Klopjacht op ‘tweede schutter’ aanslag

Screenshot_87

De Tunesische autoriteiten hebben deze foto’s vrijgegeven van Rafkhe Talari (l) en Mohamed Bin Adbdallah die worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslagen in Sousse.

SOUSSE – De Tunesische autoriteiten hebben een klopjacht geopend op twee mannen die mogelijk betrokken waren bij de aanslag in Sousse. De twee zouden inmiddels op een migrantenboot naar Europa proberen te komen.

De politie heeft een opsporingsbevel uitgevaardigd voor Rafkhe Talari en Mohamed Bin Adbdallah. Het duo wordt gezocht wegens mogelijke betrokkenheid bij de terreuraanslag die 38 mensen het leven kostte. Mogelijk is er sprake geweest van een tweede schutter bij de gruwelijke schietpartij, melden Britse media.

De twee terreurverdachten zouden na de aanslag zijn gevlucht naar Libië om daar een migrantenboot naar Europa te pakken. De familie van de 28-jarige Talari bevestigt aan The Telegraph dat hij naar Europa wil, maar benadrukt dat hij dat alleen zou doen ‘om daar een nieuw leven te starten’. Volgens de vader van de verdachte is hij maanden geleden al naar Libië vertrokken om via dat land naar Italië door te reizen.

Een bron binnen de Tunesische veiligheidsdienst bevestigt in The Daily Mail dat er een tweede schutter op het strand aanwezig was. “Ik kan daar niet te veel over zeggen, maar er waren inderdaad twee schutters.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Tunesië. Bookmark de permalink .

8 reacties op Klopjacht op ‘tweede schutter’ aanslag

 1. Cathja zegt:

  Dus deze twee misdadigers willen proberen op een migrantenboot Europa te bereiken. Eén van hen om ‘er een nieuw leven te beginnen’, volgens zijn vader. Schaamtelozer en kwetsender kan bijna niet! Eerst tientallen onschuldigen van het leven beroven, en dan proberen zélf een nieuw leven in Europa te beginnen? Dit neemt toch zeker niemand voor waar aan?
  Hij zal zijn moordende werk in Europa voortzetten. Het is goed dat men in Tunesië foto’s van de moordenaars heeft verspreid. Hopelijk worden ze ergens gepakt en alsnog veroordeeld.

  Het is het zoveelste bewijs dat er moordenaars tussen de ‘vluchtelingen’ zitten. Het is om woest van te worden dat men dit nog steeds niet openlijk toe wil geven. Dat gebral dat het ‘niets met de islam te maken heeft’ horen we keer op keer en komt ons meters ver de keel uit.

  Ook déze moorden hebben alles met de islam te maken en deze twee moordenaars zijn vastberaden om nog veel meer mensen van het leven te beroven.
  We zijn gewaarschuwd!

  Like

 2. Jean zegt:

  En dergelijke rotzooi komt dagelijks met honderden Europa binnen, wat gaat het hier nog veel vuurwerk geven.
  Zullen we afspreken dat bij een aanslag tegen Europeanen er minimaal een lafaard onder eigen volk het gelag moet betalen te beginnen bij die EU misdadigers.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Natuurlijk!Het afvalputje weet toch iedereen te vinden?

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dank zei Rutte en Asscher zullen ze ook nog lukken bij ons te immigreren.Deuren en ramen zijn wagenwijd open.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Weet iemand waarom die tweede schutter altijd ontsnapt?

  Like

 6. Benesha zegt:

  De vuile Europeanen afknallen maar dan wél naar Europa willen komen… tja… dat ze maar komen denkt Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s