ASScher, de stiekeme mohammedaan, manipuleert en verduistert onderzoeken

Screenshot_92

(Door: “Fubar”)

. . . en hij laat die onderzoeken uitvoeren door zijn vriendjes en voorziet hen daarmee van inkomen en geloofwaardigheid dat de komende jaren nog verder misbruikt zal worden. In andere landen heet zoiets corruptie.

Dat doet ASScher elke keer als de uitkomst van een onderzoek hem niet bevalt. Nu dus het Motivaction onderzoek, dat vaststelde dat 80% van de Turkse jongeren IS steunt. Daar heb je geen onderzoek voor nodig, iedereen kan zo ook wel vast stellen dat Turkije de meest genocidale staat door de eeuwen heen is. De genocide op 1,5 miljoen Armeniërs, 1,5 miljoen Grieken, en 1 miljoen Assyriërs aan het begin van de vorige eeuw is niet verzonnen ASScher. Dat de bevolking van Turkije 100 jaar geleden nog 25% christelijk was en nu nog maar minder dan 1% komt omdat ze VERMOORD zijn, ASScher. Door Turken. De bewijzen dat Erdoğan IS steunt, zijn overvloedig. En als IS de Koerden aanvalt, dan steunt Erdoğan ze nog een beetje harder. Toen IS vorig jaar Kobane veroverd had, hield Turkije de grens dicht voor Koerden. Troepen, wapens, olie, alles gaat over de Turkse grens, mits het van IS is. Toen vorige week IS een hernieuwde aanval op Kobane uitvoerde, kwamen de Jihadi’s van over de Turkse grens.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op ASScher, de stiekeme mohammedaan, manipuleert en verduistert onderzoeken

 1. Scheerzeep NU zegt:

  ‘De stiekeme mohammedaan’.

  Dit, klas, is een duidelijk een voorbeeld van een pleonasme.

  Like

 2. Jean zegt:

  ASSholl begint net zoals ASScher, m.i. geen enkel verschil….

  Like

 3. @E.J.Bron

  Agenten gewond tijdens protest voor Henriquez in Aken
  http://www.nu.nl/algemeen/4079758/agenten-gewond-tijdens-protest-henriquez-in-aken.html

  Dat schorem pakt alles aan om te rellen.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Typerend voor de PvdA: een vermogen verdienen aan onderzoeken, die frauduleus uitwijzen, wat je zelf verzint.
  Verder heb ik helemaal geen zin in allerlei enquêtes onder moslimjeugd, want de PVV (wij dus ook) krijgt toch overal de schuld van en verder dient iedere uitkomst alleen om er geld uit te slaan en de islamisatie te bespoedigen..
  Het wordt tijd om de autochtoon iets te vragen. Zoals: “moeten allochtonen met een strafblad het land uit worden gejorist?”.
  Aan Asscher zou ik zelf willen vragen: “was één holocaust niet genoeg?”.
  Maar zulke vragen gaan we niet horen, alleen het policor geluid mag klinken.

  Like

  • Jean zegt:

   leefbarbaar, al jaren lang eis ik:
   Alle illegalen, alle criminelen en alle parasiterende allochtonen het land uit flikkeren dat maakt van onze landen, Nederland en Vlaanderen terug welvarende VEILIGE en leefbare landen waar weer ‘gewandeld’ kan worden en waar weer toekomstperspectief is voor onze kinderen en kleinkinderen, dus dat zootje eruit i.p.v. erin en als we dan toch bezig zijn al die rode en groene linkse rotzooi mee het land uit flikkeren.

   Like

 5. Fred zegt:

  Een manipulerende en verduisterende mohammedaan? Wat een VERRASSING!

  Like

 6. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 7. Thoth zegt:

  Jullie begrijpen het niet goed, Onze vice-premier Asscher probeert een multi-culturele samenleving te maken. In dat geval zijn probeert hij de IS-achtige Turken die in Nederland leven, te implanteren. En dat die Turken zo’n 80% het goedkeurt dat IS de andere gelovigen aanvalt, is gewoon okay. Alleen moeten ze nu nog ‘omgevormd’ te worden. Hetzelfde als de 72% moslims in Nederland vinden dat het ‘helden’ zijn die in Syrië aan het ‘meevechten’ zijn in al-Nusra en de IS. Ik neem aan dat Asscher dit ook te rommelig vindt en een nieuw onderzoek gelast. Waarschijnlijk nu OOK een Labyrint…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s