouden kunnen afzien van hun ingebakken islamitische voornemen tot kwalitatief en kwantitatief excessief geweld. Dus een westerse politicus staat in tijden als deze voor de keuze de eigen bevolking onwetend te laten van het gevaar wat op hen afkomt, of hen informeren over dit gevaar, met het risico zo de lont in het kruitvat aan te steken. Althans, zo denken ze dit laatste te moeten lezen.

   Maar het wordt ook voor westerse politici steeds duidelijker dat het kruitvat tot spontane zelfontbranding overgaat: islamitische terroristen van allerlei snit lukt het niet zich te bezadigen met het tot nog toe gevloeide bloed. Nee, er zit meer aan te komen.

   Dus als een moslimknuffelaar als Cameron nu zo duidelijk is over het gevaar van aanslagen in Engeland, zou dit kunnen beteken dat het point of no return ook voor deze politici nu aangebroken lijkt. Het zou zomaar kunnen zijn dat zij in aankomende tijd hun masker afleggen, en de bevolking wél objectief informeren over wat er werkelijk speelt.

   Maar, Driek, misschien is dat allemaal wel wishful thinking van mij.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 29 juni 2015 om 12:03

   ‘Cameron waarschuwt voor ‘afschuwelijke aanslagen’”

   Komt-ie laat achter hè?

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Islam moet weg uit €uropa, te beginnen in Nederland.
  Deze fascistische ideologie, ten onrechte Godsdienst genoemd, past hier niet.

  Like

 8. ildiko zegt:

  het liedje over OLD EUROPA is echt fantastisch mooi , iedereen nu kan in het Hongaars luisteren maar met ondertiteling Engels ook lezen

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Maar nog vreemder is de vraag waarom Obama, Cameron, Merkel en Mark Rutte, met in hun gevolg alle westerse regeringsleiders, laten blijken of stront in hun ogen te hebben of wel stront uit hun monden spuien.”

  De ploerten die ons leven bepalen en die ons onderdrukken en laten zuchten onder een loodzwaar belasting-juk, weten donders goed wat er aan de hand is. Zij zijn in feite geen ‘raszuivere’ ‘Gutmenschen’. De ‘echte’ ‘Gutmensch’ bestaat uit het stomme klootjesvolk, het hersenloze stemvee dat zich elke dag opnieuw laat voorliegen door hun ‘idolen’, hun ‘leiders’.
  De ‘leiders’, die meteen op de vlucht zullen slaan naar allang ‘geregelde’ veilige oorden zodra de geïslamiseerde grond te heet onder hun voeten wordt.
  Het interesseert die smeerlappen totaal niet wat er van ons, uitgezogen belastingbetalers, financiers van hun zakkenvullende (‘asielzoekers’)hobby’s, zal terechtkomen. ZIJ zullen de buit binnen hebben en comfortabel stil kunnen gaan leven. Ik geloof er niet in dat zij hun straf zullen ontvangen; daarvoor is deze corrupte wereld te rot. Alleen de slaven zijn de pineut.

  Hoor ik daar trouwens nog steeds dwazen roepen: “ORANJE BÓÓÓVEN!”?

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Genoemde politici staan allemaal op de loonlijst van onze vijand de islam. Weg met die lui!

  Like

 11. Joshua zegt:

  De islam is de grootste PEST epidemie die we ooit door de strot gedrukt kregen van de onbenullen in de regeringen en de eu.

  Like

 12. Jean zegt:

  Elke week een westerse lafaard opknopen dan hebben we gegrandeerd een heel jaar heerlijk feest want dan hebben we elke een lafaard minder aan de vreet te houden.
  Bij de eerste opknoping zullen de aanwezige moslims zich verdringen om hier weg te geraken want hun parasitisme stopt eveneens vanaf week een.
  Wie is de eerste? Voor mij vanRAMPay dadelijk gevolgd door fuhrer merkel.
  Ik geniet er nu al van.

  Like

 13. Tempelier zegt:

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRAQopwBq5PMdVuH-djVbU3nKJPY6189BTAH4gO1uCHsU71NqYP
  Als het deze mensen maar voor de wind gaat , het volk kan ongezien de typus kregen.
  M&M = Meer Macht.
  Wie nog een leuke weet mag het zeggen.

  Like

 14. Jan zegt:

  A 78-year old Belfast pastor is facing prison time for ‘defaming Islam.’

  James McConnell, 78, is facing up to six months in prison for delivering a sermon in which he described Islam as “heathen” and “satanic.” The message was streamed live on the Internet, and a Muslim group called the police to complain.

  According to Northern Ireland’s Public Prosecution Service (PPS), McConnell violated the 2003 Communications Act by “sending, or causing to be sent, by means of a public electronic communications network, a message or other matter that was grossly offensive.”

  Observers say that McConnell’s prosecution is one of a growing number of examples in which British authorities — who routinely ignore incendiary speech by Muslim extremists — are using hate speech laws to silence Christians.

  McConnell, who turned down an offer to avoid a trial, says the issue of Christians being singled out for persecution in Britain must be confronted, and that he intends to turn his case into a milestone trial “in defense of freedom of speech and freedom of religion.”

  http://www.gatestoneinstitute.org/6065/belfast-christian-pastor-islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s