Slappe politici en meer “vluchtelingen”!

Screenshot_63

(Door: BeWiseman)

Wat bezielt onze politici? Ze  propageren meer multiculti, meer asielzoekers en gelukzoekers en vinden dat we vooral tolerant moeten zijn. Want ondanks de spanningen die er zijn, besluiten onze politici steeds meer asielzoekers toe te laten. Ze zijn er schijnbaar echt dol op.

Je zou toch denken dat  de heren en dames politici die multiculti zo geweldig vinden, zouden gaan wonen in Slotervaart, de Schilderswijk of in één van die andere prachtwijken. Daar kunnen ze zich dan onderdompelen in en laven aan de multiculturele samenleving. Lekker zwaaien met een Jihad-vlag, het Suikerfeest vieren, met Afrikaanse vrienden qat kauwen en genieten van al het andere moois wat die culturen te bieden hebben.

Maar wat voornamelijk opvalt aan deze politici is dat ze tolerantie prediken, maar er zelf niet tussen willen wonen. Ook ontnemen deze politici hun kinderen het genot om van de multiculturele samenleving te genieten, want de meeste van hun kinderen zitten op redelijk blanke scholen.

Ik kan me toch niet aan het idee onttrekken dat deze politici dol zijn op andere culturen, maar er wel voor zorgen dat ze er zelf, en hun kinderen, weinig mee te maken hebben. Hun motto is schijnbaar; dol op andere culturen, maar niet in mijn wijk of als buren.

Door:
BeWiseman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Slappe politici en meer “vluchtelingen”!

 1. Wauso zegt:

  Beste voorbeeld: Femke Halsema !
  Wie weet sleept Femke me nu voor de Rechter. Ik ben haar echter voor. Mijn nieuwe naam is nu Wauso en niet W.H.J. Reiss !!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Ondanks het massaal verzet tegen importbarbaren blijft de politiek maar importeren, je kunt geen TV maar aanzetten, nieuws, reclame, series, eender wat, alles is vergiftigd met vreemdelingen, ons onderwijs gaat naar de kl.ten, onze veiligheid is al om zeep, ze willen ons maar verplichten “multiculti” te leven.
  Het antwoord aan die politiekers is “NOOIT” en begin maar je valiezen te maken want jullie toekomst ziet er zwart (letterlijk en figuurlijk) uit.
  Vlaanderen is van de Vlamingen en blijft van de Vlamingen zonder vreemdelingen want hun toegevoegde waarde is nul en de onveiligheid voor de Vlamingen is 1000% geworden en wij willen terug veilig leven met een toekomstperspectief voor onszelf maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Open deur: Het ‘Famke Femke’ is er een leven voorbeeld van!
  Je krijgt de indruk, dat vooral de politici uit de meest bevlogen ‘linkse’ kringen dat soort theorieën -want dat zijn het- veelvuldig ontwikkelen onder het genot van gezamenlijk gebruikte, geestverruimende middelen. GroenLinksers in elk geval.
  En D66’ers, die daar in de regel dan weer nèt iets te búrgerlijk voor zijn, vinden het in elk geval stoer staan om er over méé te lullen en storten zich om díe reden als kippen zonder kop in het EU-multikul-open grenzen-avontuur, bang om anders niet ‘eigentijds’ genoeg over te komen: dat is hún leeghoofdige ijdelheid.
  En de anderen, de echte ‘klassiekers -PvdA, CDA, VVD en zèlfs de SP, als het er op aankomt- hobbelen er maar zo’n beetje achteraan omdat dat zo schijnt te moeten, op het ogenblik; vrijwel stuurloos……
  Behalve bij de PVV komt het echter niet in hun hóófd op om hun blik ook nog eens op de noden van de gewone Nederlander te richten.
  Beseffen ze eigenlijk nog wel, dat die bestáát? Je vraagt het je af!

  Like

 4. Nikolaos zegt:

  Dat is de hele grap. Ze hebben ooit eens in een boekje gelezen dat alle culturen gelijk(waardig) zijn. En als je dat niet gelooft, dan ben je een slecht mens.

  En dat wil je niet.

  Like

  • Jean zegt:

   Nikolaos, dan moet ik toch wel een heel slecht mens zijn althans volgens de denkwijze van die parasiterende idioten.
   Wat ben ik blij dat ik een slecht mens ben in dat zootje hun ogen.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Nou heb ik het niet zo op peilingen maar dit wou ik even laten weten.

  In De Stemming van EenVandaag, uitgevoerd door intomart GfK, noteren de PVV en VVD deze maand het hoogste aantal van 24 zetels.
  PVV – 24 zetels gelijk aan de VVD.
  De virtuele zetelverdeling is nu als volgt:
  VVD 24 (-1), PvdA 11 (-), PVV 24 (+1), CDA 21 (+2), SP 21 (-), GL 9 (-), D66 21 (+1), CU 6 (-2), SGP 3 (-1), PvdD 4 (-1), 50PLUS 5 (-), VNL 1 (+1), PP 0 (-)
  http://opiniepanel.eenvandaag.nl/uitslagen/destemming/60515/weinig_verschuivingen_in_laatste_de_stemming_voor_reces

  Like

 6. Pingback: Slappe politici en meer “vluchtelingen”! |

 7. hans zegt:

  Oud nieuws!! Natuurlijk prediken zij water aan ons en drinken zelf wijn! Maatregelen zijn heel simpel, ophangen van bankiers, linkse politici, top van bedrijvencultuur en elitaire beleidsmakers.
  Alles en iedereen die illegaal zijn, d.w.z. vijandige elementen tegen onze samenlevingen eruit!
  Niets moeilijk aan.
  In een notendop!

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Niet in mijn wijk of als buren:dat geldt ook voor de Bilderbergbabe;heeft ze zelf gezegd!

  Like

 9. Hans zegt:

  Multiculturalisme is intrinsiek* onmogelijk
  * (voor onze politici = low IQ) Intrinsiek betekent ‘wat uit zichzelf voorkomt’).
  Het is juist door Cultuur en Taal verschillen dat er landen ontstonden, u weet wel van die landen met van die grenzen.
  De EU meent de USA te kunnen dupliceren*.
  *(voor onze politici = low IQ) Dupliceren betekent ‘kopieren in detail’
  De USA begonnen echter met een behoorlijk leeg land (sorry Indianen) waar voornamelijk Engels sprekende Immigranten, afkomstig van een Westerse cultuur, de basis legden.
  Wat er later bij kwam LEERDE Engels en er waren geen oude Cultuur-grenzen (sorry Indianen) waar men over kon twisten.
  EU is een verzameling landen met juist wél sterke Culturele- en Taal-verschillen en grenzen die al eeuwen vastliggen danwel al wel eeuwen worden betwist.
  Die grenzen, met hun verleden, vaak door bloed en oorlogen neergelegd, kun je dus niet uitgummen.
  Ik denk dat de ongekozen en dus ondemocratische EU Commissie het nu probeert door ons te overspoelen met moslims en dus dan maar een eenvormige islamistische superstaat te vormen.
  Zou het anders niet weten.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Het is de linkse gutmenschgemeente ten voeten uit “do as I say don’t do as I do” Communistich leipdoosje Halsema toen zij haar kroost van een zwarte – naar een blanke school overhevelde: “mijn kinderen zijn geen sociaal experiment”. Jammer toch dat haar gutmenschliche medemenselijkheid zich niet uitstrekte tot de kinderen van alle andere Nederlandsche ouders. Nee, nee, gutmenschliche medemenselijkheid strekt zich slechts uit tot niet blanke on- Nederlandsche zieligachtige achterstevorengestelde vreemdsoortige ketterse woestijn- en oerwoudbarbaren. En de Nederlandsche burger mag je vanzelfsprekend gerust opzadelen met de kosten en ellende die onvermijdelijk uit gutmenschbeleid voortvloeien terwijl je jezelf veilig terugtrekt in je datcha. Linksisme is waarlijk een gruwelijk kwaad altijd en overal heeft het economiën vernietigd en ganse volken in ’t verderf gestort.

  Like

 11. Jean zegt:

  Weten jullie wat nu eens heel tof zou zijn?
  Gezien dat prachtig weer gaan we Halsema en Merkel in monokini zetten tussen 12 moslims in de volle zon, ze mogen niets drinken, o neen, het is nl ram-madam en dat is toch heerlijk is het niet Halsema en Merkel?
  Voor de sport mag daar ook die Thyssen en die Italiaanse fluit, beide van de EU gedrocht bijgezet worden eveneens in monokini. Ik zal niet kijken want ik wil dergelijke mooie dag niet bederven met naar 4 heksen te kijken tussen 12 bronstige moslims. PS, het mogen ook 24 bronstige moslims zijn….

  Like

 12. jowitteroos zegt:

  …..Het is geen multiculti meer te noemen, maar mohammedculti….. EU = nazi project ?!……………haal zoveel mogelijk ” mohammedaanse- jodenhaat -vluchtelingen” binnen EU en zoveel mogelijk mohammedaanse landen in allerhande organisaties op wereldniveau en je hebt zo een ‘natuurlijke’ jodenhaat/Israelhaat mondiaal gecreeerd fur die endlosung…………. aanvalluhhhhhhhh

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Hoe kom je van dit soort politici af ???? Als een groot deel van de bevolking zo debiel is dat ze ondanks alle ellende op die lui blijven stemmen ??
  De Linkse en de gutmensch zijn schuldig aan de ondergang van de beschaving en welvaart !!

  Like

  • Jean zegt:

   koddebeier, er verongelukken te weinig vliegtuigen met dat zootje aan boord.
   Gelukkig ben ik reeds zo ver dat ik geen politieker of nar van die middeleeuwse folklore voor ogen kan zien, ik kijk naar geen nieuws meer want alles wordt verpest door negers en kopvodden en als ik aan iets de pest heb ik het toch wel aan negers en islamuitschot want het enige wat je er kunt van verwachten is “”barbaars geweld”” en laat dat nu net iets zijn waar ik een gruwelijke walging voor heb.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s